2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Kızlaaaaaar kızlaaaaaar 4-5 gündür anamdan emdiğim süt burnumdan geldi aşıdan sonra oldu ne olduysa dua edin huyu sıyı değişmesin dedim ama malesef değişti çocuğumun huyu suyu . Kafayı yememe ramak kaldı . Bu gidişle kendime Bakırköyden yer ayırtıcam

Geçenlerde vücudunda kızarıklıklar çıktı diye yazmıştım ya burda alerji olabilir dedi doktor yumurtayı süt ürünlerini kes bi bakalım dedi
Canım o gün brokoli çorbası vermemiş miydin bence o gün harici başka bir gün bir şey olmadıysa kesme, süt ürünlerini kesince çocuğun kilo alımı çok azalıyor, anne de kalsiyum alamadığı için sıkıntıya giriyor. Seninkinin geçmeyen egzeması, huzursuzluğu yok diye biliyorum. Tabi yine sen bilirsin ama bana çok mantıklı gelmedi gibi. En ufak şeylere diyet verip çocuğun alışmasını da engelliyorlar bana göre

Çorbadan sanmıştım tün göğsünü göbeğini ensesini kapladı o kızarıklık egzama gibi. Süt ürünlerinden ziyade yumurtadan olabilir dedi her gün 2 yumurta yemeye başladım ben son 2 haftadır. Önce bi 1 hafta losyon sürcem her gün eğer geçerse kuruluktan olmuştur ama geçmezse diyet deneyelim dedi. Döküntüden başka hiçbir şikayetimiz yok o kadar katı diyet yapmayı düşünmüyorum bakalım

Evimi bok götürüyor kızlar ya ne zaman perdelere camlara dolaplara girişces
AMAAAAAN götürsün boşver her gün bi odayı temizlicem diye giriştim ben diğer odaya geçene kadar öbürü kirleniyo yaza doğru bi cam perde girişirim belki kaynanayı çağırıp

Evimi bok götürüyor kızlar ya ne zaman perdelere camlara dolaplara girişces

AMAAAAAN götürsün boşver her gün bi odayı temizlicem diye giriştim ben diğer odaya geçene kadar öbürü kirleniyo yaza doğru bi cam perde girişirim belki kaynanayı çağırıp
Ben camlardan rahatsız olmuyorum. Dolap içleri de guzel geliyo hep perdeler yıkanır yaa.

Ben camlardan rahatsız olmuyorum. Dolap içleri de guzel geliyo hep perdeler yıkanır yaa.
Bizim ev müstakil eşim dışardan hortumla yıkıyo bütün camları ben sadece kuruluyorum kolay oluyo perdeler zor ya ona üşeniyorum hamileyken hatırlarsanız tüllerim uzamıştı yeniden diktirttim adama

Ayyy süper baya vermişsin muzu kesin sever ya bence
Geçenlerde vücudunda kızarıklıklar çıktı diye yazmıştım ya burda alerji olabilir dedi doktor yumurtayı süt ürünlerini kes bi bakalım dedi
Aaa geçmiş olsun alerji değildir umarım
Bebekleriniz kaç saat uyanık kalabiliyor?
1,5-2 saat, 2 saati geçerse çok zor oluyor uyutmak ama bazen 1 saatte de uyuduğu oluyor.
Bizim ev müstakil eşim dışardan hortumla yıkıyo bütün camları ben sadece kuruluyorum kolay oluyo perdeler zor ya ona üşeniyorum hamileyken hatırlarsanız tüllerim uzamıştı yeniden diktirttim adama
Ay ben hatırladım yaaa herkesinki kısalır seninki uzamıştı iyi bari yeniden yaptıysa

Döküntüler için alerji gibi duruyo dedi ama önce bi 1 hafta losyon denicez mustela stelatopia önerdi geçmezse diğer seçeneklere bakıcaz.

