2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Masallah bende oyleyim aksamlari ozellikle sudan oyle 4 lt su iciyorum

Benim de sabah hiç olmayan karnım öğleden sonra yavaş yavaş çıkmaya başlıyor akşam baya belli oluyor çok garip ertesi sabah yine neredeyse dümdüz uyanıyorum

Canım benimde senden farkım yok

Eklentiler

• 85813E54-D2B7-4BBB-AD04-A363B47038CE.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 117
Ne degisik sistem aslinda bir yanda da guzel normal dogumda o riski nasil oluyor annede herhangi bir sorun olma riskini evde o hastahane duzenegi yok
Evet bencede riskli evde doğum. Bir sıkıntı olursa evde birşey yapamazlar, mecbur hastaneye gitmesi lazım. Asla cesaret edemem sanırım evde doğurmaya. Büyük konuşmakta istemiyorum tabi

Çok tatlış ya maaşallah

Kizlar bu kezde bana sut dokundu bagirsaklarimi mahvetti kramplar gecen sefer yasadigim gibi aynisini yasadim ishalle attim kanama suana kadar gelmedi bacaklarim.cok agriyor korkuyorum yine ayni seyleri yasayacagim.diye
Allah Allah kuzum ya çok geçmiş olsun ne oldu bozuk muydu acaba? Yada hamilelikte sana dokunmaya mi başladı bazı gıdalar?

Allah Allah kuzum ya çok geçmiş olsun ne oldu bozuk muydu acaba? Yada hamilelikte sana dokunmaya mi başladı bazı gıdalar?
Bilmiyorum canim doktorum takip et dedi kendini ishal devam ediyor kusma da olursa hemen doktora gel dedi korkuyorum cok bacaklarima cok kotu vurdu agrisi

Kizlar bu kezde bana sut dokundu bagirsaklarimi mahvetti kramplar gecen sefer yasadigim gibi aynisini yasadim ishalle attim kanama suana kadar gelmedi bacaklarim.cok agriyor korkuyorum yine ayni seyleri yasayacagim.diye
Canım geçmiş olsun kanama yoksa kötü düşünme hiç üşüttün belkide dün hava soğuktu. Bende öyleyim çünkü ishal değil ama kabız sürekli kasığıma vuran bel ağrım var değişik dikkat et kendini sıcak tut

Kızlar ikili test yapan arkadaşlar down sendromu değeriniz kaç çıkmıştı bnm yeni çıkmış 1699.4 şeklinde çıkmış sizin nasıl merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…