- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.881
Fitness antrenoruyum ve asiri nefes darlığı cekiyorumYa ben öyle arada dar nefesler alıyorum ki bildiğin nefes nefese kalıyorum. Tamamen normal dedi doktorum ama hamilelik öncesi spor geçmişi olan cardio yapanlarda falan daha az oluyormuşkeşke keşkül gibi yatmasaydım sürekli:)
Valla ben de emin olamiyorum kasigimda seyirme gibi sanki icerken vakumlanıyor kasılıyor karincalanıyor gibi gibiKızlar şu bebeği hissettim diyenler nasıl bir his anlatsanıza ve karnın neresinde hissediyorsunuz ben emin olamıyorum da
Ya neden utansın? Daha dogmadan onu bu kadar çok seven bir annesi var çok şanslı bir çocuk olacak hiç öyle düşünmeyinBende 37,5 canimm ve ilk cocugum olacak oglumla aramda cok yas olacak insallah utanmaz benden uzun yillar olmadi denedik sonra Allah kendiliginden verdi yavrumu ,benimde annemle yas farkim bukadar cocukken hep olecek sanirdim hep korkardim cok buyuk geliyordu
Valla doktorumu o konuda çok seviyorum. Çok stresli olduğumu görünce her hafta gel kalp atışına bakarız gidersin dedi. Bende her hafta gidiyorumYa kızlar böyle kontrole gittiğinizi anlatıyorsunuz ya canım çekiyor yaa. Elimde olsa normal karşılansa her gün giderim kontroleayda bir kontrol olması çok az değil mi zaten ben bi devlet bi özelde takipliyim. 6 da özel 9da devlete gittim. 11de yine özele ve 14te de devlete gideceğim öbür türlüsü beklemek çok zor geliyor şimdi haftaya perşembeyi iple çekiyorum kontrol için. Allah tüm kontrollerimizde güzel şeyler duymayı nasip etsin hepimize
ben emin olamıyorum da
Göbek deliğinin dört parmak kadar altında, kasıklarda. Hem sağ hem sol taraf benim, minik seğirmeler, çok hafif parmak dokundurması gibi. Şu an yemekten kalktım epey hissediyorum meselaKızlar şu bebeği hissettim diyenler nasıl bir his anlatsanıza ve karnın neresinde hissediyorsunuz ben emin olamıyorum da
Canım benim 16. Hafta bugün yeni belli oldu. Oğluşum oluyor benimdeSelam kızlar sizi dürteyim mi yoksa güncellemelerinizi kendi isteğinizle mi paylaşacaksınız
Benim de zaman zaman ucunda falan ağrım oluyor canımKızlar vajinasında zaman zaman agri hisseden var mı? Vajina kenarında falan. Herhangi bir kötü durum yok ama zaman zaman siskinlik ve vajina kenarında agri oluyor
Benim de zaman zaman ucunda falan ağrım oluyor canım
bende de var sabahtan beri onu araştırıyorum ben de. çok kaşıntı vardı, kurumuş gibi, sarı noktalar var. azcık bio-oil sürdüm kaşıntısı geçti, rahatlattı. 15. hafta normal herhalde.Kızlar lütfen cevap verin meme ucunda sarı kabuk olan var mı? Sanki yapışmış gibi dokunmak da istemiyorum korkudan, erken doğuma sebep olur diye okumuştum.. aynı durumda olan var mı?
Ya bende krem ve yağdan korkuyorum burada okudum bir de bir kaç google sitesinde gördüm erken doğumu hızlandırır diye o yüzden sadece bir ılık su tuttum ama tabii ki hala orada çünkü içinde yapışmış muhtemelen kolostrum yani süt kanalları geliyor. 14. Haftadayım ben de normaldir ya, biz çok panik yapıyoruz belki debende de var sabahtan beri onu araştırıyorum ben de. çok kaşıntı vardı, kurumuş gibi, sarı noktalar var. azcık bio-oil sürdüm kaşıntısı geçti, rahatlattı. 15. hafta normal herhalde.
