2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ağız mendili çok ihtiyaç ama örtü olarak çok ihtiyaç olmaz bir kaç tane yeterli bence . Bir de benim tecrübem almışken 80 80 küçük kalır ilerisi icin de kullanırsın daha büyüklerden de bak derim . Bir de ağız mendilinin de müslin olanı var onlari onermem çok sert oluyor zamanla tahriş ediyor . Pamuklu penyeler çok iyi .

arkadasımın da ilk gebeligiydi 2 bucuk saat surmustu kuzeniminde ilk gebeligi 5 saat surmuştü kiloyla alakasi oldugunu dusunuyorum bn tabiki dogum arttikca surede azalır ama kilonun da etkisi var bnce. ama üçuncü doğumu ikinci dogumdan daha zor yada ikinci dogumunun ilk dogumdan daha zor oldugunu soyleyen kisileride biliyorum en yakını görümcem

Kızlaar bacak krampı için doktor magnezyum önerisinde bulundu ama o markanın içeriğini beğenmedim silikon dioksit vs. bir sürü katkı maddesi var. Bildiğiniz temiz içerikli magnezyum takviyesi var mı?

18+3ten +5 kilo ile selam kızlar hızlıca kilo almaya devam ediyorum. doğurana kadar herhalde 10 kilodan fazla alcam. Dün bunun için ufak bi ağlama seansı yaşadım eşim baya bir destek sağolsun o beni sakinleştirdi. Bu hormonlar beni biraz duygusal yaptı neyse totişi sağolsun minik kızçemin

Eklentiler

• IMG_7115.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 190
Kızlaar bacak krampı için doktor magnezyum önerisinde bulundu ama o markanın içeriğini beğenmedim silikon dioksit vs. bir sürü katkı maddesi var. Bildiğiniz temiz içerikli magnezyum takviyesi var mı?
Ben ocean 3 lü format kullanıyorum en iyi emilim için öyle kullanmak gerekiyor demişti doktorum . Magnimore du sanırım onun da 3 lu formatı güzel diye biliyorum
Ben tam 22. haftam için detaylı ultrason randevusu aldım kızlar 3700 tl kartla (nakit 3500’müş). 1 Haziran’da gideceğiz bakalım
Ben de 29 mayısta gideceğim 4500 dediler fiyat için çok heyecanlıyım

Evet örtüler 100*100 ya da 120*120 daha mantıklı gibi. Ben ağız bezlerini tülbent mermerşahi kumaş alıp kestirip diktiricem. Diğerleri bana da çok sert geldi

İlahi çok tatlısın kilo için ağlama ben hep bir kadının en keyifli hamilelik döneminde kilo aldığını savunuyorum severek alıyorum hesap yapmıyorum sonrasında veriyorum nasılsa

Ay maşallahhh size gerçekten fıstık gibisiniz Zayıflık güzellik algısı değil kesinlikle önemli olan sağlıklı olmamız Doktorumuz da bu konuda bizi yönlendirir diye düşünüyorum. Başta ben de çok takıyordum ama artık sadece bebeğimin sağlığını düşünüyorum. Doğumdan sonra sağlıklı bir şekilde fazlalıklarımızı veririz

Eklentiler

• 5DCDD7CE-9B72-4EB4-AE72-140E7783B493.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 188
Sağlık problemi şeker filan yoksa kiloyu hiç takmayın çok tatliş bir hamilesiniz maaşallah

Ben tam 22. haftam için detaylı ultrason randevusu aldım kızlar 3700 tl kartla (nakit 3500’müş). 1 Haziran’da gideceğiz bakalım
TAM HİC DETAYLI İÇİN PARA ARASTIRMASI YAPAN VAR MI DİCEKTİM SEN YAZMISSIN BİZİM İŞ YERİNDE Bİ USTANINDA EŞİ HAMİLE ONADA 3500 DEMİŞLER

Cok guzel hamilesin cok begendim canimm bende cooook iyi degilim pskilojim.gitti iyice herseye alinmam cok artti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…