2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar haftanız ve bebeğinizin boy kilosunu yazar mısınız rica etsem benim bebeğin boyu kısa gibi geliyor bana 23 hafta 24 cm 530 gram
Benim kendi doktorum da detaylı ultrason da perinatolog da hiç boy uzunluğu söylemedi sadece kolları ve bacakları haftasına göre 1 hafta önde uzun olacak dedi kilosunu 20. Hafta da 400 gr diğeri 412 gr dedi. Acaba boy neden hiç söylemiyorlar oysaki 2 haftada bir doktora gidiyorum sadece kilo söyleniyor baş, gövde ve kol bacak uzunluklara bakılıyor

Kızlar iyi akşamlar amniyosentez sonucum çıktı çok şükür %99 risksiz normal çıktı bugünkü duygularımı inanın şuan dile getiremem perinataloji önünde benim ağlamam mi dersiniz eşimin ağlaması görümcemin ağlaması 7 yaşında oğlumun annecim üzülme artık demesine mi ağlayım Rabb'im hiç bir anneyi evladiyla sınamasın bizim için çok zor bir süreçti bu 10 gün Rabbime hamd olsun bize müjdeli haberi verdi

Çok şükür canım gözün aydınben seni çok iyi anlıyorum ben fetal DNA testimin cevabı iyi çıkınca çok ağlamıştım hiç cinsiyet umrumda bile diğildi

maşallah canım içiniz rahat eder çok şükür

Çok şükür canım gözün aydınben seni çok iyi anlıyorum ben fetal DNA testimin cevabı iyi çıkınca çok ağlamıştım hiç cinsiyet umrumda bile diğildi
Ay gerçekten kuzum cinsiyet falan dert değilki inan sağlık okadar önemli ki bugün bir kez daha anladım çok sağol Allah razı olsun darısı tüm bekleyen kardeşlerime

Gozunuz aydin, cok sevindim

Ayyyyy nasıl sevindim kuzum gözünüz aydın inşallah hep mutluluktan ağlayalım

Canımm çok çok sevindim gözünüz aydın olsunnn çapada o kadar kötü anılarım var ki... O bekleme alanında ağlama krizine girdim bende malesef bizimki çok acı sonlandı ama seni böyle mutlu haberle duydum ya nasıl sevindim Allah'ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bundan sonra hep mutlu olun

Hepsi birbirinden güzel kuzumm fiyatlar baya iyi bence kaçırma mantıklı seçimler yapmışsın

Ben şimdi bunu sipariş etdim ve daha dışarıya bir şey almam bu yeter benim için belki kazaklarım olmayınca 1 tane kazak alırım zaten çok yürüyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…