2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bende öyle chatcpt ye sordum o da bana 2.30 saat uyutup bir de öyle dene dedi ama sorun şu ki uyandırınca sinirlenip çok fena ağlıyor. Nedir şu uykulardan çektiğimiz bazen diyorum tam düzeldi hiç uyanmıyor mesela iki gece sonra Bi bakıyorum gece 10 kere uyanmışız hele varya dün akşam artık böyle yarım saatte bir sabaha kadar ağladı çıldırcaktım resmen sabah baygın gibi kalktım yataktan

Gece 12 de anca uykuya dalmış oluyor gündüz 1 uyku yapıyor 3 saat gece de 12 de anca uyuya geçmiş oluyor oda ağlaya zırlaya
Acaba uykusu olduğu için ağlıyor olabilir mi canım? Mesela benim oğlum 10 da uyutmasam gece 12 de ağlama krizleri tutuyor uyumakta zorlanıyor. Ama 10 da uyutsam o da zar zor 1 saat unutmakla uğraşıyorum çok mızmızlanmıyor. Gündüz uykusu da öyle. Öğlen 12 de uyutmaya çalışıyorum bir saat uğraşıyorum. Eğer uykumuzsa 2 3 gibi yine ağlama krizleri tutuyor uykusuzluktan. Biraz karışık yazdım umarım anlamışsındır

Hızlı hızlı yazayım derken hep yanlış yazmışım kusura bakma yeni fark ettim

Bize de uyku konusu çok büyük problem gündüzleri tek uyku yapıyor ve sadece yarım saat uyuyor uykusu geldiği anda ağlama krizine giriyor susturmak da mümkün olmuyor kolay kolay ve uyutmaya çalışıyorsun uyumuyor da akşamları erken uykuya geçiyor saat 7 gibi akşam uykusuna yatıyor ama gece sürekli uyanıyor yarım saatte bir saatte bir

off sorma ben de bu durumdayım dişti ataktı hepsini zirvede yaşadığımızdan mı oluyor acaba belki de sinir sistemleri çok hassas. derin uyku yok ki çıt sesine döner hemen o yüzden uyanıyor. ben de 21:40 gibi koydum yatağa 12 de kalktı nasıl ağlıyor meme vermek zorunda kaldım saat 1:30 oldu 3 kere döndürdüm uykuya. sebebi bi bulsak ya belki çözüm bulucaz ama yok bulamıyorum ben

evet ben de 20:00 de yatırırsam yarım saate bir kalkar, şimdi de öyle gerçi 14.ayda da atak varmış 21:30 1:30 arası bu 4. uyutuşum oldu şaka gibi

Gece 12 de anca uykuya dalmış oluyor gündüz 1 uyku yapıyor 3 saat gece de 12 de anca uyuya geçmiş oluyor oda ağlaya zırlaya
Uyku inadi var bizde de bu ara uyutma şeklini değiştir istersen şuan nasıl dalıyor uykuya ve uyku aralığı uzadığında da böyle sorunları oluyor o aralığa dikkat etmek gerekiyor

Yarım saat çok az ya yetmez ki o yüzden huysuzlanıyodur. Uyku süresini uzatabilirsen daha iyi olur aslında. Hafif kıpırdanıp uyanır gibi olunca hemen memeyi veriyorum ben devam ettiriyorum zor da olsa

Gece beslenmesini kesebilir annelere helal olsun ya. Tebrikler valla hanımlar ben asla başaramayacak gibiyim....

Bizde gece ısırmaları başladı gündüz emerken ısırma huyu yok ama gece aşırı ısırıyo uykusunda yaptığı için bir şey de yapamıyorum mahvoldum ya

Bizde gece ısırmaları başladı gündüz emerken ısırma huyu yok ama gece aşırı ısırıyo uykusunda yaptığı için bir şey de yapamıyorum mahvoldum ya
Bunlar hepsi aynı galiba. Benimki de aynısını yapıyor ben parmağımı yandan ağzına koyuyorum dayanamıyorum çünkü

Gece beslenmesini kesebilir annelere helal olsun ya. Tebrikler valla hanımlar ben asla başaramayacak gibiyim....
gece kestim de ne oldu dişleri yüzünden öyle bi acı acı ağladı ki dayanamadım verdim bazı bebekler nasıl deliksiz uyuyor onların dişi çıkmıyor mu acı çekmiyorlar mı valla anlamıyorum ben

o kadar forum okurum farklı platformlara bakarkm, gündüz meme ile uyuyan yok galiba ya bi ben miym bu durumda olan ? dişler yüzünden 1 saat emiyor bırakıyorum yine pış pış ben kızımın gündüz uyuması için ne yapıcam tek yol eğitim mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…