Bence mantıklı kuzum. Ben az önce 6-9 aylık alt üst aldımKızlar sizce nasıl? bunlardan alacağım da şimdi ha e bebek ürünlerinde %20 indirim vardı benim gezip alma gibi bir durumum yok internetten alıyorum ayakta duramadığım için. 3 ay olanları zaten bizimkiler tahmini şubatta gelecek 3 ay olanı nişana kadar giyerler yenidoğan boyu kısa geldi bana 56 cm hemen uzarlar yenidoğan çok alırsam boşa olur çevreden alacağım yenidoğan kıyafetleri zaten. 6 ay dan 9 aya kadar ya yazın giysileri evde veya dışarda. 3 ay içi hem uzun kollu hem kısa kollu aldım çünkü ğev sıcak dışarısı soğuk ya da evde de belki uzun giyerler mantıklı mı onaylayacağım sepeti
6-9 ayı kısa kollu mu aldın canım ben bir kaç 6 ayı kısa kollu aldım 9 aylıkların bazılarını uzun aldımBence mantıklı kuzum. Ben az önce 6-9 aylık alt üst aldım
Cansuuu senin de mi kızKızlar sizce nasıl? bunlardan alacağım da şimdi ha e bebek ürünlerinde %20 indirim vardı benim gezip alma gibi bir durumum yok internetten alıyorum ayakta duramadığım için. 3 ay olanları zaten bizimkiler tahmini şubatta gelecek 3 ay olanı nişana kadar giyerler yenidoğan boyu kısa geldi bana 56 cm hemen uzarlar yenidoğan çok alırsam boşa olur çevreden alacağım yenidoğan kıyafetleri zaten. 6 ay dan 9 aya kadar ya yazın giysileri evde veya dışarda. 3 ay içi hem uzun kollu hem kısa kollu aldım çünkü ğev sıcak dışarısı soğuk ya da evde de belki uzun giyerler mantıklı mı onaylayacağım sepeti
Son cümleni okumamışımbenim 3.hamileligim bu 2 kızım var ikisinde de doğum yapana kadar kustum. Bu erkek şükür dediğim gibi bulantım pek olmadı ama ağzımın tadı yok bunda da
hep tulum görüyorum ben ama alt üst 0-3 ay mı alalımAynen size katılıyorum ilk zamanlar çok kaka yapıyorlar sürekli bi bez degstrme oluyor
Evet canım ikiside kızCansuuu senin de mi kızben kıyafetleri aileden kalanları giydiricem bi de mothercare almayı düşünüyorum onlar batmıyo diye çocuklara
Kızlar haftanız ve bebeğinizin boy kilosunu yazar mısınız rica etsembenim bebeğin boyu kısa gibi geliyor bana 23 hafta 24 cm 530 gram
Ya seninki 21 haftalıkken bile benimkinden uzunmuş, aslında babası da kısa değil 1.80 boyunda ama niye böyle anlamıyorum. Kiloyu da sıkıntı yapma bence o senin yediğin şeylerle alakalıdır, boy değişeceğini zannetmiyorum yeme içmeyleBence kilosu gayet iyi boyu da normal sinirlarda. Bizimki 21 haftalikken 27 cm , 400 grdi. Benimki de biraz zayif gidiyor gibi geliyor bana ama ben de ideal kilomun altindaydim tum hayatim boyunca o yuzden cok endiselenmiyorum.
Ya seninki 21 haftalıkken bile benimkinden uzunmuş, aslında babası da kısa değil 1.80 boyunda ama niye böyle anlamıyorum. Kiloyu da sıkıntı yapma bence o senin yediğin şeylerle alakalıdır, boy değişeceğini zannetmiyorum yeme içmeyle
Merhaba hanımlar nasılsınız? Evde esneme egzersizi ya da pilates yapanlar var mı? Hangi videolardan yapıyorsunuz?
E bebekte vs görmüştüm 3 aylık olarak takımlarda var. Yenidoğanlar çok küçük oluyor hemen küçülür. 3 ay almak daha iyi olur.hep tulum görüyorum ben ama alt üst 0-3 ay mı alalım
Ultrasona göre 21+1 iken 420 gr dıKızlar haftanız ve bebeğinizin boy kilosunu yazar mısınız rica etsembenim bebeğin boyu kısa gibi geliyor bana 23 hafta 24 cm 530 gram
Mat pilates mi reformer mi yapıyorsunuz? Doktor bana sadece mat pilates yapabilirsin dedi ama burda mat yaptıran stüdyo bulamadım.Evde yapmiyorum ama hamile pilates&yogaya gidiyorum 1 ay oldu. Beliz Bediz Sinan'in youtube videolarinin iyi oldugunu duydum.
Kuzum uzun kollu aldım çünkü biz doğudayız soğuk olur akşamları ya da evde6-9 ayı kısa kollu mu aldın canım ben bir kaç 6 ayı kısa kollu aldım 9 aylıkların bazılarını uzun aldım
Kuzum benim mağaza şansım yokKızlar geçen gün forum istanbul e-bebek'e gtmiştım
O mahallede oturuyorum, braz e-bebek turu attırayım sze
Yenidoğan kadife ayaklı pijama cok hoşuma gttı, bn kış oldugu için en kucuk bedenını alacagım, 70 tl
3'lü çorap 60 tl
Yenıdoğan şapka 40 tl, eldıven 2 adet 40 tl
Yenidoğan tulumlar ayaklı 180 tl idi
Zıbınlar indırımli 6 al 5 öde 40-50 tl idi
Biberon wee baby 82 tl, tırnak makası 60 tl
Diş kaşıyıcılar 40 tl
Ağız mendilleri 6lı 70 tl
Emzikler 75 tl
Tanesi 10 tl çoraplar vardı
Fiyatlar bna çok pahalı gelmedi açıkçası
Çunku burda szden gercekten cok ucuk fıyatlar görüyorum.
2 gun önce gaziosmanpaşaya gtmiştım
Ordanda 100 tl ayaklı zıbın, eldıven, 60 tlye pijama takımı, 25 tl ye kılotlu çorap,
Doğdugunda bu fıyatlardan alamayacagz çunku. Oyuzden ufaktan uygun ve kalıtelı ne bulursam alıyorum açıkçası, 2 yaş bıle alıyorum
Kuzum ben en son 18+6 da gittim. 234 gr 18-19 cm dediKızlar haftanız ve bebeğinizin boy kilosunu yazar mısınız rica etsembenim bebeğin boyu kısa gibi geliyor bana 23 hafta 24 cm 530 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?