2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bizde gece ısırmaları başladı gündüz emerken ısırma huyu yok ama gece aşırı ısırıyo uykusunda yaptığı için bir şey de yapamıyorum mahvoldum ya
uyandığında tetagil verip sonra emzirsen ? diş dönemimde ısırma oluyormuş damaklar kaşındığı için

Banada zor gibi geliyor senin ki mama mi içiyor emiyor mu yoksa uyanıp yemek yiyen bebeklerden mi
Emiyor ya uyandığında da önce meme
Ben de asla kesemicem sanırım çünkü çıldırıyo memeyi alamazsa
Aynısı ayyyyynıısı
gece kestim de ne oldu dişleri yüzünden öyle bi acı acı ağladı ki dayanamadım verdim bazı bebekler nasıl deliksiz uyuyor onların dişi çıkmıyor mu acı çekmiyorlar mı valla anlamıyorum ben
Vallahi ben de düşünüyorum bir diş çıkartıyor anam ağlıyor bu eğitim gece beslenmesini kesilmesi falan düşününce ben de aynı soruyu soruyorum

Benim de aynı. Çıldırıyor. Hiç bir yöntem işe yaramıyor. Hele bu aralar iyice arttı.
Arkadaşlar bir de bebekleriniz günde kaç defa emiyor. Benim hiç de öyle instamomlar gibi 2-3 defa değil. Evde olmazsam okey ama evdeysem memeden inmiyor ya.

Arkadaşlar bir de bebekleriniz günde kaç defa emiyor. Benim hiç de öyle instamomlar gibi 2-3 defa değil. Evde olmazsam okey ama evdeysem memeden inmiyor ya
sabah uyandıktan itibaren gece yatana kadar dört kez emiyor canım. sabah, öğle, akşam ve uyku öncesi gibi. ama gece en az 3-4 kez emmek için uyanıyor

kızlar bebem dün gece saçlarını yola yola bi hal oldu. sizinkilerde böyle bir durum var mı? kulağını çekiyordu önceden, şimdi saçlarını çekiyor. gece saatlerce uğraştım uyutabilmek için babası da ben de yorgunluktan bittik diş diye düşünüyoruz ama başka bi sorun yoktur di mi

Arkadaşlar bir de bebekleriniz günde kaç defa emiyor. Benim hiç de öyle instamomlar gibi 2-3 defa değil. Evde olmazsam okey ama evdeysem memeden inmiyor ya.
Gece en az 3-4 kez emmek için uyanıyor. Sabah ta epey emiyor yataktan tam kalkana kadar, em uyu uyan mıkırdama keyfi yapıyoruz gün içerisinde haftasonu harici bir daha emmiyor. Zaten öğlen ben işe gidiyorum. Akşam eve gelince de istiyor ama demir saati o aralar olduğu için veremiyorum. Süt emilimi azaltıyor diye. Ama oyalanıyor o saatlerde, tutturmuyor. Gece mümkün değil tabi vermemek, böyle bir ağlamak olamaz ben de gün içerisinde emmediği için gece beslenmesini kesme taraftarı değilim artık bu durumu kabullendim şurada en fazla bir sene sonra emzirme de bitecek ve çok özleyeceğim bu günleri biliyorum. Deliksiz uyuduğumuz günlerde gelecek, yeter ki mutlu ve sağlıklı olsunlar diyorum

Benimki uykusu gelince yapıyor saç çekmeyi uyku şeklini değiştir benim bebenin öyle huyları var bazen memede bazen ayakta uyur bazen arı vız vız şarkısıyla bazen eee diyerek bazen pışpışlayarak uyur birinden birini begenmezse uyumaz saatlerce

1 yaş aşısı kimler yaptırdi nasıl oluyor ateş vs başka birşey yaşayan oldu mu biz diş çıkarıyoruz huysuz tabi birde aşı vurdurmayayim bu ara dedim ama zararı olur mu acaba

Dün doğum günümüzdü, evde küçük bir kutlama yaptık çekirdek ailemizle
Zaman nasıl bu kadar hızlı geçti, nasıl bu kadar hızlı büyüdü bilemiyorum
En büyük duam, Rabbim evlatla sınamasın, onlara ve bizlere sağlık versin önce; daima mutluluk ve sağlıklı olduklarını görelim her şey halloluyor
Her anını doya doya yaşayayım, kokusunu içime hapsedeyim istiyorum ama mümkün olmayacak biliyorum, o yüzden tam da şuan için daima şükürler olsun demek geliyor hep içimden

Eklentiler

• IMG_6235.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 44
1 yaş aşısı kimler yaptırdi nasıl oluyor ateş vs başka birşey yaşayan oldu mu biz diş çıkarıyoruz huysuz tabi birde aşı vurdurmayayim bu ara dedim ama zararı olur mu acaba
Huysuzlukları, diş dönemleri kısa vadede geçmeyecek, o yüzden perşembe günü öğleden sonra aşıya getireceğim ben, sabahına da çocuk doktoruna getireceğim, muhtemelen kan da alacak demir durumu vs için. Biz de aşı genel olarak ateş yapmadı ama huysuzluk oluyor ilk gün. Bakalım bu sefer nasıl olacak, kolay atlatırız umarım

uyutma şeklimiz zaten sabit değil ki uyuyana kadar her yöntemi deniyorum. kucakta başlıyoruz, ayakta, sonra battaniyede falan öyle gidiyor bu akşam memede uyudu şaşkınım

benimki gündüz ben vermezsem istemez gibi geliyor ama gece dediğin gibi. meme için uyanıyor sanki. akşam tıka basa da yese gece en az 3 kere emiyor
Kız sayısı yok beni her gördüğünde mememe yapışıyo. 1 2 saat dedesinde ya da babasında kalıyo bensiz hiç meme falan istemiyomuş benimleyken tepemde sürekli meme meme meme meme

Hafif ateş oluyor birazda mızmız oluyorlar. Sen aşı yaptırdığın gün al dışarı çıkar gezdir. Parka falan götür oynat inanki eskisi gibi etkilenmiyorlar sende stres yapmamış olursun sadece koluna bacağına dokunma belki ağrı yapar aşı yeri o kadar yani

Emzirirken aferin sinüs kullanılır mı ki ? Sinüzit oldum, bir kaç tane içtim unutup, aklıma takıldı şimdi, sormadım da eczacıya bir şey olur mu

Dicekmişiz de inatlaşmıcakmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…