2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

cabim dogru bir tavsiyemi bilmiyorum ama dokktorun vermesi sartmiki sen alip denesen?
Eşimin rızası yok hem de korkuyorum yanlış bişey yaparım diye. Doktor kilo alımı iyi reflü ilacı daha hızlı sindirmesini sağlayacak ve daha çok kilo alacak beslenme aralığını aç biraz oyala diyor.
Çocuk o an açsa imkanı yok oyalamanın.
Bu ay yine söyleyeceğim ama benzer şeyler diyecek yine eminim.
Kusmasını sorun etmiyorum zaten o mide bulantısı uykusundan ediyor ona canım sıkılıyor

Bu arada kızlar bi sorum olacak size.

Sezeryan sonrası kalan göbeğim var. Kilo doğum öncesine yaklaştım kilo sorunum yok ama göbüş sırıtıyor ve çok canım sıkılıyor.
51 buçukla hamile kalmıştım şuan 53 üm.
Korse de takmayı denedim ama çok bi etkisi olmadı. Şuan sabit kaldı o göbek. Toparlanma süreci mi hala devam ediyor bilmiyorum.
Yoksa kaldı mı bu göbek arkadaş başıma.

Bide regli de ilk reglimden sonra 15-20 gün geçince 2. Kez oldum. O da mı etkili acaba hala vücut toparlanma aşamasında mı ki dedim.

Bizm açık canm 1 2 dakika baktigida oluyor bazen oda
1 1.5 saat uyanıklık suresinin 15 20 dakikasına denk geliyor

Pipisinde normal deliğin altindaymis deliği onu duzelttiler kuzu zararı ilerde spermler gecemeyebilirmis çiş yaparken sikintiymis o yüzden oldu bizde ilk defa duyduk zaten 150 kişide 1 gorulurkus işte rabbim nasip etmiş
Geçmiş olsun cnm acil şifalar inşallah bebişe
Bunu sünnet olurken farkettiler yoksa daha önceden mi farkedildi

Ben bardak koymadım direkt bezine pişik kremi sürdüm her bezleme de çabuk geçti

ya tamamen yuz ustu birakmak yerine dizine felan yatirmayi denedinmi cabim yada emzirme yastigina felan? benimki oyle cok daha huzurlu duruyor ve bayada faydasi etkisi oluyor yani
Gögsüme bırakıyorum öyle duruyor canım . Emzirme yastığı da aynı maksimum beş dakika. Dizime yatırmayı deneyeyim bi

Çok iyiymiş yaa ilk geceyi atlattınız artık bu süreçten sonra kolay geçer

İnşallah bundan sonrası kolay geçer canım gelmiş geçmiş olsun ilk gece bitmiş bundan sonrası kolay geçer

İnşallah bundan sonrası kolay geçer canım gelmiş geçmiş olsun ilk gece bitmiş bundan sonrası kolay geçer
Sağol kuzum şükürler olsun ya normal sünnet gibi zaten bı yerinde daha dikiş var tek fark bu şükürler olsun iyide yavrum ağrısı sızısı olunca ilaç veriyorum öyle böyle iyileşecek bakalım

Hep aynı yönde yatmaktan kafa biraz sola yamulmuş doktor dönmeye başlayınca geçer dedi. Ben çeviriyorum o çeviriyor. Bizde kucakta geziyoruz sürekli
Dönmelerine az kaldk zaten. Benimkinin de tercih ettiği yön oluyor..kucakta bile genelde o yönde olur kafası. Dün slinge koydum çok keyifliydi

Kızlar 2 gündür göğsüme süt durdu sanırım sağ göğsüm çok fena acıyor kızım emerken ağrısına dayanamıyorum 2buçuk ay sonra neden böyle bir şey olur anlamadım sıcak su masaj herşeyi yaptım emerken gözümden yaş geliyor ağrısına ne yapacağımı şaşırdım

Duşta sıcak suyla masaj yap canım. Tarakla tara derler bir de ucundan sağ yavaş yavaş duşun altında

Diastezis recti denen bir durummuş canım o. Karın ön duvarındaki kasların ortasında bir bağ doku var gebelikte o bağ doku zayıflıyor ve bu kaslar normalden daha fazla birbirinden ayrılıyor. Bu da o gördüğümüz göbeğe sebep oluyor. Çözümü de fizyoterapi ve egzersiz ama doğru egzersizler. Mesela biz göbek diye düşünüp mekik çekelim diyoruz ama mekik daha da kötüleştiriyormuş. Benim eve gelen ebe kontrol etmişti bende de var aynı durum. Pelvik taban fizyoterapistleri var bu tarz vakalarla çalışıyorlar bir bak istersen ben nisan sonu gibi başlayacağım egzersize memnun kalırsam yine yazarım buraya.

Hep aynı yönde yatmaktan kafa biraz sola yamulmuş doktor dönmeye başlayınca geçer dedi. Ben çeviriyorum o çeviriyor. Bizde kucakta geziyoruz sürekli
canim benimkide oyle oldu tortikolis den suphelendim hatta solunu resmen kullanmiyodu oyuncaklari en sagindan soluna kadar ceviriyordum sola geldigimiz an sadece gozuyle takip ediyordu tortikolis egzersizleri diye arastir istersen onari uyguladim bi kac gun baya fark etti
Gögsüme bırakıyorum öyle duruyor canım . Emzirme yastığı da aynı maksimum beş dakika. Dizime yatırmayı deneyeyim bi
5 dk iyi bi zaman dilimi degilmi ya benimkide okadar duruyor en fazla yetmezmib

Kizlar biz verem aşimizi hala olmadik 3. Aya girmemize 10 gün kaldi sorun olurmu ne zamana kdr yapılmali bilginiz var mi daha öncede yazmiştim cvp gelmedi ?

Kuzum bana verilen ilaç sindirim için değil tabaka gibi midenin üstüne oturup yukarı taşmayı engellemek için verilen bi şurup bilemedim yani sindirime müdahelesi yok diye biliyorum yoksa benim kızda akşamları özellikle kusup yutkunmaktan bi hal oluyordu ha hala kusuyor ama sovı gelmiyor

İlacı ismi ne canım

Bnmde az önce fark ettim bi ağri vardi göğsümün alt kisminda bi kitle gibi bişi geldi elime yeni geldi fark ettim bu ne olablr acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…