2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bence mantıklı kuzum. Ben az önce 6-9 aylık alt üst aldım

Cansuuu senin de mi kız ben kıyafetleri aileden kalanları giydiricem bi de mothercare almayı düşünüyorum onlar batmıyo diye çocuklara

Son cümleni okumamışım benim 3.hamileligim bu 2 kızım var ikisinde de doğum yapana kadar kustum. Bu erkek şükür dediğim gibi bulantım pek olmadı ama ağzımın tadı yok bunda da

Ayy gercekten sapka cikartiyorum. Biz bir cocuga 4 senede zor karar verdik (ben asla istemiyordum), dogum sezaryen olmak zorunda kalirsa (yurtdisindayiz keyfi sezaryen yok) ben tuplerimi baglatacagim yoksa esim vazektomi olacak. Ben tekrar o ilk 2 ayi asla yasamayi goze alamam

Kızlar haftanız ve bebeğinizin boy kilosunu yazar mısınız rica etsem benim bebeğin boyu kısa gibi geliyor bana 23 hafta 24 cm 530 gram

Bence kilosu gayet iyi boyu da normal sinirlarda. Bizimki 21 haftalikken 27 cm , 400 grdi. Benimki de biraz zayif gidiyor gibi geliyor bana ama ben de ideal kilomun altindaydim tum hayatim boyunca o yuzden cok endiselenmiyorum.

Bence kilosu gayet iyi boyu da normal sinirlarda. Bizimki 21 haftalikken 27 cm , 400 grdi. Benimki de biraz zayif gidiyor gibi geliyor bana ama ben de ideal kilomun altindaydim tum hayatim boyunca o yuzden cok endiselenmiyorum.
Ya seninki 21 haftalıkken bile benimkinden uzunmuş, aslında babası da kısa değil 1.80 boyunda ama niye böyle anlamıyorum. Kiloyu da sıkıntı yapma bence o senin yediğin şeylerle alakalıdır, boy değişeceğini zannetmiyorum yeme içmeyle

Bizim doktorumuz boyu ust sinirda dedi ama muhtemelen genetik olarak normalden uzun dogacak cunku ben 1.75'im, esim 1.90'nin uzerinde. Sizinki de 24-25. haftada 30'u gorur muhtemelen bir anda buyuyorlar o donemde cunku. 26.haftada falan kilosu bile iki katina yaklasik artabiliyor

Kızlar geçen gün forum istanbul e-bebek'e gtmiştım
O mahallede oturuyorum, braz e-bebek turu attırayım sze

Yenidoğan kadife ayaklı pijama cok hoşuma gttı, bn kış oldugu için en kucuk bedenını alacagım, 70 tl
3'lü çorap 60 tl
Yenıdoğan şapka 40 tl, eldıven 2 adet 40 tl
Yenidoğan tulumlar ayaklı 180 tl idi
Zıbınlar indırımli 6 al 5 öde 40-50 tl idi
Biberon wee baby 82 tl, tırnak makası 60 tl
Diş kaşıyıcılar 40 tl
Ağız mendilleri 6lı 70 tl
Emzikler 75 tl
Tanesi 10 tl çoraplar vardı
Fiyatlar bna çok pahalı gelmedi açıkçası
Çunku burda szden gercekten cok ucuk fıyatlar görüyorum.

2 gun önce gaziosmanpaşaya gtmiştım
Ordanda 100 tl ayaklı zıbın, eldıven, 60 tlye pijama takımı, 25 tl ye kılotlu çorap,
Doğdugunda bu fıyatlardan alamayacagz çunku. Oyuzden ufaktan uygun ve kalıtelı ne bulursam alıyorum açıkçası, 2 yaş bıle alıyorum

Eklentiler

• InCollage_20231110_204926314.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 63
  • InCollage_20231110_204826603.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 71
  • InCollage_20231110_204740426.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 75
Kuzum benim mağaza şansım yok mecbur internet. İndirim görünce alıyorum ama mağazalardan hiç haberim yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…