Bizde de şükür ateş olmadı, sadece kol ve bacaklarına dikkat ettik acıyabilir diye. Ama acayip huzursuzluk yaptı. Bir hafta sürdü etkisiAman olmasın ya bnde Sabah götürdüm yaptırdım aşısını bakalım ateş takip et dedi
Ben varım uyku eğitimiyle çözenUyku hepimizin kanayan yarası anlaşılan :/ çözen annemiz hiç yok mu ya
Öf ben bu olaya çok sinir olmaya başladım. Benim oğlum da babasıyla anneannesiyle ben başka odadayken sesleri geliyor cıvıldıyor gülüyor oynuyor filan. Ben de izlemek için salona geliyorum beni gördüğü an ığğ ığğ diye ağlamaya tepinmeye garip garip davranmaya huysuzlanmaya başlıyor. Aç olsa da olma da meme diye sürekli sürekli üstüme tırmanıyor ki evden çalışıyorum sürekli emziriyorum ona rağmen.Kız sayısı yok beni her gördüğünde mememe yapışıyo. 1 2 saat dedesinde ya da babasında kalıyo bensiz hiç meme falan istemiyomuş benimleyken tepemde sürekli meme meme meme meme
1 hafta mi çok fazla değil mi sankiBizde de şükür ateş olmadı, sadece kol ve bacaklarına dikkat ettik acıyabilir diye. Ama acayip huzursuzluk yaptı. Bir hafta sürdü etkisi
Bizim aşıdan 2 gün sonra 3 gün süren inatçı ateşimiz oldu. İlk 1 hafta içinde 3 günlük inatçı ateş olabilir demişti doktorumuz1 hafta mi çok fazla değil mi sankibakalım biz ne yaşayacağız
Benimkide hasta günderdir gece 2 saat deliksiz uyumadımİstesek de inatlaşamıyoruz kiyok böyle bir ağlamak.. Bi de kuzum ateşlendi hasta oldu, sanırım köpek dişleri de geliyor. Hepsi kombo oldu, gerçekten ilk kez bu kadar çaresiz hissediyorum
Ya böyle söyleyince canım çekti sabaha kadar uyumak falanBen varım uyku eğitimiyle çözen
Şu sıralar biraz bozuldu ama kuralları çiğnedik çünkü önce tatile çıktık sehir değişti yatağı odası vs değişti dönerken üşüttü hasta oldu o da bozdu uykuları sonra 1 yaş aşılarını oldu derken uyanık beslediğimiz icin sabahları biraz erken uyanıp meme istemeler başladı ancak tatil öncesine kadar sabaha kadar deliksiz uyuyordu. Eski düzenine kavuşunca yeniden uyuyacağıma eminim neyse ki kesinlikle öneririm herkese daha önce burda uzun uzun tüm detayları yazmıştım zaten
Ben de memeyle uyutuyorum canım. Uykuya memeyle geçiyor. Yarım saat sonra uyanınca da yarım saat boyunca yanında emzik oluyorum. Yeter ki uyusun dinlensin diye. Rek sen değilsin. Muhtemelen tek ben miyim diye düşündüğün hiçbir konuda tek sen değilsin. Uyku olayı beni bitirmiş durumda ama artık kabullendim sanırım. Ger bebek farklı yapacak bir şey yok. Benim oğlum ilk 9 ay 8 diş çıkardı diş ağrısı perişan etti gündüz de gece de bizi. Bebekler büyüdükçe acıya karşı toleransları da farklı oluyor. Bizim uykusuz gecelerin en temel sebebi hep dişti. Geçen hafta yine gece uykuları olduğundan daha berbat iştahı kapalı ağrısı çoktu mesela. Bütün azı dişleri tepe tepe olmuş. Köpek dişlerindeki beyazlığı falan görüyorum. B n artık benimki çok iyi uyurdu, diş ağrısını hiç çekmedi bizimki, ben odasını şimdiye kadar ayırmıştım falan gibi öteki beyanlarını siktir edip günü kurtarmaya bakıyorum. Elbet uyuyacak bir gün. Bir gün gelip son diş çıkmış olacak. O zamana kadar nasıl ne şekilde uyuyosa öyle uyusun.o kadar forum okurum farklı platformlara bakarkm, gündüz meme ile uyuyan yok galiba ya bi ben miym bu durumda olan ? dişler yüzünden 1 saat emiyor bırakıyorum yine pış pış ben kızımın gündüz uyuması için ne yapıcam tek yol eğitim mi ya
