2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bunlar onun ilk tepkileri aslında iyi bı şey duyusal olarak ne kadar gelişirse o kadar iyi ben mesela duymasını bekliyorum bol bol ses girdisi vericem o zamana ben zaten bebeklerle çalışıyorum şu an için rahat olsun

Günaydın kızlar keyifli pazarlar
.
.
Bugünün konusu :

Evdeyken hamilelikle ilgili kitaplar okuyor musunuz ? Öneri kitaplarınızı bizimle paylaşır mısınız?

Eklentiler

• 17136739615841184028027219640935.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 134
Selam kızlar uzun zamandır bakamıyorum buralara. Kızım bayramda düştü çenesine dikiş attılar. Her gün pansuman vs. Bir yandan iş bir yandan çocuk bir yandan hamilelik derken koşturmaktan bakamadım hiç. Eee nasıl gidiyor hamilelik? Herkes iyi umarım biz pazartesi kontrole gittik şükür her şey yolundaydı. Dün tam 16 haftamız doldu. Bu aralar kuyruk sokumu ağrısı dayanılmaz bir hal almaya başladı bende. Yürümemi bile bazen imkansız hale getiriyor. Var mı benim gibi olan?

Kızlar şu bebeği hissettim diyenler nasıl bir his anlatsanıza ve karnın neresinde hissediyorsunuz ben emin olamıyorum da

Günaydınnn, tam göbek deliğimden itibaren aşağı doğru olan yerlerde nabız gibi 1 2 kere pıt pıt oluyor. Sonra böylee içten ince bir karın gurultusu gibi ama kendini dinleyince anlıyorsun ki karın gurultusu değil bebiş o

Kızlar şu bebeği hissettim diyenler nasıl bir his anlatsanıza ve karnın neresinde hissediyorsunuz ben emin olamıyorum da
Ben de arife günü hissettim ilk defa net bir şekilde emin oldum. Göbek deliğinin hemen altında iki üç kez kapı çalar gibi tık tık tık vurdu sıpa kızımda 16. Haftada hissetmiştim bunda daha 14+3 tü hissettiğimde. Hatta birkaç kez daha hissettiğimi düşünüyordum öncesinde ama çok da emin olamıyordum. Ama 14+3 te çok netti. Doktora sordum ikinci gebeliklerde ve zayıf gebeler bebek de hareketliyse hissedebilirler biraz da hissiyatla ilgili dedi.

Günaydın kızlar keyifli pazarlar
.
.
Bugünün konusu :

Evdeyken hamilelikle ilgili kitaplar okuyor musunuz ? Öneri kitaplarınızı bizimle paylaşır mısınız?
Benim de arkadaşlarım getirmiş, Okuyayım diye Bugün bakmaya başlıyorum ben de

Eklentiler

• IMG_1294.webp
    82,3 KB · Görüntüleme: 136
Merhaba kızlar yeni üye oldum ben 10+3 haftalik hamileyim 2. Evladım olacak inşallah ilk doğumum sezeryanla olduğu için Ekim sonu doğum olur diye düşünüyorum bu grupta mi Kasım grubunda mi olmalıyım teşekkür ederim

Bende Düzce de yaşıyorum Cagsu Hastanesi'nde Tolga beye gidiyorum 7 sene önce ilk doğumumu da o hastanede yaptım hiç bi sorun yaşamadım

Kızlar ben 6 aylık gibi dolanıyorum artık yaa doktoruma sordum karın kasların sıkı değildir, iç miden küçüktür, gazdır falan diyor ama şu an sanırım rekor bende
9. Ayda muhtemelen vinç gerekecek bana. İnsanlar yer falan vermeye başladı bile

Eklentiler

• IMG_5108.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 146
Cok genc sasirirsiniz baya guzel kadin bende gorunce sok olmustum ama baya isinde ilgili alakali canim insallah sen esofman giy mutlaka elbise giyme bilirsin kesin asistani ariyor zaten

Ne guzel bizde oyle buyuduk annemle cocukken cok korkardim annem olecek diye cok buyuk geliyordu hep dua ediyordum simdi annemin beni dogurdugu yastayim aklima oyle geldi

Yaa gecmisler oosun canim cocugu olanlara hamilelik daha zor ilgi isteyen evlat hep var hakli olarak bu surecte destek lazim herkesdede o sans yok ,ben sansliyim ilk cocugum bende zor donemdem geciyorum ama kimsemde yok ama bakmam gereken cocugumda yok vallahi ,Allah sizlerin hamilelikleri daha kolaylastirsinninsallah herkesin annesi olmuyor yaninda anneden baskada kimse gelmez yardima ,kuyruk sokumu bende de var yattigim icjn herhalde ara ara

Çook gecmis olsun canım bebiste her seyin yolunda olmasina sevindim. Benim de yarin 16 hafta bitiyor maşallah seninle aynıyız demekki

Ne degisik sistem aslinda bir yanda da guzel normal dogumda o riski nasil oluyor annede herhangi bir sorun olma riskini evde o hastahane duzenegi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…