2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimse 1 aydır isahal bağırsak tepkili alerji dendi bizde test tapmadık süt
Ürünleri
Dana eti kabuklu vs hepsi yasak acaba kuzu koyyn keçi eti yiyebilir miyim

Gündüz fazla uyuyan bebekler maalesef gece uykusuna geçmekte zorlanıyor ya da gece uyanıyor. Benim kızım da bebekken kv uyuturdu sallayarak, uyandıkça sallar uzun uyutur gece de çok geç yatardı. Haftasonları ben gündüz az uyuttuğumda gece problem olmazdı. Huysuzlandı uykusu geldi derdi hep, tamam da gece noluyo hiç umrunda olmazdı kaç kere anlattım ama bildiğini okur kendisi. Büyükler neden böyle yapıyor anlamak zor gerçekten. Ben henüz işe başlamadım ama size kolaylıklar diliyorum inşallah anlar sizi anneniz

Kızlar 4 aylık bebeklerinize demir basladiniz mi? Ne kullanıyorsunuz? Sağlık ocağından verdiler ama o içime sinmedi, Dr a da belki bi süre daha gitmeyiz, özel alinan demir damlalarindan tavsiye edebileceğiniz var mı?

Tesekkur ederim. Anlatamiyorum kesinlikle olmuyo. Benle inanilmaz kavgalar ediyo. Simdi bayram tatilinde evdeyim. Bi bakicam neler olucak.

Ben ocean kullanıyorum bebeğime. Kilo başı 2 damla şeklinde ama şeker içeriyor muş. Sidefer, wellcare, bestiron falan da öneriliyor. Ocean bitsin ben de bestiron'a geçebilirim

Benim bebeğim alerjik maalesef hem reflüsü var hem atopik dermatit, inek sütüne de var
Nasıl besliyorsun sen neler yiyorsun durumu nasıl bizim ki ishal 1 aydır bağırsak tepkili alerji dedi
Süt ve ürünleri-dana eti-balık-kabuklu yiyecekler yemişler -soya sosu/yağı- paketli gıda yasak

Nasıl alerjiyi fark ettiniz dediğin krem sanırım ciltte sizin bizimki de ishal 1 aydır alerji maması ve diyete başladık ve kaka hep mukuslu
Bizimki de hep ishal gibi ama karar veremiyorum anne sütü aldığı için mi hep böyle çok sıvı olduğuna

Bizimki de hep ishal gibi ama karar veremiyorum anne sütü aldığı için mi hep böyle çok sıvı olduğuna
Günde kaç kere yapıyor mukuslu mu nasıl
Ben daha yeni diyete başladım açıkçası Dr direk yasakladı siz mi aldını yoksa sela mı ilerlediniz diyet yapmamayı aslında 4 aydır böyle bir şey yoktu bir anda nasıl oldu 1 aydır uğraşıyoruz anlamadım

Bizimse 1 aydır isahal bağırsak tepkili alerji dendi bizde test tapmadık süt
Ürünleri
Dana eti kabuklu vs hepsi yasak acaba kuzu koyyn keçi eti yiyebilir miyim
Ayyy bir an 4 sene önceki kendimi gördüm yadıklarınızda . Kabuklu yemiş soya süt ve dana etine alerjikti. Uzunca bir süre zeytin patates ve meyve ile beslendim resmen . En son Eskişehir Osman gazi de Koray harmancı var immünoloji dr . Ona gittim o bana bi diyet açma listesi verdi . Ek gıdaya onunla geçtik

Yaa çoçuğunuz nasıl şuan yiyebiliyordunuz mu alerjiye vücudu nasıl tepki veriyor
çok zor böyle gerçekten ama en siniri geçmeyen ishal ve sürece yeni başladık çok üzülüyorum o yüzden

Ben ferrum başladım cnm kilo 7 idi 5 damla yeter dedi o şekilde gidiyoruz
Doktorumuzun branşı çocuk hematoloji prof hatta ünv doktoru

Nasıl besliyorsun sen neler yiyorsun durumu nasıl bizim ki ishal 1 aydır bağırsak tepkili alerji dedi
Süt ve ürünleri-dana eti-balık-kabuklu yiyecekler yemişler -soya sosu/yağı- paketli gıda yasak
Kuruyemiş, tavuk, yumurta, patates, kuru baklagil, süt ve süt ürünleri tüketmiyorum benimkinin yüzümde göğsünde sırtında döküntüler var nemlendirici olarak bioderma önerdi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…