2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok canım damaklı emzikler diş yapısını bozuyor diye duydum . Damaksızlardan kullanın diyor tecrübeli anne adayları

Kızlar ben bugun enfeksiyon için antıbıyotıklı serum yemeye gittım
Haplar ilaçlar fitiller 1 haftalık bi tedavıye grdım, inş kurtulurum şu enfeksıyon belasından

Eşimle ve oğlumla gittik
Ultrasonada koydu doktor yıne, 2 gun öncede muayneye gtmıstım, 4 boyutlu güzel resımler vermişti
Her gün bıkaç kez kasıgımın sol tarafında batmamı desem, çekılmemi desem, gerilme mi desem çok acıyan biley oluyo.
Enfeksıyondanmı bılmıyorum.
Ultrasonda hersey normal hiç üzülme herseyi çok guzel dedi. Rahim uzunlugu, suyu, hersey çok iyi bu agrılar normal dedi
Çunku bıseyın yok dedi
Çok agrın olursa 'endol' makattan fitil vermiştı onu kullan pamuk gbi olursun dedi

8 kasım detaylım var tabi o gazla ilk alışverışımızı de yaptık
Miniçoya girdım kızlar zıbınlar 5 al 4 öde seklınde tanesi 70 tl idi, kumaşlar pamuk
Bıkaç bısey aldım

Emzik konusuna gelınce bnım oğlum emzık kullanmadı, bıberonda kullanmadı
Zorluk çektım evet, uykusunda özellikle emzikle uyursa daha uzun uyuyor, bn emziksiz sıkıntı çektim

Dışarıda yemk yedik wallahı hrseyı yıyorum kolada içtim ohhh çok nadir içerim senede 2-3 kez gbi.. Hamburger, tavuk dunyası, herseyi yıyorum

Eklentiler

• IMG_20231021_182242.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 85
Ayy ne güzel rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah. Çok geçmiş olsun bu arada inşallah en kısa zamanda kurtulursun

İyi etdin başladın almaya çok güzellerAğrılar bendede oluyor vajina ağrısı sanki hafiflemiş şükür ama sol hep oluyor alıştım ben gece uyuyurken bile zor dönüyorum ağrıdan.

Ben bile gıcık oldum . Ne kıymetli çocuğun varmış diyolar. Tabi ki kıymetli . En kıymetli hatta. Ben de değiştirmesini istemezdim altını Gitsinler kendi cocuklarına annelik yapsınlar. Bizimkine değil.
Aynenn oylee yaa kız ben bazen ne düşünüyorum biliyormusun sizin de aklınızda bulunsun doktorunuzla konuştuğumuz zaman hastane odanıza ziyeretci yasağı koyabiliyormus biliyorsunuz gelen giden çok oluyor hem bizede bahane bulamaz kimse normal doğumda sıkıntı olmaz aynı gün bile çıkıyorsun hastaneden ama sezaryen de iki gün kaliyorsun ya o zaman işe yarayabilir
[/QUOTE]
Aaa bunu söylediğin çok iyi oldu canım . Ben de doktora diyeyim bunu doğuma yakın zamanda

Yok canım damaklı emzikler diş yapısını bozuyor diye duydum . Damaksızlardan kullanın diyor tecrübeli anne adayları
Canım ben bunlardan aldım Philips avent soothie diye geçiyor bunlar damaksız mı oluyor aradaki farkı bilmiyorum çünkü

Eklentiler

• PXL_20230926_074618310~2.webp
    15 KB · Görüntüleme: 77
Çok şükür şuana kadar herşey güzel kuzum onlar da güzel olacak

Ay üşenmesek kaç kilo alcaz merak ediyorum bugün çok kolay bi tarif gördüm airfyerda yapmış birisi . Her an niyeti bozabilirim du bakalım

Ay üşenmesek kaç kilo alcaz merak ediyorum bugün çok kolay bi tarif gördüm airfyerda yapmış birisi . Her an niyeti bozabilirim du bakalım
Ben 18. Haftaya kadar +yarım kilo ile geldim ama bu hafta baya yiyorum 4 ayda alamadığım kiloyu alicam bu gidişle arada bari birbirimizi gaza getirelim de usunmeden yapalım su aklimiza gelenleri yap kız kalk şifa olsun bebisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…