Aha ben… hamile kaldığım kilo ile aynıyım ama hiçbir kıyafet olmuyor. Olanlarda eskisi gibi güzel durmuyor . Tayt sweat giymekten sıkıldım. Elbiseler hamile halimden daha kötü duruyor bu göbek nasıl gidecek yaaa çok kafaya takıyorum benim aşırı kaldı sezeryan göbeği birde sarktı ikiye katlandı aşağı doğru. Hayatımda görmediğim şeyler var vücüdumdaKızlar bir de bir şey sorucam hamilelikte 13 kilo aldım doğum sonrası hepsini verdim şuan hamile kaldığım kilo 68im ama bırakın hamilelik öncesi pantolonları giymeyi üzerine tam olan ceketlerim bile olmuyor kasıyor, pantolonlar zaten göbeğimden dolayı kapanmıyor ama çok afedersiniz k.çımdan geçmiyor zaten. Hadi onu anladım ama üst bedenime ne oluyor ya, kaşe ceketi giyince sırtımdan sıkıyor sizde durum ne? Kilo verildi ama genişlemişim resmen göbeğimde gitmedi. Bebekle şu ara spor imkansız, ne yapıcaz siz ne yapıyorsunuz
Canım benim de geçen hafta böyleydi ben dua ile yaptırdım yanına da minik kuran koydum yatağına .birde ses ile uyuttum hep. Müzik açtım o uyurken hep çaldı. Beyaz gürültüm açtım. Ortamı pek sessiz tutmamaya çalıştım. vala hangisi fayda etti yoksa gelip geçici bir durummuydu da geldi geçti bilmiyorum ..kizlar bebisim 12 haftalik ve yaklasik bir iki haftadır herrrseyden korkuyor yani ani herturlu sesden ama bu bahsettigim yuksek sesler degil mesela sessiz ortamdayiz bir sur ehic konusmadan emzirmisim bir an esniyorum korkuyor yada herhangi farkli bi sesten anlatabilfimmi bilmiyorum normalmi ya gozlerini kocaman acip sicriyor sonra agliyor
birde biz bu atak haftasiyla yeni tansiyoruz galiba cocuk durmuyor hic bisekildeeeeeeee
Evet evet o çığlık varya. Sesini mi keşfetti çığlık atmayı öğrendi Allahım herşeye çığlık. Birde erkek ama çok tiz sesiYazılanları okuyorum da sanki ben tarif ediliyorum sadece bi fark bizizm bebiş dışarıyı çok seviyor dışarıda uykusu gelmediği sürece ağlamıyor ama hep kucakta bebek arabasına bile girince ağlıyor kucakta saatlerce durabilir dışarıya çıkınca geçen avm de 2 saat taşıdım fenalık geçirdim birde sonda uyku krizi ile bitirdik günü
Kucağa mı alıştı yani anlamadım
Birde 2 gündür değişik sanki bilinçli bir ağlama yapıyor bağırarak ortalığı inletiyor özellikle yerden almadığımda mesela bugün ablası ağzını sildi diye(incitme olmadı asla )
Bizimki de erkek ama nazı sesi her şeyi ayrı olayEvet evet o çığlık varya. Sesini mi keşfetti çığlık atmayı öğrendi Allahım herşeye çığlık. Birde erkek ama çok tiz sesi
Bende aynı…. Ve selülit çıktı popoda ve asla yoktu gebelikte oluyormuş baya can sıktı açıkçası ve ben korse de taktım hastaneden gelir gelmez göbeğime fayda etmedi ya. Ne giysem orada bi göbek var ve işin kötüsü yemek yemişim şişmiş gibi görünmüyor 3/4 aylık hamile gibiAha ben… hamile kaldığım kilo ile aynıyım ama hiçbir kıyafet olmuyor. Olanlarda eskisi gibi güzel durmuyor . Tayt sweat giymekten sıkıldım. Elbiseler hamile halimden daha kötü duruyor bu göbek nasıl gidecek yaaa çok kafaya takıyorum benim aşırı kaldı sezeryan göbeği birde sarktı ikiye katlandı aşağı doğru. Hayatımda görmediğim şeyler var vücüdumda
