- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
bende aşırı baş ağrısı sebebiyle tansiyonumu ölçtürmek istedim 10-6 çıktı normal dediler ama :/ normalde de 11-7 falan oluyor
gayet normal canımbenim hiç 10-6 nım üstünde olmuyor hatta çok daha düşük ile yaşıyorum
Benimkide alıştı artık umursamıyor bileEşlerimizin hepsi çok rahat ki zatenbenimki bana alıştı artık yaaa bu hallerime
of bende böyleyim tükendim doktorumda neden böyle geçmiyor dikkat etmiyor musun diyor dedim ediyorum çamaşırlarımı ayrı yıkıyorum yüksek dereceye atıyorum kurutmada ayrı kurutuyorum sürekli değiştiriyorum suyu bol içmeye çalışıyorum fitilde kullandım yoook olmuyorFitiller bende de bişeye yaramadı. Benim akıntılarım ıslaklık da bırakmıyor kremsi sarımsı katı akıntılargaliba hiç geçmeyecek.
Bende sadaka vermek istiyorum şimdi tanıdığım bir aile yok olsa hemen çıkartırdım bende hatda eşime bile şimdi söyledim çıkartsam çok rahatlıcamHepimiz kötü rüyalar görüyoruz zaman zaman, ben kötü rüya gördüğüm zaman bol bol dua okuyorum birde sadaka çıkarıyorum
Evde bir sadaka kutumuz var her gün 5 lira çıkarıyorum en az, sonra onlar birikince bütünleyip ihtiyaç sahibine veriyorum, beni çok rahatlatıyor
Bana sağlık ocağındaki hemşire günde bir fincan filtre kahve içebilirisn dedi. Türk kahvesine göre daha işlenmemiş ürünmüş filtre kahve.ya arkadaşlarım habire türk kahvesi iç onu içme diyor tribe giriyorumtürk kahvesinden aşırı tiksindim içemiyorum
Çamaşırlarınızı ütülüyor musunuz, bana baya iyi gelmiştiof bende böyleyim tükendim doktorumda neden böyle geçmiyor dikkat etmiyor musun diyor dedim ediyorum çamaşırlarımı ayrı yıkıyorum yüksek dereceye atıyorum kurutmada ayrı kurutuyorum sürekli değiştiriyorum suyu bol içmeye çalışıyorum fitilde kullandım yoook olmuyor
yaaa süperr o kadar mutlu ettin ki beniiiBana sağlık ocağındaki hemşire günde bir fincan filtre kahve içebilirisn dedi. Türk kahvesine göre daha işlenmemiş ürünmüş filtre kahve.
Olsun sen çıkar bir kutuda biriktir, niyeti belli zaten, bir şekilde karşına çıkıyorBende sadaka vermek istiyorum şimdi tanıdığım bir aile yok olsa hemen çıkartırdım bende hatda eşime bile şimdi söyledim çıkartsam çok rahatlıcam
Canım hangisini hastaneye gidiyorsun, birde nereler önermişlerdi ki
Sgk indirimi alabilseydim çok iyi olacaktı detaylı ultrason için de. Hastaneden eskiden beri çok memnunum çünkü. Özel sigortam olmayınca detaylı ultrason fiyatı benim bütçemi aştı maalesef. Muayenemde sgk indirimi alıyorum ama iyi oluyor.florance nightgale e gidiyorum canım sgk lı ya bakan doktoruna. İsim olarak sormadım doktoruma kime gideyim diye.
