2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Fitness antrenoruyum ve asiri nefes darlığı cekiyorum kasik agrisi karin agrisi nefes darlığı alıştım artık

Ya neden utansın? Daha dogmadan onu bu kadar çok seven bir annesi var çok şanslı bir çocuk olacak hiç öyle düşünmeyin

Valla doktorumu o konuda çok seviyorum. Çok stresli olduğumu görünce her hafta gel kalp atışına bakarız gidersin dedi. Bende her hafta gidiyorum hafta geçince merakım başlıyor zaten 3 hafta dayanmak çok zor

Kızlar lütfen cevap verin meme ucunda sarı kabuk olan var mı? Sanki yapışmış gibi dokunmak da istemiyorum korkudan, erken doğuma sebep olur diye okumuştum.. aynı durumda olan var mı?
bende de var sabahtan beri onu araştırıyorum ben de. çok kaşıntı vardı, kurumuş gibi, sarı noktalar var. azcık bio-oil sürdüm kaşıntısı geçti, rahatlattı. 15. hafta normal herhalde.

bende de var sabahtan beri onu araştırıyorum ben de. çok kaşıntı vardı, kurumuş gibi, sarı noktalar var. azcık bio-oil sürdüm kaşıntısı geçti, rahatlattı. 15. hafta normal herhalde.
Ya bende krem ve yağdan korkuyorum burada okudum bir de bir kaç google sitesinde gördüm erken doğumu hızlandırır diye o yüzden sadece bir ılık su tuttum ama tabii ki hala orada çünkü içinde yapışmış muhtemelen kolostrum yani süt kanalları geliyor. 14. Haftadayım ben de normaldir ya, biz çok panik yapıyoruz belki de

araştırırken çok dokunmamak gerektiğini ben de gördüm. o yüzden bio-oilin işe yaramasına sevindim. tekrar kaşıntı olursa kullanırım yine. dün dışarıdaydım tüm gün, sütyen kullanmaktan olduğunu düşündüm, bilemedim. rahat olmakta fayda var.

Kızlar şu bebeği hissettim diyenler nasıl bir his anlatsanıza ve karnın neresinde hissediyorsunuz ben emin olamıyorum da
15+5 tam göbek deliği altı ve civarı ben bu hafta hissetmeye başladım tabi 3. Gebelik olunca usg de doktor bakarken bebiş hareket ediyordu bende tam olarak hissettim doktor da artık hissedersin dedi

Kızlar tecrübeli olanlarımıza bir sorum var, aslında park beşik alacaktım ama biraz düşünüyorum şu ara. Ikea’dan şu beşiği alsam ne kadar kullanılır? Bu arada ilk 3-4 ay için yataş Juno yatağımız var benim yanımda yatabileceği.

Şu beşik

Canim ben medilife beylikduzu ne gidiyorum perinatalog 1500 tl oduyorum
Merhaba Eylül annelerindeyim bende en yakın tarihte paylaşım yapan sizi buldum Tekirdağ'dan gelicem Zeynep özköse için detaylı ultrasona , sizde ona mı yaptırdınız nasıl geçti, doktor nasıl hiç bilgim yok ilk defa geliyorum uzaktan geliceğim için de tedirginim açıkcası biraz bilgilendirirseniz sevinirim

Ozellerdemi ucretsiz canim hollandada

Cok iyi doktor benim duzenli doktorum memnunum cok ilgili herseyi soyluyor iyi kotu olabilecek olmayacak oyuzden seni duygu olarak hazirliyor bazi seylere psikoloji olarak beni cok iyi anliyor her zorlugumda yanimda hissettim pinar oguz hastanizbeni de dersin bende sali gidecegim

Ayy inşallah bende memnun kalırım canım çok sağol söylerim önerisi ile geldim diye başka doktora da randevu oluşturmuştum pek yorum göremeyince Zeynep hanım hakkında içim biraz rahatladı. Sen benden önce gidiyorsun benim perşembe günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…