- 1 Eylül 2022
- 556
- 482
- 53
Canım o gün brokoli çorbası vermemiş miydinGeçenlerde vücudunda kızarıklıklar çıktı diye yazmıştım ya burda alerji olabilir dedi doktor yumurtayı süt ürünlerini kes bi bakalım dedi
Maks 2 saat 15 dk 1 buçuk saat sonra esniyorBebekleriniz kaç saat uyanık kalabiliyor?
Çorbadan sanmıştım tün göğsünü göbeğini ensesini kapladı o kızarıklık egzama gibi. Süt ürünlerinden ziyade yumurtadan olabilir dedi her gün 2 yumurta yemeye başladım ben son 2 haftadır. Önce bi 1 hafta losyon sürcem her gün eğer geçerse kuruluktan olmuştur ama geçmezse diyet deneyelim dedi. Döküntüden başka hiçbir şikayetimiz yok o kadar katı diyet yapmayı düşünmüyorum bakalımCanım o gün brokoli çorbası vermemiş miydinbence o gün harici başka bir gün bir şey olmadıysa kesme, süt ürünlerini kesince çocuğun kilo alımı çok azalıyor, anne de kalsiyum alamadığı için sıkıntıya giriyor. Seninkinin geçmeyen egzeması, huzursuzluğu yok diye biliyorum. Tabi yine sen bilirsin ama bana çok mantıklı gelmedi gibi. En ufak şeylere diyet verip çocuğun alışmasını da engelliyorlar bana göre
AMAAAAAN götürsün boşverEvimi bok götürüyor kızlar ya ne zaman perdelere camlara dolaplara girişces
Evimi bok götürüyor kızlar ya ne zaman perdelere camlara dolaplara girişces
Ben camlardan rahatsız olmuyorum. Dolap içleri de guzel geliyo hepAMAAAAAN götürsün boşverher gün bi odayı temizlicem diye giriştim ben diğer odaya geçene kadar öbürü kirleniyo yaza doğru bi cam perde girişirim belki kaynanayı çağırıp
Bizim ev müstakil eşim dışardan hortumla yıkıyo bütün camları ben sadece kuruluyorum kolay oluyo perdeler zor ya ona üşeniyorumBen camlardan rahatsız olmuyorum. Dolap içleri de guzel geliyo hepperdeler yıkanır yaa.
Ayyy süper baya vermişsinAA sağol teşekkür ederim ya yoğurdu sevdi balkabağını da sevdi çok güzel yedi havuçu yeşil kabağı patatesi hiç istemedi beğenmedi sonra elma verdim seve seve yedi onu da ama armut verdim onu beğenmedi acaba ekşi mi dedim ama çok da tatlıydı güzeldi yani bakalım bugün muz aldım muz tattırıcam inşallah
Aaa geçmiş olsunGeçenlerde vücudunda kızarıklıklar çıktı diye yazmıştım ya burda alerji olabilir dedi doktor yumurtayı süt ürünlerini kes bi bakalım dedi
1,5-2 saat, 2 saati geçerse çok zor oluyor uyutmak ama bazen 1 saatte de uyuduğu oluyor.Bebekleriniz kaç saat uyanık kalabiliyor?
Ay ben hatırladım yaaaBizim ev müstakil eşim dışardan hortumla yıkıyo bütün camları ben sadece kuruluyorum kolay oluyo perdeler zor ya ona üşeniyorumhamileyken hatırlarsanız tüllerim uzamıştı yeniden diktirttim adama
Döküntüler için alerji gibi duruyo dedi ama önce bi 1 hafta losyon denicez mustela stelatopia önerdi geçmezse diğer seçeneklere bakıcaz.Ayyy süper baya vermişsinmuzu kesin sever ya bence
Aaa geçmiş olsunalerji değildir umarım
1,5-2 saat, 2 saati geçerse çok zor oluyor uyutmak ama bazen 1 saatte de uyuduğu oluyor.
Ay ben hatırladım yaaaherkesinki kısalır seninki uzamıştı iyi bari yeniden yaptıysa
biz de fizik tedaviye başladık. haftada bir gün gidiyoruz, hareketleri gösteriyorlar bir hafta boyunca çalıştırıyorum. ama dönmeyi hayatta istemiyor. karın üstü koyduğum gibi çığlığı basıyor. ne yapmam lazım yaBizim de böyle oldu. 4.ayın başında kendi kendine dönüyordu. Birkaç kez denetmiştim, yapabilince bırakmıştım egzersizi şimdi hiç yapmıyor ama doktor çalıştırın yapmaya uğraşsın kaslarının gelişmesi gerekiyor dedi
Evet ya ben okuyamamistim en son muhabbetleri onları bulmak için 13 ocaktan beri okumaya başladım soru falan sormuştum. Yok hepsi silinmiş?Aaaaa naptılar kız siteye son yazışmalar silinmiş hep
Kaynanaları bok yesinAMAAAAAN götürsün boşverher gün bi odayı temizlicem diye giriştim ben diğer odaya geçene kadar öbürü kirleniyo yaza doğru bi cam perde girişirim belki kaynanayı çağırıp
Evet canım gitti hepsi niye böyle yaptılar anlamadımEvet ya ben okuyamamistim en son muhabbetleri onları bulmak için 13 ocaktan beri okumaya başladım soru falan sormuştum. Yok hepsi silinmiş?