Ah keşke anneler için ödül gibi bir şey gece uykusu. Hele deliksizse tadından yenmiyorYa böyle söyleyince canım çekti sabaha kadar uyumak falan
Avrupa yakasında değil Anadolu yakasında var ancak fazladan o yolu gitmeye değer bir doktor zaten 5 dk filan sürüyor sünnet işlemi siz de yanında oluyorsunuz çocuğunuzun. Biz 4 aylıkken yaptırdık aşırı memnun kaldık tertemiz çıktık sürecin içinden. İlaç da kullanmadık sarı kantaron yağıyla iyileşti hemencik.Kızlar istanbul avrupa yakası sünnet için önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı? Bebişi sünnet ettirmeyi düşünüyoruzz
Hangi doktor peki canım gidebiliriz çok iyiyseeAh keşke anneler için ödül gibi bir şey gece uykusu. Hele deliksizse tadından yenmiyorbenim bebeğim de 9 buçuk ay asla asla asla deliksiz 3 saatten fazla bir kere bile uyumadı. 3 saat dediğim de 2 kere yaşandı sadece geri kalan ya saat başı ya iki saatte bir max uyanma şeklindeydi. Tükendik resmen eşim de ben de. Zaten o tükenmişlik noktasına ulaşılmadan verilemiyor uyku eğitimi ağlayınca vazgeçiyor hemen ebeveynler. Ancak sabırlı tutarlı olmak lazım ve bir kere öğrenince bebekler uyumayı aşırı seviyorlar zorla uyandırıyorum benimkini artık.
Avrupa yakasında değil Anadolu yakasında var ancak fazladan o yolu gitmeye değer bir doktor zaten 5 dk filan sürüyor sünnet işlemi siz de yanında oluyorsunuz çocuğunuzun. Biz 4 aylıkken yaptırdık aşırı memnun kaldık tertemiz çıktık sürecin içinden. İlaç da kullanmadık sarı kantaron yağıyla iyileşti hemencik.
Prof Dr Ahmet Güven. Kendi özel kliniği var adresini aşağıya yapıştırdımHangi doktor peki canım gidebiliriz çok iyiysee
Ayy biz de internette gördük ama hep olumlu yorum olunca acaba yalan mı dedikProf Dr Ahmet Güven. Kendi özel kliniği var adresini aşağıya yapıştırdım
Biz dediğim gibi aşırı memnun kaldık işinde çok iyi bir doktor zaten. Öncesinde sizi de yönlendiriyorlar güzelce yapmanız gerekenleri anlatıyorlar. İlk 12 saat içindeki yaptığı çişler yanma yapıyor sonrasında o da geçiyor tamamen hiçbir yan etkisi kalmıyor işlemin.
Valla öyle, çok yordu huzursuzluğu ama aşıdan önce gayet mutluydu1 hafta mi çok fazla değil mi sankibakalım biz ne yaşayacağız
Of çok zor ya, bebeler hasta olmasınBenimkide hasta günderdir gece 2 saat deliksiz uyumadım
Nerdeyse ben yazmışım diyeceğimBen varım uyku eğitimiyle çözen
Şu sıralar biraz bozuldu ama kuralları çiğnedik çünkü önce tatile çıktık sehir değişti yatağı odası vs değişti dönerken üşüttü hasta oldu o da bozdu uykuları sonra 1 yaş aşılarını oldu derken uyanık beslediğimiz icin sabahları biraz erken uyanıp meme istemeler başladı ancak tatil öncesine kadar sabaha kadar deliksiz uyuyordu. Eski düzenine kavuşunca yeniden uyuyacağıma eminim neyse ki kesinlikle öneririm herkese daha önce burda uzun uzun tüm detayları yazmıştım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?