- 19 Temmuz 2023
- 1.914
- 2.654
- 63
Üzdü. Calpol ben hiç vermedim damlalıklı mı sprey mi nasıl ki o? Kaşıktan damlatınca bizimki de öyleydi ya devletin verdiği d vitamininde zorlanmıştım. İyi ki ocean aldım dedim işte şak diye sıktım diyeŞişeler ve kafalar aynı sadece içerik oranı farklı çünküolabilir senin bebe gülüyordur benimki öğürüyo ben calpol damlatamıyorum agzına 3 saat küfür ederek aglıyo 3 aydan sonra başladı bu huy bizdede. Ben de kaşığa gectim agzından cıkanı toplayıp geri kaktırıyorum
Evet normal kabağı önermemiş doktorlar mevsimi değil diye.bal kabağı mı normal yeşil kabak mı? hep kabaktan başlatıyorlar ama normal kabaksa eğer şu an mevsimi değil. benim pek veresim gelmiyor en azından bahara kadar :/
Zaten bunların 3 -5 çeşit yemekleri var eşim ilk söylediğinde çok şaşırmıştım bunlar her öğle yemeğinde her gün Özbek pilavı yiyorlar yani personel yemeği olarak sadece Özbek pilavı varHe bir yaşından sonra geçsin de inanılmaz seçici olsun hiçbir şey yemesin kdlkdld bizim kız 4 buçuk aylık şimdiden tattırmaya başlasam diyorum ben… o doktorlar kim?
Üzdü. Calpol ben hiç vermedim damlalıklı mı sprey mi nasıl ki o? Kaşıktan damlatınca bizimki de öyleydi ya devletin verdiği d vitamininde zorlanmıştım. İyi ki ocean aldım dedim işte şak diye sıktım diyedemir damlasını nasıl yapıcam diye düşünüyordum ki doktor ben söylemeden bu çok rahat bunu al dedi neujoys verdi
Ya devletin ödediği demir bende hep kabızlık yapıyo ben kendim özel kullandığım için bebişte de seyrek kaka durumu yaşadığımız için hiç devleti düşünmedim bile :/ doktor zaten elinizde bi şey var mı diye sordu yok dedim bunu verdi :d ilk günler kaka yeşildi şimdi normale döndü ya ben hep yeşil olacak sanmıştım inş demir etki ediyordur :dYaa biz dvitamini hep ocean kullandık. Calpol normal surup şişesi şırıngayla veriyoruz. Calpolu ve antibiyotik surubu sünnete gittigimiz gün krizlerle içirdik hatta içmedi hep tükürdü ama biz sünnet gerginliği sanmıştım ama aşı zamanlarıda içiremedik artık. Demirdede saglık ocagının verdigini kullanıyoruz tadına baktım tatlı yani.
Bu son gittiğimiz doktor kortizonlu krem verdi 4 gün sürcekmişiz 2 gün kullandık mercimek tanesi kadar sürüyorum (çoğu yere yetmiyo bile) şimdiden nerdeyse yok oldu kızarıklıklar diyeti de bozdum her gün nemlendiriyorum kuruluktan olmuş demek kiAhahahs 5 i hiç duymamıştımama olabilir yani neden olmasın ayda 6 ggıdayla tanısıcak şaka bi yana senin alerji durumu var onu netlemen lazım alerji varsada neye var öğrendikten sonra hızlı hızlı gider yani. Burda gene yazarız ne günlerdi yaa 2 ay tadım yaptık falan
Heralde regl olamadığımız için oluyo ya şiştim bi de ben çok fenayımBeni bazen bağırtıyor. Yürürken bir anda giriyor ağrı, adım atamıyorum. Sol tarafıma.
Ben de bal kabağı vercem. Bi de mesela mevsimindeki şeyleri şimdi alıp buzluğa atsak ne olur besin değeri bozuluyo mu acabaEvet normal kabağı önermemiş doktorlar mevsimi değil diye.
