2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bizimki de o 2 değerlikli olanı zorla içiyordu. Sanırım bi iki ay öyle böyle verdik. Bi gün tadına bakayım dedim ağzımdan zor silindi o tat Sonra napalım çok iyi olmasın zaten leke de yapıyor içirmeye çalışırken damlatınca diye ocean a geçtik. Belki dişlerde de yapacaktı. Düzenli fırçlanırsa belki leke olmaz ama.
Acaba kolay içilebilmesi için çok az suya katmak vs olur mu?

Bizimki kucaktada yatışmıyor çok ağlıyor bazen yatışıyor ama çoğunluk kucaktada ağlamaya devam ediyor. Desteksiz uykuya dalıyor kendi kendisine beşiğinde uyuyor neden böyle oluyor anlamıyorum

Başladık Fermix damlaya biz. Rengi siyah ama çok şükür tadını sevdi. Akşam uyumadan önce de dişlerimizi fırçaladık, ona zaten bayıldı Dişleri kaşındığı için çok hoşuna gitti sanıyorum. Sabah-akşam olarak değil de tek seferde vereceğim ben ama. Sabah hep emdiği için hem aç olmuyor hem de sütle emilimi azalacağı için bu şekilde bir düzen oturttum. Akşam üzeri 2. Uykudan uyanınca verip üzerine kivi veriyorum az bir şey.
Suya katmaya gelince; bence yeteri kadar almaz demiri o zaman gibi geliyor. Suyun ya da portakal suyunun vs. Hepsini bitirmeme ihtimali yüksek. Yani bizimki doğrudan aldığı için gerek te olmayacak böyle bir çözüme ama sevmeyen bebek için doktora danışılabilir. En merak ettiğim kabızlık yapacak mı bakalım, gözlemleyeceğim.

Son düzenleme:
Kızlar alkol kullanan var mı aranızda canım çok istiyor ama içmek de istemiyorum bir bardaktan birşey olmazmış gibi geliyor 1 tane bira içsem birşey olur mu acaba ya

Burdayım cnm nasılsın calısmaktan fırsatım olmuyor sor günlerden gecıyorum gecımım asırı sıkıntıya gırdı
Çok şükür cano hayırdır inşallah işe mi başladın bebişi ne yaptın Allah'ım hepimize kolaylık versin bu devirde zor şartlardan geçiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…