2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

ay benimki dogdugundan beri boyle ya ahahshs birtek cok aglama yok gerisinden ful cektik

Bizimki bugün biraz böyle gibiydi özellikle uykuya dalmada sadece bugüne özeldir diyip kendime teselli vermek istiyorum

Millete dert beğendiremiyoruz, takmaymış vay be hiç aklımıza gelmemişti bu yöntem. Açıklama yapmana bile gerek yok bebeğine aldığın pijamayla çorap uyumsuz oldu diye bile canın sıkılabilir, insanız her şey bizler için

Ya kızlar bir sorum var bu bebişleri nerde uyutuyorsunuz yani şöyle benim bey sürekli hasta olduğu için yan odada yattı ama şimdi iyiyim yatağa geleyim diyor ben bebişle yatağa yayılmaya öyle alıştım ki park yatakta yanımda olunca çok konforsuz geliyor öyle aynı yükseklikte de değiliz bizimki karyola olduğundan alçakta kaldım biraz altını nasıl açıcam diğer türlü uyandırmadan bile alabiliyordum bu çok zahmetli olacak gibi

Canım anne yanı ahşap beşikte benim kolay oluyor.

Arkadaşlar çok kötü grip oldum dökülüyorum. Eşimde şehir dışında yalnızım. Varmı iyi gelecek bir öneriniz

Normal benim kızımın da üstte var arkası kel, yatağı hatta oyun oynamak için yatırdığım halısı saç doluyor. 6. ayda yenileri çıkmaya başlayacak.
Dökülme Orantısız şuan baya yattığı yerde kelleşme var altlar üstler duruyor gibi.çıkan saçlar farklı renk çıkıyor mu acaba ?

Dökülme Orantısız şuan baya yattığı yerde kelleşme var altlar üstler duruyor gibi.çıkan saçlar farklı renk çıkıyor mu acaba ?
Canım bizimkinin de dökülme orantısız erkeklerin saçları yanlardan açılır ya hem öyle döküldü hem de senin dediğin gibi yattığı yerde kelleşme var. Bir de bizde hala konak oluyor. Konak tarağıyla taradıkça da bir sürü saç geliyor.
Bizimki baya siyah saçlı doğmuştu ama eşime göre gelen saçlar daha açık renkli. Ben ayırt edemiyorum açıkçası yalan olmasın

Bizim paşamız da işe gidiyorum sabah uyanmayayım diye salonda yatıyordu şimdiye kadar en son bir akıllı sensin tüm babalar salak olduğu için eşleriyle uyuyor dedim geldi bu sefer de ben ve kızım horlamasından rahatsız oluyoruz bin kere gel alışsın bak çocuk sonra horultuna uyanır dedim bende artık o varken rahat edemiyorum paşamız uyanmadın diye yavaş yavaş hareket etmeye sessiz olmaya çalışıyorum sanki biz işe gitmiyoruz diye saatlerce uyuyoruz 3 aydır bana uykular haram olmuş gelmiş bana dert yanıyor uyuyamam falan diye masa başı işi oturup çay içip keyif yapacak vaktin var keşke bende işe gitsem sabaha kadar deliksiz uyusam haftasonu evde sabah bebeğim 6 da kalktı paşamız ben içeri gidip uyuyayım mı diyor canın zaten sen hafta içi uyuyamıyorsun geç içerde biraz uyu demek yok hep ben hep ben

Park yatakta reflü yatağında yatıyor malum kusmadan . Altını artık akşamdan sabaha kaka yapmazsa açmıyorum uykusu bölünüyor çünkü bide gece daha az çiş yapıyor bende parktan yüksekteyim ama yan tarafını kaldırdım güvenli olsun diye azcık mesafeyle yatak yanında

kızlar bizim yatakta su yuksek yataklarda 35cm yuksekligi. anne yani cok aşağıda kaliyor hadi küçükken sorun degildi ama artik cok ağır egilip alirken koyarken belim cok aciyor simdi park yatak alacagiz ama ayni hizaya getirebilcegumiz bir prk yatak varmi bildiginiz yaa

Direk yatakktami uyuyor yoksa başka yöntemle uyuyup beşiğe mi yatiriyorsun

Ya açıkcası bu gece denemiş oldum ama kızımın yanında birde babasının seslerine sürekli uyandım extra uykusuz kaldım, önceki gün bu gece hiç uyandı mı diyen adam bu sabah aşkım senin perişan olman çok normal gece hiç uyumuyorsun ki sürekli uyanıyorsun dedi, en azından halimi anlamadı için iyi oldu ama altını açarken beslerken çok zorlandım çünkü benim bebek emmiyor ve biberonla besleniyor yastık koyuyorum gece kusmasın diye beslerken sonra on dk sonra kaldırıyorum düz yatırıyorum falan öyleli bide bebek ellini hep park yatağa vurdu kumaş kaplı ama sonuçta demir canı yanmıştır diye korkuyorum orayı kapatsam da göz kontağı kuramıyorum sanırım biz babayı yan odaya yollayacağız yine

Bizim zilli juno da yatmadı başka reflü yatağı da almadım açıkçası baştan beri babynest tarzı bişey almadığım için pişmanım aslında neyse az buçuk sizinki gibi oluyor bizim de ve evet pek çiş yapmaz oldu bu gece boş bez aldım açmış bulundum, ben de az mı besleniyor diyordum iyi içim rahatladı sizinkiyle bi kaç gün var arasında

Ben şimdi altına bi kat şilte koydum azıcık bebişi yükselttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…