- 16 Kasım 2021
- 459
- 456
- 53
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.961
Cnm sıkma kendini benim de öyle olmuştu hatta kanamalı çok şükür şu an iyiyim hemen evham yapmaya gerek yok olmadı doktorla görüşürsün sana uygun bir ilaç verirKizlar bu kezde bana sut dokundu bagirsaklarimi mahvetti kramplar gecen sefer yasadigim gibi aynisini yasadim ishalle attim kanama suana kadar gelmedi bacaklarim.cok agriyor korkuyorum yine ayni seyleri yasayacagim.diye
5 nisanda yaptırdım devlette, hala çıkmamış sonuçKızlar ikili test yapan arkadaşlar down sendromu değeriniz kaç çıkmıştı bnm yeni çıkmış 1699.4 şeklinde çıkmış sizin nasıl merak ettim
Yok canım ama rabbim inşallah öyle bir duruma gerek bırakmaz ben ilk doğumumu 38. Haftada yaptım Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmadı bende kaygiliydim yeni doğan yoğun bakıp olmadığı için ama rahat edemeyeceğimi düşündüm diğer hastanelerde ailem yanımda olmadığı içinYenidoğan yoğun bakım var mı peki bilginiz var mı bu konuyla alakalı
Bn 3 Nisan'da yaptım çıkar bı iki güne5 nisanda yaptırdım devlette, hala çıkmamış sonuç
Devlette yapacaksan kadın doğum doktoruna gidecen onlar seni yönlendirecek hastaneden randevu alacaksın mesela ben ilçedeyim olduğum ilçede yapılmıyor merkeze gidip oradan randevu alıp detaylı'ya gireceğim ama erken bir tarihte gidip randevu alman gerekiyor bilgin olsunKızlar detaylı ultrason için şimdiden randevu mu almamız gerekiyor. Ben özele gidiyorm ama detaylıyı devlette baktırmak istiyorum. Randevu almak istediğimde önce kadın hastalıklarına görünmem gerektiğiyle ilgili uyarı çıkıyor. Ben kadın hastalıklarına şimdi muayene olsam ileri tarihte istediğim zaman perinatoloji bölümünden randevu alabilirmiyim ?
Canım ben görsel ekliyorum böyle çıktı benim ki. Doktor iyi çıkmış demişti.Kızlar ikili test yapan arkadaşlar down sendromu değeriniz kaç çıkmıştı bnm yeni çıkmış 1699.4 şeklinde çıkmış sizin nasıl merak ettim
Bence evde doğum en rahatı tabiki olası bı komplikasyon yoksa annem evde doğurdu kardeşimi tabi ebe arkadaşı yaptırdı doğumunuEvet bencede riskli evde doğum. Bir sıkıntı olursa evde birşey yapamazlar, mecbur hastaneye gitmesi lazım. Asla cesaret edemem sanırım evde doğurmaya. Büyük konuşmakta istemiyorum tabi
Merhaba 14+1 de mi sağlık ocağında kalp atışı duydunuz? Ben geçen gidip erkene cekmeyi rica ettiğimde beni olmaz erken duyulmaz diyerek reddettiler , emin olmak istiyorum da, rica ettigimde 16 haftalikti , erken dedi yani savdı beni öyle miKızlar bir de bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için ebe su dopler cihazıyla kalp atışını dinletti nasıl sevindim ya ilk başta gerildim şimdi duyulmaz küçük diye korkarım mi acaba diye ama kendimde duyunca nasıl sevindim.Bide hiç histtediyor musun dedi yok dedim ama sanki o cihazı degirice içimde kipirdadigini fark ettim ya da bana öyle geldi 14+1 öncekileri de 15. Hafta yavaş yavaş baslardim hissetmeye
İnşallah daha fazla ilerlemez canım duam seninle. korkmaBilmiyorum canim doktorum takip et dedi kendini ishal devam ediyor kusma da olursa hemen doktora gel dedi korkuyorum cok bacaklarima cok kotu vurdu agrisi
Kombine değer mi hangisi ?Kızlar ikili test yapan arkadaşlar down sendromu değeriniz kaç çıkmıştı bnm yeni çıkmış 1699.4 şeklinde çıkmış sizin nasıl merak ettim
Sadece ikili test değeri diye çıkmış rakamsal olarak daha yeni çıkmış grafiği hastaneden almam gerekiyorKombine değer mi hangisi ?
Bildiğim kadarıyla 300 üstü normal sayılıyordu.Ama 300 altı da riskli görünüp hiç bir sorun çıkmayabiliyormus.bizimki de 1890 larda bsey çıkmıştı.Bu testte bide yaşla ilgili bseyler de vardı sanrm 35 üstü sorun olmasa bile riskli diye görülebiliyormus.cok belirleyici bir test değil dolayısıyla anladığım kadarıylaKızlar ikili test yapan arkadaşlar down sendromu değeriniz kaç çıkmıştı bnm yeni çıkmış 1699.4 şeklinde çıkmış sizin nasıl merak ettim
Bu degerlere normal diyen doktor da var , bu kadar üzülmeyin , dna sonucu inşallah sizi rahatlatacaktırBugün kontrolümüz vardı ikili tarama sonucunu aldık ultrason ölçümleri düşük risk yaş düşük risk ama kan orta risk çıktı doktor fetal DNA yaptırabilirsin dedi gittiğim hastane yapiyormus ağlamaktan beter oldum oysa ki herşey yolundaydi cinsiyet balonumuz hazır onu bile yapmak istemiyorum
asıl oldun Pınar daha iyi misin?Kizlar bu kezde bana sut dokundu bagirsaklarimi mahvetti kramplar gecen sefer yasadigim gibi aynisini yasadim ishalle attim kanama suana kadar gelmedi bacaklarim.cok agriyor korkuyorum yine ayni seyleri yasayacagim.diye
Ben sanirim hiç kayitli değilim , ekleyebilir misiniz? Tahmini dogum tarihi 4 ekim , erkek :)DUYURU
Günaydın kızlar
Çok zaman geçmesine rağmen güncelleme yapmayanlar var . Ekim ayının başında doğum yapacakların cinsiyetleri belli olmuştur diye tahmin ediyorum lütfen beni etiketleyip ya da bu mesajı alıntılayıp güncelleme yapınız
Yaa öyle düşünme sakin neden utansınBende 37,5 canimm ve ilk cocugum olacak oglumla aramda cok yas olacak insallah utanmaz benden uzun yillar olmadi denedik sonra Allah kendiliginden verdi yavrumu ,benimde annemle yas farkim bukadar cocukken hep olecek sanirdim hep korkardim cok buyuk geliyordu
Korkmayın her gebelik aynı olmuyor nasibi varsa ne yaşarsan yasa Allah eline almayı nasip ediyor.kalbini ferah tutCanim basin sagolsun cok uzuldum 15 haftalik yavrum baya da buyudu ,hepimizde ayni korkular bendede kayipnvar ondannkorkuyoeum Allah yiyecek ekmek nasip ediyorsa bu dunyada ediyor oyuzden dualarimiz hep Allah a
Kızlar sürekli idrara giden var mı hala aranızda yoksa geçti mi o his. Benim hala bazen çok sıkışık hissediyorum 10 dk sonra yine aynı :/ Enfeksiyon filan mı var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?