- 11 Mart 2024
- 1.577
- 1.369
- 53
- 30
Bizimse 1 aydır isahal bağırsak tepkili alerji dendi bizde test tapmadık sütOğlum atopikti iki sene diyet yaptım şimdi kızım alerjik süt ürünü yiyince her yeri kızarıyor ve döküntü oluyor. Test yaptırmadık henüz . Yaptırsam en azından neye alerjisi olduğunu bilecğm . Mustela kullandık iyi gelmedi . Şimdi bioderma kullanıyoruz o biraz daha yatıştırdı
Gündüz fazla uyuyan bebekler maalesef gece uykusuna geçmekte zorlanıyor ya da gece uyanıyor. Benim kızım da bebekken kv uyuturdu sallayarak, uyandıkça sallar uzun uyutur gece de çok geç yatardı. Haftasonları ben gündüz az uyuttuğumda gece problem olmazdı. Huysuzlandı uykusu geldi derdi hep, tamam da gece noluyo hiç umrunda olmazdı kaç kere anlattım ama bildiğini okur kendisi. Büyükler neden böyle yapıyor anlamak zor gerçekten. Ben henüz işe başlamadım ama size kolaylıklar diliyorum inşallah anlar sizi annenizKizlar size bisi sorucam annemle kavga etmekten psikolojim bozulcak. İse basladim ama akşamüstü erken geliyorum. Bebo bendeyken gunduz uykularini uyur 45-50 dakika sonra kalkardi. Simdi annem koyuyo ayagina, cocuk uyanmak isterse salliyo geri uyutuyo boyle boyle iki saati buluyo. Sonra gece surekli uyaniyo. Anne diyorum cocuk uyanmak istiyosa sallayip durma sonra gece uyumuyo cok sık uyaniyo. Bana diyoki uyumak istemese sabaha kadar sallasam da uyumaz demekki istiyo gece de acliktan uyuyamiyo diyo bana. Mantikli mi bu ya. Gece salaga dönüyorum surekli uyanmaktan.
Benim bebeğim alerjik maalesef hem reflüsü var hem atopik dermatit, inek sütüne de varKızlar bebeğinde alerji olan var mı
Aslında doğru bi ölçüm şekli, neden yanlış cikiyo kiBenim hep yanlış çıktı
Benimki de alerjik, çok sık uyaniyo sürekli ikiniyo, kaka yaparken zorlanıyo falanKızlar bebeğinde alerji olan var mı
Tesekkur ederim. Anlatamiyorum kesinlikle olmuyo. Benle inanilmaz kavgalar ediyo. Simdi bayram tatilinde evdeyim. Bi bakicam neler olucak.Gündüz fazla uyuyan bebekler maalesef gece uykusuna geçmekte zorlanıyor ya da gece uyanıyor. Benim kızım da bebekken kv uyuturdu sallayarak, uyandıkça sallar uzun uyutur gece de çok geç yatardı. Haftasonları ben gündüz az uyuttuğumda gece problem olmazdı. Huysuzlandı uykusu geldi derdi hep, tamam da gece noluyo hiç umrunda olmazdı kaç kere anlattım ama bildiğini okur kendisi. Büyükler neden böyle yapıyor anlamak zor gerçekten. Ben henüz işe başlamadım ama size kolaylıklar diliyorum inşallah anlar sizi anneniz
Benim bebiş te var canım. Mustela stelopia kullanıyorum geçmedi amaa daha iyi sankiKızlar bebeğinde alerji olan var mı
Ben ocean kullanıyorum bebeğime. Kilo başı 2 damla şeklinde ama şeker içeriyor muş. Sidefer, wellcare, bestiron falan da öneriliyor. Ocean bitsin ben de bestiron'a geçebilirimKızlar 4 aylık bebeklerinize demir basladiniz mi? Ne kullanıyorsunuz? Sağlık ocağından verdiler ama o içime sinmedi, Dr a da belki bi süre daha gitmeyiz, özel alinan demir damlalarindan tavsiye edebileceğiniz var mı?
