- 7 Mart 2018
- 29
- 26
- 88
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #5.881
Tabloda istenen tüm bilgileri giriniz
| ANNE ADI | YAŞ | ŞEHİR | SAT21 Wkim 2024 | KESE | KALP ATIŞI | ANNENİN CİNSİYET TAHMİNİ | CİNSİYET | İSİM Menekşe/Mehmet | DOĞUM TARİHİ 21 Ekim 2024 |
|---|
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabloda istenen tüm bilgileri giriniz
| ANNE ADI | YAŞ | ŞEHİR | SAT21 Wkim 2024 | KESE | KALP ATIŞI | ANNENİN CİNSİYET TAHMİNİ | CİNSİYET | İSİM Menekşe/Mehmet | DOĞUM TARİHİ 21 Ekim 2024 |
|---|
Bende uyku hali cok fazla hic enerjim yokallah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz bebeklerimizi sağ saglim kucagımıza almayı nasip etsin az önce anneme dert yandım bende anne normal mi 8+4 de hic belirti olmaması sadece uyku hali olması diye annemde sevin kızım ne gzel ne zorlu gecenler var dedi biz sanırım fazla evham yapıyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun su süreçte
O bende cok artti asiri hemde evde yanliz kalinca geliyor ozellikleBugün üzerimde aşırı bir gerginlik var herkese herseye sinirleniyorum tersliyorum sonra da içime batıyor üzülüyorum.
Dualarimiz seninle canim benim guzel haberlerle gel bize yaz mutlaka bu siteyi cok seviyorum rahatliyorum2 saat sonra randevum var. Dua edin annişler kalp atışlarını duyalımm![]()
Az önce esim aradi durduk yere agladim biranda gerildim hicbir sebep yokken. O da idare edip duruyor beni sagolsunO bende cok artti asiri hemde evde yanliz kalinca geliyor ozellikle
benimde sadece uyku hali aksamları çalısıyorum çaılışıırken sıkıntı yok ama aksamları inanılmaz uykum geliyor baska da arada gögüs hassasiyeti hic kusma vs olmadı bendeBende uyku hali cok fazla hic enerjim yok
Korkma canim belirtiler sebeb degilmis gitmesine icini ferah tut cok heyecanli senide 12 haftada cagirir bayram sonrasi olabilir cinsiyet tahmini icinBugün saat 5'te randevum var, 9. haftaya girdim. 7. haftada kalp atışını duymuştuk. İçimde bir huzursuzluk var kızlar hiçbir belirtim kalmadı. Bana dua edin, bir şeyler ters gibi hissediyorum ya. Allah'ın izniyle şu 9. haftayı da çıkarsak rahatlayacağız.
Az önce esim aradi durduk yere agladim biranda gerildim hicbir sebep yokken. O da idare edip duruyor beni sagolsun![]()
benimde sadece uyku hali aksamları çalısıyorum çaılışıırken sıkıntı yok ama aksamları inanılmaz uykum geliyor baska da arada gögüs hassasiyeti hic kusma vs olmadı
Bende de uyku hali halsizlik mide yanmasi ve arada hafif kasik agrisi gogus ucu agrisi vs oldu. Gunde 2 maden suyu icmeden duramiyorum meselabenimde sadece uyku hali aksamları çalısıyorum çaılışıırken sıkıntı yok ama aksamları inanılmaz uykum geliyor baska da arada gögüs hassasiyeti hic kusma vs olmadı bende
Ahahah aynen hazir suan alttan aliyorlarken devamaykoptum
daha bagiramayiz
bende dun aksam herkes bana akil veriyor diye ona dertlendim evliligime doktoruma bile yorum yapiyorlar artik alttan alamiyorum dedim
Evett kuzumAa merhaba Ankara Sincan’da oturuyorsunuz galiba , bende Sincan’da oturuyorum![]()
Canim doktoruna yaz hemen git kanama alani oluyor en azindan tedbir amacli ilac veriyor bu haftalarda hepimiz yasadik kuzumKızlar 8+1 deyim. Az önce pembe bir leke geldi ve sonrasında karnım ağrımaya başladı. Uzandım yatıyorum. Çok korkuyorum şu an![]()
Çok şükür bebişim çok küçük olmasına rağmen kalbini duydukDualarimiz seninle canim benim guzel haberlerle gel bize yaz mutlaka bu siteyi cok seviyorum rahatliyorum
Ben de dün süperdim hatta endişelendim bişe mi oldu diye. Bugün kahvaltı bile yapamadım çok fenayımO tam olarak ben oluyorumDün bütün gün bişey yiyemedim bulantıdan ama bu sabah bişey yok..Yarın yine başlar
![]()
Masallah kocaman olmus 12 haftalik olmus cinsiyeti soylemedimi sana ben mecbur yaptiracagim doktor 2 li istedi kendisi perinatolog doktorum 2 li ye gore fetal dna yaptiracak acikcasi insallah bizlerde senin gibi guzel haberler alirizAz önce doktordan çıktım.. Çok şükür her şey yolunda
11+6 haftalık olduk.Doktor ense kalınlığı yok, kalpte parlaklık yok dedi. İkili tarama yaptırmak isteyip istemediğimi sordu ben de kararsız kaldım..Kızımda yaptırmamıştım.
Siz yaptıracak mısınız?
Yanlış yazmışım ga nub kuzuBun teorisi ne canım ben duymadım hiçgüzel haberlerle geldiğine çok sevindim
![]()