Canım hep dua oku vesveseleri çıkar yüreğinden. Allaha sığın rüyanı hayıra çevirsin inşallah. Kötü bişey olmayacak ama, üzme kendini sonra üzdüğünle kalıcaksın.
Sen yine doktorunu dinle kuzum ben youtubeden falan izledigim doktor videolarindan falan duydum hani kendi doktoruma sormadim eveet ayniyizz bizim erken döllenme ama heralde ultrasonda biraz ileriydi bakalim pazarteside oyle olucak mi detayli var
Benim de doğumum ikinci evladımı kaybettigim ayda olacak inşallah bende rabbim acımı teselli için böyle nasip etti diyorum rabbim neylerse güzel eyler derler ya aynen öyle anladım canım sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz
Kızlar belki ekran goruntusu almak istersiniz instagram da ebe - doğum koçu paylaşmış önceden aktarda çalıştığım için az buçuk biliyorum içeriği güzel ben Allah nasip ederse doğuma yakın bol bol yapıp konserve seklinde saklicam hastaneye falanda getiririm ilk zamanlar ugrasmayiz kaynatmakla
5 doz ömür boyu koruculuğu olan
Mesela ben 4 doz olmuşum iki doz ilk hamileliğimde iki dozda ikinci hamileliğimde olmuşum, tek dozum kaldı, doktorum gerek olmadığını söyledi, bende olmayacağım, ama dediğim gibi 4 doz oldum toplamda
Benimde normalim 10 6 9 5 hep böyle seyrediyor, ama kontrol günleri gerginlikten hep çıkıyor 14 e bile çıktığı oldu
Kalp atışı da hep yüksektir, 95 105 arası
Bünyeden bünyeye değişiyor demek
5 doz ömür boyu koruculuğu olan
Mesela ben 4 doz olmuşum iki doz ilk hamileliğimde iki dozda ikinci hamileliğimde olmuşum, tek dozum kaldı, doktorum gerek olmadığını söyledi, bende olmayacağım, ama dediğim gibi 4 doz oldum toplamda
Kuzum buldum battaniyeyi ama ben magazadan 300tlye aldim internet daha fazla belki baska sitede uygun vardir dokusu falan guzel boyu normal bebek battaniyelerinden birazcik daha buyuk
Canım benim ben ne rüyalar görüyorum ohooo, hatta geçen gün kanamam olduğunu falan gördüm ama kalkınca unuttum gitti. Yani bilincimiz de ne varsa onu görüyoruz aslında. İlla diş çıkması kötü diye, kötü bir şey olcak diye bir şey yok merak etme. Olumlu dusunmeye çalış kuzum geçen gün gittin doktora her şey youndaydi her şey yolunda merak etme.