2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim annemde kardeşimi evde doğurmuştu. 5 yaşındaydim, alt katta babamla beklemistik annemin doğum yapmasını
Evde doğum yapan herkes hastaneden daha rahat olduğunu söylüyor gerçekten ama korkarım ben heralda cesaret edemem.

Kızlar 13.haftadayim kasık ağrım çok . Içeriden cimcikleme bırakma gibi ara ara sağda ara ara solda. Kasık ağrım hep vardı ama bu değişik

Kızlar bugün çok kötü vajina kemik ağrısı ile hastaneye gittim doktorum klinikte değil de ama onun doğum yaptırdığı hastaneye gittim acile. Aşırı ağrı var 10 dk da bir sancı gibi değil daha beteri gibi ağrı geliyor. İğne serum fitil idrar ve kan tahlili yapıldı sonuçları 3 güne çıkacak kültür test hepsine birden bakıcam dedi progestan verdi dinlen bol bol düşük tehlikesi olabilir dedi çok korkuyorum

Geçmiş olsun inşallah öyle bir durum yoktur siz yinede tedbirli olun istirahat edin bol bol

İnşallah bizimde kalmaz benim korkum açıkcası sadece o doktorlardan da genelde internette Mustafa beyi önermişler arada kaldım Tolga beyle ikisi arasında. Bende rahat edebileceğimi sanmıyorum korkuyorum zaten ilk doğum olacağı için genel anestezi istiyorum hayırlısıyla bi kucağıma alabilsem bu arada cook teşekkür ediyorum yardımlarınız için iyi ki varsınız Allah razı olsun

Canım tablodaki diğer istenen bilgileri de yazıp beni etiketler misin ?

Çok geçmiş olsun sonuçlar güzel çıkar inşallah

Evet canım tam 14 +1 di bende sanki daha geç başlıyorlar dinlemeye diye hatırliyordum ve tedirgin oldum ya duyulmaz da beni korkuturlarsa diye ama duyuldu çok şükür gayet de netti hatta .

Senden de Allah razı olsun canim Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz inşallah Mustafa bey de iyi diyorlar sevgi hanım da devlet hastanesinden gelmiş ona da iyi diyorlar Tolga beye tesadüfen gittim o da çok ilgilendi numarasını verdi ne sorsam yanıtlıyor ben şimdilik memnunum inşallah sende memnun kalacagin bı doktora gidersin rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah cümlesiyle birlikte

Canım kaç haftalıksın. Geç bile kalmış olabilirsin. Arkadasım gittiğinde 11 haftalıkken randevu alıyoruz deyip vermemişti.

Kızlar bu d vitaminini venaturayı alıcam. Kan sulandırıcı kullanıyorum D3K2 almam sorun olur mu acaba. K vitamini pıhtılaşma yapıyor ya emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…