- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.861
Bende 37,5 canimm ve ilk cocugum olacak oglumla aramda cok yas olacak insallah utanmaz benden uzun yillar olmadi denedik sonra Allah kendiliginden verdi yavrumu ,benimde annemle yas farkim bukadar cocukken hep olecek sanirdim hep korkardim cok buyuk geliyorduSağolasın canım 38 yasindayim
Sagol kusum haftaya haberleselim dedi ama ben gidecegim.muayane doktor gelme dedi 18 inci haftada gel dedi icim rahat degil goreyim bir kesesini duzeldimi rahatlayayimAllah yardımcın olsunnn en kısa sürede bebişe de sana da sağlık diliyorum
Ayy canım hiç sorma 4. Kez%90 kız dedi 15+5 bugün ama ölçümler 16+3 lerdeHamile olanlar cinsiyet belli oldumu sizlerin 15 haftalık benim doktor büyük ihtimal kız dedi degisirmi sizce
Kesinlikle ben ilk onu sordum hastahaneye varsa dedim ona gore doktorumla devam edecegim, odalari buyukluk su bu umrumda degil kimisi guzel oda olsun şık olsun hava icin Allah im duyuuorumBir de özel hastanede yenidoğan yoğun bakım var mı onu da sorun. Herhangi bir sorun olduğunda sevk filan oluyormuş. Bunlarıda düşünmek lazım Allah korusunda. Küçük özel hastanelerde mesela plansız bir doğum olursa o an kim nöbetçiyse o giriyormuş doğuma filan.
Ben şuan 12. haftadayim canım. Şuana kadar 3 kez gittik kontrole üçünde de ultrason oldu. Önümüzde ki haftada kontrolümüz var o zamnada bakacak ultrasonda. Ama sonraki kontrollerde her seferinde ultrason olmayacak sanırım öyle demişti arkadaşlarım. Sadece görüşme yapacakmışız.Evet yaa kac hafta oldu simdi senin canim kontroller kac zamanda bir oouyor orada ,avrupaya tatile gidecektik vazgectim saglik sisteminden dolayi turkiye gibisi yok saglikta Allah var doktorlarimiz cok iyi
Yaa evet en son 12. haftada gitmiştik çok merak ediyordumYa kızlar böyle kontrole gittiğinizi anlatıyorsunuz ya canım çekiyor yaa. Elimde olsa normal karşılansa her gün giderim kontroleayda bir kontrol olması çok az değil mi zaten ben bi devlet bi özelde takipliyim. 6 da özel 9da devlete gittim. 11de yine özele ve 14te de devlete gideceğim öbür türlüsü beklemek çok zor geliyor şimdi haftaya perşembeyi iple çekiyorum kontrol için. Allah tüm kontrollerimizde güzel şeyler duymayı nasip etsin hepimize
Artık insanlar 30 yaşında anca evleniyorlar canım. O yüzden artık çok normal bu yaşlarda anne olmak. Bende 35 yaşındayım, benim ikinci çocuğum ama benim çoğu arkadaşım yeni evli. Annem de kardeşimi 35 yaşında doğurmuştu ve o zamanlar herkes çok şaşırmıştı o yaşta anne olmasına. Çünkü bana doğum yaptığında 21 yaşındaymışBende 37,5 canimm ve ilk cocugum olacak oglumla aramda cok yas olacak insallah utanmaz benden uzun yillar olmadi denedik sonra Allah kendiliginden verdi yavrumu ,benimde annemle yas farkim bukadar cocukken hep olecek sanirdim hep korkardim cok buyuk geliyordu
Ya ben öyle arada dar nefesler alıyorum ki bildiğin nefes nefese kalıyorum. Tamamen normal dedi doktorum ama hamilelik öncesi spor geçmişi olan cardio yapanlarda falan daha az oluyormuşKızlar arada nefes darlığı cekiyor musunuz. Bazen aldigim nefes yetmiyor gibi oluyor çatlayacak gibi oluyorum
En başta çocuk istediğinde peşin peşin anlaştımŞimdiden fiyat alın normal sezeryan ağrısız prenses doğum özellerde ceşit ceşit doğumlar varher işleme farklı ücret yansıtıyolar eşiniz sonra şasırmasın
İşte benide şüpheye düşüren şey yenidoğan yoğun bakım servisi yok diye biliyorum üniversiteye sevk ediyorlarmış özel hastane de bir tane var maalesef başka şehir düşünüyorumBir de özel hastanede yenidoğan yoğun bakım var mı onu da sorun. Herhangi bir sorun olduğunda sevk filan oluyormuş. Bunlarıda düşünmek lazım Allah korusunda. Küçük özel hastanelerde mesela plansız bir doğum olursa o an kim nöbetçiyse o giriyormuş doğuma filan.
