2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288

B Buddy x 26 22.06 5+0 6+5 K Aren

Şükür nst de bir şey çıkmadı ilaç verip eve gönderdiler daha dün gördüğü için zaten doktor aynı durumu eve gidebilir demiş çok yoğun kanama ve ağrı olursa gelsin demiş. Kan sulandırıcı kullandığım için muhtemel rahimdeki kılcal damarlar rahim büyüdükçe açılıyor açıldıkça kanama yağıyor sızıntı şeklinde ondan oluyor dedi doktor hep de geceleri oluyor

Yani kamu oldukları için devleti devlete nasıl şikayet edersin eline ne geçer bilmiyorum.

Bunlar belediye oldukları için bakanlığa ya da cimere başvurabilirim.

Hamile olduğumu ve raporluyken çıkarttıklarını mahkemede sunarım. Ama mahkeme süreci çok uzun sürüyormuş ve bunlar belediye oldukları için devleti devlete şikayet etmek bana ne kazandırır? Beni de sağlık sebebiyle değil 4 koduyla işten çıkaracaklarmış. Tazminatımı yiyorlar böylelikle

Son düzenleme:
Kanama alanı görünüyor mu

sağlık nedeni diyemezler ki o önemli değil raporlusun zaten belli hamileliğin nedeniyle olduğu eskisi kadar uzun sürmez tazminat alırsın 4 ten çıkardıkları için haklı neden göstermemişler

Ay inşallah yaa
Bi antıbıyotık, bi idrar yolu hapı
Vajınal krem ve fitil
Magnezyum kan hapı
Bide makattan fitil o neden anlamadım
C. Tesi antıbıyotıklı serum takılcak
Braz fazla, sankı bukdr ilaç
Makattan endol mi verdi canım, ağrı kesici o

Evet ya bende bugun gordum çok begendim ama yirtdisindan geldigi icin cok sorun cikabiliyomus ve birebir iletisim zormus cesaret edemedim
Ben aldım bir sorun yaşamadım. Sadece ordaki fiyata ek bir vergi ödeniyor, bir mail geliyor vergiyi kabul ediyorsanız ödemeyi yapıyorsunuz. Yaklaşık 10 günde geldi bana ürünler.

Kızlarlarrrr 11 de randevum var bana dua edin hersey yolunda olsun oğluşum iyi olsun, hareket hissetmiyorum onu soracağım, akıntıyı soracağım. Tetanoz aşısını soracağım. Arada olan adet sancısı gibi ağrıları soracağım. Bakalım kanama alanı gitmiş mi dualarınızı bekliyorum

Kızlar yine gece kanamayla uyandık 3 de geldik bebekler iyi ama bu kanama neden oluyor aklım almıyor..
Kuzum geçmiş olsun . Ben doktorumun şu cümlesini hatırlıyorum ‘ herkesin hamileliği çok farklı geçer. Kimisi hiçbir sorun yaşamadan atlatır kimisi çok ağrılı bir hamilelik dönemi geçirir kimisinin ise son aya kadar kanamaları devam eder . hiç stres yapmadan , neden bende bu oluyor demeden ve sıkıntı yaşadığımızda doktor kontrolünde olduğumuz sürece son aya kadar kanamaların olsa bile sağlıklı bebekler doğurmana hiçbir engel yok’ demişti. Herkesin rahim yapısı bile farklı sonuçta . Kiii senin ikiz gebelik olduğu için vücudun daha farklı tepkiler veriyor olması normal . Çok şükür bebekler de iyiymiş . Allahın izniyle hiçbir sorun olmadan güzelce atlatacağız inşallah bu dönemlerimizi de

Hadi güzel haberlerle gel kuzucum

Güzel haberlerle gel kuzum

Gümruk falan da sıkıntılıymıs bazen ürünün 2 katı fiyat çıkariyorlarmis keske daha kolay olsa cok guze urunler var
Of keşke yaaa, gerçekten çok beğeniyorum. Bir de trendyolda NeXT var o da güzel ama aynılar mı bilmiyorum

Kızlar yine gece kanamayla uyandık 3 de geldik bebekler iyi ama bu kanama neden oluyor aklım almıyor..
Kuzum keşke seni hastanede bekletse biraz daha için rahat olur aslında.

Herkesin hamileliği farklı tabi. Bazıları 9ay kanamayla geçiriyor. İyi ol bebekler iyi olsun da hiç sıkıntı değil bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…