Şu an ağlıyorum ama inşallah güleriz ilerde yaNe güzel bir anı olacak ilerde gülersiniz
İçime doğmuş gibi geçen hafta bebişin gözünün içine bakarak ağladım bu yüz ifadesi değişecek çok özleyeceğim diye. Şimdi 4 dişi var. O kadar değişti ki tipi anlatamamŞu an ağlıyorum ama inşallah güleriz ilerde ya
Bir yandan dişleri çıkacak bu dişsiz gülümsemeyi son kez görüşüm belki diye ona ağlıyorum sonra yorgunluktan ağlıyorum.
Ayhhh günümü getirin valla
Yaaa kıyamam ben onaİçime doğmuş gibi geçen hafta bebişin gözünün içine bakarak ağladım bu yüz ifadesi değişecek çok özleyeceğim diye. Şimdi 4 dişi var. O kadar değişti ki tipi anlatamam
Teşekkür ederiz teyzesiYaaa kıyamam ben onazaman ne hızlı geçiyor ya doğdu doğacak diye konuştuğumuz günleri hatırladım şimdi dişleri çıkıyor.
Sağlıklı sağlıklı hiç çürüksüz olsun dişleri kuzumun
Ne yapalım her gün yeni bir maceraNe haber kızlar bayadır yazmadığımı fark ettim nasıl bebeler keyifler yerinde mi?
Maşallah maşallah çok fena bu yeni nesil yaaNe yapalım her gün yeni bir macera
Bir an önce büyüsün rahat edeyim derken 5 dakika sonra ne çabuk büyüyor diye ağlamaca.
Bu ara emeklemeye başladı sürekli kedinin peşinde sürünüyor ben de bir tatsızlık yaşanmasın diye sürekli onların peşinde
Siz nasılsınız? İki çocuklu hayat nasıl? Ben tüplerimi mi bağlatsam diye düşünüyorum zaman zaman
Yaaa gerçekten öylelerMaşallah maşallah çok fena bu yeni nesil yaabizde de aynı emekleme diş çıkarma yeme içme derken pertim çıkıyor. Valla derlerdi de inanmazdım ikinci çocuk kendi kendine büyüyomuş gerçekten ne ara 6.5 aylık oldu fikrim yok keyifli açıkcası beraber oyun oynamaya başladılar ben kahvemi alıp oturuyorum yanlarında o kadar ama rüya gördüm gece 3.ye hamileymişim uyandığım gibi aklımdan geçti kestirip biçtirsem mi diye ahahah
1.5 yaş var aralarında 1 ay sonra 1 numara 2 yaşına giriyor.Yaaa gerçekten öyleler
Seninkilerin arasında kaç ay var? Bende hamileyken arka arkaya büyürler falan diyordum da şimdi senin hakkın birmiş kızım otur oturduğun yerde diyorum
Ay maşallah ya1.5 yaş var aralarında 1 ay sonra 1 numara 2 yaşına giriyor.Beraber büyüyolar gerçekten oyun oynuyolar kavga bile var ahaha küçük büyüğün tepesinde tüm gün. Valla benim bebeklerim kolay uykularından yemelerine kadar desteksiz bakıyorum düşün. Eğer huyu suyu zorsa boşver kardeş şart değil bir sürü arkadaşı olur
Ay uykusu iyiyse yemesi iyiyse nazı niyazı çekiliyor yine. Arkadaşım var bebekleri asla uyumuyor uyusalarda sadece bacakta sallanırken hayat felç. Asla zor demeye yüzüm yokAy maşallah ya
Valla bizimkine de kolay diyememama zor deyince de insanlar öyle tepkiler veriyor ki artık zor demeyi de bıraktım idare ediyoruz diyorum
Ben de valla, düşünüyorum tek bana mi zor geliyor ama bu dönem bebekleri öyle kolay bebekler değil kiiiAy maşallah ya
Valla bizimkine de kolay diyememama zor deyince de insanlar öyle tepkiler veriyor ki artık zor demeyi de bıraktım idare ediyoruz diyorum
Bizimki diş çıkaracak arada huzursuzluklar devam ediyor , sürekli ilgi istiyor gün içinde baya bı yoruluyorumNe haber kızlar bayadır yazmadığımı fark ettim nasıl bebeler keyifler yerinde mi?
İnsan anlamıyor böyle böyle geçiyor zaman işte Allah sağlıklarını versinBizimki diş çıkaracak arada huzursuzluklar devam ediyor , sürekli ilgi istiyor gün içinde baya bı yoruluyorumama gün geçtikçe büyüyor gözümün önünde yavrum
Valla bir gecede 7 kez uyanıyoruzBen de valla, düşünüyorum tek bana mi zor geliyor ama bu dönem bebekleri öyle kolay bebekler değil kiiiGenelde de eskiler diyor 1 tane bebek ne var gibisinden
Oo maşallahİçime doğmuş gibi geçen hafta bebişin gözünün içine bakarak ağladım bu yüz ifadesi değişecek çok özleyeceğim diye. Şimdi 4 dişi var. O kadar değişti ki tipi anlatamam
16 gün önce bana göre sol alt patladı ertesi gün sağ alt. 2 gün sonra sol üst ertesi gün sağ üst. 2 gün önce de sağ alt ikinci patladı. Hepsi birden geliyor. Biberon almıyor kesinlikle. Hem anne sütü hem mama ile besleniyordu. 16 gündür mama içmiyor. Arada kaşıkla vermeye çalışıyorum. Onu da içmiyor. İçine bebe bisküvisi falan koyuyorum ama yok. Çok zor geçiyor. Zayıf kalacak diye endişeleniyorum. Ama çok şükür genel durumu iyi. Keyfi yerinde. Ben de sık sık emziriyorum. Yenidoğan dönemine döndükOo maşallahdişler erken çıkmış heralde. bizim de ilk dişi çıktı erken diyorum az daha dursaydı. Kaç aylıkken çıktı sizin bebişin dişleri
Sofie çok iyi atlatmışsınız yine ya o kadar diş aynı anda nasıl zorlanmıştır kim bilir kuzucuk16 gün önce bana göre sol alt patladı ertesi gün sağ alt. 2 gün sonra sol üst ertesi gün sağ üst. 2 gün önce de sağ alt ikinci patladı. Hepsi birden geliyor. Biberon almıyor kesinlikle. Hem anne sütü hem mama ile besleniyordu. 16 gündür mama içmiyor. Arada kaşıkla vermeye çalışıyorum. Onu da içmiyor. İçine bebe bisküvisi falan koyuyorum ama yok. Çok zor geçiyor. Zayıf kalacak diye endişeleniyorum. Ama çok şükür genel durumu iyi. Keyfi yerinde. Ben de sık sık emziriyorum. Yenidoğan dönemine döndük
KızlarNasıl Gelcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?