Bu bizde de oluyor bazen dün mesela biberon içerken kucağımda sessizdi göz göze bakıyorduk hatta sonra ben burnumu çektim bir anda irkildi. Bazen gözü açık öyle dalıyor o anda böyle ani bir şey olunca irkiliyor zıplıyor her zaman ağlamasa da bizde de böyle oluyor meselakizlar bebisim 12 haftalik ve yaklasik bir iki haftadır herrrseyden korkuyor yani ani herturlu sesden ama bu bahsettigim yuksek sesler degil mesela sessiz ortamdayiz bir sur ehic konusmadan emzirmisim bir an esniyorum korkuyor yada herhangi farkli bi sesten anlatabilfimmi bilmiyorum normalmi ya gozlerini kocaman acip sicriyor sonra agliyor
birde biz bu atak haftasiyla yeni tansiyoruz galiba cocuk durmuyor hic bisekildeeeeeeee
Ben çok dengeli bir kilo alımı geçirmeme rağmen ve şu an gebe kalmadan öncekinden De zayıf olmama rağmen o göbek bende De var olmayan yoktur onu heralde pilatesle falan halletcez ama erken sanki kaynamış mıdır dikişler artık hala sızlıyor benim, birde karnım karardı ya gebeyken bişey yoktu doğumdan sonra kara kara bölgeselBende aynı…. Ve selülit çıktı popoda ve asla yoktu gebelikte oluyormuş baya can sıktı açıkçası ve ben korse de taktım hastaneden gelir gelmez göbeğime fayda etmedi ya. Ne giysem orada bi göbek var ve işin kötüsü yemek yemişim şişmiş gibi görünmüyor 3/4 aylık hamile gibi
Benim o çıkan çizgi oluyor ya o gitmedi o var, göbek içinde dediğin gibi spor yapmak lazım aletli pilates istiyorum ama kızı birine bırakmak mesele çünkü annem kv kimsede durmuyor evde hep ikimiziz çok alıştı bana bir kaç saat annemleri görse de alışması hala benin kucağımda sakinleşiyor. Diğer türlü çığlık atarak ağlıyor, onun öyle anlayacağını bile bile bırakmakta içimden gelmiyor alışsın diye aramızdaki bağı zedelemek istemiyorum. Saçma bir düşünce mi bilmiyorum.Ben çok dengeli bir kilo alımı geçirmeme rağmen ve şu an gebe kalmadan öncekinden De zayıf olmama rağmen o göbek bende De var olmayan yoktur onu heralde pilatesle falan halletcez ama erken sanki kaynamış mıdır dikişler artık hala sızlıyor benim, birde karnım karardı ya gebeyken bişey yoktu doğumdan sonra kara kara bölgesel
Evet bende korse taktım sözde zerre işe yaramadı . Benim 8 aylık gibi göbek böyle sarkık gibi ay düz karnımı özledim ve bu saatten sonra düz bir karnım olmayacak belliBende aynı…. Ve selülit çıktı popoda ve asla yoktu gebelikte oluyormuş baya can sıktı açıkçası ve ben korse de taktım hastaneden gelir gelmez göbeğime fayda etmedi ya. Ne giysem orada bi göbek var ve işin kötüsü yemek yemişim şişmiş gibi görünmüyor 3/4 aylık hamile gibi
Sen tekrar ara sağlık ocağını atlamış olabilirler ay farkederek mi bilmiyorum ama olması en iyisi .Kızlar biz verem aşısı hala olmadık ya ve kızım 3. aya girdi sağlık ocağı ile görüştüm haber vereceğiz dedi. Geç kalmadık mı ya? Sorun olur mu sizce?
