- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.981
Benim annemde kardeşimi evde doğurmuştu. 5 yaşındaydim, alt katta babamla beklemistik annemin doğum yapmasınıBence evde doğum en rahatı tabiki olası bı komplikasyon yoksa annem evde doğurdu kardeşimi tabi ebe arkadaşı yaptırdı doğumunuannem de ebe hemşire yıllarca doğum yaptırdı hatta yengemi de evde doğurttu evin rahatlığında soba karşısında tabi şimdi durumlar değişti kalmadı öyle şeyler
Benim ki tuvalete gittiğim halde 1 dk sonra çok sıkışık olma hissi artık normal mi bilemiyorumDün gece tamı tamına 5 kere uyandım tuvalet için, gün içinde de sık sık gidiyorum ama bunun yanı sıra çok fazla da sıvı tüketiyorum
Benim ki tuvalete gittiğim halde 1 dk sonra çok sıkışık olma hissi artık normal mi bilemiyorum
İnşallah canım teşekkür ederimBu degerlere normal diyen doktor da var , bu kadar üzülmeyin , dna sonucu inşallah sizi rahatlatacaktır
Anladım doktorda grafikli değerler çıkıyor orda daha net anlarsınız ama bence değer güzel inşallah öyledirSadece ikili test değeri diye çıkmış rakamsal olarak daha yeni çıkmış grafiği hastaneden almam gerekiyor
Geçmiş olsun inşallah öyle bir durum yokturKızlar bugün çok kötü vajina kemik ağrısı ile hastaneye gittim doktorum klinikte değil de ama onun doğum yaptırdığı hastaneye gittim acile. Aşırı ağrı var 10 dk da bir sancı gibi değil daha beteri gibi ağrı geliyor. İğne serum fitil idrar ve kan tahlili yapıldı sonuçları 3 güne çıkacak kültür test hepsine birden bakıcam dedi progestan verdi dinlen bol bol düşük tehlikesi olabilir dedi çok korkuyorum
İnşallah çok sağ olun teşekkür ederimGeçmiş olsun inşallah öyle bir durum yoktursiz yinede tedbirli olun istirahat edin bol bol
İnşallah bizimde kalmaz benim korkum açıkcası sadece o doktorlardan da genelde internette Mustafa beyi önermişler arada kaldım Tolga beyle ikisi arasında. Bende rahat edebileceğimi sanmıyorum korkuyorum zaten ilk doğum olacağı için genel anestezi istiyorum hayırlısıyla bi kucağıma alabilsemYok canım ama rabbim inşallah öyle bir duruma gerek bırakmaz ben ilk doğumumu 38. Haftada yaptım Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmadı bende kaygiliydim yeni doğan yoğun bakıp olmadığı için ama rahat edemeyeceğimi düşündüm diğer hastanelerde ailem yanımda olmadığı için
Maşallah ikinize deCanım benimde senden farkım yok
Lütfen tablodaki tüm bilgileri yazıp beni tekrar etiketleyinizBen sanirim hiç kayitli değilim , ekleyebilir misiniz? Tahmini dogum tarihi 4 ekim , erkek :)
Canım tablodaki diğer istenen bilgileri de yazıp beni etiketler misin ?kediannesibiri
Merhaba, arada girip okuyordum grubu, hiç yazmamıştım henüz tam takip edemediğim için. En azından bilgileri vereyim :)
SAT 22 Ocak
Beklenen doğum tarihi: 28 Ekim 2024
Cinsiyet fetal dna da çıktı: erkek
Sana da maşallahMaşallah ikinize deBen hiç atmayayım benimki sizden daha büyük gibi niye öyle Ben normal sanıyordum
Çok geçmiş olsunKızlar bugün çok kötü vajina kemik ağrısı ile hastaneye gittim doktorum klinikte değil de ama onun doğum yaptırdığı hastaneye gittim acile. Aşırı ağrı var 10 dk da bir sancı gibi değil daha beteri gibi ağrı geliyor. İğne serum fitil idrar ve kan tahlili yapıldı sonuçları 3 güne çıkacak kültür test hepsine birden bakıcam dedi progestan verdi dinlen bol bol düşük tehlikesi olabilir dedi çok korkuyorum
Evet canım tam 14 +1 di bende sanki daha geç başlıyorlar dinlemeye diye hatırliyordum ve tedirgin oldum ya duyulmaz da beni korkuturlarsa diye ama duyuldu çok şükür gayet de netti hatta .Merhaba 14+1 de mi sağlık ocağında kalp atışı duydunuz? Ben geçen gidip erkene cekmeyi rica ettiğimde beni olmaz erken duyulmaz diyerek reddettiler , emin olmak istiyorum da, rica ettigimde 16 haftalikti , erken dedi yani savdı beni öyle mi
Senden de Allah razı olsun canim Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz inşallah Mustafa bey de iyi diyorlar sevgi hanım da devlet hastanesinden gelmiş ona da iyi diyorlar Tolga beye tesadüfen gittim o da çok ilgilendi numarasını verdi ne sorsam yanıtlıyor ben şimdilik memnunum inşallah sende memnun kalacagin bı doktora gidersin rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah cümlesiyle birlikteİnşallah bizimde kalmaz benim korkum açıkcası sadece o doktorlardan da genelde internette Mustafa beyi önermişler arada kaldım Tolga beyle ikisi arasında. Bende rahat edebileceğimi sanmıyorum korkuyorum zaten ilk doğum olacağı için genel anestezi istiyorum hayırlısıyla bi kucağıma alabilsembu arada cook teşekkür ediyorum yardımlarınız için iyi ki varsınız Allah razı olsun
Canım kaç haftalıksın. Geç bile kalmış olabilirsin. Arkadasım gittiğinde 11 haftalıkken randevu alıyoruz deyip vermemişti.Kızlar detaylı ultrason için şimdiden randevu mu almamız gerekiyor. Ben özele gidiyorm ama detaylıyı devlette baktırmak istiyorum. Randevu almak istediğimde önce kadın hastalıklarına görünmem gerektiğiyle ilgili uyarı çıkıyor. Ben kadın hastalıklarına şimdi muayene olsam ileri tarihte istediğim zaman perinatoloji bölümünden randevu alabilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?