2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
bende aşırı baş ağrısı sebebiyle tansiyonumu ölçtürmek istedim 10-6 çıktı normal dediler ama :/ normalde de 11-7 falan oluyor

gayet normal canım benim hiç 10-6 nım üstünde olmuyor hatta çok daha düşük ile yaşıyorum

Belki kan şekerim de düşmüş olabilir o zaman kızlarr . Kuru kayısı falan da yemiştim o dengelemiştir belki

Fitiller bende de bişeye yaramadı. Benim akıntılarım ıslaklık da bırakmıyor kremsi sarımsı katı akıntılar galiba hiç geçmeyecek.
of bende böyleyim tükendim doktorumda neden böyle geçmiyor dikkat etmiyor musun diyor dedim ediyorum çamaşırlarımı ayrı yıkıyorum yüksek dereceye atıyorum kurutmada ayrı kurutuyorum sürekli değiştiriyorum suyu bol içmeye çalışıyorum fitilde kullandım yoook olmuyor

Bende sadaka vermek istiyorum şimdi tanıdığım bir aile yok olsa hemen çıkartırdım bende hatda eşime bile şimdi söyledim çıkartsam çok rahatlıcam

ya arkadaşlarım habire türk kahvesi iç onu içme diyor tribe giriyorum türk kahvesinden aşırı tiksindim içemiyorum
Bana sağlık ocağındaki hemşire günde bir fincan filtre kahve içebilirisn dedi. Türk kahvesine göre daha işlenmemiş ürünmüş filtre kahve.

Çamaşırlarınızı ütülüyor musunuz, bana baya iyi gelmişti

Bende sadaka vermek istiyorum şimdi tanıdığım bir aile yok olsa hemen çıkartırdım bende hatda eşime bile şimdi söyledim çıkartsam çok rahatlıcam
Olsun sen çıkar bir kutuda biriktir, niyeti belli zaten, bir şekilde karşına çıkıyor

Canım hangisini hastaneye gidiyorsun, birde nereler önermişlerdi ki

florance nightgale e gidiyorum canım sgk lı ya bakan doktoruna. İsim olarak sormadım doktoruma kime gideyim diye.
Sgk indirimi alabilseydim çok iyi olacaktı detaylı ultrason için de. Hastaneden eskiden beri çok memnunum çünkü. Özel sigortam olmayınca detaylı ultrason fiyatı benim bütçemi aştı maalesef. Muayenemde sgk indirimi alıyorum ama iyi oluyor.

Bu arada 18+0 da bugün tetanoz aşımı yaptırdım kızlar. 1 ay sonra 2. doza çağırdı aile hekimliği.

Tabi biyerden çıkart acısını hergün yedigin igneye es değil ama olsun 1 tane 1 tanedir
gecen de bana iğne yaparken eline battı oh dedim şimdi aramız iyi içim acıyor yaparken sana iğne diyor bana kızgınken yapmak çok hoşuna gidiyormuşmuş

bir yerde dinledim florası bozuluyormuş orada bir tabaka oluyormuş ondan tekrarlıyormuş çok geçmiş olsun bir de orayı sabunlamamak lazımmış o da florasını bozuyor el de pek değdirmek iyi değil yazmıştı burdan bir arkadas

Canım dişli rüyalar ben de görürdüm ara sıra . Gebeliğimde görmedim ama. Hep dişlerimin eriyip yok olduğunu görürdüm. Hayra yor canım . Kötü düşünme çürük kötü bir dişten kurtulmuş, bir sıkıntıdan kurtulmuşsun gibi de yorumlanabilir.

Ben de geçen gün bebek var elimde sürekli düşürüyordum. Kucağımdan fırlayıp fırlayıp düşüyordu. Koltuğa koyuyordım düşüyordu en son balkondan da düştü. Etrafımda tanıdıklarım var hiçbiri yardımcı olmuyordu ,bi de bebeği tutamıyorum diye dalga geçiyolardı . Ay çok garipti

Sayende bu gece hepimiz dişimizin çıktığını görcez boşver takılma. Pozitif düşünelim pozitif olsun. Güzel enerjileri çekelim üstümüze.
Hahahaha Yemin ederim aynı şeyi aklımdan geçirdim

e nasıl temizleyeceğiz ki ben bu konuda aşırı takıntılıyım

Ben sadece beyazlarla yüksek ısıda yıkayıp ,sık sık değiştiriyorum. Hepimize oluyor diye artık normal olduğunu düşünüyorum .

Gebelikte gördüğüm için taktım ben yoksa genelde umursamam..bence benim bu çocuk konusunda korkularım o kadar fazla ki hepsi ondan.Artık boş vermeğe çalışıyorum ona kalırsa ilk hamile kalarken kanama görüyordum hatda doktorumu bile rüyamda gördüm hep baktım güzel şeyler yazıyordu..demekki güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…