2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kuruyemiş, tavuk, yumurta, patates, kuru baklagil, süt ve süt ürünleri tüketmiyorum benimkinin yüzümde göğsünde sırtında döküntüler var nemlendirici olarak bioderma önerdi doktorum
Ne yiyorsun peki canm valla ben 1 haftada tükendim resmen
Kakası nasıl bizim mukuslu 3-6 yapıyor 1 gğnde

Bizimkinin de uykuları hep 40 dk 3 uyku çok zorlarsam 4 uyuyor ama uykuyu alamadığını düşünüyorum. Gece de çok sık uyanıyor bende mi sorun var diyordum sizin de öi böyle gerçekten

Bizimkinin de uykuları hep 40 dk 3 uyku çok zorlarsam 4 uyuyor ama uykuyu alamadığını düşünüyorum. Gece de çok sık uyanıyor bende mi sorun var diyordum sizin de öi böyle gerçekten
Ya evet, gece tam uyanma gibi de degil de boyle soyleniyo gozunu acmadan. Mudahale etmezsem uyaniyo. Uykuyu bence de alamiyo mutlaka kucakta devam ettirmek istiyo bi yarim saat kirk dakika daha.

Kuruyemiş, tavuk, yumurta, patates, kuru baklagil, süt ve süt ürünleri tüketmiyorum benimkinin yüzümde göğsünde sırtında döküntüler var nemlendirici olarak bioderma önerdi doktorum
Döküntüler nasıl bizim de yanakta sadece kırmızı ve pütürlü resimdeki gibi tek yerde çıktı bi geçer gibi oluyor tekrar beliriyor on gündür vardır ne olabilir ki
Bugün biraz sulu gibiydi sabah öğlen kremledim kurumuş mustela ve bioderma sürüyorum bi ondan bi ondan

Ya evet, gece tam uyanma gibi de degil de boyle soyleniyo gozunu acmadan. Mudahale etmezsem uyaniyo. Uykuyu bence de alamiyo mutlaka kucakta devam ettirmek istiyo bi yarim saat kirk dakika daha.
Aynı bizimki de böyle. Sizin bebeğiniz ayakta sallanarak mı uyuyor peki. Benimki kucakta pışpışla uyuyor. Doktorumuz destekli uyuduğu için destek istiyor diyor. Bir kaç pedagog dinledim onlar da uyku ayrılık olduğu için güvenli bir şekilde ayrılamıyor uyku döngüleei arasında kendini uyutamıyor diyor.

Hatta doktorumuz uyku eğitimine başlamak istedi. Ama oğlum asla kendi başına uyumak istemiyor sakinleştirip yatırsam bile uyumuyor artık ben de pes ettim gibi bişey sadece uykusunu alamadığı için çok üzülüyorum ona kötülüğü ben yapıyorum diye tedirgin oluyorum.

Ben uyku egitimine cok karsiyim. Hic ama hic icime de sinmiyo asla. Cok anneyle konustum bir kac psikologa da danistim. Arkadasim egitimi verirken uzuntuden sıkıntıdan zona oldu. Bu kulaklar birakin kendi kendine aglasin, aglarken de kussa bile gitmiceksiniz diyen doktorlari duydu. Bi de bu egitmenlere kim egitim veriyo nereden aliniyo bu sertifikalar ben anlamiyorum. Hangisinin psikoloji egitimi var? Ortalik egitmen kayniyo. Neyse demem o ki hic bana gore bisey degil. Ben cocuguma sarilmak sarmalamak oyle uyutmak istiyorum. Ayakta sallamak bile daha masum geliyo. Ben kucagimda pispislayarak uyutuyorum. Tam uyumamisken de yatiriyorum. Belki bu da bi tarz alistirmadir bilemem. Yoruluyo muyum evet bazen cinnetin esigine de geliyorum cok direniyo ornegin ama oteki turlu aglatmali uzak durmali basinda beklemeli seyler bana gore degil.

Hatta arkadasim bana kalsa koynuma sokalayip sarilip koklasarak uyurum. Bunlar daha bebe, ana kuzusu. Zaten dana gibi olup dokundurtmicaklar bile bi sure sonra. Kaskati kesiliyorum sabaha kadar yanima aldigimda uyanmasin diye ama mis gibi kokluyorum nefesini dinliyorum. Uykum b.k, heryerim agriyo falan ama ben 36 yasindayken bile anneme sokulup uyumak istiyosam arada, bu bebeler napsin.

Ne yiyorsun peki canm valla ben 1 haftada tükendim resmen
Kakası nasıl bizim mukuslu 3-6 yapıyor 1 gğnde
Çok bişey yiyemiyorum domates salata zeytin helva yeşillik öğlen çorba salata akşam makarna, bulgur et değişiyor 5 kilo verdim 1 ayda, bizimde 2 kez yapıyor günde mukuslu

Canım bebişlerde arada böyle olabiliyor ama senin döküntü gibi durmuyor endişelenme bence, bizimkisi böyle

Eklentiler

• IMG_4758.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 62
Yaa çoçuğunuz nasıl şuan yiyebiliyordunuz mu alerjiye vücudu nasıl tepki veriyor
çok zor böyle gerçekten ama en siniri geçmeyen ishal ve sürece yeni başladık çok üzülüyorum o yüzden
Alerjisi olan besinleri aştık. Yiyebiliyor ama çok yemek seçiyor . İshal gibi değil de , mukuslu çok yapardı benim oğlan . İshal veya köpük varsa gluten alerjisine bakın lütfen . Ona dikkat edin . Sürekli ishal yada köpüklü kaka şeklinde ise daha çok glütenden şüphelenmelisiniz bence

Uyku eğitimi veren eğitmenlerle ilgili bende sizin gibi düşünüyorum ama uyku eğitimine o kadar da karşı değilim Hatta 4. ay uyku gerilemesi bittikten sonra da denemeyi düşünüyorum Burda önemli olan hangi metodu kullanacağımız aslında bence. Bahsettiğiniz ağlamalı eğitim Ferber metodu sanırım. Ama hepsi aynı değil daha şefkatli ağlamasına müsaade etmeyen eğitimler de var. Aslında sizin yaptığınız da benim bildiğim kadarıyla bir uyku eğitimi metodu sanırım

Köpüklü yaptığı sa oldu ama daha çok yapış tarzı gürültüsü vs ishal gibi ama ishal gibi çık değilde az az mukuslu yapıyor
Süreç ne kadar sürdü sizde ek gıdaya düzeldi mi bir şeyler

Çok bişey yiyemiyorum domates salata zeytin helva yeşillik öğlen çorba salata akşam makarna, bulgur et değişiyor 5 kilo verdim 1 ayda, bizimde 2 kez yapıyor günde mukuslu
Yani benim de öyle gözüküyor domates de alerjik olabilir onunda yemiyorum suan
Ben çok üzülüyorum yaa kendini alıkoyamıyorum

Hahayy dusunsenize bu kadar uyku egitimine sallayip kendim kralini yapiyomusum mesela bilmeden. Amaan kizlar hepimiz biseylerle ugrasiyoruz iste. Allah yardimcimiz olsun.

Yani benim de öyle gözüküyor domates de alerjik olabilir onunda yemiyorum suan
Ben çok üzülüyorum yaa kendini alıkoyamıyorum
İnan anne baba için durum çok zor ama minikler için güçlü olmamız lazım onu bu halde görmek benide çok üzüyor ama elbet geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…