- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Yok canım damaklı emzikler diş yapısını bozuyor diye duydum . Damaksızlardan kullanın diyor tecrübeli anne adaylarıben 5 yasına kadar sürekli emzik emdim kardeşimi kıskanıp devam etmişim dişlerim hem çok düzgün hem de çürüğüm bile hiç olmadı :) emzik emmese parmağını emiyor o ds parmakta yamulma yapıyor :/
Kuzum onlarda iyi olucak merak etme%80 atlattım yüz kısmını da 2 hafta sonra inceleyecek ne yaptıysa göremedi plasentayı siper etti yüzüne o yüzden sonrakinde beyin, kulak, dudak, göz vs inceleyecekmiş
yok kuzucum sağolasın iyi ki söyledin ben de damaksız kullanırım ben emzik veririm kesin :) aşırı yakıştırıyorum bir de oyalıyorYok canım damaklı emzikler diş yapısını bozuyor diye duydum . Damaksızlardan kullanın diyor tecrübeli anne adayları
Burgerden yeni gelmiş birisi olarak bu fotoyu görünce bir miktar utandımMasterchef izlerken meyveyle kendimi avutmaya çalışıyorumdur
Görüntü benimde çok hoşuma gidiyoryok kuzucum sağolasın iyi ki söyledin ben de damaksız kullanırım ben emzik veririm kesin :) aşırı yakıştırıyorum bir de oyalıyor
Ayy ne güzel rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah. Çok geçmiş olsun bu arada inşallah en kısa zamanda kurtulursunKızlar ben bugun enfeksiyon için antıbıyotıklı serum yemeye gittım
Haplar ilaçlar fitiller 1 haftalık bi tedavıye grdım, inş kurtulurum şu enfeksıyon belasından
Eşimle ve oğlumla gittik
Ultrasonada koydu doktor yıne, 2 gun öncede muayneye gtmıstım, 4 boyutlu güzel resımler vermişti
Her gün bıkaç kez kasıgımın sol tarafında batmamı desem, çekılmemi desem, gerilme mi desem çok acıyan biley oluyo.
Enfeksıyondanmı bılmıyorum.
Ultrasonda hersey normal hiç üzülme herseyi çok guzel dedi. Rahim uzunlugu, suyu, hersey çok iyi bu agrılar normal dedi
Çunku bıseyın yok dedi
Çok agrın olursa 'endol' makattan fitil vermiştı onu kullan pamuk gbi olursun dedi
8 kasım detaylım var tabi o gazla ilk alışverışımızı de yaptık
Miniçoya girdım kızlar zıbınlar 5 al 4 öde seklınde tanesi 70 tl idi, kumaşlar pamuk
Bıkaç bısey aldım
Emzik konusuna gelınce bnım oğlum emzık kullanmadı, bıberonda kullanmadı
Zorluk çektım evet, uykusunda özellikle emzikle uyursa daha uzun uyuyor, bn emziksiz sıkıntı çektim
Dışarıda yemk yedik wallahı hrseyı yıyorum kolada içtim ohhhçok nadir içerim senede 2-3 kez gbi.. Hamburger, tavuk dunyası, herseyi yıyorum
İyi etdin başladın almaya çok güzellerKızlar ben bugun enfeksiyon için antıbıyotıklı serum yemeye gittım
Haplar ilaçlar fitiller 1 haftalık bi tedavıye grdım, inş kurtulurum şu enfeksıyon belasından
Eşimle ve oğlumla gittik
Ultrasonada koydu doktor yıne, 2 gun öncede muayneye gtmıstım, 4 boyutlu güzel resımler vermişti
Her gün bıkaç kez kasıgımın sol tarafında batmamı desem, çekılmemi desem, gerilme mi desem çok acıyan biley oluyo.
Enfeksıyondanmı bılmıyorum.
