ay benimki dogdugundan beri boyle ya ahahshs birtek cok aglama yok gerisinden ful cektikEuzüüü arkadaşlar 4 ay atağına hoşgeldik diyelim mi ?
Uykusu gelip esnemeler uykuya direnme ağlamalar
Açlıktan kıvranıyor gibi ağlama memeye gelince red ve emerken hırslanıp ağlama
Uykuda ağlama
Uyanırken ağlama
Bazen bağımsız uyuma isteği sabahları 30 dk geçmeyen uykular gece uykusuna geçiş ultra zor banyolar mamalar
Yabancılara çekimserlik anneye aşırı bağımlılık
Acaba bu mudur yoksa bizimki huy mu değiştiriyor
Bizimki bugün biraz böyle gibiydi özellikle uykuya dalmada sadece bugüne özeldir diyip kendime teselli vermek istiyorumEuzüüü arkadaşlar 4 ay atağına hoşgeldik diyelim mi ?
Uykusu gelip esnemeler uykuya direnme ağlamalar
Açlıktan kıvranıyor gibi ağlama memeye gelince red ve emerken hırslanıp ağlama
Uykuda ağlama
Uyanırken ağlama
Bazen bağımsız uyuma isteği sabahları 30 dk geçmeyen uykular gece uykusuna geçiş ultra zor banyolar mamalar
Yabancılara çekimserlik anneye aşırı bağımlılık
Acaba bu mudur yoksa bizimki huy mu değiştiriyor
Millete dert beğendiremiyoruz, takmaymış vay be hiç aklımıza gelmemişti bu yöntem. Açıklama yapmana bile gerek yok bebeğine aldığın pijamayla çorap uyumsuz oldu diye bile canın sıkılabilir, insanız her şey bizler içinSize hafif basit gelmiş olabilir. Ben siz değilim siz de ben değilsiniz. Siz boşvermiş olabilirsiniz eyvallah. O sizi bağlar.
38 yaşında tedavi ile anne oldum. Kimsenin imtihanı kolay değil. Herkesin taşıyabildiği yük farklı.
Burada biz sadece dertleşip anlık gerginliğimiz varsa iç döküp rahatlıyoruz.
Günlerce kara yas tutup da evliliğimizi ziyan etmiyoruz.
Size de çok geçmiş olsun.
Canım anne yanı ahşap beşikte benim kolay oluyor.Ya kızlar bir sorum var bu bebişleri nerde uyutuyorsunuz yani şöyle benim bey sürekli hasta olduğu için yan odada yattı ama şimdi iyiyim yatağa geleyim diyor ben bebişle yatağa yayılmaya öyle alıştım ki park yatakta yanımda olunca çok konforsuz geliyor öyle aynı yükseklikte de değiliz bizimki karyola olduğundan alçakta kaldım biraz altını nasıl açıcam diğer türlü uyandırmadan bile alabiliyordum bu çok zahmetli olacak gibi
Dökülme Orantısız şuan baya yattığı yerde kelleşme var altlar üstler duruyor gibi.çıkan saçlar farklı renk çıkıyor mu acaba ?Normal benim kızımın da üstte var arkası kel, yatağı hatta oyun oynamak için yatırdığım halısı saç doluyor. 6. ayda yenileri çıkmaya başlayacak.
Canım bizimkinin de dökülme orantısızDökülme Orantısız şuan baya yattığı yerde kelleşme var altlar üstler duruyor gibi.çıkan saçlar farklı renk çıkıyor mu acaba ?
Bizim paşamız da işe gidiyorum sabah uyanmayayım diye salonda yatıyordu şimdiye kadar en son bir akıllı sensin tüm babalar salak olduğu için eşleriyle uyuyor dedim geldi bu sefer de ben ve kızım horlamasından rahatsız oluyoruz bin kere gel alışsın bak çocuk sonra horultuna uyanır dedim bende artık o varken rahat edemiyorum paşamız uyanmadın diye yavaş yavaş hareket etmeye sessiz olmaya çalışıyorum sanki biz işe gitmiyoruz diye saatlerce uyuyoruz 3 aydır bana uykular haram olmuş gelmiş bana dert yanıyor uyuyamam falan diye masa başı işi oturup çay içip keyif yapacak vaktin var keşke bende işe gitsem sabaha kadar deliksiz uyusam haftasonu evde sabah bebeğim 6 da kalktı paşamız ben içeri gidip uyuyayım mı diyor canın zaten sen hafta içi uyuyamıyorsun geç içerde biraz uyu demek yok hep ben hep benYa kızlar bir sorum var bu bebişleri nerde uyutuyorsunuz yani şöyle benim bey sürekli hasta olduğu için yan odada yattı ama şimdi iyiyim yatağa geleyim diyor ben bebişle yatağa yayılmaya öyle alıştım ki park yatakta yanımda olunca çok konforsuz geliyor öyle aynı yükseklikte de değiliz bizimki karyola olduğundan alçakta kaldım biraz altını nasıl açıcam diğer türlü uyandırmadan bile alabiliyordum bu çok zahmetli olacak gibi
