Tamam canım çok teşekkür ederim öğrendiğim iyi olduEvet canım damaksız. Bak damaklıların görüntüsü şu şekilde oluyor
Sağlıkla giysin inşallah kuzumKızlar ben bugun enfeksiyon için antıbıyotıklı serum yemeye gittım
Haplar ilaçlar fitiller 1 haftalık bi tedavıye grdım, inş kurtulurum şu enfeksıyon belasından
Eşimle ve oğlumla gittik
Ultrasonada koydu doktor yıne, 2 gun öncede muayneye gtmıstım, 4 boyutlu güzel resımler vermişti
Her gün bıkaç kez kasıgımın sol tarafında batmamı desem, çekılmemi desem, gerilme mi desem çok acıyan biley oluyo.
Enfeksıyondanmı bılmıyorum.
Ultrasonda hersey normal hiç üzülme herseyi çok guzel dedi. Rahim uzunlugu, suyu, hersey çok iyi bu agrılar normal dedi
Çunku bıseyın yok dedi
Çok agrın olursa 'endol' makattan fitil vermiştı onu kullan pamuk gbi olursun dedi
8 kasım detaylım var tabi o gazla ilk alışverışımızı de yaptık
Miniçoya girdım kızlar zıbınlar 5 al 4 öde seklınde tanesi 70 tl idi, kumaşlar pamuk
Bıkaç bısey aldım
Emzik konusuna gelınce bnım oğlum emzık kullanmadı, bıberonda kullanmadı
Zorluk çektım evet, uykusunda özellikle emzikle uyursa daha uzun uyuyor, bn emziksiz sıkıntı çektim
Dışarıda yemk yedik wallahı hrseyı yıyorum kolada içtim ohhhçok nadir içerim senede 2-3 kez gbi.. Hamburger, tavuk dunyası, herseyi yıyorum
Ben airfrey da karnıbahar yaptım bugünAy üşenmesek kaç kilo alcaz merak ediyorumbugün çok kolay bi tarif gördüm airfyerda yapmış birisi . Her an niyeti bozabilirim du bakalım
Bu tarz şeylerde gaza getirmeyelim lütfeeeenBen 18. Haftaya kadar +yarım kilo ile geldim ama bu hafta baya yiyorum 4 ayda alamadığım kiloyu alicam bu gidişlearada bari birbirimizi gaza getirelim de usunmeden yapalım su aklimiza gelenleri yap kız kalk şifa olsun bebisine
Ayyy kızartmasına bayılıyorum yaaaa o gibi mi yaptın kuzum afiyet bal şeker olsun kızBen airfrey da karnıbahar yaptım bugün
Minnak minnak bölüyorum kuzum karnabaharları, biraz tuz karabiber kimyon zerdeçal hafif yağ ile harmanlıyorum 180 derede 30 dk. Kızarmış gibi oluyorBu tarz şeylerde gaza getirmeyelim lütfeeeenyarın pancar yemeği yapayım diyorum ama ona da üşeniyorum mesela. Bu konuda gaza getirebilirsin bak
Ayyy kızartmasına bayılıyorum yaaaa o gibi mi yaptın kuzum afiyet bal şeker olsun kız
Pancar yemeği ne kuzum ben bilmiyorum. Hangi pancar buBu tarz şeylerde gaza getirmeyelim lütfeeeenyarın pancar yemeği yapayım diyorum ama ona da üşeniyorum mesela. Bu konuda gaza getirebilirsin bak
Ayyy kızartmasına bayılıyorum yaaaa o gibi mi yaptın kuzum afiyet bal şeker olsun kız
Kuzum ben trendyoldan fitilli tayt aldım ama daha gelmedi. Kalın mı bilmiyorum ama . Ben de hamile kot pantolonu istiyorumKizlar ya geçen LCW dan hamile taytı aldım ama alırken ince olduğunu hesaba katmadim şimdi içlik niyetine giyiyorumiçi polarli hamile taytı yada kalın hamile taytı alan varsa bana link atar mısınız piiiliiis
Bence o fitillilerde incedir ya bakmıştım resimlerine kuzumKuzum ben trendyoldan fitilli tayt aldım ama daha gelmedi. Kalın mı bilmiyorum ama . Ben de hamile kot pantolonu istiyorum
Ohhh şifa olsuuuuunMinnak minnak bölüyorum kuzum karnabaharları, biraz tuz karabiber kimyon zerdeçal hafif yağ ile harmanlıyorum 180 derede 30 dk. Kızarmış gibi oluyorüstüne de yoğurt ohhh mis sağol kuzum sadece bunu yediğimi düşünmeniz beni üzer yanında kıymalı makarna yedim(zaten yeni yeni kıyma yiyorum ) şimdi de ballı muzlu süt yaptım kendime Allah ım çok şükür midem iyi yani
