2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar 12+6 yken doktora gittim doktor kıza yakınım ama bi çıkıntıda var gibi dedi, bi oğlum var hemen kesin kız bu ya erkek olsa belli ederdi dedik ama inşallah Ters köşe olmayız
Evet kızları daha geç söylüyorlarmış, ben de önümüzdeki cuma 12+1 gidicem bakalım ne dicek hayırlı sağlıklı olsun

Mesajınızı yeni gördüm cevaplamak istedim lohusalığınızda çok çekersiniz şimdiden önlem almak zorundasınız. Benim ilk bebeğimde lohusalığım mahvoldu maalesef kayınvalidemin bu tavırları yüzünden. Şu an bebeğim neredeyse 6 aylık ve biz artık görüşmüyoruz. Karşınıza alıp konuşabileceğiniz laftan anlayan birisiyse alıp konuşun. Eğer değilse doğumdan sonra bir süre kesinlikle görüşmeyin. Eşinizle halletmek zorundasınız bunu. Hiçbir şey bebeğinizden daha önemli değil ve bu durumdan en çok bebeğiniz etkilenecek.

erkek olursa aslan istiyorum aslanımm diye sevicem hahaha can ismine bide cok sıcagımm kız olursa ada ya da doğa ama eşimin haberi yok düşüncelerimden
Yaa sen ben misin acaba aslan oğlummm dicem ben de Doğa kadar naif başka kız ismi de Defne ve Duru. Onlar da kızlarımın adı zaten

Üstü lastikli pantolanların var benim. Şu an hiç karnım yok ama onları giyeceğim giyebildiğim kadar

Merhaba ben aranızda yeniyim size bir sorum olacaktı 10. Haftaya doğru giderken zaman zaman kasik ağrılarım oluyor ve maalesef çok gaz sancım oluyor sizce bunlar normal mi? Doktor kontrolüm 2 gün sonra
Erken haftalarda olduğu için çok yürüyüş yapamıyorum ben bu sebeple yediklerimi sindiremiyorum yeterince. 2. Trimester da daha rahat edeceğiz

Valla laftan anlıyor ama sürekli dürtmek gerekiyor. Bir kez söyledim artık yapmaz diye bişey yok maalesef.

Ay kızlar ben de sadece kız ismi düşünüyorum ya nedense :) Nil, İpek, Nilperi ve Doğa düşünüyorum :) Erkek isim fikirlerinizi merak ediyorum , hiç yok çünkü aklımda o kadar ki kız istiyorum :))
Bizde de şöyle 3. Hamilelik 2 oğlum var en başından beri İpek, Ece ve Duru isimlerini düşünüyorum inşalalh nasip olur diyelim

Bizde de şöyle 3. Hamilelik 2 oğlum var en başından beri İpek, Ece ve Duru isimlerini düşünüyorum inşalalh nasip olur diyelim
Ya ne güzel Allah bağışlasın benim ilk gebeliğim tüp bebek doktorumun adı İpekti onun adını koymak çok istiyorum bakalım kısmet inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi önemli değil

Valla laftan anlıyor ama sürekli dürtmek gerekiyor. Bir kez söyledim artık yapmaz diye bişey yok maalesef.
İlk hamileliğiniz ve ilk bebeğiniz. Bütün özel anları yaşamaya hakkınız var. Herkesin size uyması gerekiyor. Lohusa depresyonuna doğum yüzünden değil çevre yüzünden giriliyor. Ve inanın bunu yaşamak istemezsiniz. Lohusalık bambaşka bir alem. Bebeğinizle eşinizle aşk yaşayacağınız yerde kayınvalidenizin saçmalıklarıyla uğraşmanız gerekmiyor. Nefret ediyorum bütün özel anlarda rol çalan kayınvalidelerden. Gerekiyorsa karşınıza alın kalbini kırın. Çünkü eğer yapmazsanız sizin kalbiniz tahmin bile edemeyeceğiniz yerlerden kırılacak ve bunları asla unutmayacaksınız.

Günaydın canım kaşkorse ve triko pantolonlar bu mevsim için kurtarıcı oluyor hamilelikte. Bir iki görsel ekliyorum aşağıya bakarsın. Attıklarımın kalitesi nasıldır bilmiyorum fikir olsun diye atıyorum sen bak yine. Yazın da en güzeli göğüs altından bollaşan elbiseler. Hem havadar oluyor hem de sıkmıyor. Ben bütün yazı elbiselerle geçirdim hamileyken.

Eklentiler

• IMG_1188.webp
    30 KB · Görüntüleme: 35
Sakın koyma sıcak su teması yasak vücuda zaten duşta bile çok sıcak su olmasın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…