2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Hiç takılma bence kuzum Arya gayet hoş bi isim bence

Ahahahhahahaha benim de arkadaşım bana hediye İngiltere’den asa getirmişti. Hala duruyor tabi ki bana alınan her hediye Harry Potter lı eşim de şimdi görse bi şey Harry li hemen alır bana
Kız eşim beni Harry Potter dan soğuttu fantastik film hiç sevmez bende ısrar ettim nolur izle çok seviceksin dedim bütün seriyi izledik dalga geçti her sahnede ara ara sersemlettt diye hareketler falan yapıyor ölüyorum gülmekten yaa cinemaksimum da 50 TL bileti biliyor musun tekrar veriliyor çok gitmek istiyorummm tekrar sinemada izlemek istiyorum

Benim eşim de geçiyor dalga. Ama yine de izliyor benle o yüzüklerin efendisi seviyor ben Harry. Ama ikisini de beraber oturup baştan sonra izliyoruz benim ki de öl voldemort öl vodemort diyor Harry Potter ın özetiymiş

Vajina girişi ve çevresinde kaşıntı olabilir canım. Geçmiş olsun mantar mı oldun?
Kuzum iki üç gündür peçete ile kurularken vajina içi kaşınıyor gibi hissettim ay bir kaşır gibi yaptım sürekli kaşınma hissi oluştu bu sefer çevresi değil ama içi, ben hiç mantar olmadım dışardan gözüküyor mu bakınca bilemedim ki oldum mu

Bizdede durum aynı oldu isim konusunda Aziz çok istedik olsun kp dedi günah olmazmış bu ismi koymak..biz yine umursamadık sonrada kardeşim aradı dedi enişte hocalara sormuş bazıları diyor günah bazıları yok günah diğilmiş ama bu kadar isim varken koymasınlar en iyisi bizde düşündükki eğer öyleyse koymayakAma sende böyle bir durum yokki sen ne istiyorsun onu koy bence

Dışarıdan gözükmez canım. Bi takip et bakalım kaşıntı azalmaz yada geçmezse yarın acile git ilaç verirler. Mantar olmuş olabilirsin

Kuzum senin içine ne siniyorsa onu koy kimsenin dediğine bakma, herkes beğendiği ismi kendi çocuğuna koysun seninkine karışmasın... sinir oluyorum böyle insanın hevesini içine kaçırıyorlar

Offf niye herkes çok bilmişlik yapıyor yani. İsteyen istediği ismi koysun. Ben kendi adımı seviyorum Allah için güzel koymuşlar adımı ama orada bitti görevleri kızkardeşim de kendi kızı olursa koysun Alya. Dedim zaten o çocuk düşünmüyor

Kuzum senin içine ne siniyorsa onu koy kimsenin dediğine bakma, herkes beğendiği ismi kendi çocuğuna koysun seninkine karışmasın... sinir oluyorum böyle insanın hevesini içine kaçırıyorlar
Ben de sinir oluyorum yaa. Dedim sen koyarsın Alya. Ben Arya koycam sonra annnem de wp grubundan Alya nın anlamını atmış bunun anlamı daha güzelmiş aslında diye. Ben Arya istiyorum dedim. Söylemesi daha hoş geliyor bana. Ala diye öğrencim var söylerken zorlanıyorum oradaki L bana zor geliyor Alya da da öyle. Anlamı çok güzel. Alya da güzel ama ben yollar önce seçmiştim Arya yı

Hahah doğru diyor adam ben yüzüklerin efendisi izledim ama tekrar izleyemiyorum korkuyorum kiyyymettlimiiiss den

ahh kuzum koy tabi sen neden dinliyorsun ki bu senin çocuğun..biz Yunus ismine karar verdik her kes şaşırdı ama bizim umrumuzda diğil soy isimle çok uyğun ikiside YY olunca

ahh kuzum koy tabi sen neden dinliyorsun ki bu senin çocuğun..biz Yunus ismine karar verdik her kes şaşırdı ama bizim umrumuzda diğil soy isimle çok uyğun ikiside YY olunca
Adıyla yaşasın kuzum bizim de Arya ile uyumlu. Askında Alya ile de uyumlu. Gerçekten güzel Alya da ama ben Arya yı ilk evlendiğimiz senelerde seçmiştim

Adıyla yaşasın kuzum bizim de Arya ile uyumlu. Askında Alya ile de uyumlu. Gerçekten güzel Alya da ama ben Arya yı ilk evlendiğimiz senelerde seçmiştim
Amin kuzum Amin Tamam işte bak ne güzel hep istediğin işim olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…