Kızlar ben doğum sonrası 55.günde regli olmuştum 1 hafta sürmüştü. Şuan normal takvime göre 2 gün gecikmiş gözüküyorum regli olan arkadaşlar ikinciyi normal oldunuz mu, biraz gecikmesi normal mi yoksa hamilelik testi yapacağım allahım aşırı korkuyorum
Hamilelik boyunca aldığımız gerek takviyeler gerekse de sağlıklı beslenmemiz sayesinde saçlarımız dökülmek bir yana gürleşmişti bile. Ama şimdi o vitaminler vücuttan çekildikçe dökülme kaçınılmaz avuç avuç dökülüyor. Gerçi gün içinde taramaya çok vaktim olmuyor duştan duşa
Hamilelik boyunca aldığımız gerek takviyeler gerekse de sağlıklı beslenmemiz sayesinde saçlarımız dökülmek bir yana gürleşmişti bile. Ama şimdi o vitaminler vücuttan çekildikçe dökülme kaçınılmaz avuç avuç dökülüyor. Gerçi gün içinde taramaya çok vaktim olmuyor duştan duşa
İkinci ay DaBT-İPA-Hib (Beşli karma aşı), BCG (verem aşısı) ve KPA (pnömokok aşısı) yaptıranlar da ilk 2-3 gün nasıl geçti ateş ve huysuzlanma çok oldu mu?
Merhaba . Bebekleriniz yüz üstü yatırıldığında başını dik tutabiliyor mu ? Araştırdığımda 3 aylık iken 45 derece dik tutar yazıyor . Benim kızım tutamıyor henüz . Şuan 82 günlük . Bunun için çocuk dr gitmeli miyim ? Bir de üç aylık ken göz muayenesi öneriliyor . Göz muayenelerini yaptırdınız mi ?
Benim üç ayı doldurdu hala kafasını tam tutamıyor bir de sevmiyor pozisyonu.
Kanguru iki aylıkken kullanabiliyorsun ben denedim sevmedi bence almadan önce deneme imkanın varsa bir dene bir yerlerde
ya tum bebeklermi bizimkiler gibi? ablamin iki tane çocuğu var anne olmadan once cok dikkat etmiyordum tabi ama ne uykusunun ne yemesinin icmesinin problem oldugunu hatirlamiyorum ya. gezmesinede giderdi gittigi yerdede bebeler bi sekilde takilirdi yani. ben birakin gezmeyi daha markete basbasa gitmeye cesaret edemiyorum. bir kere saat basi emiyo emzirip hazirlanip ciktik gittik diyene kadar yarim saat geciyo yarim saattede kostur kostur alisveris yapip donecegime gitmem daha iyi moduna girdim resmen evden kafami cikartmaz oldum. bu durumdan hem cok sıkıldım hemde cok alıştım.
Kızlar ben doğum sonrası 55.günde regli olmuştum 1 hafta sürmüştü. Şuan normal takvime göre 2 gün gecikmiş gözüküyorum regli olan arkadaşlar ikinciyi normal oldunuz mu, biraz gecikmesi normal mi yoksa hamilelik testi yapacağım allahım aşırı korkuyorum
Kangurudan kanguruya değişiyor sanırım. Benimki 4,5kg’dan sonra kullanılıyor. Biz 2. aydan itibaren kullanmaya başladık kanguruyu hatta elim ayağım şu an. Slingi benim bebeğim sevmediği için nerdeyse hiç kullanamadık
Canım benim de geçen hafta böyleydi ben dua ile yaptırdım yanına da minik kuran koydum yatağına .birde ses ile uyuttum hep. Müzik açtım o uyurken hep çaldı. Beyaz gürültüm açtım. Ortamı pek sessiz tutmamaya çalıştım. vala hangisi fayda etti yoksa gelip geçici bir durummuydu da geldi geçti bilmiyorum ..