7 bin doğum için oldukça uygun. Çok şanslısınız. Gönlünüze göre bir hastane bulmuşsunuz. Ben devlette devam ediyorum özelde kimse içime sinmediCanim medilife genel olarak saglikta cok iyi butcedede bunaltmiyorlar politikalari iyi hastahanenin ,doktorumda uygun dogumda uygun 17 bin dediler
Benim de ağrı oluyorKızlar vajinasında zaman zaman agri hisseden var mı? Vajina kenarında falan. Herhangi bir kötü durum yok ama zaman zaman siskinlik ve vajina kenarında agri oluyor
Bunu hiç duymadım canım. Göğüsünden sıvı akmış gibi mi ? Doktoruna sor benceKızlar lütfen cevap verin meme ucunda sarı kabuk olan var mı? Sanki yapışmış gibi dokunmak da istemiyorum korkudan, erken doğuma sebep olur diye okumuştum.. aynı durumda olan var mı?
Yok akmış gibi değil kurumuş gibi yaBunu hiç duymadım canım. Göğüsünden sıvı akmış gibi mi ? Doktoruna sor bence
Böyle şeyleri aklıma getirme. Önemli olan anne ve baba yaşı değil çocuğun aile de ne kadar mutlu olduğu.Bende 37,5 canimm ve ilk cocugum olacak oglumla aramda cok yas olacak insallah utanmaz benden uzun yillar olmadi denedik sonra Allah kendiliginden verdi yavrumu ,benimde annemle yas farkim bukadar cocukken hep olecek sanirdim hep korkardim cok buyuk geliyordu
Sağlıcakla gelsin dr.yaklaşımı cok önemli bende cok korktuğum ıcın cesaret edememiştimEn başta çocuk istediğinde peşin peşin anlaştımnormal doğum evet cok sağlıklı bir şey doktorlar hep öneriyor fakat ben kendime güvenmiyorum olur psikolojim bozulur birde üstüne lohusalık filan gelir aman Allah korusun
Benim var ikisinde sarı kabuk ilk hamileliğin mi seninKızlar lütfen cevap verin meme ucunda sarı kabuk olan var mı? Sanki yapışmış gibi dokunmak da istemiyorum korkudan, erken doğuma sebep olur diye okumuştum.. aynı durumda olan var mı?
Evet ilk hamileligim ve 14. Haftalik sizce normal mi?Benim var ikisinde sarı kabuk ilk hamileliğin mi senin
Doktorla makinayı eve getiresim geliyorYa kızlar böyle kontrole gittiğinizi anlatıyorsunuz ya canım çekiyor yaa. Elimde olsa normal karşılansa her gün giderim kontroleayda bir kontrol olması çok az değil mi zaten ben bi devlet bi özelde takipliyim. 6 da özel 9da devlete gittim. 11de yine özele ve 14te de devlete gideceğim öbür türlüsü beklemek çok zor geliyor şimdi haftaya perşembeyi iple çekiyorum kontrol için. Allah tüm kontrollerimizde güzel şeyler duymayı nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?