2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Var bacim onun da kralini yasadik. Ben hamileligimde de depresyon yasadim. Obsesyonum cosmustu. Ben sahsen psikiyatrik tedavi görüyorum. Hem çocuk doktorumuz hem kadindogumcum onay verdi. Sana da tavsiye ederim lutfen profesyonel destek al.
Aklımda. istiyorum gerçekten. Bazen cidden işin içinden çıkamıyor insan

Haklısın. İşin ehli şart.

Değerlerime dikkat ediyorum. Sadece tek başıma desteksiz büyütüyorum bebeğimi. Ve bazen eşimle de işler zorlaşıyor. Teşekkür ederim destekleriniz için hepinize

Değerlerime dikkat ediyorum. Sadece tek başıma desteksiz büyütüyorum bebeğimi. Ve bazen eşimle de işler zorlaşıyor. Teşekkür ederim destekleriniz için hepinize
Bende destek de var ama inan bazen destekler de insani kaosa surukluyo. Yani anlicagin bu donem basli basina degisik. Basetmesi zor. Guzel evet ama zor. Esle, kendi ailenle, esinin ailesiyle hepsiyle mutlaka ama mutlaka o gune kadar cok iyi gelsen bile bisey yasiyosun. Zaten duygular inisli cikisli. Normalde basedebilecegin kaoslarla basedemiyo insan. Ben eger psikolojik destek almasaydim isler hic iyiye gitmezdi.

Çok bişey yiyemiyorum domates salata zeytin helva yeşillik öğlen çorba salata akşam makarna, bulgur et değişiyor 5 kilo verdim 1 ayda, bizimde 2 kez yapıyor günde mukuslu
Mesajınızı görünce yazmak istedim.. bizim bebek de alerjik, doktorun asla yeme dediği şeylerin başında domates ve tahin+helvası geliyor.. ben artık doktorlara da güvenmiyorum da o yüzden sormak istedim..
Bugün mesela bir arkadaşım asla ama asla dana eti yeme dedi.. şaşkınım

Gel sarılalım bende desteksiz büyütüyorum bir de başka ülkede olunca bayramda bile yarım saatliğine bırakıp çıkacağın kimse olmuyor
Eşim saolsun her şeyi benimle paylaşıyor ama onu bile o kadar üzüyorum ki bazen ufacık bir şeye kızıp bağırıyorum. Kaç yıldır birlikteyiz ben son 4 ayda kırdığım kadar hiç kırmamıştım eşimi
keşke bir kolay yolu olsa bunun cidden çok zor çocuk büyütmek

Bizim de öyle çok fazla istiyor yediklerimizi dişleri de çıktı diğerleri de geliyor sanırım ama henüz tadıma başlamadım. 6 aya kadar beklemek de istiyorum ama heyecanını gördükçe başlamak da istiyorum. Geçende taze yoğurdum vardı ondan verdim yedi aslında ama devamını henüz getirmedik

Kızlar bebeğim gündüzleri 3 tsne 40 dakikalık uyku yapardı. İki gündür kucakta uyutuyoruz yatırınca hemen uyanıyor dişleri çıkıyor böyle bi huyu değişti zaten kısacık uykular tamamen yok oldu çok canım sıkıldı var mı böyle uykuda sorunlar yaşayan

Biz sadece mama kullanıyoruz sınıra yakın kilo alımı o yüzden de erken başlayacağız gibi duruyor maalesef

Bize bugün doktorumuz 4-6 ay arası istediğin bir zaman başlayabilirsin dedi. Eğer yediklerinize ilgisi varsa beklemen için bir sebep yok dedi. Ben şok
4 ay 1 haftalık oğlum şu an yemeklere bir ilgisi yok ben de 5 aylık olmasını beklemek istiyorum sonra belki azar azar tadımlara başlarım

Bizimki de cok gec yatmaya basladi. Birazcik fazla uyusun gun icinde, o gun 11i görüyoruz. Sabah yataktan kaziyorum kendimi.

Bilese alerjik dendi süt ürünleri dans eti susam içeren şeyler(tahin helva) soya içeren ürünler hep yasak domates için bir şey demedi ama formda domates i çık gördüm

Aaa dişi çıktı mı kaç aylıktı basıldı o süreç ishal falan oldu mu

Aaa dişi çıktı mı kaç aylıktı basıldı o süreç ishal falan oldu mu
4 aylık çıktı ekstra bişey yaşamadık salyalanma hariç. Ama şuan diğerleri geliyor sanırım ve asla uyku yok. Uyusa bile 10 dakika sonra kalkıyor ciddi bi anormallik başladı dişten olma ihtimalini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…