2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar biz verem aşimizi hala olmadik 3. Aya girmemize 10 gün kaldi sorun olurmu ne zamana kdr yapılmali bilginiz var mi daha öncede yazmiştim cvp gelmedi ?
Bizim de 3e girmeye 5 gün kaldı ama hala olmadık. Verem aşısı toplu yapılıyor haber vereceğiz dedi sağlık ocağı hala verecekler bakalım. Bir şey olmaz diye düşünüyorum artık

Kızlar merhaba kaçırmış olabilirim bugün rota ve menenjit aşıları oldu miniğim, ateş kaç olunca calpol vermeliyim
Koltuk altından 37.2-37.3 üzeri 38’e kadar subfebril denilen hafif ateş diye biliyorum. 38 ve üstü orta derece oluyor.
Benim bebeğim de bugün menenjit aşısı oldu ben az önce 37.0 olmasına rağmen 1 ölçek verdim çünkü uykusunda inleyip ağlamaya başladı aşı yeri de hafif sıcaktı. Doktorumuz ateş olmasa da huzursuzluk, ağlama olursa verebilirsin demişti. Siz de öyle yapabilirsiniz ilaç vermek istemezseniz ılık suyla duş aldırın üstünü ince tutun, örtmeyin mümkün oldukça. Geçmiş olsun.

Ses neden ki sonuçta insan konuşması, bi ortama girdiğimizdede konuşmalara sahit oluyor sonuçta

Canım ben reflü ilacı da kullandım boşuna aldım o parayı verdim ysni boşuna umut bağlama o ilaca derim ben ama sizde fayda sağlayabilir bilemem bizde hiç bir işe yaramadı

Kızlar günaydın benim oğlan saç dökmeye başladı yeni yeni, normal mi ? Yenisi ne zaman çıkıyor ? Yatağa yattığı yerlerde özellikle Kafası kelleşmeye başladı zaten az saçı vardı…Birde aynı renk mi çıkıyor genelde dökülenle ? Tecrübeli anneneler bilir …

Bizim de 3e girmeye 5 gün kaldı ama hala olmadık. Verem aşısı toplu yapılıyor haber vereceğiz dedi sağlık ocağı hala verecekler bakalım. Bir şey olmaz diye düşünüyorum artık
Ay 3 ü geçincr verem savaşa gitmek gerek die bişiler duydum

Normal benim kızımın da üstte var arkası kel, yatağı hatta oyun oynamak için yatırdığım halısı saç doluyor. 6. ayda yenileri çıkmaya başlayacak.

Açıkçası bende bilmiyorum, birisi uyardı beni seste duymamalı falan diye o yüzden şaşırdım
Ses olmazsa o çocuk nasılmdil gelişimini be beyin gelişimini tamamlayacak benim babam çok gürültülü konuşur oğlum bayılıyor babama karşısından cevap vermeye falan çalışıyor ama eşimin babası sessiz oğlum dedeye bakar dedesi ona süreç böyle biter sonra dedesi torunum beni bir türlü sevemedi bana gülmüyor bende sürekli dedem nettin demede konuş karşısından anlat derim bazen evde tv açık olur radyo falan duyar o sesleri arar evin içinde ama tv açık görüntü varsa aşırı tepki veriyor sanki tv ye hesap soruyor bana ben cevap vermiyorsun diyor

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Geç gördüm mesajını ama bende öyle yaptım 37.4 falandı ama çok huzursuzdu ağrısı vardırdiye verdim bende teşekkür ederim

genel olarak okuyucuyum pek yorum yapmıyorum . Bebek gelişimlerini okuyorum. Kızım 20 Kasım doğumlu . kızlar kendinize gelin ya . Özelllkle 76 yaşında kayınvalidesi olan arkadaş o kadar dert yanmışsın ki abıooowwww . Bi sakin olun . İnan derdiniz yok eliniz boş . Kızıma karnımda iken yaştan dolayı down riski var Denildi yaşım35. Doğduktan sonra dismorfik güz yazılmış . Dünyam durdu beynimden vurulmuşa döndüm . O arada kaynanam etmediğini bırakmadı . Ben üzülüp ağladıkça eşime gidip beni istemiyor evde o yüzden ağlıyor diye adamı bana doldurup bir de o bindi dalıma . Hiç sorun değil . Baktım cahil uğraşmaya değmez . Bu 2 bebeğim bir oğlum var . Birde kızım oldu . Oğlanı kucağıma vermezdin diyor 5 sene önceki olayları getirip laf ediyor . Umrumda mi ? Kalkmış 75 yaşında kadın şöyle etti böyle etti diye sayfa sayf yazmıssınz yahu onun aklı başında mi ki . Nine diyeceksin naptığnı bilmiyor diyeceksin. Alıp bebeni geç . O kadar sıkıntı çıkarmışın ki kendine . Sen çıkarmışsın

Fotoğraf mi çekilmek istiyor görüntülü mü konuşacak . Biz bi alt değiştirelim müsait değiliz diyeceksin net bir şekilde . Altını değiştirince getir kucağına ver 5 Dk . Baktın gezdirmek mi istiyor anne acıktı galiba alaym deyip müsade beklemeden alacaksın . Kır kabalaş demiyorum . Herşeyin bi yöntemi var benim gelin deli mi diyecek çocuk kıskanıyor mu diyecek . Desin . ben ankaradayım . Kayınbaba doğum yaptığım gün Ankara’ya kadar geldi de ne bi geçmiş olsun dedi ne bi bebeği gördü . İnanın görmeden gitti . Aramadı hayırlı olsun demedi . Umrumda mi ? …. Kadar yolu var . Kendinize bebeğinize çekirdek ailenize odaklanın . İnanın böyle hayat daha huzurlu olacak

Son olarak - garadaşşaklı
- gerizekalıııı - ırıspıııı diye sevdiklerinde aaaa ne diyorsun öyle denir mi bebeğe . Biz hiç böyle kelimeler kullanmıyoruz alayım ben onu üstünü değiştirecektim , besleyeceğim vs deyip bebek alınacak . Nasıl seviyorsan öyle sevip doğru olanı gösteceksibiz .karşımdaki kasıtlı yapıyor diye düşünürsen hayat dar gelir . Cahil aklı kıt bilerek yapmıyo bilmiyor ki diye düşünün . O zaman bir rahatlama geliyo . Selamlar . Bebişleri güle güle büyütün

Duşta sıcak suyla masaj yap canım. Tarakla tara derler bir de ucundan sağ yavaş yavaş duşun altında
İnanki duşta masaj yapa yapa sağdım. Bildiğin düğüm olmuştu. Sağıyorum duruyor, masajla ovalıyorum tekrar sağıyorum geliyor. Ay kızlar allah sizden uzak etsin çok zordu 4 gün sonra anca toparladı

Bnmde az önce fark ettim bi ağri vardi göğsümün alt kisminda bi kitle gibi bişi geldi elime yeni geldi fark ettim bu ne olablr acaba
Valla canım süt damarlarında tıkanıklık gibi bişey olmuştu benimki bildiğin kitlelere dönmüştü. 4 gün uğraştım inanılmaz ağrı yaptı valla sıcak su torbasıyla duşla masaj yapa yapa açtım o düğümleri. Senin nasıl oldu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…