2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kizlar bu kezde bana sut dokundu bagirsaklarimi mahvetti kramplar gecen sefer yasadigim gibi aynisini yasadim ishalle attim kanama suana kadar gelmedi bacaklarim.cok agriyor korkuyorum yine ayni seyleri yasayacagim.diye
Cnm sıkma kendini benim de öyle olmuştu hatta kanamalı çok şükür şu an iyiyim hemen evham yapmaya gerek yok olmadı doktorla görüşürsün sana uygun bir ilaç verir

Yenidoğan yoğun bakım var mı peki bilginiz var mı bu konuyla alakalı
Yok canım ama rabbim inşallah öyle bir duruma gerek bırakmaz ben ilk doğumumu 38. Haftada yaptım Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmadı bende kaygiliydim yeni doğan yoğun bakıp olmadığı için ama rahat edemeyeceğimi düşündüm diğer hastanelerde ailem yanımda olmadığı için

Kızlar detaylı ultrason için şimdiden randevu mu almamız gerekiyor. Ben özele gidiyorm ama detaylıyı devlette baktırmak istiyorum. Randevu almak istediğimde önce kadın hastalıklarına görünmem gerektiğiyle ilgili uyarı çıkıyor. Ben kadın hastalıklarına şimdi muayene olsam ileri tarihte istediğim zaman perinatoloji bölümünden randevu alabilirmiyim ?

Devlette yapacaksan kadın doğum doktoruna gidecen onlar seni yönlendirecek hastaneden randevu alacaksın mesela ben ilçedeyim olduğum ilçede yapılmıyor merkeze gidip oradan randevu alıp detaylı'ya gireceğim ama erken bir tarihte gidip randevu alman gerekiyor bilgin olsun

Kızlar ikili test yapan arkadaşlar down sendromu değeriniz kaç çıkmıştı bnm yeni çıkmış 1699.4 şeklinde çıkmış sizin nasıl merak ettim
Canım ben görsel ekliyorum böyle çıktı benim ki. Doktor iyi çıkmış demişti.

Eklentiler

• IMG_7021.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 67
Evet bencede riskli evde doğum. Bir sıkıntı olursa evde birşey yapamazlar, mecbur hastaneye gitmesi lazım. Asla cesaret edemem sanırım evde doğurmaya. Büyük konuşmakta istemiyorum tabi
Bence evde doğum en rahatı tabiki olası bı komplikasyon yoksa annem evde doğurdu kardeşimi tabi ebe arkadaşı yaptırdı doğumunu annem de ebe hemşire yıllarca doğum yaptırdı hatta yengemi de evde doğurttu evin rahatlığında soba karşısında tabi şimdi durumlar değişti kalmadı öyle şeyler

Merhaba 14+1 de mi sağlık ocağında kalp atışı duydunuz? Ben geçen gidip erkene cekmeyi rica ettiğimde beni olmaz erken duyulmaz diyerek reddettiler , emin olmak istiyorum da, rica ettigimde 16 haftalikti , erken dedi yani savdı beni öyle mi

Kızlar ikili test yapan arkadaşlar down sendromu değeriniz kaç çıkmıştı bnm yeni çıkmış 1699.4 şeklinde çıkmış sizin nasıl merak ettim
Bildiğim kadarıyla 300 üstü normal sayılıyordu.Ama 300 altı da riskli görünüp hiç bir sorun çıkmayabiliyormus.bizimki de 1890 larda bsey çıkmıştı.Bu testte bide yaşla ilgili bseyler de vardı sanrm 35 üstü sorun olmasa bile riskli diye görülebiliyormus.cok belirleyici bir test değil dolayısıyla anladığım kadarıyla

Bu degerlere normal diyen doktor da var , bu kadar üzülmeyin , dna sonucu inşallah sizi rahatlatacaktır

Ben sanirim hiç kayitli değilim , ekleyebilir misiniz? Tahmini dogum tarihi 4 ekim , erkek :)

Yaa öyle düşünme sakin neden utansın en önemlisi sağlıkla dünyaya gelsin ve bol sevgi ile büyüsün inşallah rabbim eline sağlıkla almayı nasip etsin anneliğin yaşı yok senin için dua edeceğim ve buradaki tüm anneler için.

Canim basin sagolsun cok uzuldum 15 haftalik yavrum baya da buyudu ,hepimizde ayni korkular bendede kayipnvar ondannkorkuyoeum Allah yiyecek ekmek nasip ediyorsa bu dunyada ediyor oyuzden dualarimiz hep Allah a
Korkmayın her gebelik aynı olmuyor nasibi varsa ne yaşarsan yasa Allah eline almayı nasip ediyor.kalbini ferah tut

Kızlar sürekli idrara giden var mı hala aranızda yoksa geçti mi o his. Benim hala bazen çok sıkışık hissediyorum 10 dk sonra yine aynı :/ Enfeksiyon filan mı var acaba

Dün gece tamı tamına 5 kere uyandım tuvalet için, gün içinde de sık sık gidiyorum ama bunun yanı sıra çok fazla da sıvı tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…