artık onu deneyeceğim çalıştığım için vakit bulamıyordum çok zor geliyor açıkcası ama bunu yapacağımÇamaşırlarınızı ütülüyor musunuz, bana baya iyi gelmişti
O zaman öyle ederim canımOlsun sen çıkar bir kutuda biriktir, niyeti belli zaten, bir şekilde karşına çıkıyor
gecen de bana iğne yaparken eline battı oh dedimTabi biyerden çıkart acısınıhergün yedigin igneye es değil ama olsun 1 tane 1 tanedir
bir yerde dinledim florası bozuluyormuş orada bir tabaka oluyormuş ondan tekrarlıyormuş çok geçmiş olsun bir de orayı sabunlamamak lazımmış o da florasını bozuyor el de pek değdirmek iyi değil yazmıştı burdan bir arkadasof bende böyleyim tükendim doktorumda neden böyle geçmiyor dikkat etmiyor musun diyor dedim ediyorum çamaşırlarımı ayrı yıkıyorum yüksek dereceye atıyorum kurutmada ayrı kurutuyorum sürekli değiştiriyorum suyu bol içmeye çalışıyorum fitilde kullandım yoook olmuyor
İnşallah faydasını görürsün canımartık onu deneyeceğim çalıştığım için vakit bulamıyordum çok zor geliyor açıkcası ama bunu yapacağım
Canım dişli rüyalar ben de görürdüm ara sıra . Gebeliğimde görmedim ama. Hep dişlerimin eriyip yok olduğunu görürdüm. Hayra yor canım . Kötü düşünmeKızlar ben hiç iyi diğilim şimdi TV bakarken birden aklıma geldiki ben bu yakınlarda rüyamda arka dişimin çıktığını görmüştüm kocaman böyle dişti..Google baktım hiç iyi şeyler yazmıyor..benimde rüyalarım malesef aynı çıkar..namaz kılarken o kadar ağladımki nasıl çıkartayım aklımdan bilmiyorum anneme eşime söylesem saçmalama diyecekler..nasıl bundan sonra olumlu düşüneyim bilmiyorum
Hahahaha Yemin ederim aynı şeyi aklımdan geçirdimSayende bu gece hepimiz dişimizin çıktığını görcezboşver takılma. Pozitif düşünelim pozitif olsun. Güzel enerjileri çekelim üstümüze.
e nasıl temizleyeceğiz ki ben bu konuda aşırı takıntılıyımbir yerde dinledim florası bozuluyormuş orada bir tabaka oluyormuş ondan tekrarlıyormuş çok geçmiş olsun bir de orayı sabunlamamak lazımmış o da florasını bozuyor el de pek değdirmek iyi değil yazmıştı burdan bir arkadas
Ben sadece beyazlarla yüksek ısıda yıkayıp ,sık sık değiştiriyorum. Hepimize oluyor diye artık normal olduğunu düşünüyorumof bende böyleyim tükendim doktorumda neden böyle geçmiyor dikkat etmiyor musun diyor dedim ediyorum çamaşırlarımı ayrı yıkıyorum yüksek dereceye atıyorum kurutmada ayrı kurutuyorum sürekli değiştiriyorum suyu bol içmeye çalışıyorum fitilde kullandım yoook olmuyor
Gebelikte gördüğüm için taktım ben yoksa genelde umursamam..bence benim bu çocuk konusunda korkularım o kadar fazla ki hepsi ondan.Artık boş vermeğe çalışıyorum ona kalırsa ilk hamile kalarken kanama görüyordum hatda doktorumu bile rüyamda gördüm hep baktım güzel şeyler yazıyordu..demekki güzel olucakCanım dişli rüyalar ben de görürdüm ara sıra . Gebeliğimde görmedim ama. Hep dişlerimin eriyip yok olduğunu görürdüm. Hayra yor canım . Kötü düşünmeçürük kötü bir dişten kurtulmuş, bir sıkıntıdan kurtulmuşsun gibi de yorumlanabilir.
Ben de geçen gün bebek var elimde sürekli düşürüyordum. Kucağımdan fırlayıp fırlayıp düşüyordu. Koltuğa koyuyordım düşüyordu en son balkondan da düştü. Etrafımda tanıdıklarım var hiçbiri yardımcı olmuyordu ,bi de bebeği tutamıyorum diye dalga geçiyolardı . Ay çok garipti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?