2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Kaka çoksa ben direkt banyoya dört günde bir yaparken biriktirip yapıyordu hep banyoya sokuyorduk pamukla filan çözülmezdi asla şimdi her gün yapıyor ama uyanıkken yapıyor, ıkınarak ve sesli yaptığı için hemen anlıyorum

Reactions: Gao
Benim bebe 4 ay 2 günlük kanguruya koyabilir miyim sizce artık ya hiç durmuyor çünkü

Ben her kakada yıkıyordum. Emzirme danışmanı yıkama poposu alışsın asite dedi. Bu halde daha çabuk pişik olur dedi. Ben de yıkamayı bıraktım her seferinde. Yine de bir kakada yıkanıyor popişi

Verem aşısında omzu iltihap toplayan var mı ya baya oldu aşıyı yaptıralı ama Bi anda iltihap oluştu banyo yaptırırken Bi anda patladı kan kana gitti çok ağladı yavrum doktora sordum bazı çocuklarda olur ve tekrarlayabilir dedi ama yavrumun canı çok yanıyor kolunu hareket ettirdikçe

Bir de bugün sağlık ocağında 4. Ay aşılarını olduk biz şuanlık Bi sıkıntı yok eve gelir gelmez ne olur ne olmaz diye calpol verdim

Ben her kakada yıkıyordum. Emzirme danışmanı yıkama poposu alışsın asite dedi. Bu halde daha çabuk pişik olur dedi. Ben de yıkamayı bıraktım her seferinde. Yine de bir kakada yıkanıyor popişi
Evet haklı bence de, artık o kadar çok dolu yapmadığı için yıkamıyorum ben de. Ama tabii pişik olmasın diye kaka yapar yapmaz altını değiştiriyorum çok şükür ilk hafta bi kere dışında hiç pişik olmadı

Ben de havalı havalı söyledim olmadı diye. Olur ama işte sürekli yıkarsan, uzun uyuduğunda ne olacak dedi. Ok dedim

Verem aşısı halen gelmemiş ya onu bekliyorduk 2. ay diğer aşılar için. Yarın onları yapacaklar haftaya verem aşısı. Uzadı epey ya :/ nasıl ellerinde olmaz anlamıyorum bebek aşıları nasıl gecikebilir yani

Bizde de yoktu bugün ancak gelebildi aşı 18 gün geç yaptırdık ama özel hastanelerde önceden randevu alırsanız aşıyı gününde yaptırabilirsiniz sağlık ocakları böyle sıkıntı çıkarıyor

Bir de bugün sağlık ocağında 4. Ay aşılarını olduk biz şuanlık Bi sıkıntı yok eve gelir gelmez ne olur ne olmaz diye calpol verdim
Bende dün yaptırdım. Çok kötü geçti bizim için hem gündüz hem gece. Hala da devam ediyor hem ateşi var hem çok huysuz. İlk dozda böyle olmamıştı. İkinci doz zorladı.umarım sizin iyi geçer

Bizim sağlık ocağı ilçe sağlıkla aynı binada, hiçbi yerde yok olsa bizde olur dedi :/ haftaya gelmiş olur dedi umarım olur ya. Ücret aldılar mı özelde peki?

Yanık kremi hametan mı yoksa pişik versiyonu var mı
Normal sarı olan hametan. Hem o hem hamazinc sürüyorum günde 2 defa, hamazinc de aynı ama çinkoyla gelişmiş versiyonu. O bi kere olan pişiği hemen geçirmişti, başka pişik kremi kullanmıyorum (incia pişik önleyici hariç, o pişik kremi değil de önleyici olarak geçiyor onu da günde 2 defa sürüyorum)

Reactions: Gao
Yaa. Ben mustela pişik önleyiciyi bile çok nadir sürüyorum. Rengi iyiyse, kızarma yoksa sürmüyorum bir şey. O da hemen geçiyor. Hametan var evde. Aklımda olsun. Çinko çabuk iyileştirir evet.

Bizim sağlık ocağı ilçe sağlıkla aynı binada, hiçbi yerde yok olsa bizde olur dedi :/ haftaya gelmiş olur dedi umarım olur ya. Ücret aldılar mı özelde peki?
Ben sağlık ocağını bekledim o yüzden geç yaptırdım yani yine sağlık ocağında yapıldı aşı. Ama özele de sordum sağlık ocağı daha da geciktirirse diye eğer bugün yapmasalardı cuma günü özelde yaptıracaktım. Özel hastanelerin her hafta belli bir günleri varmış o günde yapıyorlar devletin karşıladığı aşılar için ücret almıyorlar ama aşı yapma ücreti alıyorlar muayene ücreti gibi

Anladım canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…