- 1 Mart 2021
- 1.509
- 1.383
- 83
- 31
Valla ayağımda sallamaktan bacağım koptuBizimde aynı yemin ederim 40 dakika ya
Bebeklerin annelerine olan aşkını annelere olan ihtiyacını niye kimse algılayamıyor ya. Dünyanın en kötü en pis annesi de olsan bebek illa onu istiyor. Annesini… zamanında kendi çocuklarını kundaklayıp atmışlar beşiğe iş yapmışlar şimdi aşçısını çıkarmak istiyorlar. Bu konuda bende dertliyim. Ya ben varken niye sen sakinleştiresin ki .. beni istiyor bana nazlanmak istiyor annesiyim ya. .. Of offf bende çok sinirleniyorum bu durumaSinirden kudurdum eşim nöbetçi kv kalıyor bende çocuk başladı ağlamaya ben onu alıyımda sakinleştiriyim diyor çocuk daha çok ağladı ben alıyım onu diyom dur dur diyo ulan aldığım gibi sustu çocuk delirdim ya elim ayağım titredi
Bakmaz mı ya ana kucağına yatırmıştım yönünde çevirdim tv görmesin diye . Tv sessizde bizde eşimle diğer koltukta kahve içiyorduk . Meğer bizim sıpa uyanmış tv bakıyır ama görmek için ana kucağında dönmüş boynu kopacak öyle bir pozisyonda. Bizde diyoruz ya bu bir rekor ne kada güzel uyuduPeki bakmaya başladı mı? Ben alt değiştirirken beslerken falan bi an görsün hemen dikiyor gözünübenimde ses kısık ama açık hep dediğin gibi sessizlikte duramıyorum hiç
Pipisinde normal deliğin altindaymis deliği onu duzelttiler kuzu zararı ilerde spermler gecemeyebilirmis çiş yaparken sikintiymis o yüzden oldu bizde ilk defa duyduk zaten 150 kişide 1 gorulurkus işte rabbim nasip etmişİlk defa duydum bunu zararı neymiş acaba onun bir an önce iyileşsin inşallah canım
Kıyamam yavrum şimdi hep uyutuyorlar mı dikişli mi oldu peki canım çok mu ağladıPipisinde normal deliğin altindaymis deliği onu duzelttiler kuzu zararı ilerde spermler gecemeyebilirmis çiş yaparken sikintiymis o yüzden oldu bizde ilk defa duyduk zaten 150 kişide 1 gorulurkus işte rabbim nasip etmiş
Evet iki bacaktan yaptılarBacaktan yapılıyor değil mi?
Evet yavrum özelBunlar özel aşı mı canım
Yok canım benim nerdeeee. Hala bakıyor boncuk boncukKızlar gece uykuya geçmek sorununu çözen var mı? Bide diyolarki bebek 8de yatmalı. Yatmalıda kardeşim geri uyanıyor zorla oturcam diye direniyor ben anlamadım 8de uykuyu nasıl başlatıcaz? Banyo edip mama veriyorum uyusun diye yine 2 saat sonra memede
Hep aynı yönde yatmaktan kafa biraz sola yamulmuş doktor dönmeye başlayınca geçer dedi. Ben çeviriyorum o çeviriyor. Bizde kucakta geziyoruz sürekliYok canım benimki de hiç bir etkinliği yapmıyor kucakta geziyoruz öyle
Ay küçücükler ama çok çakallar ya çok şaşırıyorum böyle küçük kurnazlıklarınaBakmaz mı ya ana kucağına yatırmıştım yönünde çevirdim tv görmesin diye . Tv sessizde bizde eşimle diğer koltukta kahve içiyorduk . Meğer bizim sıpa uyanmış tv bakıyır ama görmek için ana kucağında dönmüş boynu kopacak öyle bir pozisyonda. Bizde diyoruz ya bu bir rekor ne kada güzel uyudusesi de çıkmıyor normalde uyanınca ağlar işte onun ışığı dikkatini çekiyor herhalde .
