2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

İçime doğmuş gibi geçen hafta bebişin gözünün içine bakarak ağladım bu yüz ifadesi değişecek çok özleyeceğim diye. Şimdi 4 dişi var. O kadar değişti ki tipi anlatamam

İçime doğmuş gibi geçen hafta bebişin gözünün içine bakarak ağladım bu yüz ifadesi değişecek çok özleyeceğim diye. Şimdi 4 dişi var. O kadar değişti ki tipi anlatamam
Yaaa kıyamam ben ona zaman ne hızlı geçiyor ya doğdu doğacak diye konuştuğumuz günleri hatırladım şimdi dişleri çıkıyor.
Sağlıklı sağlıklı hiç çürüksüz olsun dişleri kuzumun

Teşekkür ederiz teyzesi Amiin

Ne haber kızlar bayadır yazmadığımı fark ettim nasıl bebeler keyifler yerinde mi?
Ne yapalım her gün yeni bir macera
Bir an önce büyüsün rahat edeyim derken 5 dakika sonra ne çabuk büyüyor diye ağlamaca.
Bu ara emeklemeye başladı sürekli kedinin peşinde sürünüyor ben de bir tatsızlık yaşanmasın diye sürekli onların peşinde
Siz nasılsınız? İki çocuklu hayat nasıl? Ben tüplerimi mi bağlatsam diye düşünüyorum zaman zaman

Maşallah maşallah çok fena bu yeni nesil yaa bizde de aynı emekleme diş çıkarma yeme içme derken pertim çıkıyor. Valla derlerdi de inanmazdım ikinci çocuk kendi kendine büyüyomuş gerçekten ne ara 6.5 aylık oldu fikrim yok keyifli açıkcası beraber oyun oynamaya başladılar ben kahvemi alıp oturuyorum yanlarında o kadar ama rüya gördüm gece 3.ye hamileymişim uyandığım gibi aklımdan geçti kestirip biçtirsem mi diye ahahah

Yaaa gerçekten öyleler
Seninkilerin arasında kaç ay var? Bende hamileyken arka arkaya büyürler falan diyordum da şimdi senin hakkın birmiş kızım otur oturduğun yerde diyorum

Yaaa gerçekten öyleler
Seninkilerin arasında kaç ay var? Bende hamileyken arka arkaya büyürler falan diyordum da şimdi senin hakkın birmiş kızım otur oturduğun yerde diyorum
1.5 yaş var aralarında 1 ay sonra 1 numara 2 yaşına giriyor. Beraber büyüyolar gerçekten oyun oynuyolar kavga bile var ahaha küçük büyüğün tepesinde tüm gün. Valla benim bebeklerim kolay uykularından yemelerine kadar desteksiz bakıyorum düşün. Eğer huyu suyu zorsa boşver kardeş şart değil bir sürü arkadaşı olur

Ay maşallah ya
Valla bizimkine de kolay diyemem ama zor deyince de insanlar öyle tepkiler veriyor ki artık zor demeyi de bıraktım idare ediyoruz diyorum

Ay maşallah ya
Valla bizimkine de kolay diyemem ama zor deyince de insanlar öyle tepkiler veriyor ki artık zor demeyi de bıraktım idare ediyoruz diyorum
Ay uykusu iyiyse yemesi iyiyse nazı niyazı çekiliyor yine. Arkadaşım var bebekleri asla uyumuyor uyusalarda sadece bacakta sallanırken hayat felç. Asla zor demeye yüzüm yok

Ay maşallah ya
Ben de valla, düşünüyorum tek bana mi zor geliyor ama bu dönem bebekleri öyle kolay bebekler değil kiii Genelde de eskiler diyor 1 tane bebek ne var gibisinden

Ne haber kızlar bayadır yazmadığımı fark ettim nasıl bebeler keyifler yerinde mi?
Bizimki diş çıkaracak arada huzursuzluklar devam ediyor , sürekli ilgi istiyor gün içinde baya bı yoruluyorum ama gün geçtikçe büyüyor gözümün önünde yavrum

Ben de valla, düşünüyorum tek bana mi zor geliyor ama bu dönem bebekleri öyle kolay bebekler değil kiii Genelde de eskiler diyor 1 tane bebek ne var gibisinden
Valla bir gecede 7 kez uyanıyoruz uykuyla pek arası yok ama onun dışında idare ediyoruz çok şükür sokaklar kazan biz kepçe takılıyoruz ama o konuda hiç sıkıntı yok

Oo maşallah dişler erken çıkmış heralde. bizim de ilk dişi çıktı erken diyorum az daha dursaydı. Kaç aylıkken çıktı sizin bebişin dişleri

Oo maşallah dişler erken çıkmış heralde. bizim de ilk dişi çıktı erken diyorum az daha dursaydı. Kaç aylıkken çıktı sizin bebişin dişleri
16 gün önce bana göre sol alt patladı ertesi gün sağ alt. 2 gün sonra sol üst ertesi gün sağ üst. 2 gün önce de sağ alt ikinci patladı. Hepsi birden geliyor. Biberon almıyor kesinlikle. Hem anne sütü hem mama ile besleniyordu. 16 gündür mama içmiyor. Arada kaşıkla vermeye çalışıyorum. Onu da içmiyor. İçine bebe bisküvisi falan koyuyorum ama yok. Çok zor geçiyor. Zayıf kalacak diye endişeleniyorum. Ama çok şükür genel durumu iyi. Keyfi yerinde. Ben de sık sık emziriyorum. Yenidoğan dönemine döndük

Sofie çok iyi atlatmışsınız yine ya o kadar diş aynı anda nasıl zorlanmıştır kim bilir kuzucuk
Ben de her sabah bakıyorum bu geceki huysuzluğun sebebi diş mi acaba diye ama gelen giden yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…