2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sağlıkla giysin inşallah kuzum ben de annemle kontrole giderdim küçük kardeşimle aramız 11 yaş çok heyecanlı oluyor gerçekten inşallah kurtulursun kuzum

Kizlar ya geçen LCW dan hamile taytı aldım ama alırken ince olduğunu hesaba katmadim şimdi içlik niyetine giyiyorum içi polarli hamile taytı yada kalın hamile taytı alan varsa bana link atar mısınız piiiliiis

Bu tarz şeylerde gaza getirmeyelim lütfeeeen yarın pancar yemeği yapayım diyorum ama ona da üşeniyorum mesela. Bu konuda gaza getirebilirsin bak

Ben airfrey da karnıbahar yaptım bugün
Ayyy kızartmasına bayılıyorum yaaaa o gibi mi yaptın kuzum afiyet bal şeker olsun kız

Minnak minnak bölüyorum kuzum karnabaharları, biraz tuz karabiber kimyon zerdeçal hafif yağ ile harmanlıyorum 180 derede 30 dk. Kızarmış gibi oluyor üstüne de yoğurt ohhh mis sağol kuzum sadece bunu yediğimi düşünmeniz beni üzer yanında kıymalı makarna yedim(zaten yeni yeni kıyma yiyorum) şimdi de ballı muzlu süt yaptım kendime Allah ım çok şükür midem iyi yani

Pancar yemeği ne kuzum ben bilmiyorum. Hangi pancar bu ben yarın ıspanak yapcam bebek ıspanak aldım

Kuzum ben trendyoldan fitilli tayt aldım ama daha gelmedi. Kalın mı bilmiyorum ama . Ben de hamile kot pantolonu istiyorum

Kuzum ben trendyoldan fitilli tayt aldım ama daha gelmedi. Kalın mı bilmiyorum ama . Ben de hamile kot pantolonu istiyorum
Bence o fitillilerde incedir ya bakmıştım resimlerine kuzum ben LCW dan aldım dört tane biri kumaş gibi duruyor o favorim, biri siyah kot, biri açık renkli kot, biride koyu renkli kot neden bu kadar çok aldın diye sorarsan outletten aldım baya ucuzdu

Ohhh şifa olsuuuuun benim canım da karnınahar kızartması istiyor ama airfryda yapayım da biraz daha masum olsun bariiiii kuzum pancar kavurması yapıyorum yedin mi daha önce bilmiyorum . önce pancarı haşlıyorum düdüklüde sonra rendeliyorum. Tavada soğan kavuruyorum arkasından rendelediğim pancarları da ekleyip birlikte kavuruyorum5-10 dakika daha . Sonra da üstüne sarımsaklı yoğurtla oh mis çok da faydalıymış . şöyle oluyor bak

Eklentiler

• IMG_5359.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 64
Bende ilk defa duydum pancar kavurmasını kuzum güzel gibi duruyor denemek lazım

Maşallah maşallah. Ben de hiçbir şey alamadım

Yap yap kuzum çok lezzetli oluyor

Aaaa ilk defa gördüm. Pancar da yemiyorum pek. Ama deneyebilirim güzel göründü şu an gözüme

Bende ilk defa duydum pancar kavurmasını kuzum güzel gibi duruyor denemek lazım

Yap yap kuzum çok lezzetli oluyor

Aaaa ilk defa gördüm. Pancar da yemiyorum pek. Ama deneyebilirim güzel göründü şu an gözüme

Mutlaka deneyin kızlar . Tuz eklemeyi unutmayın yazmamışım çoook faydalıymış . Yalnız yedikten sonra wc çıktığınızda korkmayın olur muuuu kırmızı olarak çıkıyor afedersiniz hem idrar hem diğeri

İyi etdin başladın almaya çok güzellerAğrılar bendede oluyor vajina ağrısı sanki hafiflemiş şükür ama sol hep oluyor alıştım ben gece uyuyurken bile zor dönüyorum ağrıdan.
Benim de bu hafta ara ara hep vajinal batmalarım oldu canım. Bende gidince sorucam normal mi diye çok nadir olurdu bu hafta sıklıkla oldu.

İşte şubat grubunda 20li haftalarda da vardı o beni korkutuyor
Ben 20. Haftaya yatın giriyorum ve iki gündür karnım taş gibi olduğu için ağrı olduğu için acile geldim ve kasılma başlamış dedi doktor malesef o 30 lerde olanlar ne yapmış acaba kasılması olanlar

anlanmicak bisey degil canim dakikasinda anlarsin karninin bir tarafı taş gibi oluyo dokundugunda sanki bebegin kafasina dokunuyomus gibi oluyosun diger taraf pamuk gibi biz gecen haftaya kadar bebek diye seviyoduk meger kasilmaymis
Merhaba benimde oluyor ne yaptınız peki bu durumda

Geçmiş olsun . Kasılma için ne dedi doktor

Benim de karnım çok ağrıyor bir kaç gündür arada taş kesiliyor birşey var mıdır bende mi gitsem korktum bak şimdi

Günde bir kez fitil ses acil doktoru olunca soramadım aklıma gelmedi ama bende akşam alırım o halde yatmadan sabah kadar durur yani idra gelene kadar kasılmalar çok erken başladı sanırım ya benim karnım taş gibi gergin oluyor iki üç gündür birde bazi yerleri yumru gibi oluyor daha sert ama ağrısız onu Bebek zannediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…