Park yatakta reflü yatağında yatıyor malum kusmadan . Altını artık akşamdan sabaha kaka yapmazsa açmıyorum uykusu bölünüyor çünkü bide gece daha az çiş yapıyor bende parktan yüksekteyim ama yan tarafını kaldırdım güvenli olsun diye azcık mesafeyle yatak yanındaYa kızlar bir sorum var bu bebişleri nerde uyutuyorsunuz yani şöyle benim bey sürekli hasta olduğu için yan odada yattı ama şimdi iyiyim yatağa geleyim diyor ben bebişle yatağa yayılmaya öyle alıştım ki park yatakta yanımda olunca çok konforsuz geliyor öyle aynı yükseklikte de değiliz bizimki karyola olduğundan alçakta kaldım biraz altını nasıl açıcam diğer türlü uyandırmadan bile alabiliyordum bu çok zahmetli olacak gibi
merhaba evet etkilenmedi zaten ağızdan şurup gibi bir şey içiyorlarMerhaba hanımlar. Rota aşısı vurdunuz mu tavsiye eder misiniz
Direk yatakktami uyuyor yoksa başka yöntemle uyuyup beşiğe mi yatiriyorsunPark yatakta reflü yatağında yatıyor malum kusmadan . Altını artık akşamdan sabaha kaka yapmazsa açmıyorum uykusu bölünüyor çünkü bide gece daha az çiş yapıyor bende parktan yüksekteyim ama yan tarafını kaldırdım güvenli olsun diye azcık mesafeyle yatak yanında
Ya açıkcası bu gece denemiş oldum ama kızımın yanında birde babasının seslerine sürekli uyandım extra uykusuz kaldım, önceki gün bu gece hiç uyandı mı diyen adam bu sabah aşkım senin perişan olman çok normal gece hiç uyumuyorsun ki sürekli uyanıyorsun dedi, en azından halimi anlamadı için iyi oldu ama altını açarken beslerken çok zorlandım çünkü benim bebek emmiyor ve biberonla besleniyor yastık koyuyorum gece kusmasın diye beslerken sonra on dk sonra kaldırıyorum düz yatırıyorum falan öyleli bide bebek ellini hep park yatağa vurdu kumaş kaplı ama sonuçta demir canı yanmıştır diye korkuyorum orayı kapatsam da göz kontağı kuramıyorum sanırım biz babayı yan odaya yollayacağız yineBizim paşamız da işe gidiyorum sabah uyanmayayım diye salonda yatıyordu şimdiye kadar en son bir akıllı sensin tüm babalar salak olduğu için eşleriyle uyuyor dedim geldi bu sefer de ben ve kızım horlamasından rahatsız oluyoruz bin kere gel alışsın bak çocuk sonra horultuna uyanır dedim bende artık o varken rahat edemiyorum paşamız uyanmadın diye yavaş yavaş hareket etmeye sessiz olmaya çalışıyorum sanki biz işe gitmiyoruz diye saatlerce uyuyoruz 3 aydır bana uykular haram olmuş gelmiş bana dert yanıyor uyuyamam falan diye masa başı işi oturup çay içip keyif yapacak vaktin var keşke bende işe gitsem sabaha kadar deliksiz uyusam haftasonu evde sabah bebeğim 6 da kalktı paşamız ben içeri gidip uyuyayım mı diyor canın zaten sen hafta içi uyuyamıyorsun geç içerde biraz uyu demek yok hep ben hep ben
Bizim zilli juno da yatmadı başka reflü yatağı da almadım açıkçası baştan beri babynest tarzı bişey almadığım için pişmanım aslında neyse az buçuk sizinki gibi oluyor bizim de ve evet pek çiş yapmaz oldu bu gece boş bez aldım açmış bulundum, ben de az mı besleniyor diyordum iyi içim rahatladı sizinkiyle bi kaç gün var arasındaPark yatakta reflü yatağında yatıyor malum kusmadan . Altını artık akşamdan sabaha kaka yapmazsa açmıyorum uykusu bölünüyor çünkü bide gece daha az çiş yapıyor bende parktan yüksekteyim ama yan tarafını kaldırdım güvenli olsun diye azcık mesafeyle yatak yanında
ZencefilArkadaşlar çok kötü grip oldum dökülüyorum. Eşimde şehir dışında yalnızım. Varmı iyi gelecek bir öneriniz
Ben şimdi altına bi kat şilte koydum azıcık bebişi yükselttimkızlar bizim yatakta su yuksek yataklarda 35cm yuksekligi. anne yani cok aşağıda kaliyor hadi küçükken sorun degildi ama artik cok ağır egilip alirken koyarken belim cok aciyor simdi park yatak alacagiz ama ayni hizaya getirebilcegumiz bir prk yatak varmi bildiginiz yaa
Ay ne güzel. Slingde durmuyor. Ben uyurken kafasını çevirsem de yine aynı yöne geliyorDönmelerine az kaldk zaten. Benimkinin de tercih ettiği yön oluyor..kucakta bile genelde o yönde olur kafası. Dün slinge koydum çok keyifliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?