2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Size de çok geçmiş olsun öncelikle. Sizin sıkıntınız da büyükmüş evet ama burda o arkadaşımız da dertleşmek için bize anlattı. Biz burada dertlerimizi yarıştırmıyoruz paylaşıp rahatlıyoruz. Demem o ki herkesin derdi kendine büyük. Derdiniz yok eliniz boş cümleniz hiç hoş olmamış.

Ben onun derdini mi hafife aldım . Dert mi yarıştırdım . Bakış açısı . Kendini böyle şeyler için üzme . Taze annesin . Söylediklerine takılma vs gibi anlamlar içeren pek çok cümlem var ama . Yine de istediğiniz gibi anlayabilirsiniz tabi

valla ben bi kitle izlemledim elimle dokununca geldi ağri yapiyor dokundukça

Bizim de 3e girmeye 5 gün kaldı ama hala olmadık. Verem aşısı toplu yapılıyor haber vereceğiz dedi sağlık ocağı hala verecekler bakalım. Bir şey olmaz diye düşünüyorum artık
bizimkilerde oyle dedi sonra diger saglik ocaklarina sordular orda yapanlar bizi eklediler baska saglik ocaginda olduk

Canım sende hiperlaktoz dun demi ben ilk doğum yaptığım da sağ göğsümde oldu ama sıtma tutuyor gibi bi ağrı o göğüs şişti ağlaya ağlaya bir hafta da iyi oldu süt sağma makinesi aldım ben lahana koydum soğuk onunla ateşini aldım sıcak suyla duş öyle toparladım

Euzüüü arkadaşlar 4 ay atağına hoşgeldik diyelim mi ?
Uykusu gelip esnemeler uykuya direnme ağlamalar
Açlıktan kıvranıyor gibi ağlama memeye gelince red ve emerken hırslanıp ağlama
Uykuda ağlama
Uyanırken ağlama
Bazen bağımsız uyuma isteği sabahları 30 dk geçmeyen uykular gece uykusuna geçiş ultra zor banyolar mamalar
Yabancılara çekimserlik anneye aşırı bağımlılık
Acaba bu mudur yoksa bizimki huy mu değiştiriyor

Tam olarak bir haftadır bunları yaşıyorum kucağımdan asla inmiyor sürekli evin içinde tur atıyoruz

Size hafif basit gelmiş olabilir. Ben siz değilim siz de ben değilsiniz. Siz boşvermiş olabilirsiniz eyvallah. O sizi bağlar.
38 yaşında tedavi ile anne oldum. Kimsenin imtihanı kolay değil. Herkesin taşıyabildiği yük farklı.
Burada biz sadece dertleşip anlık gerginliğimiz varsa iç döküp rahatlıyoruz.
Günlerce kara yas tutup da evliliğimizi ziyan etmiyoruz.

Size de çok geçmiş olsun.

Buysa boku yemişiz gibi bir his geldi bana sanada geldi mi. Sanki o 5. Hafta yaşadığımız garip atak gibi
Valla 1 buçuk saatte bir uyutmaya çalışıyorum yoksa her şey sarpa sarıyor.
Emerken çekip bırakıyor etrafa bakıyor. Bana bakıp gülüyor
Bazen hiç emmiyor çığlık çığlığa kalıyoruz. Gece desen saat başı neredeyse uyanıyoruz. Uyanmasa da gaz sancısı var gibi ayaklar hep havada. Ve bu atak 2 3 hafta sürüyormuş

Ay benim program 5 hafta gösteriyor bayılacam

Evet canım seninle de kaç kez konuştuk hiperlaktoz azalmıştı artık tam diyorum tamam göğüslerim terbiye oldu, çat başıma bişey geliyor. Valla bi kitlelerim eksikti 3ay olacak benim hala terbiye olamadılar

Buysa boku yemişiz gibi bir his geldi bana sanada geldi mi. Sanki o 5. Hafta yaşadığımız garip atak gibi
Kız bu 5. Haftadan daha tehlikeli bi hafta yarım saat uyuyup geri kalkıyor yarım saati bir saatte uyutmaya çalışıyorum onu geçtim gece uykusuna asla dalmıyor dün doğru dürüst uyumadı gece kalktı kalktı emdi tuhaf şeyler oluyor diyorum ben

Evet canım seninle de kaç kez konuştuk hiperlaktoz azalmıştı artık tam diyorum tamam göğüslerim terbiye oldu, çat başıma bişey geliyor. Valla bi kitlelerim eksikti 3ay olacak benim hala terbiye olamadılar
Oluyor oluyor benim bak tam 3 ay dedi o deli deli akan süt olayı bitti fışkırarak gelmeyi de memeyi makas pozisyonunda tutsrak emziriyorum biraz daha kolay oldu oğlan yatarak emmek istiyor gece onu yapıyıroux bir de oda rahat oluyor

Aramızda 1 gün varmış
Ay bize geçmişler oldu
aynen öyle sonrada yorgunum diye ağlıyor ne yapıcaz diyoki ne yaparsak kalıcı kalırmış

kizlar oglum sunnet olali 3 gun oldu birde atak haftasindayiz sanirim az emiyor yani 3-4 dk emiyor emme araları acildi eskisine göre cok az cis yapmaya başladı yani 6-7 kere yapmistir mesela ama onceden bezini baya dolduruyordu suan cok cok az sunnetten kaynakli olabilirmi? yaparken bir huzursuzlugu olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…