2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kanama bende ilk haftalar gördüm canım ama Google bakınca iyi şeyler yazıyordu bende rahatladım malesef diş için iyi şeyler yazmıyor..keşki bakmasaydım şimdi o kadar peşimanım.

Kanama bende ilk haftalar gördüm canım ama Google bakınca iyi şeyler yazıyordu bende rahatladım malesef diş için iyi şeyler yazmıyor..keşki bakmasaydım şimdi o kadar peşimanım.
Niqu çok tatlısın tam rahatladım diyorsun peşine kafana takacak bişey buluyorsun hamilelik hormonlarından sanırım. Canım biraz daha sakin olmalısın. Seni çok iyi anlıyorum korkularımız var ama Rüya bu hepimiz görüyoruzdur çünkü endişeliyiz hepimiz. Kendini rahatlatacak bişeyler mi bulsan acaba. İnsan evde yalnız kaldıkça takılacak şeyler buluyor. Ben de öyleyim

Karmayı bende düşündüm ama karma yapilicaksa eş ve bebege temas edecek kisilerde yaptirmali falan diyolardi o yuzden vazgectim
boğmaca için deniyor o içindeki ben hergün iğne oluyorum eşim de karma aşısını yaptırsın Almanda da bu aşı yapılıyor eşlere de :) sırf eşim olsun diye karma olucam

Güldürdün benivalla bilmiyorumki ben bence çok taktım rüyalarıma offf hemen çıksın aklımdan istiyorum..

Güldürdün benivalla bilmiyorumki ben bence çok taktım rüyalarıma offf hemen çıksın aklımdan istiyorum..
Bence kesinlikle hormonlarımız bizi ele almış durumda bende her gün takacak bir şey buluyorum mutlaka, oysaki gidip görüyoruz iyi her şey yolunda ordayken aklımda hiç bir şey yok gayet iyiii eve gelince hoppo devreler yanıyor

Sayende bu gece hepimiz dişimizin çıktığını görcez boşver takılma. Pozitif düşünelim pozitif olsun. Güzel enerjileri çekelim üstümüze.
Ne edeyim anneme eşime diyorum boş ver rüya işte neden kafana takıyorsun diyorlar

Valla aynende böyle ben diyorum çocuk doğuluncada diyecemki acaba neden böyle baktı diyeO kadar çok isterim ki boş vermek mesela benim eşim keşki onun gibi olsaydım çok rahat birisi

Valla aynende böyle ben diyorum çocuk doğuluncada diyecemki acaba neden böyle baktı diyeO kadar çok isterim ki boş vermek mesela benim eşim keşki onun gibi olsaydım çok rahat birisi
Eşlerimizin hepsi çok rahat ki zaten benimki bana alıştı artık yaaa bu hallerime

Hepimiz kötü rüyalar görüyoruz zaman zaman, ben kötü rüya gördüğüm zaman bol bol dua okuyorum birde sadaka çıkarıyorum
Evde bir sadaka kutumuz var her gün 5 lira çıkarıyorum en az, sonra onlar birikince bütünleyip ihtiyaç sahibine veriyorum, beni çok rahatlatıyor

Kuzum ya nolursun kendine böyle şeyler bulma rüyaları boşver rüyalar bitmez hamilelik hormonlarından bunlar. Herşey yerinde lütfen kendini sıkma böyle

boğmaca için deniyor o içindeki ben hergün iğne oluyorum eşim de karma aşısını yaptırsın Almanda da bu aşı yapılıyor eşlere de :) sırf eşim olsun diye karma olucam

Tabi biyerden çıkart acısını hergün yedigin igneye es değil ama olsun 1 tane 1 tanedir

ya arkadaşlarım habire türk kahvesi iç onu içme diyor tribe giriyorum türk kahvesinden aşırı tiksindim içemiyorum
Ben çay içiyorum. Başta içmiyordum ondan da tiksinmiştim. Artık içiyorum çay. Herşeyin en iyisini anne bilir milleti takma kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…