2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Çiçeğim valla ilk defa duydum hemen araştırayım hahahah borcam içine e bebek tırtılını koydum ılık su içine . Öyle tummy time yaptırdım 10 dakika durdu dene istersen sende

Ay ne güzel. Slingde durmuyor. Ben uyurken kafasını çevirsem de yine aynı yöne geliyor
Benim de durmuyordu canım o gün kucaktan inmeyince tekrar deneyeyim dedim durunca ne kadar sevindiğimi anlatamam kolum kopmuştu artık bizde de hep sağa dönük yatıyor öyle seviyor

Benim de durmuyordu canım o gün kucaktan inmeyince tekrar deneyeyim dedim durunca ne kadar sevindiğimi anlatamam kolum kopmuştu artık bizde de hep sağa dönük yatıyor öyle seviyor
Ay bende deneyeyim arada . Geçen kanguruyla evde dolaştım deli gibi bak benim damarlar şişti valla menenjit aşısı mahvetti beni kucaktan inmedi

Eklentiler

• IMG20250208093324.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar gündüz uykusu ne alemde biz maksimum 40 dakikaya uyanıyoruz ve iki saat sallıyorum
Şuan bebeği uyumayan varmı diye sormak için gruba girince gördügüm yanlız değilim sanırım bu bebe uyumuyor yaaa benimlide max 30 dk evde uyumuyo dışarı çıkıyoz uyuyo

Şuan bebeği uyumayan varmı diye sormak için gruba girince gördügüm yanlız değilim sanırım bu bebe uyumuyor yaaa benimlide max 30 dk evde uyumuyo dışarı çıkıyoz uyuyo
Dışarı da bebek arabasında da 40 dakika uyuyor hava da soğuk çıkaramadım iki gündür

Ben de 2-3 hafta aynı şeyi yaşadım hala tam geçmiş değil ama şiddeti azaldı en azından. Ben gazdan yaptığını düşünüyorum çok kasıyor ıkınıyor çünkü. İki tarafı da iki dk problemsiz emiyor sonra başlıyor çırpınmaya. Akış azaldığı için de olabilir dedim. Doktorla konuştum zorlama artık çenesi güçlü iki dakikada bile baya çekiyordur kendini de onu da yıpratma dedi. Çok zor bir süreç gerçekten ama azalıyor zamanla.

Ok teşekkür ederim
e takın o zaman dert edinin bol bol . Herşey problem olsun hayatınızda . Size bol kederli esefle günler dilerim

Valla zaten zar zor kilo alıyor derken bir de bununla uğraşmak yoruyor insanı.. Ha 2 3 günde eriyip bitecek hali yok tabi çocuğun ama ya emmeyi bırakırsa korkusu ağır basıyor sanırım. Biberon ds veriyorum ben çünkü

Ay bende deneyeyim arada . Geçen kanguruyla evde dolaştım deli gibi bak benim damarlar şişti valla menenjit aşısı mahvetti beni kucaktan inmedi
2 3 gündür benmde kucağımda uyumak ıstiyor ama yatarak değil yüzü dışa dönük dik olarak kolum bileğim bayağa zorlandi acaba kangurumu alsam dedim faydası olurmu acaba

Benimki cumadan beri yani aşıdan beri iyice zıvanadan çıktı 10 dk uyurdu gündüzleri mumla arar olduk yanında yatmadığım zaman beşinci dakka da gözleri açıp bağırıyor gece uykusuna geçiremiyorum babasına devrettim yoksa iyice sinirlerim oynayacak 4. Ay atağı bu kadar etken başlamaz heralde aşıdandır değil mi… benim umut edişşşşş…

Ay bide değil oldum 2. Reglim bitti dedim yıkandım 6. Gün dün bişey yoktu bugün hunharca bordo bordo geldi kanlar hiç de böyle bir şey yaşamamıştım normaldir di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…