2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sağolasın canım 38 yasindayim
Bende 37,5 canimm ve ilk cocugum olacak oglumla aramda cok yas olacak insallah utanmaz benden uzun yillar olmadi denedik sonra Allah kendiliginden verdi yavrumu ,benimde annemle yas farkim bukadar cocukken hep olecek sanirdim hep korkardim cok buyuk geliyordu

Hamile olanlar cinsiyet belli oldumu sizlerin 15 haftalık benim doktor büyük ihtimal kız dedi degisirmi sizce
Ayy canım hiç sorma 4. Kez%90 kız dedi 15+5 bugün ama ölçümler 16+3 lerde bende artık kız diyorum napıyım, bacak arası boş bende gördüm kızlarda 20. Haftaya kadar bi açık bırakıyorum dedi

Kesinlikle ben ilk onu sordum hastahaneye varsa dedim ona gore doktorumla devam edecegim, odalari buyukluk su bu umrumda degil kimisi guzel oda olsun şık olsun hava icin Allah im duyuuorum

Evet yaa kac hafta oldu simdi senin canim kontroller kac zamanda bir oouyor orada ,avrupaya tatile gidecektik vazgectim saglik sisteminden dolayi turkiye gibisi yok saglikta Allah var doktorlarimiz cok iyi
Ben şuan 12. haftadayim canım. Şuana kadar 3 kez gittik kontrole üçünde de ultrason oldu. Önümüzde ki haftada kontrolümüz var o zamnada bakacak ultrasonda. Ama sonraki kontrollerde her seferinde ultrason olmayacak sanırım öyle demişti arkadaşlarım. Sadece görüşme yapacakmışız.
Trde istediğin zaman özele randevu alıp muayene olabiliyorsun ama burda öyle bir şansın yok. Şimdiye kadar bundan dolayı sorun yasamadim, inşallah bundan sonrada sıkıntı olmaz, henüz yolun başındayiz malum.
Türk doktorlar gerçekten çok iyi. Ben ilk hamileliğimde hem doktordan hem hastaneden çok memnun kalmıştım. Ama para ödedik tabi hem kontroller ve tahliller için hemde doğumda. Burda sürecin başından sonuna kadar herşey ücretsiz. Fetal DNA eskiden ücretliymiş artık o da bedava. O açıdan iyi.

Yaa evet en son 12. haftada gitmiştik çok merak ediyordum artık son iki seferdir renkli gösteriyor doktorumuz ultrasonu, çok heyecanlı şimdi 4 hafta daha bekleyeceğiz

Artık insanlar 30 yaşında anca evleniyorlar canım. O yüzden artık çok normal bu yaşlarda anne olmak. Bende 35 yaşındayım, benim ikinci çocuğum ama benim çoğu arkadaşım yeni evli. Annem de kardeşimi 35 yaşında doğurmuştu ve o zamanlar herkes çok şaşırmıştı o yaşta anne olmasına. Çünkü bana doğum yaptığında 21 yaşındaymış Ama şuan çok normal geliyor herkese.

Kızlar arada nefes darlığı cekiyor musunuz. Bazen aldigim nefes yetmiyor gibi oluyor çatlayacak gibi oluyorum
Ya ben öyle arada dar nefesler alıyorum ki bildiğin nefes nefese kalıyorum. Tamamen normal dedi doktorum ama hamilelik öncesi spor geçmişi olan cardio yapanlarda falan daha az oluyormuş keşke keşkül gibi yatmasaydım sürekli:)

Şimdiden fiyat alın normal sezeryan ağrısız prenses doğum özellerde ceşit ceşit doğumlar var her işleme farklı ücret yansıtıyolar eşiniz sonra şasırmasın
En başta çocuk istediğinde peşin peşin anlaştım normal doğum evet cok sağlıklı bir şey doktorlar hep öneriyor fakat ben kendime güvenmiyorum olur psikolojim bozulur birde üstüne lohusalık filan gelir aman Allah korusun

İşte benide şüpheye düşüren şey yenidoğan yoğun bakım servisi yok diye biliyorum üniversiteye sevk ediyorlarmış özel hastane de bir tane var maalesef başka şehir düşünüyorum

Canim medilife genel olarak saglikta cok iyi butcedede bunaltmiyorlar politikalari iyi hastahanenin ,doktorumda uygun dogumda uygun 17 bin dediler
7 bin doğum için oldukça uygun. Çok şanslısınız. Gönlünüze göre bir hastane bulmuşsunuz. Ben devlette devam ediyorum özelde kimse içime sinmedi

Kızlar lütfen cevap verin meme ucunda sarı kabuk olan var mı? Sanki yapışmış gibi dokunmak da istemiyorum korkudan, erken doğuma sebep olur diye okumuştum.. aynı durumda olan var mı?

Böyle şeyleri aklıma getirme. Önemli olan anne ve baba yaşı değil çocuğun aile de ne kadar mutlu olduğu. ayırca evlilik yaşı 30 ve üzeri oldu anne baba olma yaşı da ilerledi haliyle

Sağlıcakla gelsin dr.yaklaşımı cok önemli bende cok korktuğum ıcın cesaret edememiştim hayırlısı olsun inşallah

Doktorla makinayı eve getiresim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…