Bu dünyanın zevklerinden mahrum bırakıyorlar kendini bebeklerimiz de mahrum kalsın mı istiyorlar hahha kocamın Adana kebap yedirme hayalleri varr kızımaZaten bunların 3 -5 çeşit yemekleri var eşim ilk söylediğinde çok şaşırmıştım bunlar her öğle yemeğinde her gün Özbek pilavı yiyorlar yani personel yemeği olarak sadece Özbek pilavı var
Profesör ikisinden birini tercih edebiliriz dedi zaten kıuşum ben Ocean aldım gayet kullanabilirsinWellcare ve ocean nerdeyse aynı içeriğe sahip güvenle kullanabilirim o zaman
Ortalama 6-8 ay kalabiliyor buzlukta sebzeler meyveler de 2-4 ay canım. Sonra besin değeri ölmeye başlıyorBen de bal kabağı vercem. Bi de mesela mevsimindeki şeyleri şimdi alıp buzluğa atsak ne olur besin değeri bozuluyo mu acaba
Bu bana mantıksız geliyo. Her şey mevsiminde güzelBen de bal kabağı vercem. Bi de mesela mevsimindeki şeyleri şimdi alıp buzluğa atsak ne olur besin değeri bozuluyo mu acaba
ben de çok paniğim hemlik (sjjshshha) manevrası öğrendimBu dünyanın zevklerinden mahrum bırakıyorlar kendini bebeklerimiz de mahrum kalsın mı istiyorlar hahha kocamın Adana kebap yedirme hayalleri varr kızımabunun yolu da erken ek tadımdan geçiyor geçen cumartesi doktora gittik istediğimiz kadar kilo almasaydı tadımlara başlatıcaktı. Günlük 28 gram almış çok iyi dedi ve 5. Aya erteledi ek gıda mevzusunu ama ben dayanamıcam başlıcam galiba dhjdjd yoğurt vericem armut muz havuç filan aldım. Öyle doyurmaya değil tadına baksın diye. Zaten istesem de doyuramazmışım. Çünkü bir bütün elma 70 kaloriymiş ama bebeğimin günlük alması gereken kalori miktarı 600 cal. Eğer sütüm yetmeseydi mama takviyesi yapıcaktık çok şükür düzene koyabildim yine. 6,1 kilo oldu nihayet ananem geçen geldi yemek sularına ekmek banıp ver dedi minik minik. Başta öğürecek yüzünü ekşitecek ama sonra sevecek isteyecek beni bu ek gıda konusunda tek korkutan şey boğazında kalması Allahım sen koru miniklerimizi. İlla katı verdiğimiz için boğulmuyorlar çünkü. Mesela biz püre veriyoruz yuttu sanıyoruz tekrar veriyoruz ama meğer ağzında biriktirmiş yüklü halde yutmaya çalışıyorlar ve sıkıntı oluyor. Çevremde gördüm hep. Allah başımıza vermesin ay ben çok panik oluyorum süt kalınca boğazında bile ((
Hiçbi fikrim yok doktora soracağım :/Ben de bal kabağı vercem. Bi de mesela mevsimindeki şeyleri şimdi alıp buzluğa atsak ne olur besin değeri bozuluyo mu acaba
E iyi bal kabağı pancar falan alıp atayım biraz buzluğa yazın veririm şimdi mevsimi ne güzelProfesör ikisinden birini tercih edebiliriz dedi zaten kıuşum ben Ocean aldım gayet kullanabilirsin
Ortalama 6-8 ay kalabiliyor buzlukta sebzeler meyveler de 2-4 ay canım. Sonra besin değeri ölmeye başlıyor
Kuzum sen Türkiye de misin yurtdışında mı sen 6. Ayda başla tadimlara bebiş 1 yaşına kadar sadce anne sütüyle olmaz ki zaten tadım olacak şimdi kaşık kaşık birşey yemiyeceklerBacım 5. Ay muayenesine götürdüm. Ek gıda sordum. Sütün yetene kadar emzir ek gıdaya gerek yok sadece su ver dediler. Geçen kakasında kan gördüm acile gittik memenden kan çektiği içindir dediler. Dedim mukuslu bak kakası jöle gibi. Doktor dedi ki hasta çocuk böyle olmaz hiçbir şeyi yok.
Bugün buharda haşlama aparatı aiparişi verdim kendi kendime başlamak iste iyorum tadımlara ama geç kalmak da istemiyorum
Öyle de yazın uzun süre olmayan şeyler var bence çok zararı olmaz ya 1 sene durmayacak sonuçtaBu bana mantıksız geliyo. Her şey mevsiminde güzel
Evet olmadığımızdan sanırım.Heralde regl olamadığımız için oluyo ya şiştim bi de ben çok fenayım
Hahha milli manevramızben de çok paniğim hemlik (sjjshshha) manevrası öğrendim
İnşallah bizim de azalır. Damla kullanınca baya azalmıştı tekrar başladı gece bile kusuyor artıkBen de başlıyorum o zaman bu arada diş çıktıktan sonra bizim kusmalar epey azaldı ya.Emdikten sonra hareket ettirmiyorum yine. Ama günde en fazla 5 kere kusuyo
İkisinin de olacağını söyledi ama balkabağı tatlı olduğu için ilerde diğer sebzeleri reddedebilirmiş. Bu yüzden yeşil kabaktan biraz verip sonra havuca geçeceğim benbal kabağı mı normal yeşil kabak mı? hep kabaktan başlatıyorlar ama normal kabaksa eğer şu an mevsimi değil. benim pek veresim gelmiyor en azından bahara kadar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?