2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz bebeklerimizi sağ saglim kucagımıza almayı nasip etsin az önce anneme dert yandım bende anne normal mi 8+4 de hic belirti olmaması sadece uyku hali olması diye annemde sevin kızım ne gzel ne zorlu gecenler var dedi biz sanırım fazla evham yapıyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun su süreçte

allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz bebeklerimizi sağ saglim kucagımıza almayı nasip etsin az önce anneme dert yandım bende anne normal mi 8+4 de hic belirti olmaması sadece uyku hali olması diye annemde sevin kızım ne gzel ne zorlu gecenler var dedi biz sanırım fazla evham yapıyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun su süreçte
Bende uyku hali cok fazla hic enerjim yok

Bugün saat 5'te randevum var, 9. haftaya girdim. 7. haftada kalp atışını duymuştuk. İçimde bir huzursuzluk var kızlar hiçbir belirtim kalmadı. Bana dua edin, bir şeyler ters gibi hissediyorum ya. Allah'ın izniyle şu 9. haftayı da çıkarsak rahatlayacağız.
Korkma canim belirtiler sebeb degilmis gitmesine icini ferah tut cok heyecanli senide 12 haftada cagirir bayram sonrasi olabilir cinsiyet tahmini icin

benimde sadece uyku hali aksamları çalısıyorum çaılışıırken sıkıntı yok ama aksamları inanılmaz uykum geliyor baska da arada gögüs hassasiyeti hic kusma vs olmadı

benimde sadece uyku hali aksamları çalısıyorum çaılışıırken sıkıntı yok ama aksamları inanılmaz uykum geliyor baska da arada gögüs hassasiyeti hic kusma vs olmadı bende
Bende de uyku hali halsizlik mide yanmasi ve arada hafif kasik agrisi gogus ucu agrisi vs oldu. Gunde 2 maden suyu icmeden duramiyorum mesela

😁😁😁😁 aykoptum 😁😁daha bagiramayiz😁bende dun aksam herkes bana akil veriyor diye ona dertlendim evliligime doktoruma bile yorum yapiyorlar artik alttan alamiyorum dedim
Ahahah aynen hazir suan alttan aliyorlarken devam🤣 dun aksam tv izlerken sana gıcığım haberin olsun dedim bisey yapmadimki ama diyo kiyamam🤭🤭

Dualarimiz seninle canim benim guzel haberlerle gel bize yaz mutlaka bu siteyi cok seviyorum rahatliyorum
Çok şükür bebişim çok küçük olmasına rağmen kalbini duyduk 🥹 geç döllenme olabilir dedi doktor. 6+4 ü haftadayım ama 6+0 ile uyumluymuş. Sorun olmaz dedi. Mide bulantısı için priam verdi. Sakız çiğne bolca dedi. 3 hafta sonra tekrar çağırdı 🥹🤍

kediannesibiri kediannesibiri
İstanbul yaş 34
6+4 kalp atışımızı duyduk🤍

Az önce doktordan çıktım.. Çok şükür her şey yolunda🧿🧿🧿🤲
11+6 haftalık olduk.Doktor ense kalınlığı yok, kalpte parlaklık yok dedi. İkili tarama yaptırmak isteyip istemediğimi sordu ben de kararsız kaldım..Kızımda yaptırmamıştım.
Siz yaptıracak mısınız?
Masallah kocaman olmus 12 haftalik olmus cinsiyeti soylemedimi sana ben mecbur yaptiracagim doktor 2 li istedi kendisi perinatolog doktorum 2 li ye gore fetal dna yaptiracak acikcasi insallah bizlerde senin gibi guzel haberler aliriz

Back
X