Eşimin rızası yok hem de korkuyorum yanlış bişey yaparım diye. Doktor kilo alımı iyi reflü ilacı daha hızlı sindirmesini sağlayacak ve daha çok kilo alacak beslenme aralığını aç biraz oyala diyor.cabim dogru bir tavsiyemi bilmiyorum ama dokktorun vermesi sartmiki sen alip denesen?
Bizm açık canm 1 2 dakika baktigida oluyor bazen odaBebeğiniz uyanıkken odada televizyon açık oluyor mu kızlar ya sizde? Ekrana bakmaması yetmez seste duymamalıymış. Oyun oyna et bi yere kadar sessizlikte çok huzursuz oluyorum ben ya çözemedim bunu. Baktırmıyorum bebeğe ama tamamen de kapatmıyorum kısıkta olsa açık
Geçmiş olsun cnm acil şifalar inşallah bebişePipisinde normal deliğin altindaymis deliği onu duzelttiler kuzu zararı ilerde spermler gecemeyebilirmis çiş yaparken sikintiymis o yüzden oldu bizde ilk defa duyduk zaten 150 kişide 1 gorulurkus işte rabbim nasip etmiş
Ben bardak koymadım direkt bezine pişik kremi sürdüm her bezleme de çabuk geçtikizlar acil bir sorum var bugun sunnet olduk emdikten sonra mide gazini nasil ciksrticsm ya eli dursa ayagi durmuyo ve en ufak bir temasta cani yaniyo bardak koyyiyoruz ama kayiyo heralde bardak nasil cikartcam bu cocugun gazini cikartmasam ememiyo emse bile bagursaklarina inince o gaz daha sıkıntı
Gögsüme bırakıyorum öyle duruyor canım . Emzirme yastığı da aynı maksimum beş dakika. Dizime yatırmayı deneyeyim biya tamamen yuz ustu birakmak yerine dizine felan yatirmayi denedinmi cabim yada emzirme yastigina felan? benimki oyle cok daha huzurlu duruyor ve bayada faydasi etkisi oluyor yani
Çok iyiymiş yaa ilk geceyi atlattınız artık bu süreçten sonra kolay geçergirdik canim sunnet sureci cok guzwl ilerledi tip merkezi de yaptirdik ozel oda verdiler sonra sunne yapılacak yere gectik igneyi vurdulad orda baya agladi ama beni gordukce sakinledi isiklari kapatip bebegin istedigi sevdiği muzigi acabilirsin dediler ve emzirip uyutmam icin ciktilar emdi ama benimki tabiki uyumadi ama hic hadi uyumadimi daha diyen olmadi geniş geniş zaman ayirdilar. tam uyudu dedik yatirdik doktor felan gireeken uyandi. hemsireler vs olsun seferber oldular oyuncaklari getirdiler bize kahve getirdiler vs. arada perde vardi istersem durmazsa emzirebolecegimi bile soylediler ama cok guzel durdu oyle yattigi yerden bakti yavrum. ama sonraa eve geliptr anesteznin etkisi gecince patladibirde hafif egiklik varmis pipisinde onuda duzeltmis doktor yaparken iyiki dikisli yaptirmisiz dedik
İnşallah bundan sonrası kolay geçer canım gelmiş geçmiş olsun ilk gece bitmiş bundan sonrası kolay geçerAğlamış kuzum şimdide ağlıyor evet dikişli oldu ama öyle çok bı dikişi yok ay hareket ede ede sondayi çıkarttı doktor yok hemsirede geri takmadı doktoru aradı takmayın dursun demiş nasıl çıktı diyor ee çocuk hareket ediyor ikiniyor ıkınma diyemiyorsun ki bebeğe oğlum hemşirenin yapacağını yaptı12 anca durdu sonda sabah 9 10 da cikartacaklardi bizimki erken davrandı ama çişini falan yaptı normal deliğinden şimdi bakalım nasıl olacak
Yok uyutmuyorlar kuzu serum falan baglamadilar normal kendi uyuyor ağrı kesici veriyorum onun etkisiyle uyuyor yavrum bol bol emzirmeye çalışıyorum çok zor oluyor ama yapıyorum bı şekilde
Sünnet olurken farkettiler kuzuGeçmiş olsun cnm acil şifalar inşallah bebişe
Bunu sünnet olurken farkettiler yoksa daha önceden mi farkedildi
Sağol kuzum şükürler olsun ya normal sünnet gibi zaten bı yerinde daha dikiş var tek fark bu şükürler olsun iyide yavrum ağrısı sızısı olunca ilaç veriyorum öyle böyle iyileşecek bakalımİnşallah bundan sonrası kolay geçer canım gelmiş geçmiş olsun ilk gece bitmiş bundan sonrası kolay geçer
