2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar isim konusunda fikir almayın bnce. Çunku hrkes rahatca fikrini söyleme greği duyuyor ve buda can sıkıcı oluyor bu kardesıniz olsa bıle, bu bınım düşüncem

Karar vermedık daha denildıgınde hrkes bısey soyluyor, ayy aklıma rahmtli kv lafı geldı, oğluma isim karar vermedık dediğimizde 'ben serhat istıyorum' demişti
Okdr sınir olmuştum ki,

Bence arya da çok güzel benim kızımın adı Alya ya çok benzedikleri için kulağıma çok hoş geldi o da Alya da şöyle bir sıkıntı oldu ayla ile karıştırıyorlar sonradan hangisiydi diye soruyorlar bence senin içine sindiyse kimseye o tavizi verme sonra seni isimden bile soguturlar

Yaaa sordular wp dan. Ne düşünüyorsun diye. Arya dedim öyle açıldı muhabbet. Bir de cevap veriyorum sonuçta yabancı değil ama sinir basıyor yani

Oğlunun adı ne kuzum peki? Arya ve Alya zaten çok benzer. Arya yı da anlamıyorlar. Yani öğrencilerim soruyor ben söylüyorum anlamıyorlar ama isme anne baba karar verir. Ben karar verdim eşim beğendi. Biz böyle seçmiş olduk adını

Maşallah kuzummmm ben daha hala göbek deliğimin altında hissediyorum. Bazen sağ bazen sol bazen orta geceleri uyumadan önce çok hissediyorum

İlk oğlumun adı benim adım aslı olduğu için kerem oldu ikinci cennet kuşumun adı Ömer

güçlendi mi peki? Ben hala aynı hafiflikte hissediyorum yani güçsüz minnoş benim ki
Güçlenti kuzum içerde kıpır kıpır. Mesela şuan muhtemelen kafası yada sırtı sağ üstte ayaklar aşağıda. Aşağı doğru vuruyor aynı anda yukarı çarpıyor sağ üst tarafım pıt diye yukarı atıyor

Oyyyy yerim eşime dedim az önce bak kıpır kıpır diye o da görmek istiyor da görünmüyor dokununca da anlaşılmıyor henüz

Benim kız çok yukarlarda dolaşmayı sevmiyor gün içinde göbek kısmına da vuruyor ama genel olarak hala kasik üzeri çalışıyor bide artık kuvvetlendiler ya sana da oluyor mu canım böyle içim calkalaniyor vurduğunda bı tuhaf hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…