Ultrasonda hersey normal hiç üzülme herseyi çok guzel dedi. Rahim uzunlugu, suyu, hersey çok iyi bu agrılar normal dedi
Çunku bıseyın yok dedi
Çok agrın olursa 'endol' makattan fitil vermiştı onu kullan pamuk gbi olursun dedi
8 kasım detaylım var tabi o gazla ilk alışverışımızı de yaptık
Miniçoya girdım kızlar zıbınlar 5 al 4 öde seklınde tanesi 70 tl idi, kumaşlar pamuk
Bıkaç bısey aldım
Emzik konusuna gelınce bnım oğlum emzık kullanmadı, bıberonda kullanmadı
Zorluk çektım evet, uykusunda özellikle emzikle uyursa daha uzun uyuyor, bn emziksiz sıkıntı çektim
Dışarıda yemk yedik wallahı hrseyı yıyorum kolada içtim ohhhçok nadir içerim senede 2-3 kez gbi.. Hamburger, tavuk dunyası, herseyi yıyorum
Aynenn oylee yaa kız ben bazen ne düşünüyorum biliyormusun sizin de aklınızda bulunsun doktorunuzla konuştuğumuz zaman hastane odanıza ziyeretci yasağı koyabiliyormusBen bile gıcık oldum . Ne kıymetli çocuğun varmış diyolar. Tabi ki kıymetli . En kıymetli hatta. Ben de değiştirmesini istemezdim altını Gitsinler kendi cocuklarına annelik yapsınlar. Bizimkine değil.
İnşallah canım inşallah hepimiz güzel güzel paylaşımlarla geliriz burayaKuzum onlarda iyi olucak merak etme
Yok hic utanma bende tavuk dünyasından geldim suçumu bastırmaya çalışıyorum meyve ileBurgerden yeni gelmiş birisi olarak bu fotoyu görünce bir miktar utandım
Heh iyi hadiiiiYok hic utanma bende tavuk dünyasından geldim suçumu bastırmaya çalışıyorum meyve ile
Canım ben bunlardan aldım Philips avent soothie diye geçiyor bunlar damaksız mı oluyor aradaki farkı bilmiyorum çünküYok canım damaklı emzikler diş yapısını bozuyor diye duydum . Damaksızlardan kullanın diyor tecrübeli anne adayları
İstahlar bir açıldı pir açıldıHeh iyi hadiiiiay canım şuan yine bir şey istiyor söylemiyim hiç canın istemesin. Ama kalkıp yapmaya üşeniyorum
İstahlar bir açıldı pir açıldısöyle bakayım canım ceksede bende usenirim kesin ikimizde yiyemedigimizle kalırız
Evet canım damaksız. Bak damaklıların görüntüsü şu şekilde oluyorCanım ben bunlardan aldım Philips avent soothie diye geçiyor bunlar damaksız mı oluyor aradaki farkı bilmiyorum çünkü
Oo iyiymiş ben hiç sufle yemedigim için canım cekemez
Çok şükür şuana kadar herşey güzel kuzum onlar da güzel olacakHepinizin çok güzel geçsin inşallah canımben de gerildim aslında tek tek organlarına bakarken bir şey çıkacak diye korkudan tetikte bekledim ama çok da tıbbi terimlerle konuştu asistanı da bilgisayara girdi tek tek ama çok şükür baktığı her şey için iyi yorum yaptı ama yüzünü sakladı 2 hafta sonra da yüzünü kulağını yarım dudak damak var mı vs gibi şeyleri inceleyecek bakalım şimdi de onu bekle dur
Ay üşenmesek kaç kilo alcaz merak ediyorumOo iyiymiş ben hiç sufle yemedigim için canım cekemezkız iki gün önce pudingle püskevit aldım hala usendigimden yapamıyorum kocam evde devlet bahçeli gibi geziyor hanım hanım bizim niye puskevitli pastamız yok
Ben 18. Haftaya kadar +yarım kilo ile geldim ama bu hafta baya yiyorum 4 ayda alamadığım kiloyu alicam bu gidişleAy üşenmesek kaç kilo alcaz merak ediyorumbugün çok kolay bi tarif gördüm airfyerda yapmış birisi . Her an niyeti bozabilirim du bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?