Kızlar isim konusunda fikir almayın bnce. Çunku hrkes rahatca fikrini söyleme greği duyuyor ve buda can sıkıcı oluyor bu kardesıniz olsa bıle, bu bınım düşüncemBen de sinir oluyorum yaa. Dedim sen koyarsın Alya. Ben Arya koycamsonra annnem de wp grubundan Alya nın anlamını atmış bunun anlamı daha güzelmiş aslında diye. Ben Arya istiyorum dedim. Söylemesi daha hoş geliyor bana. Ala diye öğrencim var söylerken zorlanıyorum oradaki L bana zor geliyor Alya da da öyle. Anlamı çok güzel. Alya da güzel ama ben yollar önce seçmiştim Arya yı
Bence arya da çok güzel benim kızımın adı Alya ya çok benzedikleri için kulağıma çok hoş geldi o daBen de sinir oluyorum yaa. Dedim sen koyarsın Alya. Ben Arya koycamsonra annnem de wp grubundan Alya nın anlamını atmış bunun anlamı daha güzelmiş aslında diye. Ben Arya istiyorum dedim. Söylemesi daha hoş geliyor bana. Ala diye öğrencim var söylerken zorlanıyorum oradaki L bana zor geliyor Alya da da öyle. Anlamı çok güzel. Alya da güzel ama ben yollar önce seçmiştim Arya yı
Yaaa sordular wp dan. Ne düşünüyorsun diye. Arya dedim öyle açıldı muhabbet. Bir de cevap veriyorum sonuçta yabancı değil ama sinir basıyor yaniKızlar isim konusunda fikir almayın bnce. Çunku hrkes rahatca fikrini söyleme greği duyuyor ve buda can sıkıcı oluyor bu kardesıniz olsa bıle, bu bınım düşüncem
Karar vermedık daha denildıgınde hrkes bısey soyluyor, ayy aklıma rahmtli kv lafı geldı, oğluma isim karar vermedık dediğimizde 'ben serhat istıyorum' demişti
Okdr sınir olmuştum ki,
Oğlunun adı ne kuzum peki? Arya ve Alya zaten çok benzer. Arya yı da anlamıyorlar. Yani öğrencilerim soruyor ben söylüyorum anlamıyorlarBence arya da çok güzel benim kızımın adı Alya ya çok benzedikleri için kulağıma çok hoş geldi o daAlya da şöyle bir sıkıntı oldu ayla ile karıştırıyorlar sonradan hangisiydi diye soruyorlar bence senin içine sindiyse kimseye o tavizi verme sonra seni isimden bile soguturlar
Maşallah kuzummmmKızlar 23+2 oldu oğluşum. Baya yukarı çıktı bu çocuk. Hareketlerini göbek deliğimin baya üstünde hissediyorum. Neredeyse göğsümün altına yaklaştı ve bi kaç gündür bazen ayakta iş yaparken bile hissediyorum artık hareketlerini
2 haftaya falan senin minnoşta yukarı çıkar ve iyice hissettirir annesine kendiniMaşallah kuzummmmben daha hala göbek deliğimin altında hissediyorum. Bazen sağ bazen sol bazen orta geceleri uyumadan önce çok hissediyorum
İlk oğlumun adı benim adım aslı olduğu için kerem olduOğlunun adı ne kuzum peki? Arya ve Alya zaten çok benzer. Arya yı da anlamıyorlar. Yani öğrencilerim soruyor ben söylüyorum anlamıyorlarama isme anne baba karar verir. Ben karar verdim eşim beğendi. Biz böyle seçmiş olduk adını
Ayyy Aslı ve Keremİlk oğlumun adı benim adım aslı olduğu için kerem olduikinci cennet kuşumun adı Ömer
2 haftaya falan senin minnoşta yukarı çıkar ve iyice hissettirir annesine kendini
Kendi yoktu adı vardı keremimin rabbimde çok şükür ilk evlat olarak nasip ettiAyyy Aslı ve Keremçok anlamlı cennette kavuşacağın kuzun seni bekliyor annesi Rabbime emanet
Güçlenti kuzum içerde kıpır kıpır. Mesela şuan muhtemelen kafası yada sırtı sağ üstte ayaklar aşağıda. Aşağı doğru vuruyor aynı anda yukarı çarpıyor sağ üst tarafım pıt diye yukarı atıyorgüçlendi mi peki? Ben hala aynı hafiflikte hissediyorum yani güçsüz minnoş benim ki
Amin kuzum inşallahKendi yoktu adı vardı keremimin rabbimde çok şükür ilk evlat olarak nasip ettiaminnn inşallah kuzum rabbim onuda kucağıma alıp bağrıma basmayı nasip etsin ahirette
Amin kuzum inşallahKendi yoktu adı vardı keremimin rabbimde çok şükür ilk evlat olarak nasip ettiaminnn inşallah kuzum rabbim onuda kucağıma alıp bağrıma basmayı nasip etsin ahirette
Oyyyy yerimGüçlenti kuzum içerde kıpır kıpır. Mesela şuan muhtemelen kafası yada sırtı sağ üstte ayaklar aşağıda. Aşağı doğru vuruyor aynı anda yukarı çarpıyor sağ üst tarafım pıt diye yukarı atıyor
Benim kız çok yukarlarda dolaşmayı sevmiyorKızlar 23+2 oldu oğluşum. Baya yukarı çıktı bu çocuk. Hareketlerini göbek deliğimin baya üstünde hissediyorum. Neredeyse göğsümün altına yaklaştı ve bi kaç gündür bazen ayakta iş yaparken bile hissediyorum artık hareketlerini
Cnm yakında hissedılırOyyyy yerimeşime dedim az önce bak kıpır kıpır diye o da görmek istiyor da görünmüyor dokununca da anlaşılmıyor henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?