Çiçeğim valla ilk defa duydum hemen araştırayımcanim benimkide oyle oldu tortikolis den suphelendim hatta solunu resmen kullanmiyodu oyuncaklari en sagindan soluna kadar ceviriyordum sola geldigimiz an sadece gozuyle takip ediyordu tortikolis egzersizleri diye arastir istersen onari uyguladim bi kac gun baya fark etti
5 dk iyi bi zaman dilimi degilmi ya benimkide okadar duruyor en fazla yetmezmib
Bizimde sol tarafa yatmaktanKızlar ya bebeğim sürekli sağ tarafa yatmaktan o taraf yamuk oldu. Sürekli sola çeviriyorum, o yine bildiğini yapıyor.
Benim de durmuyordu canım o gün kucaktan inmeyince tekrar deneyeyim dedim durunca ne kadar sevindiğimi anlatamam kolum kopmuştu artıkAy ne güzel. Slingde durmuyor. Ben uyurken kafasını çevirsem de yine aynı yöne geliyor
Ay bende deneyeyim arada . Geçen kanguruyla evde dolaştım deli gibiBenim de durmuyordu canım o gün kucaktan inmeyince tekrar deneyeyim dedim durunca ne kadar sevindiğimi anlatamam kolum kopmuştu artıkbizde de hep sağa dönük yatıyor öyle seviyor
Uyurken yan yatiriyorum canım gündüzleri, inşallah bı faydası olurBizimde sol tarafa yatmaktan
Şuan bebeği uyumayan varmı diye sormak için gruba girince gördügüm yanlız değilim sanırım bu bebe uyumuyor yaaaKızlar gündüz uykusu ne alemde biz maksimum 40 dakikaya uyanıyoruz ve iki saat sallıyorum
Şuan bebeği uyumayan varmı diye sormak için gruba girince gördügüm yanlız değilim sanırım bu bebe uyumuyor yaaa benimlide max 30 dk evde uyumuyo dışarı çıkıyoz uyuyoKızlar gündüz uykusu ne alemde biz maksimum 40 dakikaya uyanıyoruz ve iki saat sallıyorum
Gündüzleri uyusa valla bende yan yatırıcam canım en son pusette uyudu yarım saatUyurken yan yatiriyorum canım gündüzleri, inşallah bı faydası olur
Benim bebede uyumuyorŞuan bebeği uyumayan varmı diye sormak için gruba girince gördügüm yanlız değilim sanırım bu bebe uyumuyor yaaa
Dışarı da bebek arabasında da 40 dakika uyuyor hava da soğuk çıkaramadım iki gündürŞuan bebeği uyumayan varmı diye sormak için gruba girince gördügüm yanlız değilim sanırım bu bebe uyumuyor yaaa benimlide max 30 dk evde uyumuyo dışarı çıkıyoz uyuyo
Nasıl dayandın kız o kadar vücut bile dile gelmşAy bende deneyeyim arada . Geçen kanguruyla evde dolaştım deli gibibak benim damarlar şişti valla menenjit aşısı mahvetti beni kucaktan inmedi
Ben de 2-3 hafta aynı şeyi yaşadım hala tam geçmiş değil ama şiddeti azaldı en azından. Ben gazdan yaptığını düşünüyorum çok kasıyor ıkınıyor çünkü. İki tarafı da iki dk problemsiz emiyor sonra başlıyor çırpınmaya. Akış azaldığı için de olabilir dedim. Doktorla konuştum zorlama artık çenesi güçlü iki dakikada bile baya çekiyordur kendini de onu da yıpratma dedi. Çok zor bir süreç gerçekten ama azalıyor zamanla.Çıldırmama az kaldı yaa
Emmiyor, sağa sola bakıyor, direniyor. Kendini sürekli geri atıyor. Mama içeceğine mi güveniyor anlamıyorum yaa. Sabahtan beri emmedi doğru düzgün
Bir de çığlık atıyor sebepsizce
Ok teşekkür ederimSize hafif basit gelmiş olabilir. Ben siz değilim siz de ben değilsiniz. Siz boşvermiş olabilirsiniz eyvallah. O sizi bağlar.
38 yaşında tedavi ile anne oldum. Kimsenin imtihanı kolay değil. Herkesin taşıyabildiği yük farklı.
Burada biz sadece dertleşip anlık gerginliğimiz varsa iç döküp rahatlıyoruz.
Günlerce kara yas tutup da evliliğimizi ziyan etmeyelim .
Size de çok geçmiş olsun.
e takın o zamanMillete dert beğendiremiyoruz, takmaymış vay be hiç aklımıza gelmemişti bu yöntem. Açıklama yapmana bile gerek yok bebeğine aldığın pijamayla çorap uyumsuz oldu diye bile canın sıkılabilir, insanız her şey bizler için
Valla zaten zar zor kilo alıyor derken bir de bununla uğraşmak yoruyor insanı.. Ha 2 3 günde eriyip bitecek hali yok tabi çocuğun ama ya emmeyi bırakırsa korkusu ağır basıyor sanırım. Biberon ds veriyorum ben çünküBen de 2-3 hafta aynı şeyi yaşadım hala tam geçmiş değil ama şiddeti azaldı en azından. Ben gazdan yaptığını düşünüyorum çok kasıyor ıkınıyor çünkü. İki tarafı da iki dk problemsiz emiyor sonra başlıyor çırpınmaya. Akış azaldığı için de olabilir dedim. Doktorla konuştum zorlama artık çenesi güçlü iki dakikada bile baya çekiyordur kendini de onu da yıpratma dedi. Çok zor bir süreç gerçekten ama azalıyor zamanla.
2 3 gündür benmde kucağımda uyumak ıstiyor ama yatarak değil yüzü dışa dönük dik olarakAy bende deneyeyim arada . Geçen kanguruyla evde dolaştım deli gibibak benim damarlar şişti valla menenjit aşısı mahvetti beni kucaktan inmedi
Ahdhdhjd bozuldu bebeklerBenim bebede uyumuyorgece de saat başı kalktı. Bağırıp duruyor inan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?