Benim kedilerim de Cok kiskanmisti sürekli evde bir şeyler kiriyorlardiOfff ben de gördüm böyle şeyler. İnşallah olmazbakalım nasıl olacak. Eşim onla çok ilgilenir ben bebekle ilgilensem de
Şimdi artık yagvaş yavaş beslenme olayımız düzene giriyor. Ben bu sabah ilk kez düzgün klahvaltı yaptım. Peynir ekmek tüketiyordum hr sabah içim başka şey almıyor diye. Bu sabah yumurta kaynatıp yedim avokado, salatalık, domates ne varsa canım çekerek uyandığım bir sabah oldu. Şükürler olsun.Ben de bilemedim vallahi kuzumama başlarda da biraz tükettim tuz açıkçası. Tuzlu elma tuzlu salatalık tüketiyordum özellikle
Sen akşam eve gidince ayaklarını dikerek falan uzan canım. Okuldayken de boşluk bulursan ayaklarını uzatarak otur. Çünkü ellerin şişmeye başladıysa ayakların da şişer ki ayak şişmesi daha zor oluyor. Benim ayaklarım ince ve 38 numara normalde ama ayaklarım sistiginde hiçbir ayakkabı olmadı, 39 numara ve bol kalıp falan almıştım sırf hamilelik içinBen de bilemedim vallahi kuzumama başlarda da biraz tükettim tuz açıkçası. Tuzlu elma tuzlu salatalık tüketiyordum özellikle
Ay inşallah ayaklar büyümez ya. bir de ayakkabıya para vermim boş yere bir kaç ay içinSen akşam eve gidince ayaklarını dikerek falan uzan canım. Okuldayken de boşluk bulursan ayaklarını uzatarak otur. Çünkü ellerin şişmeye başladıysa ayakların da şişer ki ayak şişmesi daha zor oluyor. Benim ayaklarım ince ve 38 numara normalde ama ayaklarım sistiginde hiçbir ayakkabı olmadı, 39 numara ve bol kalıp falan almıştım sırf hamilelik için
Ay evet ya bizim bebeler kurtlu olucak galibaTekme ile uyandirma servisimiz hizmete açılmıştırmerak eden arkadaşlar vardı nasıl oluyor diye rüyama girdi artık baktım bu rüya değil gerçek uyandım uyumaya devam ettirmiyor yani öyle diyim baya karnımın içi güm pat hiç acımıyor zalımın kızı
Ben son birkaç ay için vermiştim mecbur duruyorlar öyle bunda siserse yine giyerimAy inşallah ayaklar büyümez ya. bir de ayakkabıya para vermim boş yere bir kaç ay için
Onu sa okudum kediler de öyle yapıyormuşBenim kedilerim de Cok kiskanmisti sürekli evde bir şeyler kiriyorlardi
Benim de ince uzundur ayaklarım. İnşallah şişmezSen akşam eve gidince ayaklarını dikerek falan uzan canım. Okuldayken de boşluk bulursan ayaklarını uzatarak otur. Çünkü ellerin şişmeye başladıysa ayakların da şişer ki ayak şişmesi daha zor oluyor. Benim ayaklarım ince ve 38 numara normalde ama ayaklarım sistiginde hiçbir ayakkabı olmadı, 39 numara ve bol kalıp falan almıştım sırf hamilelik için
Ben hala okula gelirken erken diye yiyemiyorum. Yersem kusuyorumŞimdi artık yagvaş yavaş beslenme olayımız düzene giriyor. Ben bu sabah ilk kez düzgün klahvaltı yaptım. Peynir ekmek tüketiyordum hr sabah içim başka şey almıyor diye. Bu sabah yumurta kaynatıp yedim avokado, salatalık, domates ne varsa canım çekerek uyandığım bir sabah oldu. Şükürler olsun.
Artık böyle devam ederse daha da dikkat ederiz. O mide bulantısı döneminde tuzlu salatalık tuzlu ayran vs. ben de çok tükettim. Olsun sen de şimdi yavaş yavaş dikkat etmeye başlarsın kuzum.
