Kızlar selam işsizlik alan var mı aranızda en düşük maaş 10.000 TL olmuş ben aralık ayında işsizlik maaşı almaya başladım 7940 TL benim de mi acaba 10.000 olmuş oldu bilgisi olan var mı
Ben de sleepy kullanıyorum ve taşma sorunu yaşıyorum arada, birikince tamamını renkliler ayrı beyazlar ayrı olacak şekilde My Rabbit leke çıkarıcı toz ile kovada yıkıyorum sonra çamaşır makinesine atıyorum lekesi kalmıyor hiç. Ama tabi uğraştırıcı. Ben de bez arayışımdayım goon düşünüyordum
Goon da mı ya kilo alımı nasıl bu arada, benim kız bir aydır günde bir sefer kaka yapıyor eşim de diyoki ne güzel işte yarıyor vücuduna demek dışkı olmuyor bence öyle değil ama
Goon da mı ya kilo alımı nasıl bu arada, benim kız bir aydır günde bir sefer kaka yapıyor eşim de diyoki ne güzel işte yarıyor vücuduna demek dışkı olmuyor bence öyle değil ama
Seni çok iyi anlıyorum. Doğdu kucağıma verdiler akşama kadar benimleydi sonra akşamına aldılar benden. O travma benim travmam, muhtemelen oğluma olan bu bağımlılığım da benim bağımlılığım. Yoksa gerçekten 40 günlük bırakıp gitmek zorunda kalan insan çok :/
Çok fena duygular ya. Birine bırakmayı geçtim başka biri kucağına alıyo mesela benden uzaklaşıyo ordan bana bakıyo melül melül içim eriyo çok üzülüyorum