Bende ilk defa duydum pancar kavurmasını kuzum güzel gibi duruyor denemek lazımOhhh şifa olsuuuuunbenim canım da karnınahar kızartması istiyor ama airfryda yapayım da biraz daha masum olsun bariiiii kuzum pancar kavurması yapıyorum yedin mi daha önce bilmiyorum . önce pancarı haşlıyorum düdüklüde sonra rendeliyorum. Tavada soğan kavuruyorum arkasından rendelediğim pancarları da ekleyip birlikte kavuruyorum5-10 dakika daha . Sonra da üstüne sarımsaklı yoğurtla oh mis çok da faydalıymış . şöyle oluyor bak
Maşallah maşallah. Ben de hiçbir şey alamadımBence o fitillilerde incedir ya bakmıştım resimlerine kuzumben LCW dan aldım dört tane biri kumaş gibi duruyor o favorim, biri siyah kot, biri açık renkli kot, biride koyu renkli kot neden bu kadar çok aldın diye sorarsan outletten aldım baya ucuzdu
Yap yap kuzum çok lezzetli oluyorOhhh şifa olsuuuuunbenim canım da karnınahar kızartması istiyor ama airfryda yapayım da biraz daha masum olsun bariiiii kuzum pancar kavurması yapıyorum yedin mi daha önce bilmiyorum . önce pancarı haşlıyorum düdüklüde sonra rendeliyorum. Tavada soğan kavuruyorum arkasından rendelediğim pancarları da ekleyip birlikte kavuruyorum5-10 dakika daha . Sonra da üstüne sarımsaklı yoğurtla oh mis çok da faydalıymış . şöyle oluyor bak
Bende ilk defa duydum pancar kavurmasını kuzum güzel gibi duruyor denemek lazım
Yap yap kuzum çok lezzetli oluyor
Aaaa ilk defa gördüm. Pancar da yemiyorum pek. Ama deneyebilirim güzel göründü şu an gözüme
Benim de bu hafta ara ara hep vajinal batmalarım oldu canım. Bende gidince sorucam normal mi diye çok nadir olurdu bu hafta sıklıkla oldu.İyi etdin başladın almaya çok güzellerAğrılar bendede oluyor vajina ağrısı sanki hafiflemiş şükür ama sol hep oluyor alıştım ben gece uyuyurken bile zor dönüyorum ağrıdan.
Ben 20. Haftaya yatın giriyorum ve iki gündür karnım taş gibi olduğu için ağrı olduğu için acile geldim ve kasılma başlamış dedi doktor malesef o 30 lerde olanlar ne yapmış acaba kasılması olanlarİşte şubat grubunda 20li haftalarda da vardı o beni korkutuyor
Merhaba benimde oluyor ne yaptınız peki bu durumdaanlanmicak bisey degil canim dakikasinda anlarsin karninin bir tarafı taş gibi oluyo dokundugunda sanki bebegin kafasina dokunuyomus gibi oluyosun diger taraf pamuk gibi biz gecen haftaya kadar bebek diye seviyoduk meger kasilmaymis
Geçmiş olsun . Kasılma için ne dedi doktorBen 20. Haftaya yatın giriyorum ve iki gündür karnım taş gibi olduğu için ağrı olduğu için acile geldim ve kasılma başlamış dedi doktor malesef o 30 lerde olanlar ne yapmış acaba kasılması olanlar
Benim de karnım çok ağrıyor bir kaç gündür arada taş kesiliyor birşey var mıdır bende mi gitsem korktum bak şimdiBen 20. Haftaya yatın giriyorum ve iki gündür karnım taş gibi olduğu için ağrı olduğu için acile geldim ve kasılma başlamış dedi doktor malesef o 30 lerde olanlar ne yapmış acaba kasılması olanlar
Günde bir kez fitil ses acil doktoru olunca soramadım aklıma gelmedi ama bende akşam alırım o halde yatmadan sabah kadar durur yani idra gelene kadar kasılmalar çok erken başladı sanırım ya benim karnım taş gibi gergin oluyor iki üç gündür birde bazi yerleri yumru gibi oluyor daha sert ama ağrısız onu Bebek zannediyordumCanım doktorun progestanı nasıl kullanmanı söyledi onu sor bi mesela ben eskiden sabah 1 akşam 1 vajinal yoldan alıyordum ama şimdi değiştirdi gündüz alıntı yapıyor fitil vajinal alınca gece yatarken 2 kez vajinal alıyorum öyle uyuyorum. Progestan fitili vajinal yaptıktan sonra minimum 20 dk yatman lazım ki ilaç emilsin zaten kalan dış kabuğunu akıntı olarak atıyor yani kullandıktan sonra çamaşırında beyaz çökelek gibi bazen ilacın kabuğunu görebilirsin su gibi akıntı olarak atıyor vücut o yüzden iyi kurulamak gerek o bölgeyi yoksa Allah korusun bir de enfeksiyonla uğraşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?