- 4 Aralık 2023
- 454
- 643
- 23
- 26
Bence yetiyordur benimki 12 Kasım doğumlu 90 ml veriyorum bazen 120 ml veriyorum 3 saatten fazla beslenmediğindeKizlarim benim bebo 4 Kasim dogumlu. Sizce sadece mama verdigim ogunlerde 120 ml yetiyo mudur
Aklımda. istiyorum gerçekten. Bazen cidden işin içinden çıkamıyor insanVar bacim onun da kralini yasadik. Ben hamileligimde de depresyon yasadim. Obsesyonum cosmustu. Ben sahsen psikiyatrik tedavi görüyorum. Hem çocuk doktorumuz hem kadindogumcum onay verdi. Sana da tavsiye ederim lutfen profesyonel destek al.
Haklısın. İşin ehli şart.Canım kesinlikle profesyonel destek al. Gerçekten çok zor bi durum lohusalık. Ben de kim bilir ne zaman iyi hissedicem hiç bilmiyorum
Bu sitede hiç görmedim hatta böyle konularda da mutlaka birkaç densiz çıkıyor buraya bel bağlama hiç.
Değerlerime dikkat ediyorum. Sadece tek başıma desteksiz büyütüyorum bebeğimi. Ve bazen eşimle de işler zorlaşıyor. Teşekkür ederim destekleriniz için hepinizeBenim önerim muhakkak vitamin mineral içeren takviye kullan, d vitaminin kan değerlerin vs iyi olsun, fizyolojik eksiklikler de psikolojiyi cok tetikleyebiliyor. Bir de abdest al dua et tevekkül et, en güzel şifa bunlar bence, Allahım acil şifalar versin, inşallah çabucak toparlarsin. Hı tabiki arkadaşların dediği gibi profesyonel destek alırsan çok daha kolay atlatırsın, yüzyüze gidebilme imkanın yoksa online terapi verenler de oluyor, bence o da katkı sağlar.
Bende destek de var ama inan bazen destekler de insani kaosa surukluyo. Yani anlicagin bu donem basli basina degisik. Basetmesi zor. Guzel evet ama zor. Esle, kendi ailenle, esinin ailesiyle hepsiyle mutlaka ama mutlaka o gune kadar cok iyi gelsen bile bisey yasiyosun. Zaten duygular inisli cikisli. Normalde basedebilecegin kaoslarla basedemiyo insan. Ben eger psikolojik destek almasaydim isler hic iyiye gitmezdi.Değerlerime dikkat ediyorum. Sadece tek başıma desteksiz büyütüyorum bebeğimi. Ve bazen eşimle de işler zorlaşıyor. Teşekkür ederim destekleriniz için hepinize
Mesajınızı görünce yazmak istedim.. bizim bebek de alerjik, doktorun asla yeme dediği şeylerin başında domates ve tahin+helvası geliyor.. ben artık doktorlara da güvenmiyorum da o yüzden sormak istedim..Çok bişey yiyemiyorum domates salata zeytin helva yeşillik öğlen çorba salata akşam makarna, bulgur et değişiyor 5 kilo verdim 1 ayda, bizimde 2 kez yapıyor günde mukuslu
Gel sarılalımDeğerlerime dikkat ediyorum. Sadece tek başıma desteksiz büyütüyorum bebeğimi. Ve bazen eşimle de işler zorlaşıyor. Teşekkür ederim destekleriniz için hepinize
Maşallahh büyüyor kuzucuklarBizimki ayaklarını tutmayı öğrendi
Kilox2 canımTeşekkür ederim acaba kaç damla seklinde kullanmamız gerekiyor? Ben de sipariş vereyim, yorumları da güzel
Bizim de öyle çok fazla istiyor yediklerimizi dişleri de çıktı diğerleri de geliyor sanırım ama henüz tadıma başlamadım. 6 aya kadar beklemek de istiyorum ama heyecanını gördükçe başlamak da istiyorum. Geçende taze yoğurdum vardı ondan verdim yedi aslında ama devamını henüz getirmedikKızlar tadımlara başlayan var mı? Doktorumuz 5,5 aylık başlayabiliriz dedi bize mama sandalyesinde oturabiliyor başını dik tutuyor kaslar kuvvetli dedi yediklerimize de heyecanlanıyor istiyor şuanda 1 hafta sonra 5 aylık olacak
Biz sadece mama kullanıyoruz sınıra yakın kilo alımı o yüzden de erken başlayacağız gibi duruyor maalesefBizim de öyle çok fazla istiyor yediklerimizi dişleri de çıktı diğerleri de geliyor sanırım ama henüz tadıma başlamadım. 6 aya kadar beklemek de istiyorum ama heyecanını gördükçe başlamak da istiyorum. Geçende taze yoğurdum vardı ondan verdim yedi aslında ama devamını henüz getirmedik
Bize bugün doktorumuz 4-6 ay arası istediğin bir zaman başlayabilirsin dedi. Eğer yediklerinize ilgisi varsa beklemen için bir sebep yok dedi. Ben şokKızlar tadımlara başlayan var mı? Doktorumuz 5,5 aylık başlayabiliriz dedi bize mama sandalyesinde oturabiliyor başını dik tutuyor kaslar kuvvetli dedi yediklerimize de heyecanlanıyor istiyor şuanda 1 hafta sonra 5 aylık olacak
Bizimki de cok gec yatmaya basladi. Birazcik fazla uyusun gun icinde, o gun 11i görüyoruz. Sabah yataktan kaziyorum kendimi.Kızlar bebeğim gündüzleri 3 tsne 40 dakikalık uyku yapardı. İki gündür kucakta uyutuyoruz yatırınca hemen uyanıyor dişleri çıkıyor böyle bi huyu değişti zaten kısacık uykular tamamen yok oldu çok canım sıkıldı var mı böyle uykuda sorunlar yaşayan
Bilese alerjik dendi süt ürünleri dans eti susam içeren şeyler(tahin helva) soya içeren ürünler hep yasak domates için bir şey demedi ama formda domates i çık gördümMesajınızı görünce yazmak istedim.. bizim bebek de alerjik, doktorun asla yeme dediği şeylerin başında domates ve tahin+helvası geliyor.. ben artık doktorlara da güvenmiyorum da o yüzden sormak istedim..
Bugün mesela bir arkadaşım asla ama asla dana eti yeme dedi.. şaşkınım
Aaa dişi çıktı mı kaç aylıktı basıldı o süreç ishal falan oldu muBizim de öyle çok fazla istiyor yediklerimizi dişleri de çıktı diğerleri de geliyor sanırım ama henüz tadıma başlamadım. 6 aya kadar beklemek de istiyorum ama heyecanını gördükçe başlamak da istiyorum. Geçende taze yoğurdum vardı ondan verdim yedi aslında ama devamını henüz getirmedik
4 aylık çıktı ekstra bişey yaşamadık salyalanma hariç. Ama şuan diğerleri geliyor sanırım ve asla uyku yok. Uyusa bile 10 dakika sonra kalkıyor ciddi bi anormallik başladı dişten olma ihtimalini düşünüyorumAaa dişi çıktı mı kaç aylıktı basıldı o süreç ishal falan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?