2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ayy doğum yapana kadar görüşmeseler keske bizle...gercekten kaşınmasalar düzgünce dursalar bi problem yok ama illa her şeye karışacaklar. Sanane benim çocuğuma koyacağım isimden.
Ayy Allah'tan benim görümcem çok iyi o konularda geçen gün eltim diyorki bana sen oğlunu doğum yaptığında hiç birimize elletmedin sanki kaçırıcaz çocuğu ben daha ağzımı acmadan görümcem verdi cevabını herkesin annelik tarzı aynı olmak zorunda degil oda hassas demekki sen elden ele verirsin nasıl normal geliyorsa sana oda vermek istemez aynı şekilde normal onu ilgilendirir dedi ohhhh içimin yağları eridi

ayy doğum yapana kadar görüşmeseler keske bizle...gercekten kaşınmasalar düzgünce dursalar bi problem yok ama illa her şeye karışacaklar. Sanane benim çocuğuma koyacağım isimden.
Valla ya kendileri de isim koydu. Hiç de iyi kötü bişey demedim . Çok güzelmiş adıyla yaşasın dedim geçtim :) bunu yapmak bu kadar zor olmamalı

Ay bide benim kv ters dogurmus 2 cocugunuda ayaktan gelmisler her dogum konusunda anlatiyo iste ben ne zorluklarla dogurdum diye sanki zorlukla dogurmak iyi biseymis gibi hastaneleri falan hla eski zamandaki gibi saniyolar elimizde imkan fazla suan hangisi anne ve bebek icin en guzeliyse o olsun anneyede zorluk yasatmaya gerek yok yaaaniii

Iste bazi kisiler ogullarinin abi-kardeslerinin evlendigini kendi ailesini kurdugunu falan kabul edemiyo malesef oyle olsa hic kaynana gorumce olaylari da olmaz ama nerdeeee
ben uyarcsm zaten herkesi doğuma gitmeden ben zsten alıngan biriyim lohusalığımda şunu yap bunu yap diyip yetersiz hissettirmeyin dicem açıkça

benim görümceler de nerden laf soksak diye düşünüyo Heke en büyük hayattaki tek derdi benim sanki hep böyle benim beğendiğim şeyleri beğenmeme çabasında

Aynen öyle ya zor doğuran sanki daha çok hak ediyor anneliği. Bugün sezeryana bulaşma normal doğur dedikleri için ben 5 ay sonra sezeryan olursam takıcam kafaya bunlar ne dicek diye. İster istemez etkileniyor insan

Valla ya kendileri de isim koydu. Hiç de iyi kötü bişey demedim . Çok güzelmiş adıyla yaşasın dedim geçtim :) bunu yapmak bu kadar zor olmamalı
Kız insanlar çok değişik kendilerinde bu karışma hakkını nerden buluyorlar anlamiyorum demin yazdım ya eltim oğlumu doğum yaptığımda çocuğu elletmedin diye bana laf sokmaya çalıştı diye ortak bir arkadaşımızda geldi hastaneye tebrik etmeye bana dedi ki çocuğun altını değiştireyim ver bende yok ben yaparım saol dedim gitmiş eltime demiski vaay anam bir erkek doğuran o mu? Ben bunu dediğini geçen gun öğrendim eltimden dedim ki o kim oluyor ki dışardan gelip benim yeni doğan cocugumun altini değiştirecek, hangi vasıfla bu hakkı buluyor kendinde bütün sinirlerim zıpladı...

ben uyarcsm zaten herkesi doğuma gitmeden ben zsten alıngan biriyim lohusalığımda şunu yap bunu yap diyip yetersiz hissettirmeyin dicem açıkça
Ooof en guzeli ben simdiden soyledim herkese sonradan ters cevap veririm kirilirsiniz dedim ki cevap vermesem bile ben sevmedigim bisey duyunca suratim hemen dusuyo düsmana bakar gibi bakiyomusum o yuzden anliyolar ama soylemek en guzeli bencede

Aynen öyle ya zor doğuran sanki daha çok hak ediyor anneliği. Bugün sezeryana bulaşma normal doğur dedikleri için ben 5 ay sonra sezeryan olursam takıcam kafaya bunlar ne dicek diye. İster istemez etkileniyor insan
Hiiiicc sen kafana takma onemli olan dogurmak degil buyutmek yoksa cope birakan bebekleride birileri evde doguruyo yani onlar daha mi iyi anne ? Bebislerimiz nasil gelmek isterse bizede kabul etmek duser begenmeyenede ... duser

benim görümceler de nerden laf soksak diye düşünüyo Heke en büyük hayattaki tek derdi benim sanki hep böyle benim beğendiğim şeyleri beğenmeme çabasında
Bende bir tane Allah'tan oda allah razı olsun hep desteğini gördüm ablalik yaptı belki biz ilk önce gorumcemle arkadaştık komsuyduk ondan kaynaklıdır ben onların ellerinde büyüdüm baktılar bu gitmiyor gelin olarak alalım bari dediler

ayy bende aynı o kişiyi boğacak gibi oluyorum istiyolarsa desinker bende asık suratla bebişimi alır odadan cıkmam

[/QUOTE] Ben bile gıcık oldum . Ne kıymetli çocuğun varmış diyolar. Tabi ki kıymetli . En kıymetli hatta. Ben de değiştirmesini istemezdim altını Gitsinler kendi cocuklarına annelik yapsınlar. Bizimkine değil.

ne güzel bende öyle olmak isterdim ama bunlar değişik biraz bide ben tek gelinim he bi tane fena bi eltim olsaydı kedi gibi olurlaedı kesin

Ben bile gıcık oldum . Ne kıymetli çocuğun varmış diyolar. Tabi ki kıymetli . En kıymetli hatta. Ben de değiştirmesini istemezdim altını Gitsinler kendi cocuklarına annelik yapsınlar. Bizimkine değil.
[/QUOTE]
Aynenn oylee yaa kız ben bazen ne düşünüyorum biliyormusun sizin de aklınızda bulunsun doktorunuzla konuştuğumuz zaman hastane odanıza ziyeretci yasağı koyabiliyormus biliyorsunuz gelen giden çok oluyor hem bizede bahane bulamaz kimse normal doğumda sıkıntı olmaz aynı gün bile çıkıyorsun hastaneden ama sezaryen de iki gün kaliyorsun ya o zaman işe yarayabilir

ben 5 yasına kadar sürekli emzik emdim kardeşimi kıskanıp devam etmişim dişlerim hem çok düzgün hem de çürüğüm bile hiç olmadı :) emzik emmese parmağını emiyor o ds parmakta yamulma yapıyor :/

Oyyy ne güzel darısı bizlerin de başına ben çok geriliyorum nasıl olacak diye
Hepinizin çok güzel geçsin inşallah canım ben de gerildim aslında tek tek organlarına bakarken bir şey çıkacak diye korkudan tetikte bekledim ama çok da tıbbi terimlerle konuştu asistanı da bilgisayara girdi tek tek ama çok şükür baktığı her şey için iyi yorum yaptı ama yüzünü sakladı 2 hafta sonra da yüzünü kulağını yarım dudak damak var mı vs gibi şeyleri inceleyecek bakalım şimdi de onu bekle dur

Ayyy sende detaylıya girdin ne güzel ya canım atlattın şükürDarısı bizlere
%80 atlattım yüz kısmını da 2 hafta sonra inceleyecek ne yaptıysa göremedi plasentayı siper etti yüzüne o yüzden sonrakinde beyin, kulak, dudak, göz vs inceleyecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…