2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Doktorlar önermiyor onu yaa çok fazla uyaran varmış
Olabilir canım doğru, ben de çünkü neden almadığımı hatırlamaya çalıştım bulamamıştım. Bi yerlerde bi bilgi var da ne
Sorma inişli çıkışlı duygular ben gardrop aynasının önüne yere yorgan attım tummy time yaparken kendine bakıyo orda baya bir eğleniyor
Evet ya kendilerine bakıp bakıp gülmeleri çok tatlı bizde de piyanolu oyun halısının üzerinde var ayna, durup durup kendine bakarken yakalıyorum

Eklentiler

• 1000024348.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000024349.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 26
Soldaki canım premium olanı kullanmadım bilmiyorum
Molfixten Goona geçtim o da güzel bi tık daha pahalı bi yerde uygun gördüm mü alırım yine. Molfixin bugün a101de 100lüsünü 289 tl ye gördüm elim doluydu alamadım

Molfixten Goona geçtim o da güzel bi tık daha pahalı bi yerde uygun gördüm mü alırım yine. Molfixin bugün a101de 100lüsünü 289 tl ye gördüm elim doluydu alamadım
Aa fiyatı baya iyiymiş ben de bakayım yarın. Ben çok memnun kaldım ya hem yumuşak, esnek hem de şimdiye kadar hiç taşma yapmadı inş beze de nazarım değmez

Kızlar benimki gibi sabahın nuru çocuğu olanlar var mı bu saatte uyanıyor kaç gündür

Benimki de öyle merak ettim acaba çok mu kısa uyanık kalıyo sizinkiler de öyle mi diye
benimki sabah saatlerinde 3 saate kadar duruyor. mesela sabah 9 buçukta uyandığımızda 12.30da uyuyor bir daha. sonraki uykulara daha az dayanıyor. 2 ya da 2 buçuk saat filan

Olabilir. Benim özellikle başlardadaha çok ama hep döner sağıp emzirdikçe

Ben aldım o yengeçten hız ayarı ve ses ayarı var bu aylarda en düşük hızda sessiz çalıştırabiliriz bence çünkü kediler ondan daha fazla uyaran saçıyor şu an shshghdhd İlgisini çekiyor epey çünkü kediler sevdirmiyor kendini buna uzanıp dokunabiliyor tummy time süremiz geçen gün tam 19 dakika oldu bizim için rekor

maşallah ya. ben emzirme yastığına ters koyuyorum alışsın diye ama benim bebem tummy time mantığını anlamadı. emeklemeye ve sürünmeye çalışıyor. emzirme yastığından atıyor kendini

o saatte uyanıp bi daha uyumuyor mu? benim bebe de 5 civarı kesin uyanıyor ama altını değişip emzirip tekrar uyutuyorum

maşallah ya. ben emzirme yastığına ters koyuyorum alışsın diye ama benim bebem tummy time mantığını anlamadı. emeklemeye ve sürünmeye çalışıyor. emzirme yastığından atıyor kendini
Emeklemeyi öğreniyor demek ki annesi Kendi göğsünr ya da babasının göğsüne koyarak yaptırmayı denedin mi kuzum? Belki öyle de tutabilir kafasını

Reactions: Gao
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…