İlk yıkayışımdı daha 10 cm uzadı yerleri süpürüyodu canım tüllerim. Yeniden dikti bu seferde kısa dikti oturdum ağladım hamile halimle sinirden en son doğru yapıp getirdi

biz de fizik tedaviye başladık. haftada bir gün gidiyoruz, hareketleri gösteriyorlar bir hafta boyunca çalıştırıyorum. ama dönmeyi hayatta istemiyor. karın üstü koyduğum gibi çığlığı basıyor. ne yapmam lazım ya karınüstündeyken hiçbir şeye uzanmıyor. kollarını kaskatı tutuyor öylece

Kizlar yarın uzun yola cikicaz bi öneriniz var mı? Siz çıktınız mı? Kolay mıydı? 7 8 saatlik bi yolculuk olacak
Oyuncak mobil asıyorum pencerenin üstündeki yere. Molalarda bebek arabasında yüzüstü oynatıyorum. Çıngıraklı top var onu veriyorum eline, pelus ayısı var onu veriyorum. Genelde uyuyor ama finalde bayağı sinirlendi ama biz bayağı 3,4 defa 7,8 saat yolculuk ettik. İlk bir kaç sefer hiç sorun olmamıştı. Kımıldamıyor o da artık gaz ve sinir yaptı. Finalde son 30 dk niloya açtım. Iğlayarak izledi.

Kizlar yarın uzun yola cikicaz bi öneriniz var mı? Siz çıktınız mı? Kolay mıydı? 7 8 saatlik bi yolculuk olacak
Oyuncak mobil asıyorum pencerenin üstündeki yere. Molalarda bebek arabasında yüzüstü oynatıyorum. Çıngıraklı top var onu veriyorum eline, pelus ayısı var onu veriyorum. Genelde uyuyor ama finalde bayağı sinirlendi ama biz bayağı 3,4 defa 7,8 saat yolculuk ettik. İlk bir kaç sefer hiç sorun olmamıştı. Kımıldamıyor o da artık gaz ve sinir yaptı. Finalde son 30 dk niloya açtım. Iğlayarak
İLk sayfadaki tabloyu ss aldım silinirse hepinizi bulcam ben
Ay ben yokum galiba nasıl girilir o tabloya?

Linakiz ekliyodu galiba

Ben emzirmiyorum ama büyük bir termos alıyorum yanıma. 2de küçük kap. Biberonlari da önceden sutle dolduruyorum.3 saatte bir 120 ml şeklinde (burada sütün bozulma süresine çok takılmıyorum Buzdolabında beklettiğim sütleri çantanın termos yerine koyuyorum. O soğukluğu muhafaza ediyor zaten) 3 saate bir kaba sıcak su koyup ilitiyorum. Iciriyorum. Biz 4,5 defa 7,8 saatlik yolculuk yaptık. Hatta birini 2 gün üst üste yaptık. Dediğim gibi en son gün artık tahammülü bitti. Ama ilk yolculuklarda gayet iyiydi. Hep uyumuştu. Dışarıyı izlemişti. Son defa da epey ağladı ama malesef. Niloya ile zor sakinlesti

Stelatopia baya etkili ama bakalım umarım sadece kuruluktur

Perdecin gerçekten harika hiç arası yok adamın. Hamilelikte de herşey ne kadar çok çok geliyordu ya dimi? Şimdi diyorum niye öyle üzülmüştüm ki
Aaaa hadi bakalım şifa olsun miniğime inşallah ya ben bizim doktor aman boşver der diye söyledim, yok yapması lazım kasları gelişmez dedi korktum ben de. Yoksa bizimki de doğdu doğalı sevmiyor karınüstü durmayı ama zorluyorum ben de yapsın diye, oyuncak koyuyorum önüne, ona uzanmaya çalışıyor daha az ağladı bugün. Şu hareket eden yengeçten mi alsam dedim hatta, belki size de iyi olabilir o

Ya kızlar ben süt sagdiktan sonra başım felaket ağrıyor. Öyle böyle değil. Size de oluyor mu? Emzirdikten sonra veya süt sagdiktan sonra baş ağrısı? Sutumde aniden arttı onu da çözemedim. Normalde öğünlere yetmiyordu sonra yeterli oldu. Şimdide fazla geliyor ama bu sefer sağınca çok kötü başım ağrıyor? Napmaliyim ya? Sagmasam emzirsem dedim çocuk kendi emdiği ile doymuyor. Tüm gün miz miz. Emmeyi de bi istiyor bu istemiyor. Baş ağrımin sutle alakası var mıdır? Böyle bisi yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…