Oyuncak mobil asıyorum pencerenin üstündeki yere. Molalarda bebek arabasında yüzüstü oynatıyorum. Çıngıraklı top var onu veriyorum eline, pelus ayısı var onu veriyorum. Genelde uyuyor ama finalde bayağı sinirlendi ama biz bayağı 3,4 defa 7,8 saat yolculuk ettik. İlk bir kaç sefer hiç sorun olmamıştı. Kımıldamıyor o da artık gaz ve sinir yaptı. Finalde son 30 dk niloya açtım. Iğlayarak izledi.Kizlar yarın uzun yola cikicaz bi öneriniz var mı? Siz çıktınız mı? Kolay mıydı? 7 8 saatlik bi yolculuk olacak
Oyuncak mobil asıyorum pencerenin üstündeki yere. Molalarda bebek arabasında yüzüstü oynatıyorum. Çıngıraklı top var onu veriyorum eline, pelus ayısı var onu veriyorum. Genelde uyuyor ama finalde bayağı sinirlendi ama biz bayağı 3,4 defa 7,8 saat yolculuk ettik. İlk bir kaç sefer hiç sorun olmamıştı. Kımıldamıyor o da artık gaz ve sinir yaptı. Finalde son 30 dk niloya açtım. IğlayarakKizlar yarın uzun yola cikicaz bi öneriniz var mı? Siz çıktınız mı? Kolay mıydı? 7 8 saatlik bi yolculuk olacak
Ay ben yokum galiba nasıl girilir o tabloya?İLk sayfadaki tabloyu ss aldım silinirse hepinizi bulcam ben
Oyuncak mobil asıyorum pencerenin üstündeki yere. Molalarda bebek arabasında yüzüstü oynatıyorum. Çıngıraklı top var onu veriyorum eline, pelus ayısı var onu veriyorum. Genelde uyuyor ama finalde bayağı sinirlendi ama biz bayağı 3,4 defa 7,8 saat yolculuk ettik. İlk bir kaç sefer hiç sorun olmamıştı. Kımıldamıyor o da artık gaz ve sinir yaptı. Finalde son 30 dk niloya açtım. Iğlayarak
Ay ben yokum galiba nasıl girilir o tabloya?
Ben emzirmiyorum ama büyük bir termos alıyorum yanıma. 2de küçük kap. Biberonlari da önceden sutle dolduruyorum.3 saatte bir 120 ml şeklinde (burada sütün bozulma süresine çok takılmıyorum Buzdolabında beklettiğim sütleri çantanın termos yerine koyuyorum. O soğukluğu muhafaza ediyor zaten) 3 saate bir kaba sıcak su koyup ilitiyorum. Iciriyorum. Biz 4,5 defa 7,8 saatlik yolculuk yaptık. Hatta birini 2 gün üst üste yaptık. Dediğim gibi en son gün artık tahammülü bitti. Ama ilk yolculuklarda gayet iyiydi. Hep uyumuştu. Dışarıyı izlemişti. Son defa da epey ağladı ama malesef. Niloya ile zor sakinlestiCanım ben 4.5 saatlik yola gittim bebeyle ama emziriyorsan bence zor değil bursadan Balıkesir altınoluğa gitmiştik ama tabi mama için durduk kendi ihtiyaç molamız için durduk ipek hanımın çişi sızdırmıştı Bi kere onun için durduk o yol bize 5.5 saat olduama onun haricinde yol boyunca uyudu eğer emziriyorsan dediğim gibi bence rahat @viliiii
Stelatopia baya etkili ama bakalım umarım sadece kurulukturDöküntüler için alerji gibi duruyo dedi ama önce bi 1 hafta losyon denicez mustela stelatopia önerdi geçmezse diğer seçeneklere bakıcaz.
İlk yıkayışımdı daha 10 cm uzadı yerleri süpürüyodu canım tüllerim. Yeniden dikti bu seferde kısa dikti oturdum ağladım hamile halimle sinirden en son doğru yapıp getirdi
Aaaa hadi bakalım şifa olsun miniğime inşallahbiz de fizik tedaviye başladık. haftada bir gün gidiyoruz, hareketleri gösteriyorlar bir hafta boyunca çalıştırıyorum. ama dönmeyi hayatta istemiyor. karın üstü koyduğum gibi çığlığı basıyor. ne yapmam lazım yakarınüstündeyken hiçbir şeye uzanmıyor. kollarını kaskatı tutuyor öylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?