Hiç takılma bence kuzum Arya gayet hoş bi isim benceKızlar yaaa kızımın adını Arya koymayı düşünüyorum. Ama tabi ki yorumlardaha doğrusu kimseye söylemiyorum ama kızkardeşime söylemiştim. Kaba deyip duruyor. Onun yerine Alya olsun diyor. Ama bana da Arya daha kibar geliyor. Sinir oluyorum biri kötü yorum yapınca ya
Kız eşim beni Harry Potter dan soğuttuAhahahhahahahabenim de arkadaşım bana hediye İngiltere’den asa getirmişti. Hala duruyor tabi ki bana alınan her hediye Harry Potter lı eşim de şimdi görse bi şey Harry li hemen alır bana
Benim eşim de geçiyor dalga. Ama yine de izliyor benleKız eşim beni Harry Potter dan soğuttufantastik film hiç sevmez bende ısrar ettim nolur izle çok seviceksin dedim bütün seriyi izledik dalga geçti her sahnede ara ara sersemlettt diye hareketler falan yapıyor ölüyorum gülmekten yaa cinemaksimum da 50 TL bileti biliyor musun tekrar veriliyor çok gitmek istiyorummm tekrar sinemada izlemek istiyorum
Ayyy dimi yaaa. Nesini beğenmiyorlar anlamıyorum. Bence gayet hoşHiç takılma bence kuzum Arya gayet hoş bi isim bence
Kuzum iki üç gündür peçete ile kurularken vajina içi kaşınıyor gibi hissettim ay bir kaşır gibi yaptım sürekli kaşınma hissi oluştu bu sefer çevresi değil ama içi, ben hiç mantar olmadım dışardan gözüküyor mu bakınca bilemedim ki oldum muVajina girişi ve çevresinde kaşıntı olabilir canım. Geçmiş olsun mantar mı oldun?
Bizdede durum aynı oldu isim konusunda Aziz çok istedik olsun kp dedi günah olmazmış bu ismi koymak..biz yine umursamadık sonrada kardeşim aradı dedi enişte hocalara sormuş bazıları diyor günah bazıları yok günah diğilmiş ama bu kadar isim varken koymasınlar en iyisi bizde düşündükki eğer öyleyse koymayakKızlar yaaa kızımın adını Arya koymayı düşünüyorum. Ama tabi ki yorumlardaha doğrusu kimseye söylemiyorum ama kızkardeşime söylemiştim. Kaba deyip duruyor. Onun yerine Alya olsun diyor. Ama bana da Arya daha kibar geliyor. Sinir oluyorum biri kötü yorum yapınca ya
Dışarıdan gözükmez canım. Bi takip et bakalım kaşıntı azalmaz yada geçmezse yarın acile git ilaç verirler. Mantar olmuş olabilirsinKuzum iki üç gündür peçete ile kurularken vajina içi kaşınıyor gibi hissettim ay bir kaşır gibi yaptım sürekli kaşınma hissi oluştu bu sefer çevresi değil ama içi, ben hiç mantar olmadım dışardan gözüküyor mu bakınca bilemedim ki oldum mu
Kuzum senin içine ne siniyorsa onu koy kimsenin dediğine bakma, herkes beğendiği ismi kendi çocuğuna koysun seninkine karışmasın... sinir oluyorum böyle insanın hevesini içine kaçırıyorlarKızlar yaaa kızımın adını Arya koymayı düşünüyorum. Ama tabi ki yorumlardaha doğrusu kimseye söylemiyorum ama kızkardeşime söylemiştim. Kaba deyip duruyor. Onun yerine Alya olsun diyor. Ama bana da Arya daha kibar geliyor. Sinir oluyorum biri kötü yorum yapınca ya
Offf niye herkes çok bilmişlik yapıyor yani. İsteyen istediği ismi koysun. Ben kendi adımı seviyorum Allah için güzel koymuşlar adımı ama orada bitti görevleriBizdede durum aynı oldu isim konusunda Aziz çok istedik olsun kp dedi günah olmazmış bu ismi koymak..biz yine umursamadık sonrada kardeşim aradı dedi enişte hocalara sormuş bazıları diyor günah bazıları yok günah diğilmiş ama bu kadar isim varken koymasınlar en iyisi bizde düşündükki eğer öyleyse koymayakAma sende böyle bir durum yokki sen ne istiyorsun onu koy bence
Ben de sinir oluyorum yaa. Dedim sen koyarsın Alya. Ben Arya koycamKuzum senin içine ne siniyorsa onu koy kimsenin dediğine bakma, herkes beğendiği ismi kendi çocuğuna koysun seninkine karışmasın... sinir oluyorum böyle insanın hevesini içine kaçırıyorlar
Hahah doğru diyor adamBenim eşim de geçiyor dalga. Ama yine de izliyor benleo yüzüklerin efendisi seviyor ben Harry. Ama ikisini de beraber oturup baştan sonra izliyoruz benim ki de öl voldemort öl vodemort diyor Harry Potter ın özetiymiş
Ahahahhahah biz onun taklidini çok yaparız evdeHahah doğru diyor adamben yüzüklerin efendisi izledim ama tekrar izleyemiyorum korkuyorum kiyyymettlimiiiss den
Offf niye herkes çok bilmişlik yapıyor yani. İsteyen istediği ismi koysun. Ben kendi adımı seviyorum Allah için güzel koymuşlar adımı ama orada bitti görevlerikızkardeşim de kendi kızı olursa koysun Alya. Dedim zaten o çocuk düşünmüyor
Ayy ne güzel olurduuu şöyle ağız tadıyla aynı duygularla izleyebilecegim biriA Asliyokfotokopisivar ayyy orada olsam gelirdim senle izlemeyeburada cinemaximum yok tabi ki şaşırmadın dimi
Adıyla yaşasın kuzumahh kuzum koy tabi sen neden dinliyorsun ki bu senin çocuğun..biz Yunus ismine karar verdik her kes şaşırdı ama bizim umrumuzda diğil soy isimle çok uyğun ikiside YY olunca
Sen aştık minnoşlarınlarınla bol bol izlersinAyy ne güzel olurduuu şöyle ağız tadıyla aynı duygularla izleyebilecegim birihahah yaa kiyamam yaa
Amin kuzum AminAdıyla yaşasın kuzumbizim de Arya ile uyumlu. Askında Alya ile de uyumlu. Gerçekten güzel Alya da ama ben Arya yı ilk evlendiğimiz senelerde seçmiştim
HahahAhahahhahah biz onun taklidini çok yaparız evdeçok komik
Tamam kuzum çok saolDışarıdan gözükmez canım. Bi takip et bakalım kaşıntı azalmaz yada geçmezse yarın acile git ilaç verirler. Mantar olmuş olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?