Benimde dikişim yeni yeni acımaya başladı anlamadım gitti ve hala kırmızı. Ve karnımda minnak minnak tüyler çıkmış. Birde aşırı beyaz temliyim nasıl kötü duruyor o tüyler. Alınmaz da … Benim vücüd hamileliği şimdi yaşıyor galiba hamileyken olmadı bunlar geriden geliyor bende etkilerBen çok dengeli bir kilo alımı geçirmeme rağmen ve şu an gebe kalmadan öncekinden De zayıf olmama rağmen o göbek bende De var olmayan yoktur onu heralde pilatesle falan halletcez ama erken sanki kaynamış mıdır dikişler artık hala sızlıyor benim, birde karnım karardı ya gebeyken bişey yoktu doğumdan sonra kara kara bölgesel
Bence farketmiyorduk ya. Bizim çok yakın arkadaşlarımız var 1 yaşında bebekleri. Hep çocuk ne usluydu bizimki huysuz falan diyordum. Haftasonu yemeğe çıktık ama yemekler geç geldi falan bunların çocuk o kadar huysuzlandı ki anlatamam. Eşimin teorisi şu: insan çocuğunu tanıyor. Onlar da huysuzlanacağını düşündükleri anda kalkıyor. Sonra düşündüm haklı galiba. Ben çoğu zaman kahvemi bitirmeden kalkıyordum onlarla çıktığımızda ya da yemeğimi hızlı hızlı yiyordum. Normal otururken 5 dakika içinde hadi kalkalım deyip hazırlanmaya başlıyorlardı çünkü asdgdfhfd.ya tum bebeklermi bizimkiler gibi? ablamin iki tane çocuğu var anne olmadan once cok dikkat etmiyordum tabi ama ne uykusunun ne yemesinin icmesinin problem oldugunu hatirlamiyorum ya. gezmesinede giderdi gittigi yerdede bebeler bi sekilde takilirdi yani. ben birakin gezmeyi daha markete basbasa gitmeye cesaret edemiyorum. bir kere saat basi emiyo emzirip hazirlanip ciktik gittik diyene kadar yarim saat geciyo yarim saattede kostur kostur alisveris yapip donecegime gitmem daha iyi moduna girdim resmen evden kafami cikartmaz oldum. bu durumdan hem cok sıkıldım hemde cok alıştım.
Kanguruya 2 aylikken itibaren konuluyor bebekler3 aylık bebek kanguruya konur mu ? Kanguru kullanmaya başladınız mi ? Ben sling hiç kullanmadım . Kanguru için erken mi acaba
Benim oğlum tutuyor. Göz muayenesine de gittik. Jet hızında bir muayene oldu. 15 sn falan sürdü. Gözüne ışık tuttu. Oğlum irkildi. Tamam 1 yaşında gelin dediMerhaba . Bebekleriniz yüz üstü yatırıldığında başını dik tutabiliyor mu ? Araştırdığımda 3 aylık iken 45 derece dik tutar yazıyor . Benim kızım tutamıyor henüz . Şuan 82 günlük . Bunun için çocuk dr gitmeli miyim ? Bir de üç aylık ken göz muayenesi öneriliyor . Göz muayenelerini yaptırdınız mi ?
Yavaş yavaş kucağımda oturtmaya başladım. Evin içinde de az az kanguruya koyuyorum bazen. Alışsın diye.3 aylık bebek kanguruya konur mu ? Kanguru kullanmaya başladınız mi ? Ben sling hiç kullanmadım . Kanguru için erken mi acaba
Doğru ortami hazırladiginiza emin misiniz. Benim bebeğim de başta kafasi o kadar eğikti ki sonra yastığın en ucuna ellerinin ucu gelicek şekilde yatırdığımda en azından daha iyi duruyor. Geçen hafta bebeğim başını dik tutamıyor diye doktora gittim o da tutuyor daha ne kadar tutsun tabiki sağa sola sallanması olur hiç dert etmeyin dedi. Biz 2 aylıkken yaptirdik göz muayenesini ama genel muayene 6. Ayda yapılır dedi göz doktoru.Merhaba . Bebekleriniz yüz üstü yatırıldığında başını dik tutabiliyor mu ? Araştırdığımda 3 aylık iken 45 derece dik tutar yazıyor . Benim kızım tutamıyor henüz . Şuan 82 günlük . Bunun için çocuk dr gitmeli miyim ? Bir de üç aylık ken göz muayenesi öneriliyor . Göz muayenelerini yaptırdınız mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?