Nasıl besliyorsun sen neler yiyorsun durumu nasıl bizim ki ishal 1 aydır bağırsak tepkili alerji dediBenim bebeğim alerjik maalesef hem reflüsü var hem atopik dermatit, inek sütüne de var
Diyet yapıyor musunuzBenimki de alerjik, çok sık uyaniyo sürekli ikiniyo, kaka yaparken zorlanıyo falan
Nasıl alerjiyi fark ettiniz dediğin krem sanırım ciltte sizin bizimki de ishal 1 aydır alerji maması ve diyete başladık ve kaka hep mukusluBenim bebiş te var canım. Mustela stelopia kullanıyorum geçmedi amaa daha iyi sanki
Hayır diyet yapamıyorum malesef, yani yoğurt az yiyorum süt hiç içmiyorum, paket gidali ürün tuketmiyorum falan ama hiç birini tamamen hayatımdan cikarmadim, inşallah tolere edecek diye düşünüyorumDiyet yapıyor musunuz
Bizimki de hep ishal gibi ama karar veremiyorum anne sütü aldığı için mi hep böyle çok sıvı olduğunaNasıl alerjiyi fark ettiniz dediğin krem sanırım ciltte sizin bizimki de ishal 1 aydır alerji maması ve diyete başladık ve kaka hep mukuslu
Teşekkür ederim ben de bakayım o zaman bestironaBen ocean kullanıyorum bebeğime. Kilo başı 2 damla şeklinde ama şeker içeriyor muş. Sidefer, wellcare, bestiron falan da öneriliyor. Ocean bitsin ben de bestiron'a geçebilirim
Günde kaç kere yapıyor mukuslu mu nasılBizimki de hep ishal gibi ama karar veremiyorum anne sütü aldığı için mi hep böyle çok sıvı olduğuna
Ayyy bir an 4 sene önceki kendimi gördüm yadıklarınızda . Kabuklu yemiş soya süt ve dana etine alerjikti. Uzunca bir süre zeytin patates ve meyve ile beslendim resmen . En son Eskişehir Osman gazi de Koray harmancı var immünoloji dr . Ona gittim o bana bi diyet açma listesi verdi . Ek gıdaya onunla geçtikBizimse 1 aydır isahal bağırsak tepkili alerji dendi bizde test tapmadık süt
Ürünleri
Dana eti kabuklu vs hepsi yasak acaba kuzu koyyn keçi eti yiyebilir miyim
Yaa çoçuğunuz nasıl şuan yiyebiliyordunuz mu alerjiye vücudu nasıl tepki veriyorAyyy bir an 4 sene önceki kendimi gördüm yadıklarınızda . Kabuklu yemiş soya süt ve dana etine alerjikti. Uzunca bir süre zeytin patates ve meyve ile beslendim resmen . En son Eskişehir Osman gazi de Koray harmancı var immünoloji dr . Ona gittim o bana bi diyet açma listesi verdi . Ek gıdaya onunla geçtik
Ben ferrum başladım cnm kilo 7 idi 5 damla yeter dedi o şekilde gidiyoruzKızlar 4 aylık bebeklerinize demir basladiniz mi? Ne kullanıyorsunuz? Sağlık ocağından verdiler ama o içime sinmedi, Dr a da belki bi süre daha gitmeyiz, özel alinan demir damlalarindan tavsiye edebileceğiniz var mı?
Kuruyemiş, tavuk, yumurta, patates, kuru baklagil, süt ve süt ürünleri tüketmiyorum benimkinin yüzümde göğsünde sırtında döküntüler var nemlendirici olarak bioderma önerdi doktorumNasıl besliyorsun sen neler yiyorsun durumu nasıl bizim ki ishal 1 aydır bağırsak tepkili alerji dedi
Süt ve ürünleri-dana eti-balık-kabuklu yiyecekler yemişler -soya sosu/yağı- paketli gıda yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?