hareketleri.hafif mi.kızlar nasıl oluyoCanım normaldir ben de endişeleniyordum hatta sabah hemen sağlık ocağına gittim kalp atışını dinleyeyim diye şükür duydum rahatladım bir daha endişelenmeyeceğimsenin de iyidir bir bekle bakalım benim bugün hiçbir şey yokmuş gibi sağlık ocağından geldikten sonra oynamaya başladı
balık tazeyse bir.şey olmuyorKızlar 2 saat önce ayran içtim, peynirli pide yedim. Şimdi balık yesem bir şey olur mu kiay nasl unuttum ben balık yiyeceğimi ya
Ayy ne bilim emin olamadım 1 tanecik hamsi yedim ya sadecebalık tazeyse bir.şey olmuyor
püüAyy ne bilim emin olamadım 1 tanecik hamsi yedim ya sadece
Ayy bence de yaaaa valla git bi öğrenelimpüükızlar ben 27sinde gdiyorum hastaneye dayanamadım hem hastaneye kontrol ettircem hemde özele gidicem kesin olsun
ay var ama alamıyorum 11inde doktor beni hiç muayene etmeden perinatolojiye gönderdi randevuya gitmemişim gibi göründüğü için 15 gün alamıyorum saçmalığa bak gittim amaAyy bence de yaaaa valla git bi öğrenelimdaha erken yok muydu randevuuuu
Canım öncelikle stres yapmamaya çalış. Neden böyle aptalca bir durumla seni karşı karşıya bıraktılar asla anlayamadım heyet raporu sonuçta 3 hekim onayından geçen bir rapor ve sağlık bakanlığından denetime geldiklerinde senin sonuçta serklajlı riskli bir gebeliğin olduğu belli hastane başının belaya girmesini istemiyor adla bu nedenle çoğu hastane heyet bile vermiyor açıkça söylüyor denetim olursa başımız belaya girer diye sen böyle bir durumda heyet aldıysan iş yerinin buna bir şey deme halkı olduğunu sanmıyorum. Senin çalıştığın koşulları durumu ik kurallarını tabi bilmiyorum. Ama bende özel sektörde çalışıyorum ve köklü bir bankadayım bizde hamile bir çalışanı işten çıkarmak bile yasak ben 40 gün tek hekim raporumu doldurdum üstüne 21 gün heyet aldım o bitti üstüne bugün tam rapor bitimi yine kanama geçirdim rabbim korusun 45 gün daha heyet verdi doktorum ve ben şirkete sadece heyetin fotoğrafını yolladım tamam geçmiş olsun bir ihtiyaç anında haber verin dediler. Yani olması gereken bu seni böyle zorla işten çık çıkmazsan biz şöyle yapacağız falan böyle bir hakları var mı Allah aşkına. Burada avukat arkadaşlar var Bilmiyorum bilginiz dahilinde konular mı P PembeBiKuzu arkadaşımız var biri daha vardı avukat hatırlayamadımMerhaba arkadaşlar nasılsınız? Zor bir süreçten geçiyorum.
HAMİLE OLDUĞUM İÇİN KAMUDAKİ İŞİMDEN ÇIKARTILIYORUM.
Şöyle ki:
2 senedir çok istediğim gebelik haberini aldım. Daha öncesinde 6 haftalık bir kaybım olmuştu. Şuan 19+6 haftalık hamileyim. Ama başından beri kanamalı ilerliyor. sürekli hastaneye yatışlarım oldu. En son serklaj (rahim dikişi) yapıldı ve doktorum heyet raporu verdi. Bir belediyede taşeron olarak çalışıyorum. Bağlı olduğum şirket beni arayıp işten çıkışımın verileceğini söyledi. Müdürüm ile görüşmeye gittim. Rapor bitimine 3 gün var geleceğim dedim tamam şirkete söyle dedi. Bugün şirketle görüştüm ve müdürümün böyle dediğini söyledim ama kendilerinin bundan haberi yokmuş. Ve ihbar tazminatımı vermiyorlar. Ya verdikleri kıdem tazminatını kabul edip gideceğim ya da mahkemeye vereceğim. Ve müdüre içimden geçenleri yüzüne demek istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Canım bende 18+2 yim yarın kontrolüm var detaylı soracağım.Ben oğlumu tam manasıyla 20. Haftasında hissetmiştim. Ve güçlü bir şekilde pat diye tekme atınca ne olduğunu şaşırmıştımsonrası da hep geldi. Yani durup durup böyle de başlayabilir içini rahat tut. Şu an 17+1 im ben, sanırım sen de öyle bir şeysin. Doktor bana çok normal daha minikler dedi. Ha tabi hisseden de var ama ikisi de normal
Cnm mıktarı yazmıyor sadece pozitif yazıyorCanım eser miktarda olursa pek önemsemiyorlar genelde. Annemin idrar tahlilinde kan çıkmıştı eser miktarda diye ölçütü yazıyordu. Doktora sormuştum ben çok değil bu olağan bişey fazla ayakta kalsa fazla yürüyüş yapsa bile olabilir demişti. Ama gebelikte de aynısı geçerli mi bilmiyorum. Miktarı da önemli tabi.