Sizede çok gecmis olsun canim, bende aralik sonuna dogru gitmeyi dusunuyorum yine muayeneye (her ay ultrasona falan gidenlerden değilim malesef sevmiyorum oyle) bakalim doktor dedigine gore kapaniyo yani Allah Kerim...çok geçmiş canım, benimde şuan durumum böyle, bir doktor kalpte delik gördü. Bir doktor göremedi. 6 aralıkta heyete gireceğim ama 2.6 mm dediler bana ama
Ne kadar garip ya biri biseyi goruyo oburu goremiyo ne can sıkıcı bi durumCanım, doktorun kim ? Bizde bir doktor delik gördü, perinatoloji görmedi dün tekrar baktı görmedi. 6 aralıkta bizi kardiyoloji heyetine çağırdı. İnşallah bebeklerimizde birsey olmaz. Tedirgin olma bana dediler ama olmayacak gibi değil ki
bende de çıktı ama doktor riskli yerde görmedi genelde kapanmasını bekliyoruz takip edilir dedi. 13 yaşında bile deliği kapanan var dedi perinatolog.Sizede çok gecmis olsun canim, bende aralik sonuna dogru gitmeyi dusunuyorum yine muayeneye (her ay ultrasona falan gidenlerden değilim malesef sevmiyorum oyle) bakalim doktor dedigine gore kapaniyo yani Allah Kerim...
Evet söyle ki doktor kalbin her noktasinin damarlarinin falan iste cok iyi oldugunu saglikli oldugunu soyledi sadece minik bir delik oda kapanir dedi... Bakalim... Rabbim büyük.. nedeni ne acaba..bende de çıktı ama doktor riskli yerde görmedi genelde kapanmasını bekliyoruz takip edilir dedi. 13 yaşında bile deliği kapanan var dedi perinatolog.
Bizim doğumdan sonraki şarkımız uykuuulaaarriim yalan olduuuAy evet ya bizim bebeler kurtlu olucak galibagece saga sola donerken bile hemen oynamaya basliyo pat küt vuruyo bi saga bi sola kayiyo bakalim dogunca nasil olucaklar
Evet kuzum onu da ihmal.etmezsiniz sonra hircinlasir zarar vermeleri başlar depresyona falan girer onlarda aynı insan gibi bu konularda hisleri çok kuvvetliOfff ben de gördüm böyle şeyler. İnşallah olmazbakalım nasıl olacak. Eşim onla çok ilgilenir ben bebekle ilgilensem de
Canım sizinde mi çıktı.bende de çıktı ama doktor riskli yerde görmedi genelde kapanmasını bekliyoruz takip edilir dedi. 13 yaşında bile deliği kapanan var dedi perinatolog.
Yok vallahi hiç ihmal etmiyoruz minnoşumuzuEvet kuzum onu da ihmal.etmezsiniz sonra hircinlasir zarar vermeleri başlar depresyona falan girer onlarda aynı insan gibi bu konularda hisleri çok kuvvetli
Hadi ya. İşte kişiden kişiye değişiyor demekki. Demin ebe ile görüştüm asm deki. Bana diyor ki şimdiye bitmiş olmalıydı bulantın yemeklerden iğrenmen, bence seninki psikolojik. İnanmıyor kadın.Ben hala okula gelirken erken diye yiyemiyorum. Yersem kusuyorumyine de şükür yani halime
Ola bilir her günümüz farklı oluyor belki bizde şiştikDemek ki ihtiyacımız var kuzum. Fazla tuz ödem yapıyor diye biliyorum çünkü.
Bazilarinda da tam tersi oluyo anne krninda kipir kipir dogunca uykucu oluyolrBizim doğumdan sonraki şarkımız uykuuulaaarriim yalan olduuukesin bunlar gece bizi dikicek ayağa
HahahahahHahah yaa bendee senin gibiydim geçen gün eşime söyledim bana neden bu detayları veriyorsun diyor hahahahnasıl rahatlamissindir ama gözün aydın bacım
İnşallah doğumdan sonra da ekoda bir sorun çıkmaz kuzucumRutin kontrol sanırım kuzum. Çok şükür herşey güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?