Dönmelerine az kaldk zaten. Benimkinin de tercih ettiği yön oluyor..kucakta bile genelde o yönde olur kafası. Dün slinge koydum çok keyifliydiHep aynı yönde yatmaktan kafa biraz sola yamulmuş doktor dönmeye başlayınca geçer dedi. Ben çeviriyorum o çeviriyor. Bizde kucakta geziyoruz sürekli
Duşta sıcak suyla masaj yap canım. Tarakla tara derler bir de ucundan sağ yavaş yavaş duşun altındaKızlar 2 gündür göğsüme süt durdu sanırım sağ göğsüm çok fena acıyor kızım emerken ağrısına dayanamıyorum 2buçuk ay sonra neden böyle bir şey olur anlamadım sıcak su masaj herşeyi yaptım emerken gözümden yaş geliyor ağrısına ne yapacağımı şaşırdım
Diastezis recti denen bir durummuş canım o. Karın ön duvarındaki kasların ortasında bir bağ doku var gebelikte o bağ doku zayıflıyor ve bu kaslar normalden daha fazla birbirinden ayrılıyor. Bu da o gördüğümüz göbeğe sebep oluyor. Çözümü de fizyoterapi ve egzersiz ama doğru egzersizler. Mesela biz göbek diye düşünüp mekik çekelim diyoruz ama mekik daha da kötüleştiriyormuş. Benim eve gelen ebe kontrol etmişti bende de var aynı durum. Pelvik taban fizyoterapistleri var bu tarz vakalarla çalışıyorlar bir bak istersenBu arada kızlar bi sorum olacak size.
Sezeryan sonrası kalan göbeğim var. Kilo doğum öncesine yaklaştım kilo sorunum yok ama göbüş sırıtıyor ve çok canım sıkılıyor.
51 buçukla hamile kalmıştım şuan 53 üm.
Korse de takmayı denedim ama çok bi etkisi olmadı. Şuan sabit kaldı o göbek. Toparlanma süreci mi hala devam ediyor bilmiyorum.
Yoksa kaldı mı bu göbek arkadaş başıma.
Bide regli de ilk reglimden sonra 15-20 gün geçince 2. Kez oldum. O da mı etkili acaba hala vücut toparlanma aşamasında mı ki dedim.
canim benimkide oyle oldu tortikolis den suphelendim hatta solunu resmen kullanmiyodu oyuncaklari en sagindan soluna kadar ceviriyordum sola geldigimiz an sadece gozuyle takip ediyordu tortikolis egzersizleri diye arastir istersen onari uyguladim bi kac gun baya fark ettiHep aynı yönde yatmaktan kafa biraz sola yamulmuş doktor dönmeye başlayınca geçer dedi. Ben çeviriyorum o çeviriyor. Bizde kucakta geziyoruz sürekli
5 dk iyi bi zaman dilimi degilmi ya benimkide okadar duruyor en fazla yetmezmibGögsüme bırakıyorum öyle duruyor canım . Emzirme yastığı da aynı maksimum beş dakika. Dizime yatırmayı deneyeyim bi
Kuzum bana verilen ilaç sindirim için değil tabaka gibi midenin üstüne oturup yukarı taşmayı engellemek için verilen bi şurup bilemedim yani sindirime müdahelesi yok diye biliyorum yoksa benim kızda akşamları özellikle kusup yutkunmaktan bi hal oluyordu ha hala kusuyor ama sovı gelmiyorEşimin rızası yok hem de korkuyorum yanlış bişey yaparım diye. Doktor kilo alımı iyi reflü ilacı daha hızlı sindirmesini sağlayacak ve daha çok kilo alacak beslenme aralığını aç biraz oyala diyor.
Çocuk o an açsa imkanı yok oyalamanın.
Bu ay yine söyleyeceğim ama benzer şeyler diyecek yine eminim.
Kusmasını sorun etmiyorum zaten o mide bulantısı uykusundan ediyor ona canım sıkılıyor
İlacı ismi ne canımKuzum bana verilen ilaç sindirim için değil tabaka gibi midenin üstüne oturup yukarı taşmayı engellemek için verilen bi şurup bilemedim yani sindirime müdahelesi yok diye biliyorum yoksa benim kızda akşamları özellikle kusup yutkunmaktan bi hal oluyordu ha hala kusuyor ama sovı gelmiyor
Bnmde az önce fark ettim bi ağri vardi göğsümün alt kisminda bi kitle gibi bişi geldi elime yeni geldi fark ettim bu ne olablr acabaKızlar 2 gündür göğsüme süt durdu sanırım sağ göğsüm çok fena acıyor kızım emerken ağrısına dayanamıyorum 2buçuk ay sonra neden böyle bir şey olur anlamadım sıcak su masaj herşeyi yaptım emerken gözümden yaş geliyor ağrısına ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?