Demekki o kadar önemli değil canım . Zaten ilaçlarını da vermiş. enfeksiyon var diye çıkmıştır kan da bence. İnşallah bi an önce kurtulursun enfeksiyondan daCnm mıktarı yazmıyor sadece pozitif yazıyor
Doktor normal dedi
Senın dediğin gbi hrşeyden olur bu dedi
Kuzum şikayet edebileceğin bir yer vardır mutlaka: şikayet et. Çünkü böyle birşey olamaz. Hamilelik çok doğal bir süreç. Bana da kurs vermeyeceklerdi hamileyim diye milli eğitim müdürlüğünü aradım söyledim, verdiler ders. Mutlaka üst bir yer vardırMerhaba arkadaşlar nasılsınız? Zor bir süreçten geçiyorum.
HAMİLE OLDUĞUM İÇİN KAMUDAKİ İŞİMDEN ÇIKARTILIYORUM.
Şöyle ki:
2 senedir çok istediğim gebelik haberini aldım. Daha öncesinde 6 haftalık bir kaybım olmuştu. Şuan 19+6 haftalık hamileyim. Ama başından beri kanamalı ilerliyor. sürekli hastaneye yatışlarım oldu. En son serklaj (rahim dikişi) yapıldı ve doktorum heyet raporu verdi. Bir belediyede taşeron olarak çalışıyorum. Bağlı olduğum şirket beni arayıp işten çıkışımın verileceğini söyledi. Müdürüm ile görüşmeye gittim. Rapor bitimine 3 gün var geleceğim dedim tamam şirkete söyle dedi. Bugün şirketle görüştüm ve müdürümün böyle dediğini söyledim ama kendilerinin bundan haberi yokmuş. Ve ihbar tazminatımı vermiyorlar. Ya verdikleri kıdem tazminatını kabul edip gideceğim ya da mahkemeye vereceğim. Ve müdüre içimden geçenleri yüzüne demek istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Hafif daha güçlü değil hareketlerihareketleri.hafif mi.kızlar nasıl oluyoben bazen sırt üstü uzanınca pıt pıt bi.şey atıyomus hgibi hissediyorum oda sanırım damar atmasıymıs
Ay inşallah yaaDemekki o kadar önemli değil canım . Zaten ilaçlarını da vermiş. enfeksiyon var diye çıkmıştır kan da bence. İnşallah bi an önce kurtulursun enfeksiyondan da
ayy inşallah benimki hep soldaydı bugün sağda sertlik bariz varHafif daha güçlü değil hareketleriözellikle bir şey yedikten sonra hareketleniyor şu an mesela vuruyor sonra bekliyor tekrar vuruyor daha neresiyle vurduğunu bilmiyorum ama bugün ilk defa sağdan da vurdu oradan vurma olmuyordu yer mi değiştiriyor bilemiyorum ama çok güzel bir duygu inşallah sen de en kısa sürede yaşarsın
Evet ya bende bugun gordum çok begendim ama yirtdisindan geldigi icin cok sorun cikabiliyomus ve birebir iletisim zormus cesaret edemedimKızlar next markasında da çok güzel çok sevimli şeyler var
İşten çıkaramaz diye bir durum yok ancak tazminat ödemek zorunda kalır işverenCanım öncelikle stres yapmamaya çalış. Neden böyle aptalca bir durumla seni karşı karşıya bıraktılar asla anlayamadım heyet raporu sonuçta 3 hekim onayından geçen bir rapor ve sağlık bakanlığından denetime geldiklerinde senin sonuçta serklajlı riskli bir gebeliğin olduğu belli hastane başının belaya girmesini istemiyor adla bu nedenle çoğu hastane heyet bile vermiyor açıkça söylüyor denetim olursa başımız belaya girer diye sen böyle bir durumda heyet aldıysan iş yerinin buna bir şey deme halkı olduğunu sanmıyorum. Senin çalıştığın koşulları durumu ik kurallarını tabi bilmiyorum. Ama bende özel sektörde çalışıyorum ve köklü bir bankadayım bizde hamile bir çalışanı işten çıkarmak bile yasak ben 40 gün tek hekim raporumu doldurdum üstüne 21 gün heyet aldım o bitti üstüne bugün tam rapor bitimi yine kanama geçirdim rabbim korusun 45 gün daha heyet verdi doktorum ve ben şirkete sadece heyetin fotoğrafını yolladım tamam geçmiş olsun bir ihtiyaç anında haber verin dediler. Yani olması gereken bu seni böyle zorla işten çık çıkmazsan biz şöyle yapacağız falan böyle bir hakları var mı Allah aşkına. Burada avukat arkadaşlar var Bilmiyorum bilginiz dahilinde konular mı P PembeBiKuzu arkadaşımız var biri daha vardı avukat hatırlayamadımparis2023 den miydin canım bir fikir olur en azından hakkınızı ararsınız çok kınadım yani sizi böyle bir duruma sokmaları özellikle serklajlı çok hassas bir konu..
Evet ben de emin olamıyorumEvet ya bende bugun gordum çok begendim ama yirtdisindan geldigi icin cok sorun cikabiliyomus ve birebir iletisim zormus cesaret edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?