2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Bebeğimin bsş çevresi geçen ayla aynı. Kilo 610 gr aldı ama baş çevresi 40 ken 40.20 olmuş. Sizde de var mı baş çevresi değişmeyen?

Nasıl aldı o kiloyu o zmn? Sadece anne sütü mü alıyor?
Sadece anne sütü. Valla bizde bilmiyoruz. İlk zamanlar mama verdik bikaç kez sarılık yuzunden ama mamayıda içince cok uyuyodu uyandıramıypduk oyızden bıraktım 1 haftalık falandı bıraktım o hafta gittigimiz doktorada soyledim oda bırak anne sütü içsin dedi. 12. Gündü bu. Haftaya da kontrole gelin dedi 200 grm beklıyorum dedi. Oncesini bosver dedi. Ben napıcam nasıl emziricem kaç dk falan baya sorunca hiiç dert etme ne kadar emiyorsa o kadar emzir dedi dakikaymıs bi sag bi solmuş bakma dedi ne ladar emiyorsa emsin sonra bırakınca digerini teklif edersin dedi o zaman bi rahatladı kafam saldım biraz. Sadece 2-3 saati aşmamaya çalıstım emzirirken. Diger hafta 200 almıştı sanırım hatırlamıyorum. Sonra aşıya gittik ilk ozaman tartıda baya guzel kilo alımı gördüler bi hesaplama yaptı doğum kilosu sonra kilo kaybına gore artısı falan guzel dedi. O ay da lohusa yağına başladım tek farkı o gibi.
Şu an kaç kilo canım
Tartmıyorum artık. Dogum kilosunun 2 katını gecince bizde saldık biraz. Rahatladık.

Reactions: Gao
Maşallah. Hep sağlıkla büyüsün

Çok fena duygular ya. Birine bırakmayı geçtim başka biri kucağına alıyo mesela benden uzaklaşıyo ordan bana bakıyo melül melül içim eriyo çok üzülüyorum
Ama bu senin içinin rahatlığı için çok normal değil canım biliyorsun dimi sevmediğin biriyse normal de diğerleri için biraz rahatlayabilmen lazım kendin için

Belki duygusal olarak mı bağlandı ki? Ama insan kendini pek tabii tutabilir canım. Sonuçta gerçekten öz çocuğu değil?

Kocam bey gitgide benden uzaklaşmaya başladı resmen köşe bucak adamı kovalar oldum ya ne öpme var ne sarılma kv çocuğa bakıyor insan Bi yatak odasına çağırır eder yok kv gece çocuğu uyutuyor bazen geçen gün yatağa elbise serdim yeni Bi tane alıp gizli gizli da mutfaktan izledim adam yataktan aldı elbiseyi ahşap beşiğin üstüne attı girid yorganın içine uyudu ertesi gün elbiseyi bu sefer onun kıyafetlerinin olduğu bölüme astım gene hiçbir atak yok tam anlamıyla vazgeçtim dün akşam duş alacaktı peşinde gezdim resmen duş alacak diye kendi havlumu felan bile hazırladım gördü Bi baktım ben çocuğu uyuturken çoktan duşa girmiş bende hiç duşa girmedim bu sefer havluyu kalktım yerine koydum ama yok yani resmen beni istemiyor gündüz bile kaç kere seni istiyorum gibisine şakalar yaptım anlamaması mümkün değil ya geçen gün acaba başkası mı var dedim onun tahmin etmeyeceği Bi zamanda telefonunu didik didik kurcaladım ama bişey bulamadım

Erkekler imaları anlama konusunda baya salak oluyolar direkt söylemeyi deneseme bakalım ne diyecek. Anlamamış olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…