2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
az su içiyor olabilir misin?

Doktorlar önermiyor onu yaa çok fazla uyaran varmış

Sorma inişli çıkışlı duygular ben gardrop aynasının önüne yere yorgan attım tummy time yaparken kendine bakıyo orda baya bir eğleniyor

direkt böyle bişey yaşamadım ama susuzluk ciddi derecede baş ağrısı yapıyor. emzirince veya sağınca da su kaybettiğimizi düşünürsek su kaybından olabilir baş ağrısı. her sağım zamanı bolca su içmek iyi gelebilir

Sorma inişli çıkışlı duygular ben gardrop aynasının önüne yere yorgan attım tummy time yaparken kendine bakıyo orda baya bir eğleniyor
çok mantıklı.... aslan burcu oğlum kendini izlemeye bayılıyor. aynanın önünde dikiliyoruz kaş göz yapıyor gülüyor kdjdjd bunu deniyim yarın

Reactions: Gao
kızlar benim bebiş hastalanmıştı geçen gün. ateşi çıktı falan, 1 buçuk gün sürdü. sonra ateşi düştü bir şeyi kalmamıştı. şimdi de öksürük başladı. bir de sırtı, ensesi soğuk terlemiş gibi geliyor bana. ateşi yok ama, sizce acil bi durum mu? acile götüreyim mi yoksa bekleyelim mi? emmede sıkıntı yok, uyuyor şimdi. sadece öksürük var. buhar veriyorum günde 2 kere.

Şimdi götürmene gerek yok gibi, nefes alış verişi hızlanırsa veya tıkanmaya başlarsa sıkıntı oluyor, benimki de öksürüyor bir haftadır geçen çarşamba götürdüm ciğerde bir şey yok çok şükür

öksürük tıkayacak kadar değil şu an çok şükür göğsünü dinlemeye çalıştım o da temiz gibi. ama soğuk terlemesi bişey ifade eder mi o beni korkuttu. ateşi yok. soğuk terleme ateşten olabilir diyorlar ateş ölçtüm kulaktan 35 çıktı. ama kulağı soğuk baya nedense.

Kızlar bestiron demir ilacı kullanıyoruz 1 haftadır kaka saatleri değişti bebeğimin gece falanda yapıyor ve zorla ıkınarak kabız gibi

Kızlar bestiron demir ilacı kullanıyoruz 1 haftadır kaka saatleri değişti bebeğimin gece falanda yapıyor ve zorla ıkınarak kabız gibi
etkiliyor canım başta ama sonra düzene girer. bizde öyle olmuştu. bu arada demir ilaçlarının neredeyse tamamı kakayı etkiliyor ama bestiron en hafifi

Aslında çok su içtiğimi düşünüyordum ama belkide yeterli gelmiyordur.
az su içiyor olabilir misin?
Ben en iyisi sağım yaparken su içeyim bolca.

Normalde 2 saatte bir sağım yapıyordum. Süt yeterli gelince 3,4 saate çıkarmıştım. Şimdi 6 saate bir yapıyordum. Hatta gece öyle bir ağrı saplandı ki sagmadim. Sabah sağınca 12 saat geçmiş olacak. Korkuyorum da bir yandan sütümu kendi elimle kesersem diye. Ama başım çok kötü oldu. Süt sağınca ağrı saplanıyor. Sagmayinca hafif bir sizi var sadece.

Kız napıyosun 12 saat boyunca hiç emzirmiceksin ve sağım yapmıcak mısın? Mastit olursun sütün de azalır o kadar çok ara verirsen. Beyin demek ki o kadar süt gerekmiyor artık diyip üretimi azaltır. Baş ağrın kesin su yüzündendir bol bol su iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…