- 17 Haziran 2023
- 1.035
- 2.550
- 53
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.921
Ben de böyle hissediyorum şu iki gündürGöbek deliğinin dört parmak kadar altında, kasıklarda. Hem sağ hem sol taraf benim, minik seğirmeler, çok hafif parmak dokundurması gibi. Şu an yemekten kalktım epey hissediyorum mesela
Ya ne güzel maşallah15+5 tam göbek deliği altı ve civarıben bu hafta hissetmeye başladım tabi 3. Gebelik olunca usg de doktor bakarken bebiş hareket ediyordu bende tam olarak hissettim doktor da artık hissedersin dedi
AminDaha 10 gün var rndevuma anca o zaman benim güncelleme inşallah herşey yolundadır
Bunlar onun ilk tepkileri aslında iyi bı şey duyusal olarak ne kadar gelişirse o kadar iyi ben mesela duymasını bekliyorum bol bol ses girdisi vericem o zamana ben zaten bebeklerle çalışıyorum şu an için rahat olsunGöbek deliğinin hafif altında canım ben hep solda hissediyorumPır pır ediyor kuş gibi ama 3 4 sn sürüyor çok güzel bir his. Ben normalde bu kadar erken hissetmezdim ilk gebeliğim ama ağır öksürüğüm var her seferinde kıpırdıyor bir yandan da üzülüyorum korkuyor mu acaba diye
Kızlar şu bebeği hissettim diyenler nasıl bir his anlatsanıza ve karnın neresinde hissediyorsunuz ben emin olamıyorum da
Ben de arife günü hissettim ilk defa net bir şekilde emin oldum. Göbek deliğinin hemen altında iki üç kez kapı çalar gibi tık tık tık vurdu sıpaKızlar şu bebeği hissettim diyenler nasıl bir his anlatsanıza ve karnın neresinde hissediyorsunuz ben emin olamıyorum da
Benim de arkadaşlarım getirmiş, Okuyayım diyeGünaydın kızlar keyifli pazarlar
.
.
Bugünün konusu :
Evdeyken hamilelikle ilgili kitaplar okuyor musunuz ? Öneri kitaplarınızı bizimle paylaşır mısınız?
Bende Düzce de yaşıyorum Cagsu Hastanesi'nde Tolga beye gidiyorum 7 sene önce ilk doğumumu da o hastanede yaptım hiç bi sorun yaşamadımKızlar cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrıdoğumu özelde istiyorum bir arkadaşım dedi ki devlette devam edip belli aydan sonra özele giden hastaları kabul etmiyorlarmış peki bu konuda bilginiz var mı düzcede özel hastane bir tane var oda iyi değil yakın şehirlere mi gitsem o kadar sıkıştım ki napıcamı bilemez hale geldim genel anestezi istiyorum geçmişte ağır psikolojik tranvalar yaşadım tetiklenir diye böyle istedim ama hastane doktor konusunda kafam cok karışık düşünmek için de geç kalmak istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Ay Allah korusunAyyy demek benim şak diye bayılmam yakındır:)
Cok genc sasirirsiniz baya guzel kadin bende gorunce sok olmustum ama baya isinde ilgili alakali canim insallah sen esofman giy mutlaka elbise giyme bilirsin kesin asistani ariyor zatenAyy inşallah bende memnun kalırım canım çok sağolsöylerim önerisi ile geldim diye başka doktora da randevu oluşturmuştum pek yorum göremeyince Zeynep hanım hakkında içim biraz rahatladı. Sen benden önce gidiyorsun benim perşembe günü
Ne guzel bizde oyle buyuduk annemle cocukken cok korkardim annem olecek diye cok buyuk geliyordu hep dua ediyordum simdi annemin beni dogurdugu yastayim aklima oyle geldiHiç öyle şey olur mu
Benim anam beni 35 yaşında doğurmuş birazda yaşlı gösteriyor şimdi 78 yaşında genç anneyi naapayım ben ona kurban olurum
Kul köle oluyorum halen 43 yaşındayım bir dediğini iki etmem eşimin gitmediği her yere birlikte gideriz daha mutlu olurum hatta çok zaman eşime sen gelme de anamla gidelim derim eşim her dk dır dır herşeye dırlanır çünkü dünya bir yana anam bir yana
Yaa gecmisler oosun canim cocugu olanlara hamilelik daha zor ilgi isteyen evlat hep var hakli olarak bu surecte destek lazim herkesdede o sans yok ,ben sansliyim ilk cocugum bende zor donemdem geciyorum ama kimsemde yok ama bakmam gereken cocugumda yok vallahi ,Allah sizlerin hamilelikleri daha kolaylastirsinninsallah herkesin annesi olmuyor yaninda anneden baskada kimse gelmez yardima ,kuyruk sokumu bende de var yattigim icjn herhalde ara araSelam kızlar uzun zamandır bakamıyorum buralara. Kızım bayramda düştü çenesine dikiş attılar. Her gün pansuman vs. Bir yandan iş bir yandan çocuk bir yandan hamilelik derken koşturmaktan bakamadım hiç. Eee nasıl gidiyor hamilelik? Herkes iyi umarımbiz pazartesi kontrole gittik şükür her şey yolundaydı. Dün tam 16 haftamız doldu. Bu aralar kuyruk sokumu ağrısı dayanılmaz bir hal almaya başladı bende. Yürümemi bile bazen imkansız hale getiriyor. Var mı benim gibi olan?
Çook gecmis olsun canım bebiste her seyin yolunda olmasina sevindim. Benim de yarin 16 hafta bitiyor maşallahSelam kızlar uzun zamandır bakamıyorum buralara. Kızım bayramda düştü çenesine dikiş attılar. Her gün pansuman vs. Bir yandan iş bir yandan çocuk bir yandan hamilelik derken koşturmaktan bakamadım hiç. Eee nasıl gidiyor hamilelik? Herkes iyi umarımbiz pazartesi kontrole gittik şükür her şey yolundaydı. Dün tam 16 haftamız doldu. Bu aralar kuyruk sokumu ağrısı dayanılmaz bir hal almaya başladı bende. Yürümemi bile bazen imkansız hale getiriyor. Var mı benim gibi olan?
Ne degisik sistem aslinda bir yanda da guzel normal dogumda o riski nasil oluyor annede herhangi bir sorun olma riskini evde o hastahane duzenegi yokBende çok hakim değilim buranın sistemine ama bildiğim kadarıyla anlatayim. Burda ebelik Türkiye'dekinden farklı. 2-3 ebe bir araya gelip klinik açıyorlar, normal gebeliğin takibi bu kliniklerde yapılıyor. Bildiğim kadarıyla bu kliniklerin özeli devleti yok hepsi ayni . Burda yapılan muayene, tahlil, ultrason vs hepsi sigortadan karşılanıyor. Doğumda ücretsiz, ister evde ister hastanede yapabiliyorsun. Eğer sezeryan olacaksa doktor yapıyor ama normal doğumu yine ebe yaptırıyor. Bizde evimize yakın bir kliniğe gidiyoruz, ebeden de çok memnunum. Güzel ilgileniyor. Şimdilik iyi gidiyor bakalım , inşallah sonradan üzmez beni sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?