Olabilir canım doğru, ben de çünkü neden almadığımı hatırlamaya çalıştım bulamamıştım. Bi yerlerde bi bilgi var da neDoktorlar önermiyor onu yaa çok fazla uyaran varmış
Evet ya kendilerine bakıp bakıp gülmeleri çok tatlıSorma inişli çıkışlı duygularben gardrop aynasının önüne yere yorgan attım tummy time yaparken kendine bakıyo orda baya bir eğleniyor
Hangisi canım ikisinde de yazıyo anne kucağı gibiAnne kucağı gibi rahat olan. Ana kucağında bile taşırmadı sleepy anında taşırdı nalet
Soldaki canım premium olanı kullanmadım bilmiyorumHangisi canım ikisinde de yazıyo anne kucağı gibi
Benim 2 saat canım, sonra söylenmeye, mızırdamaya başlıyor. Gözlerini oyacak neredeyse ama inatla direniyor uykuya.Bebekleriniz kaç saat uyanık kalabiliyor?
Molfixten Goona geçtim o da güzel bi tık daha pahalı bi yerde uygun gördüm mü alırım yine. Molfixin bugün a101de 100lüsünü 289 tl ye gördüm elim doluydu alamadımSoldaki canım premium olanı kullanmadım bilmiyorum
Aa fiyatı baya iyiymiş ben de bakayım yarın. Ben çok memnun kaldım ya hem yumuşak, esnek hem de şimdiye kadar hiç taşma yapmadı inş beze de nazarım değmezMolfixten Goona geçtim o da güzel bi tık daha pahalı bi yerde uygun gördüm mü alırım yine. Molfixin bugün a101de 100lüsünü 289 tl ye gördüm elim doluydu alamadım
Benimki de öyle merak ettim acaba çok mu kısa uyanık kalıyo sizinkiler de öyle mi diyeBenim 2 saat canım, sonra söylenmeye, mızırdamaya başlıyor. Gözlerini oyacak neredeyse ama inatla direniyor uykuya.
benimki sabah saatlerinde 3 saate kadar duruyor. mesela sabah 9 buçukta uyandığımızda 12.30da uyuyor bir daha. sonraki uykulara daha az dayanıyor. 2 ya da 2 buçuk saat filanBenimki de öyle merak ettim acaba çok mu kısa uyanık kalıyo sizinkiler de öyle mi diye
Olabilir. Benim özellikle başlardadaha çok ama hep döner sağıp emzirdikçeYa kızlar ben süt sagdiktan sonra başım felaket ağrıyor. Öyle böyle değil. Size de oluyor mu? Emzirdikten sonra veya süt sagdiktan sonra baş ağrısı? Sutumde aniden arttı onu da çözemedim. Normalde öğünlere yetmiyordu sonra yeterli oldu. Şimdide fazla geliyor ama bu sefer sağınca çok kötü başım ağrıyor? Napmaliyim ya? Sagmasam emzirsem dedim çocuk kendi emdiği ile doymuyor. Tüm gün miz miz. Emmeyi de bi istiyor bu istemiyor. Baş ağrımin sutle alakası var mıdır? Böyle bisi yaşadınız mı?
Evet ben iki aylıkken kullandım. Çok güzeldi biz hiç taşma Falan yasamadık ama dediğim gibi 40-60 günlerde kullandıkKızlar bebem natural bez denediniz mi hiç
Ben aldım o yengeçten hız ayarı ve ses ayarı var bu aylarda en düşük hızda sessiz çalıştırabiliriz bence çünkü kediler ondan daha fazla uyaran saçıyor şu an shshghdhd İlgisini çekiyor epey çünkü kediler sevdirmiyor kendini buna uzanıp dokunabiliyor tummy time süremiz geçen gün tam 19 dakika oldu bizim için rekorStelatopia baya etkili ama bakalım umarım sadece kuruluktur
Perdecin gerçekten harikahiç arası yok adamın. Hamilelikte de herşey ne kadar çok çok geliyordu ya dimi? Şimdi diyorum niye öyle üzülmüştüm ki
Aaaa hadi bakalım şifa olsun miniğime inşallahya ben bizim doktor aman boşver der diye söyledim, yok yapması lazım kasları gelişmez dedi korktum ben de. Yoksa bizimki de doğdu doğalı sevmiyor karınüstü durmayı ama zorluyorum ben de yapsın diye, oyuncak koyuyorum önüne, ona uzanmaya çalışıyor daha az ağladı bugün. Şu hareket eden yengeçten mi alsam dedim hatta, belki size de iyi olabilir o
Yenidoğan döneminde iyiydi sonra pişik yaptı bizde kullanmadım sonra kremli diye almıştım tavsiye üzerineKızlar bebem natural bez denediniz mi hiç
Yaa sorma resmen kaç gun hafta oldu artık yıldım yaa vee ıyanıp sürekli konuşuyooo rüyasınımı anlatıyo meysereKızlar benimki gibi sabahın nuru çocuğu olanlar var mıbu saatte uyanıyor kaç gündür
maşallah ya. ben emzirme yastığına ters koyuyorum alışsın diye ama benim bebem tummy time mantığını anlamadı. emeklemeye ve sürünmeye çalışıyor. emzirme yastığından atıyor kendiniBen aldım o yengeçten hız ayarı ve ses ayarı var bu aylarda en düşük hızda sessiz çalıştırabiliriz bence çünkü kediler ondan daha fazla uyaran saçıyor şu an shshghdhd İlgisini çekiyor epey çünkü kediler sevdirmiyor kendini buna uzanıp dokunabiliyor tummy time süremiz geçen gün tam 19 dakika oldu bizim için rekor
Ben de onu anlamaya çalışıyorum bi de xenforo ne yani zaten video da iphone için napcazsiteye yine bişeyler olmuş. uygulama indir diyor ama anlamadım bi tuhaf. play store a koysalar keşke normal yoldan :/
Emeklemeyi öğreniyor demek ki annesimaşallah ya. ben emzirme yastığına ters koyuyorum alışsın diye ama benim bebem tummy time mantığını anlamadı. emeklemeye ve sürünmeye çalışıyor. emzirme yastığından atıyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?