2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de bilemedim vallahi kuzum ama başlarda da biraz tükettim tuz açıkçası. Tuzlu elma tuzlu salatalık tüketiyordum özellikle
Şimdi artık yagvaş yavaş beslenme olayımız düzene giriyor. Ben bu sabah ilk kez düzgün klahvaltı yaptım. Peynir ekmek tüketiyordum hr sabah içim başka şey almıyor diye. Bu sabah yumurta kaynatıp yedim avokado, salatalık, domates ne varsa canım çekerek uyandığım bir sabah oldu. Şükürler olsun.

Artık böyle devam ederse daha da dikkat ederiz. O mide bulantısı döneminde tuzlu salatalık tuzlu ayran vs. ben de çok tükettim. Olsun sen de şimdi yavaş yavaş dikkat etmeye başlarsın kuzum.

Ben de bilemedim vallahi kuzum ama başlarda da biraz tükettim tuz açıkçası. Tuzlu elma tuzlu salatalık tüketiyordum özellikle
Sen akşam eve gidince ayaklarını dikerek falan uzan canım. Okuldayken de boşluk bulursan ayaklarını uzatarak otur. Çünkü ellerin şişmeye başladıysa ayakların da şişer ki ayak şişmesi daha zor oluyor. Benim ayaklarım ince ve 38 numara normalde ama ayaklarım sistiginde hiçbir ayakkabı olmadı, 39 numara ve bol kalıp falan almıştım sırf hamilelik için

Ay inşallah ayaklar büyümez ya. bir de ayakkabıya para vermim boş yere bir kaç ay için

Reactions: The
Ay evet ya bizim bebeler kurtlu olucak galiba gece saga sola donerken bile hemen oynamaya basliyo pat küt vuruyo bi saga bi sola kayiyo bakalim dogunca nasil olucaklar

Ay inşallah ayaklar büyümez ya. bir de ayakkabıya para vermim boş yere bir kaç ay için
Ben son birkaç ay için vermiştim mecbur duruyorlar öyle bunda siserse yine giyerim çok pahalı bir şey almamıştım flodan almıştım kinetixti sanırım normalde pek tercih ettiğim bir marka değil ama birkaç ay için kurtarmıştı beni

Benim kedilerim de Cok kiskanmisti sürekli evde bir şeyler kiriyorlardi
Onu sa okudum kediler de öyle yapıyormuş
Benim de ince uzundur ayaklarım. İnşallah şişmez

Reactions: The
Ben hala okula gelirken erken diye yiyemiyorum. Yersem kusuyorum yine de şükür yani halime

çok geçmiş canım, benimde şuan durumum böyle, bir doktor kalpte delik gördü. Bir doktor göremedi. 6 aralıkta heyete gireceğim ama 2.6 mm dediler bana ama
Sizede çok gecmis olsun canim, bende aralik sonuna dogru gitmeyi dusunuyorum yine muayeneye (her ay ultrasona falan gidenlerden değilim malesef sevmiyorum oyle) bakalim doktor dedigine gore kapaniyo yani Allah Kerim...

Ne kadar garip ya biri biseyi goruyo oburu goremiyo ne can sıkıcı bi durum

Sizede çok gecmis olsun canim, bende aralik sonuna dogru gitmeyi dusunuyorum yine muayeneye (her ay ultrasona falan gidenlerden değilim malesef sevmiyorum oyle) bakalim doktor dedigine gore kapaniyo yani Allah Kerim...
bende de çıktı ama doktor riskli yerde görmedi genelde kapanmasını bekliyoruz takip edilir dedi. 13 yaşında bile deliği kapanan var dedi perinatolog.

bende de çıktı ama doktor riskli yerde görmedi genelde kapanmasını bekliyoruz takip edilir dedi. 13 yaşında bile deliği kapanan var dedi perinatolog.
Evet söyle ki doktor kalbin her noktasinin damarlarinin falan iste cok iyi oldugunu saglikli oldugunu soyledi sadece minik bir delik oda kapanir dedi... Bakalim... Rabbim büyük.. nedeni ne acaba..

Offf ben de gördüm böyle şeyler. İnşallah olmaz bakalım nasıl olacak. Eşim onla çok ilgilenir ben bebekle ilgilensem de
Evet kuzum onu da ihmal.etmezsiniz sonra hircinlasir zarar vermeleri başlar depresyona falan girer onlarda aynı insan gibi bu konularda hisleri çok kuvvetli

Ben hala okula gelirken erken diye yiyemiyorum. Yersem kusuyorum yine de şükür yani halime
Hadi ya. İşte kişiden kişiye değişiyor demekki. Demin ebe ile görüştüm asm deki. Bana diyor ki şimdiye bitmiş olmalıydı bulantın yemeklerden iğrenmen, bence seninki psikolojik. İnanmıyor kadın.

Hahah yaa bendee senin gibiydim geçen gün eşime söyledim bana neden bu detayları veriyorsun diyor hahahah nasıl rahatlamissindir ama gözün aydın bacım
Hahahahah ay valla ben sabah söyledim eşime gözleri parladı kıyamam kabız olduğum zamanlar içmem için bir şurup verdi kuzum bana bugün . İnşalalh çok ihtiyaç duymam. Bu aralar çok katı beslenmiştim . Dikkat edicem

Rutin kontrol sanırım kuzum. Çok şükür herşey güzel
İnşallah doğumdan sonra da ekoda bir sorun çıkmaz kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…