2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bana doktorum 28- 30 hafta arası tek doz karma aşı alıp yaptırmanı tavsiye ederim dedi. O haftalara gelince eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırıcam
Karmayı bende düşündüm ama karma yapilicaksa eş ve bebege temas edecek kisilerde yaptirmali falan diyolardi o yuzden vazgectim

Canisi bilindik biyer degildi ilçemizdeki bi cocuk giyim magazasindan birazdan ustundeki markayla bakim trendyolda vardir belki
Bak bakalım kız bu arada seninle haftamız aynı sanırım.Muhtemel doğum tarihi bile aynı yazıyor.
Karmayı bende düşündüm ama karma yapilicaksa eş ve bebege temas edecek kisilerde yaptirmali falan diyolardi o yuzden vazgectim
Aa bana doktorum öyle bişey demedi

Keşki düşüne bilsem nasıl ağlıyorum ağrım olunca bile ağlamadım bu kadar
Canım hep dua oku vesveseleri çıkar yüreğinden. Allaha sığın rüyanı hayıra çevirsin inşallah. Kötü bişey olmayacak ama, üzme kendini sonra üzdüğünle kalıcaksın.

Ay kızlar bir anda bi halsizlik girdi . Bayılcam sandım . Hemen eczaneye girdim tansiyonumu ölçtürdüm. 10-6 çıktı
Canım benim hep öyle çıkıyor ara ara halsizlik geliyor ama bünyem alıştı sanırım düşük tansiyona.

Bak bakalım kız bu arada seninle haftamız aynı sanırım.Muhtemel doğum tarihi bile aynı yazıyor.

Aa bana doktorum öyle bişey demedi
Sen yine doktorunu dinle kuzum ben youtubeden falan izledigim doktor videolarindan falan duydum hani kendi doktoruma sormadim eveet ayniyizz bizim erken döllenme ama heralde ultrasonda biraz ileriydi bakalim pazarteside oyle olucak mi detayli var

Benimde öyle hatta bazen aklıma geliyor kızımı kaybettiğim gün oğlumu kucağıma alacağım belki de kimbilir...

Kızlar belki ekran goruntusu almak istersiniz instagram da ebe - doğum koçu paylaşmış önceden aktarda çalıştığım için az buçuk biliyorum içeriği güzel ben Allah nasip ederse doğuma yakın bol bol yapıp konserve seklinde saklicam hastaneye falanda getiririm ilk zamanlar ugrasmayiz kaynatmakla

Eklentiler

• Screenshot_20231020-164821_Instagram.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar tetenoz aşınızı 5 doz mu yaptiracaksiniz 2 doz mu ?
5 doz ömür boyu koruculuğu olan
Mesela ben 4 doz olmuşum iki doz ilk hamileliğimde iki dozda ikinci hamileliğimde olmuşum, tek dozum kaldı, doktorum gerek olmadığını söyledi, bende olmayacağım, ama dediğim gibi 4 doz oldum toplamda

Canım benim hep öyle çıkıyor ara ara halsizlik geliyor ama bünyem alıştı sanırım düşük tansiyona.
Benimde normalim 10 6 9 5 hep böyle seyrediyor, ama kontrol günleri gerginlikten hep çıkıyor 14 e bile çıktığı oldu
Kalp atışı da hep yüksektir, 95 105 arası
Bünyeden bünyeye değişiyor demek

Her hamilelikte yapilacaksa o zaman dogum sonrasi 5e tamamlamak daha mantikli en azindan kurtulmus oluruz çok tesekkurler

kızlar filtre kahve içiyor musunuz? Ben günde 1 kupadan bir tık az içiyorum ama :/

Keşki düşüne bilsem nasıl ağlıyorum ağrım olunca bile ağlamadım bu kadar
Canım benim ben ne rüyalar görüyorum ohooo, hatta geçen gün kanamam olduğunu falan gördüm ama kalkınca unuttum gitti. Yani bilincimiz de ne varsa onu görüyoruz aslında. İlla diş çıkması kötü diye, kötü bir şey olcak diye bir şey yok merak etme. Olumlu dusunmeye çalış kuzum geçen gün gittin doktora her şey youndaydi her şey yolunda merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…