2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben doğum sonrası 55.günde regli olmuştum 1 hafta sürmüştü. Şuan normal takvime göre 2 gün gecikmiş gözüküyorum regli olan arkadaşlar ikinciyi normal oldunuz mu, biraz gecikmesi normal mi yoksa hamilelik testi yapacağım allahım aşırı korkuyorum

Kızlar saç dökülmeniz ne durumda? Benim hamilelik boyunca saçlarım hiç dökülmedi diyebilirim şimdi de çok fazla dökülüyor.
Hamilelik boyunca aldığımız gerek takviyeler gerekse de sağlıklı beslenmemiz sayesinde saçlarımız dökülmek bir yana gürleşmişti bile. Ama şimdi o vitaminler vücuttan çekildikçe dökülme kaçınılmaz avuç avuç dökülüyor. Gerçi gün içinde taramaya çok vaktim olmuyor duştan duşa

Doktor vitaminlere devam et demişti ama düzenli kullanmıyorum onları da. Daha dikkat etmem gereken demekki

Kızlar selam,

İkinci ay DaBT-İPA-Hib (Beşli karma aşı), BCG (verem aşısı) ve KPA (pnömokok aşısı) yaptıranlar da ilk 2-3 gün nasıl geçti ateş ve huysuzlanma çok oldu mu?
Ateş oldu bizde ve iğne yapılan yer acı oldu galiba dokunamıyorduk

3 aylık bebek kanguruya konur mu ? Kanguru kullanmaya başladınız mi ? Ben sling hiç kullanmadım . Kanguru için erken mi acaba
Benim üç ayı doldurdu hala kafasını tam tutamıyor bir de sevmiyor pozisyonu.
Kanguru iki aylıkken kullanabiliyorsun ben denedim sevmedi bence almadan önce deneme imkanın varsa bir dene bir yerlerde

Bir benmi böyleyim diyordum değilmişim arkadslar oturmaya gel egeyide getir diyorlar gideyimde totom yer yüzü görmesin mi gitmeyeyim daha iyi diyrum

Bende ikinci regliyi bekliyorum bakalm bu 2 3 gün icnde olmam gerekiyor hamilelik öncesi takvime göre

3 aylık bebek kanguruya konur mu ? Kanguru kullanmaya başladınız mi ? Ben sling hiç kullanmadım . Kanguru için erken mi acaba
Kangurudan kanguruya değişiyor sanırım. Benimki 4,5kg’dan sonra kullanılıyor. Biz 2. aydan itibaren kullanmaya başladık kanguruyu hatta elim ayağım şu an. Slingi benim bebeğim sevmediği için nerdeyse hiç kullanamadık

Ya doğumdan sonra gecikmeler normal diye biliyorum ben hemen düzenli regl beklememek lazımmış. Sen içini ferah tut bence hamilelik yoktur

Rsv kapmış bebiş
Çok geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah ya

Kızlar biz verem aşısı hala olmadık ya ve kızım 3. aya girdi sağlık ocağı ile görüştüm haber vereceğiz dedi. Geç kalmadık mı ya? Sorun olur mu sizce?
Hangi şehirdesin ki canm aşı mı yokmuş ama sorun olacağını sanmıyorum daha geç olur sadece

ya uyurken de degil sadece normal konusurken de boyle yapmaya basladi canim

Allahım ağız şapırdatıyor neden diye internete yazıyorum epilepsi çıkıyor ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…