araştırırken çok dokunmamak gerektiğini ben de gördüm. o yüzden bio-oilin işe yaramasına sevindim. tekrar kaşıntı olursa kullanırım yine. dün dışarıdaydım tüm gün, sütyen kullanmaktan olduğunu düşündüm, bilemedim. rahat olmakta fayda var.Ya bende krem ve yağdan korkuyorum burada okudum bir de bir kaç google sitesinde gördüm erken doğumu hızlandırır diye o yüzden sadece bir ılık su tuttum ama tabii ki hala orada çünkü içinde yapışmış muhtemelen kolostrum yani süt kanalları geliyor. 14. Haftadayım ben de normaldir ya, biz çok panik yapıyoruz belki de
araştırırken çok dokunmamak gerektiğini ben de gördüm. o yüzden bio-oilin işe yaramasına sevindim. tekrar kaşıntı olursa kullanırım yine. dün dışarıdaydım tüm gün, sütyen kullanmaktan olduğunu düşündüm, bilemedim. rahat olmakta fayda var.
15+5 tam göbek deliği altı ve civarıKızlar şu bebeği hissettim diyenler nasıl bir his anlatsanıza ve karnın neresinde hissediyorsunuz ben emin olamıyorum da
Merhaba Eylül annelerindeyim bende en yakın tarihte paylaşım yapan sizi buldum Tekirdağ'dan gelicem Zeynep özköse için detaylı ultrasona , sizde ona mı yaptırdınız nasıl geçti, doktor nasıl hiç bilgim yok ilk defa geliyorum uzaktan geliceğim için de tedirginim açıkcası biraz bilgilendirirseniz sevinirimCanim ben medilife beylikduzu ne gidiyorum perinatalog 1500 tl oduyorum
Ozellerdemi ucretsiz canim hollandadaBen şuan 12. haftadayim canım. Şuana kadar 3 kez gittik kontrole üçünde de ultrason oldu. Önümüzde ki haftada kontrolümüz var o zamnada bakacak ultrasonda. Ama sonraki kontrollerde her seferinde ultrason olmayacak sanırım öyle demişti arkadaşlarım. Sadece görüşme yapacakmışız.
Trde istediğin zaman özele randevu alıp muayene olabiliyorsun ama burda öyle bir şansın yok. Şimdiye kadar bundan dolayı sorun yasamadim, inşallah bundan sonrada sıkıntı olmaz, henüz yolun başındayiz malum.
Türk doktorlar gerçekten çok iyi. Ben ilk hamileliğimde hem doktordan hem hastaneden çok memnun kalmıştım. Ama para ödedik tabi hem kontroller ve tahliller için hemde doğumda. Burda sürecin başından sonuna kadar herşey ücretsiz. Fetal DNA eskiden ücretliymiş artık o da bedava. O açıdan iyi.
Cok iyi doktor benim duzenli doktorum memnunum cok ilgili herseyi soyluyor iyi kotu olabilecek olmayacak oyuzden seni duygu olarak hazirliyor bazi seylere psikoloji olarak beni cok iyi anliyor her zorlugumda yanimda hissettim pinar oguz hastanizbeni de dersin bende sali gidecegimMerhaba Eylül annelerindeyim bende en yakın tarihte paylaşım yapan sizi buldum Tekirdağ'dan gelicem Zeynep özköse için detaylı ultrasona , sizde ona mı yaptırdınız nasıl geçti, doktor nasıl hiç bilgim yok ilk defa geliyorum uzaktan geliceğim için de tedirginim açıkcası biraz bilgilendirirseniz sevinirim
Ayy inşallah bende memnun kalırım canım çok sağolCok iyi doktor benim duzenli doktorum memnunum cok ilgili herseyi soyluyor iyi kotu olabilecek olmayacak oyuzden seni duygu olarak hazirliyor bazi seylere psikoloji olarak beni cok iyi anliyor her zorlugumda yanimda hissettim pinar oguz hastanizbeni de dersin bende sali gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?