- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.941
Masallah bende oyleyim aksamlari ozellikle sudan oyle 4 lt su iciyorumKızlar ben 6 aylık gibi dolanıyorum artık yaa doktoruma sordum karın kasların sıkı değildir, iç miden küçüktür, gazdır falan diyor ama şu an sanırım rekor bende
9. Ayda muhtemelen vinç gerekecek bana. İnsanlar yer falan vermeye başladı bile
Internetten makale okuyorum sık sık ama elimde hiç kitap yok maalesef.Günaydın kızlar keyifli pazarlar
.
.
Bugünün konusu :
Evdeyken hamilelikle ilgili kitaplar okuyor musunuz ? Öneri kitaplarınızı bizimle paylaşır mısınız?
Benim de sabah hiç olmayan karnım öğleden sonra yavaş yavaş çıkmaya başlıyor akşam baya belli oluyor çok garip ertesi sabah yine neredeyse dümdüz uyanıyorumKızlar ben 6 aylık gibi dolanıyorum artık yaa doktoruma sordum karın kasların sıkı değildir, iç miden küçüktür, gazdır falan diyor ama şu an sanırım rekor bende
Ben de aynıyımKızlar ben 6 aylık gibi dolanıyorum artık yaa doktoruma sordum karın kasların sıkı değildir, iç miden küçüktür, gazdır falan diyor ama şu an sanırım rekor bende
Ben hiç dokunmuyorum bazıları soyuyormus tırnağı ile eski forumlardan okudum bana biraz korkunç geldi siz çözüm buldunuz muBenimde var canım
Canım benimde senden farkım yokKızlar ben 6 aylık gibi dolanıyorum artık yaa doktoruma sordum karın kasların sıkı değildir, iç miden küçüktür, gazdır falan diyor ama şu an sanırım rekor bende
Ay koşup doyyynk diye göbekleri tokuşturasım geldiCanım benimde senden farkım yok
HahahahAy koşup doyyynk diye göbekleri tokuşturasım geldi
Yok dokunmuyorum bende soymaya gerek yok hem uyarma yapilmamaliBen hiç dokunmuyorum bazıları soyuyormus tırnağı ile eski forumlardan okudum bana biraz korkunç geldi siz çözüm buldunuz mu
Yenidoğan yoğun bakım var mı peki bilginiz var mı bu konuyla alakalıBende Düzce de yaşıyorum Cagsu Hastanesi'nde Tolga beye gidiyorum 7 sene önce ilk doğumumu da o hastanede yaptım hiç bi sorun yaşamadım
Evet bencede riskli evde doğum. Bir sıkıntı olursa evde birşey yapamazlar, mecbur hastaneye gitmesi lazım. Asla cesaret edemem sanırım evde doğurmaya. Büyük konuşmakta istemiyorum tabiNe degisik sistem aslinda bir yanda da guzel normal dogumda o riski nasil oluyor annede herhangi bir sorun olma riskini evde o hastahane duzenegi yok
Çok tatlış ya maaşallahKızlar ben 6 aylık gibi dolanıyorum artık yaa doktoruma sordum karın kasların sıkı değildir, iç miden küçüktür, gazdır falan diyor ama şu an sanırım rekor bende
Woow baya guzelCanım benimde senden farkım yok
Allah Allah kuzum ya çok geçmiş olsunKizlar bu kezde bana sut dokundu bagirsaklarimi mahvetti kramplar gecen sefer yasadigim gibi aynisini yasadim ishalle attim kanama suana kadar gelmedi bacaklarim.cok agriyor korkuyorum yine ayni seyleri yasayacagim.diye
Bilmiyorum canim doktorum takip et dedi kendini ishal devam ediyor kusma da olursa hemen doktora gel dedi korkuyorum cok bacaklarima cok kotu vurdu agrisiAllah Allah kuzum ya çok geçmiş olsunne oldu bozuk muydu acaba? Yada hamilelikte sana dokunmaya mi başladı bazı gıdalar?
Çok geçmiş olsun canım eğer anormallik hissedersen hiç bekleme git doktora mutlakaBilmiyorum canim doktorum takip et dedi kendini ishal devam ediyor kusma da olursa hemen doktora gel dedi korkuyorum cok bacaklarima cok kotu vurdu agrisi
Canım bu ara yediklerine çok dikkat et bi kere hassaslaşınca en ufak şeye böyle tepkiler vermeye başlıyor vücut. Geçmiş olsunBilmiyorum canim doktorum takip et dedi kendini ishal devam ediyor kusma da olursa hemen doktora gel dedi korkuyorum cok bacaklarima cok kotu vurdu agrisi
Canım geçmiş olsunKizlar bu kezde bana sut dokundu bagirsaklarimi mahvetti kramplar gecen sefer yasadigim gibi aynisini yasadim ishalle attim kanama suana kadar gelmedi bacaklarim.cok agriyor korkuyorum yine ayni seyleri yasayacagim.diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?