- 8 Nisan 2022
- 1.706
- 1.192
- 83
Ay ceza bitmedi mi hala ? Komple mi kapandı hesapları ?Ya whatsapp grubu kuruldu galiba sonra da ceza aldılar galiba benim takip edebildiğim kadarıylayani her grubun başına gelen bizim de başımıza geldi
Bizim de öyle ama yılmadan usanmadan uykuya döndürmek gerekiyor bir de gerçekten nerede uyursa orada daha uzun uyuyor. Birkaç kere bizim yatağın üstünde uyuttum. Hiç kıpırdamatdan. 1 saat uyudu her seferindeKızlar gündüz uyku süreleriniz nasıl ? 5 ay 15 günlüğüz kuş kadar uyuyup uyanıyor mu ? Neler yapıyorsunuz sizde durumlar nasıl yoksa sadece bize mi özgü bu durum? Kucakta süre bir tık daha uzuyor ama yerine yatırınca kısa sürede uyanıyor
Ya sana yazınca baktım aslında hesapları duruyor ama cezalı hâlâ bilmiyorum cezanın bir bitme tarihi var mıAy ceza bitmedi mi hala ? Komple mi kapandı hesapları ?
Uykuya döndürmek gerek gündüz ben işte olunca annem sanırım çok o sabrı gösteremiyor üf nasıl olacak ki bu iş , yemesi de azalmış içmiyor sütü diyor annem biraz geçtikten sonra tekrar vermek gerekiyor acıkırsa alıyorBizim de öyle ama yılmadan usanmadan uykuya döndürmek gerekiyor bir de gerçekten nerede uyursa orada daha uzun uyuyor. Birkaç kere bizim yatağın üstünde uyuttum. Hiç kıpırdamatdan. 1 saat uyudu her seferinde
Yani yenidoğan dönemini geçtik. Acıkınca söke söke alır. Onlar da insan. Biz de her gün aynı iştahta olmuyoruz. Onlar da öyle. Böyle düşününce her halleri normal geliyorUykuya döndürmek gerek gündüz ben işte olunca annem sanırım çok o sabrı gösteremiyor üf nasıl olacak ki bu iş , yemesi de azalmış içmiyor sütü diyor annem biraz geçtikten sonra tekrar vermek gerekiyor acıkırsa alıyor
Ben diyete başladımKizlar size istahimin geldigi noktayi bir ornekle anlatmak isterim. Aksam yemeginin arkasindan yaptigimin yogurdun kaymagina bal karistirip lavasa surup yedim. Aksam yemeginin hemen arkasindan… bal kaymak… lavasa surup.. diceklerim bu kadar.
Napicaz nasil yapcaz Sofis ya. Benim beynimdeki istah kismini lazerle falan yakmalari lazim ya.Ben diyete başladımsen de gel
Valla bakıyorum herkes fit, dipçik gibiNapicaz nasil yapcaz Sofis ya. Benim beynimdeki istah kismini lazerle falan yakmalari lazim ya.
Bende önceki zamanlardan kalma diyet listelerim var. Bir de sağ olsun yeni diyetisyene giden arkadaşlar da fikir veriyor bir şekilde ortaya karışık bir beslenme düzeni oluşturmaya başladım. Bebek uyudukça leslie yapıyorum her gün 1 kez en az. 2 gündür de dışarı çıkıyorum bebek arabasıyla. Mızmızlanana kadar yürüyorumNapicaz nasil yapcaz Sofis ya. Benim beynimdeki istah kismini lazerle falan yakmalari lazim ya.
