Bizim de 3e girmeye 5 gün kaldı ama hala olmadık. Verem aşısı toplu yapılıyor haber vereceğiz dedi sağlık ocağı hala verecekler bakalım. Bir şey olmaz diye düşünüyorum artıkKizlar biz verem aşimizi hala olmadik 3. Aya girmemize 10 gün kaldi sorun olurmu ne zamana kdr yapılmali bilginiz var mi daha öncede yazmiştim cvp gelmedi ?
Koltuk altından 37.2-37.3 üzeri 38’e kadar subfebril denilen hafif ateş diye biliyorum. 38 ve üstü orta derece oluyor.Kızlar merhaba kaçırmış olabilirim bugün rota ve menenjit aşıları oldu miniğim, ateş kaç olunca calpol vermeliyim
Ses neden ki sonuçta insan konuşması, bi ortama girdiğimizdede konuşmalara sahit oluyor sonuçtaBebeğiniz uyanıkken odada televizyon açık oluyor mu kızlar ya sizde? Ekrana bakmaması yetmez seste duymamalıymış. Oyun oyna et bi yere kadar sessizlikte çok huzursuz oluyorum ben ya çözemedim bunu. Baktırmıyorum bebeğe ama tamamen de kapatmıyorum kısıkta olsa açık
Benimde öyle. Ve farkettiğim kadarıyla o memeden çok emmek istemiyorBnmde az önce fark ettim bi ağri vardi göğsümün alt kisminda bi kitle gibi bişi geldi elime yeni geldi fark ettim bu ne olablr acaba
Canım ben reflü ilacı da kullandım boşuna aldım o parayı verdim ysni boşuna umut bağlama o ilaca derim ben ama sizde fayda sağlayabilir bilemem bizde hiç bir işe yaramadıEşimin rızası yok hem de korkuyorum yanlış bişey yaparım diye. Doktor kilo alımı iyi reflü ilacı daha hızlı sindirmesini sağlayacak ve daha çok kilo alacak beslenme aralığını aç biraz oyala diyor.
Çocuk o an açsa imkanı yok oyalamanın.
Bu ay yine söyleyeceğim ama benzer şeyler diyecek yine eminim.
Kusmasını sorun etmiyorum zaten o mide bulantısı uykusundan ediyor ona canım sıkılıyor
Ay 3 ü geçincr verem savaşa gitmek gerek die bişiler duydumBizim de 3e girmeye 5 gün kaldı ama hala olmadık. Verem aşısı toplu yapılıyor haber vereceğiz dedi sağlık ocağı hala verecekler bakalım. Bir şey olmaz diye düşünüyorum artık
Açıkçası bende bilmiyorum, birisi uyardı beni seste duymamalı falan diye o yüzden şaşırdımSes neden ki sonuçta insan konuşması, bi ortama girdiğimizdede konuşmalara sahit oluyor sonuçta
Sağlık ocağına bi sorayım canım merak ettimAy 3 ü geçincr verem savaşa gitmek gerek die bişiler duydum
Normal benim kızımın da üstte var arkası kel, yatağı hatta oyun oynamak için yatırdığım halısı saç doluyor. 6. ayda yenileri çıkmaya başlayacak.Kızlar günaydın benim oğlan saç dökmeye başladı yeni yeni, normal mi ? Yenisi ne zaman çıkıyor ? Yatağa yattığı yerlerde özellikle Kafası kelleşmeye başladı zaten az saçı vardı…Birde aynı renk mi çıkıyor genelde dökülenle ? Tecrübeli anneneler bilir …
Ses olmazsa o çocuk nasılmdil gelişimini be beyin gelişimini tamamlayacak benim babam çok gürültülü konuşur oğlum bayılıyor babama karşısından cevap vermeye falan çalışıyor ama eşimin babası sessiz oğlum dedeye bakar dedesi ona süreç böyle biter sonra dedesi torunum beni bir türlü sevemedi bana gülmüyor bende sürekli dedem nettin demede konuş karşısından anlat derim bazen evde tv açık olur radyo falan duyar o sesleri arar evin içinde ama tv açık görüntü varsa aşırı tepki veriyor sanki tv ye hesap soruyor bana ben cevap vermiyorsun diyorAçıkçası bende bilmiyorum, birisi uyardı beni seste duymamalı falan diye o yüzden şaşırdım
Geç gördüm mesajını ama bende öyle yaptım 37.4 falandı ama çok huzursuzdu ağrısı vardırdiye verdim bende teşekkür ederimKoltuk altından 37.2-37.3 üzeri 38’e kadar subfebril denilen hafif ateş diye biliyorum. 38 ve üstü orta derece oluyor.
Benim bebeğim de bugün menenjit aşısı oldu ben az önce 37.0 olmasına rağmen 1 ölçek verdim çünkü uykusunda inleyip ağlamaya başladı aşı yeri de hafif sıcaktı. Doktorumuz ateş olmasa da huzursuzluk, ağlama olursa verebilirsin demişti. Siz de öyle yapabilirsiniz ilaç vermek istemezseniz ılık suyla duş aldırın üstünü ince tutun, örtmeyin mümkün oldukça. Geçmiş olsun.
İnanki duşta masaj yapa yapa sağdım. Bildiğin düğüm olmuştu. Sağıyorum duruyor, masajla ovalıyorum tekrar sağıyorum geliyor. Ay kızlar allah sizden uzak etsin çok zordu 4 gün sonra anca toparladıDuşta sıcak suyla masaj yap canım. Tarakla tara derler bir de ucundan sağ yavaş yavaş duşun altında
Valla canım süt damarlarında tıkanıklık gibi bişey olmuştu benimki bildiğin kitlelere dönmüştü. 4 gün uğraştım inanılmaz ağrı yaptı valla sıcak su torbasıyla duşla masaj yapa yapa açtım o düğümleri. Senin nasıl oldu şimdiBnmde az önce fark ettim bi ağri vardi göğsümün alt kisminda bi kitle gibi bişi geldi elime yeni geldi fark ettim bu ne olablr acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?