Bardağı koyduktan sonra bezini sıkıca bağlayın kaymaz. Başta biraz korktuğumuzdan gevşek kalıyor sanırım ama iyice sıkmak lazım zaten büyük numara bez kullanıyorsunuzdur. Bardak kaymazsa her zaman çıkardığınız gibi çıkarabilirsiniz gazını da. Ya da yüzüstü tek dizinize yatırın sünnet yeri aşağıda kalmış oluyor boşlukta. Sırtına vurarak da çıkarabilirsiniz o pozisyondakizlar acil bir sorum var bugun sunnet olduk emdikten sonra mide gazini nasil ciksrticsm ya eli dursa ayagi durmuyo ve en ufak bir temasta cani yaniyo bardak koyyiyoruz ama kayiyo heralde bardak nasil cikartcam bu cocugun gazini cikartmasam ememiyo emse bile bagursaklarina inince o gaz daha sıkıntı
ay evet bende bezi sıkmak mi iyi sıkmamakmi bilememistim saol canimm oyledeneyimBardağı koyduktan sonra bezini sıkıca bağlayın kaymaz. Başta biraz korktuğumuzdan gevşek kalıyor sanırım ama iyice sıkmak lazım zaten büyük numara bez kullanıyorsunuzdur. Bardak kaymazsa her zaman çıkardığınız gibi çıkarabilirsiniz gazını da. Ya da yüzüstü tek dizinize yatırın sünnet yeri aşağıda kalmış oluyor boşlukta. Sırtına vurarak da çıkarabilirsiniz o pozisyonda
cabim dogru bir tavsiyemi bilmiyorum ama dokktorun vermesi sartmiki sen alip denesen?Valla pes edicem artık. 10 da bile uyutup yatağına getirsem derin uykuya geçemiyor bi türlü. İlla uyu uyan yapıyor. Sürekli bi sıçrama sürekli bi kusma mide bulantısından kıvrılma. Uyurken uyandırıyor kendini.
Doktoruna da aşk olsun diyorum kilo alımı iyi diye reflü ilacı vermiyor. Derdim kilo alımı değil ki. Midesi bulandığından uykusunun bölünmesi.
10 Dan beri uyu uyan yaptık vallahi şimdi tam olarak dalabildi.
Uykusu var ama kaç kez midesi hareketlendiğinden uyandı çocuğum. Resmen telaşa giriyor yetişkin insan kusmadan önce böyle kıvranır ya.
Hayırlısıyla şu mide kapakçığı gelişseydi. Kurtulsaydık şu bulantılardan.
ya tamamen yuz ustu birakmak yerine dizine felan yatirmayi denedinmi cabim yada emzirme yastigina felan? benimki oyle cok daha huzurlu duruyor ve bayada faydasi etkisi oluyor yaniTummy time yaptırabiliyor musun ? Ben yaptıramıyorum o mattan aldım . Maksimum iki dakika duruyor basıyor çığlığı
Ayyy ben de bundan çok korkuyorum aşıda bile oğlum tüm gün içini çeke çeke ağlıyor dikişli mi dikişsiz mi sizin canım yanına girdiniz mikizlar bu bebek sunneti hani kolaydi ya benim bugun omrumden bi 5 yil gitti galiba. anestezinin etkkisi gectigi an oglum kiyameti kopartti birde ustune cos yapti oda yakti sanirim 15 dk araliksiz agladi daha yeni cis yaptiginda aglamamaya basladi geceye kadar her cisinde okadar cani yandiki. ssdece cisde degil durup durup agladi oglusum ya perisan etti beni onu oyle gormek dudagini buze buze allahimm
Probiyotik olarak reflör verdi işte canım ek gıdaya başlamadığı için mamasuna koy dedi koyuyorum ama tadı kötü diye içmiyor galiba bugün biraz şekerle tatlandırıp verdim mecburen hâlâ geçmedi ishalimiz karın sancıları devam ediyor ne yapacam bilmiyorum gerçektenCanım doktoruna sorup probiyotik kullanabilirsin sanki
Ağlamış kuzum şimdide ağlıyor evet dikişli oldu ama öyle çok bı dikişi yok ay hareket ede ede sondayi çıkarttı doktor yok hemsirede geri takmadı doktoru aradı takmayın dursun demiş nasıl çıktı diyor ee çocuk hareket ediyor ikiniyor ıkınma diyemiyorsun ki bebeğe oğlum hemşirenin yapacağını yaptıKıyamam yavrum şimdi hep uyutuyorlar mı dikişli mi oldu peki canım çok mu ağladı
girdik canim sunnet sureci cok guzwl ilerledi tip merkezi de yaptirdik ozel oda verdiler sonra sunne yapılacak yere gectik igneyi vurdulad orda baya agladi ama beni gordukce sakinledi isiklari kapatip bebegin istedigi sevdiği muzigi acabilirsin dediler ve emzirip uyutmam icin ciktilar emdi ama benimki tabiki uyumadi ama hic hadi uyumadimi daha diyen olmadi geniş geniş zaman ayirdilar. tam uyudu dedik yatirdik doktor felan gireeken uyandi. hemsireler vs olsun seferber oldular oyuncaklari getirdiler bize kahve getirdiler vs. arada perde vardi istersem durmazsa emzirebolecegimi bile soylediler ama cok guzel durdu oyle yattigi yerden bakti yavrum. ama sonraa eve geliptr anesteznin etkisi gecince patladiAyyy ben de bundan çok korkuyorum aşıda bile oğlum tüm gün içini çeke çeke ağlıyor dikişli mi dikişsiz mi sizin canım yanına girdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?