Ben ek gıdaya düzenli alışınca başlayacağım. Aslında denemiştim veriyordum kilo ama süt azalıyor gibi geldi bıraktımValla bakıyorum herkes fit, dipçik gibiBen ise kendim için hiçbir şey yapmıyorum yatıyorum kalkıyorum bebekle uğraşıyorum. Üstüne deli gibi kilolar da cabası. Kıyafetlerim olmuyor. Yenisini alsam kilo veririm diye para vermek de içimden gelmiyor. Sürekli acur cubur yerken buluyorum kendimi ya da elimde çikolata kavanozu. Buna bir de eşimin biraz soğuk yapması da eklenince dedim bu böyle olmaz. Bu gidişata kararlı bir dur dedim. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
Bazen benimki de çok uykusu varsa ya da dişi falan huzursuz ediyorsa sütünü bir kerede içmiyor. Hemen uykuya geçmek istiyor ondan olabilir mi seninki de canımUykuya döndürmek gerek gündüz ben işte olunca annem sanırım çok o sabrı gösteremiyor üf nasıl olacak ki bu iş , yemesi de azalmış içmiyor sütü diyor annem biraz geçtikten sonra tekrar vermek gerekiyor acıkırsa alıyor
Aynı şekilde meyveyi sonraya bırakacağım Avakado ile başlarım diğerlerini aralara serpiştiririm diye düşündümYaaa zaman ne hızlı geçiyor di mi
Ya bende dikkat etmek istiyorum özellikle şekerle ilgili. Zaten meyveyi en son tattırmamın sebebi de o meyveyi tadan çocuğa ötekileri yediremem gibi geliyor
Ben 3.hafta avokado ile başlayıp 4.haftada elma armut vereceğim sonrasına bakmadım ama.Aynı şekilde meyveyi sonraya bırakacağım Avakado ile başlarım diğerlerini aralara serpiştiririm diye düşündüm
Ben karışık ilerliyorum. 2 hafta sebze ile gittim şimdiye kadar da elma, armut, muz, avokado denedim. Bir sıkıntı çıkmadı. Şimdi bunları karıştıp verebiliriz. Fıstık ezmesini bilmiyorum ama kuruyemişlere önce ceviz ile başlayın diyorlar. Alerji riski azmış. Az az deneyerek ilerlemek şart yineBen 3.hafta avokado ile başlayıp 4.haftada elma armut vereceğim sonrasına bakmadım ama.
Hatta sorayım bu tadımlar ne kadar sürecek? Yani bunları tek tek tattırdıktan sonra alerji gözlemlemediklerimizle yeni şeyleri karıştırıp mı vereceğiz? Mesela ben fıstık ezmesi tattırmak istiyorum yulaf verdikten bir süre sonra yulaf ile fıstık ezmesini beraber verebilir miyim?
Ya benim de özellikle fıstık ezmesinden bahsetmemin sebebi alerji riski yüksek gıdaları da bebeğin alerji yoksa erken denemeyi öneriyorlar. Alerji gelişme riskini de düşürüyormuş bu yaklaşım. 6. aydaki doktor kontrolünde sorup ona göre vereyim ben fıstık ezmesini en iyisiBen karışık ilerliyorum. 2 hafta sebze ile gittim şimdiye kadar da elma, armut, muz, avokado denedim. Bir sıkıntı çıkmadı. Şimdi bunları karıştıp verebiliriz. Fıstık ezmesini bilmiyorum ama kuruyemişlere önce ceviz ile başlayın diyorlar. Alerji riski azmış. Az az deneyerek ilerlemek şart yine
Benim doktorum her şeyden ver ama 3 gün kuralına dikkat et dediYa benim de özellikle fıstık ezmesinden bahsetmemin sebebi alerji riski yüksek gıdaları da bebeğin alerji yoksa erken denemeyi öneriyorlar. Alerji gelişme riskini de düşürüyormuş bu yaklaşım. 6. aydaki doktor kontrolünde sorup ona göre vereyim ben fıstık ezmesini en iyisi
Canım bizde ASD var VSD var birde PDA var onun haricinde de o sizinle aynı sol damarda darlık var. VSD mm bizim 5 - 6 mm arası bunun için ameliyat şart sanırım 3 - 4 mm den sonra ameliyat isteniyor. Bu ameliyatla beraber diger sorunları da halledecekler, yoksa diger delikler ameliyatlık degil ve bizim için şuan damarın dar olması şans cigere daha az kan gidiyor ama eger bu problemler olmasaydı doktor o darlıgın sorun oldugunu söyledi sanırım balon gibi bi yöntem var o şekilde de bi açılma yapılabiliyor,
Belki sizinki bizim ki kadar önemli degildir yada bizim gibi cigeri koruyordur doktor sorun olarak görmüyordur bilemiyorum.
Ya var ya bunu iyi ki söylemişsinMuz verince kakasında değişiklik olmuştu benim ilk bebeğimde, böyle iplikçik gibi partiküller vardı olursa endişelenme sen de arkadaşım şimdiden haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?