Anladım canım demek ki bebeğin konumuyla alakalı. Evet evet aynen ben de pıt pıt değil yuvarlanma falan gibi değişik bir şekilde hissediyorum aynen tarif ettiğin gibi
Yoo Bn gıtmemiştımÖyle olunca mesela hastaneye mi gitmemiz lazım
Bala alerjim var tuz da yasak ister istemez gargara yaparken kaçarGeçmiş olsun canım çok sık sık boğazım ağrıyor benim yeni hamile kaldığım zaman ağrıdı bende gripte olmuştum doktoruma sordum bana parol bile izin vermedi kullanmaya sadece dedi meyve ye..bende götürdüm su bal limon karışımı içtim günde 2 defa ve yeşil elmayı tuza bastırarak yedim sanırım tuzun faydasını gördüm ben gargara edemiyorum sen ede biliyorsun et öyle atlattım ben
Hahah yaa bendee senin gibiydim geçen gün eşime söyledim bana neden bu detayları veriyorsun diyor hahahahHahahahaha yerim yaaa acıktı mı acabaayyy bende ayıptır söylemesi 3 gündür yine kabızım. Şimcik uyandım ve büyük bir merasimle işi gördüm. Bir an önce sabah olsun da eşime haber vereyim diye sabırsızlanıyorum benden çok ona sıkıntı yapmıştı garibim
Benim 32.hafta tam şubat tatili. Yani ayrılırsam 2.döneme başlamıyorumBenim yaza gelmişti canım ama evet kar falan olursa sıkıntı olur. Ben doğum iznim uzasın diye dayanabildigim kadar çalıştım
Valllahi ben ufacık ağrısa giderim herhalde korkumaYalancı kasılma o işte. Vücut kendini doğuma hazırlıyor canım. Merak etme normal doğum sancısından çok farklı bir şey yani hastanelik bir durumu yok :)
Normal canım bebişin duruşuyla alakalı misal benim bebeğim makat geliş şu an da ve kafası kaburgamın altında yani yukarıda, popişi de vajinamın üstünde, ayakları da altta sağ kasık tarafında ve hep sağ alttan bazen de orta alttan vuruyor. Artık büyüyorlar full yukarıda zaten olamazlar senin de muhtemelen ayakları alttadır o yüzden aşağıda hissediyorsundur hareketleriniKızlar ben bebeği genel olarak hep aşağıda hissediyorum ya normal mi ben de bilemiyorum. Hani arada sırada değil hep nerdeyse kasıklarımda. Var mı böyle olan ? Çok nadiren yukarlari tekmeliyor
Aaaaa baya beklemiş senin minnoş yaYoo Bn gıtmemiştımçunku ne olduğunu bılmıyordum
Oğlum 40+6da dogdu
Demekki ozmana kdr durulabılıyomuş
Ama bı ozele gtseydım kesın bnı serzeryana alırdı hemen
Bn ozamn devlete gdıyordum, devlet evde sancını çekmeden gelme dedi,
Bn evde sancı ya da su bekledım hep
Sonra baktım stres oluyorum, uyuyamıyorum sancı nasıl bısey, eywah naparım ben deyıp panik ayaklarım baslayınca özele gdıp serzeryana gun aldım
40+6da ne acıkma ne su nede nişan vardı
Kuzum doğum bir anlık değil merak etme başlasa dahi bir şey olmaz. Hele ki ilk doğumsa. İnsanlar sancısı başlıyor ve şehir dışındaki doktoruna gidiyor, öyle hemen olmuyor korkma yaniValllahi ben ufacık ağrısa giderim herhalde korkumamesela ya evde yalnızken sancı başlarsa nolcak
Rutin kontrol sanırım kuzum. Çok şükür herşey güzelKızlar çok şükür her şey gayet güzel . Ama detaylıda görünen kalpteki ekojen odaklar hala görünüyor mu diye sordum görünüyormuş . Ama bu tek başına bir hastalık belirtisi değil dedi . Doğumdan sonra çocuk kardiyolojisine görünceksinz ama bu olmasaydı bile zaten bütün bebekleri yönlendiriyoruz dedi
Kuzum benim 23+4 daha anca bu hafta yukarlarda oynamaya başladı ama kasiklara da vuruyor bazen 23 e girmeden nadir yukarda oynuyordu habire kasıklarıma vuruyordu doktorum muayenede baş aşağı tam oyun pozisyonunda çok sever bebekler demişti sanırım kendini kasıklarıma doğru ziplatiyorduKızlar ben bebeği genel olarak hep aşağıda hissediyorum ya normal mi ben de bilemiyorum. Hani arada sırada değil hep nerdeyse kasıklarımda. Var mı böyle olan ? Çok nadiren yukarlari tekmeliyor
Evet ilk hamilelikte çok daha uzun sürüyormuş ben de öyle duydumKuzum doğum bir anlık değil merak etme başlasa dahi bir şey olmaz. Hele ki ilk doğumsa. İnsanlar sancısı başlıyor ve şehir dışındaki doktoruna gidiyor, öyle hemen olmuyor korkma yani
Kuzum ben hamileyken değilde emzirirken geçirdim antibiyotik kullanmadan atlattım tuzlu su ile bol bol gargara yap o beyaz kabuk gibi oluyor ya bademciklerin etrafı ateşi o veriyor tuzlu su hem onu söküyor hemde kızarıklığı alıyorKızlar dün ateşlendim parolla kontrol altına aldık duşa girdim vs düştü sonra akşam tekrar yükseldi yine parol içtim soğuk kompresle yine düşürdük. Bu sabahta yutkunurken çok fena boğaz acısı yaşıyorum muhtemelen dün bu yüzden ateşlendim. Boğaz enfeksiyonu olup ilaç kullanmadan atlatan var mı bebeğe bir zararı olur mu internette rahim içi enfeksiyona sebep olabilir vs yazıyor doktora gitmeli miyim
Evet yaa güzellerim benimmAhahhahaha minnaklar hareketleniyorben razıyım vallahi. Yeter ki hissedim aşırı hoşuma gidiyor bazen böyle tekme atarken konuşuyorum onunla hemen köpüşüm onu seviyorum sanıyor koşarak geliyor
Gargara yaparken kaçmaz canım zaten kaçsa bile ufak bir şey kaçar onunla bir şey olmazki senin boğazın iyi olmayınca ateşinde zor düşücek ilk boğaz enfeksiyonunu aradan kaldırmak lazım.Benim ilk haftalar düşük riski olduğu için sanırım doktorum ondan ilaç kullanmaya izin vermedi.Bala alerjim var tuz da yasak ister istemez gargara yaparken kaçarama meyveyle falan toparlamaya çalışayım parol da içmek zorunda kaldım ateşim 38in üstüne çıktı parol da ateş düşürüyor o yasak değil böyle durumlar için kullanabilirsin demişti tüp bebek doktorum. Zaten acile de gitsem parol serum takıyorlar neyse biraz bakayım geçerse hiç antibiyotiğe bulaşmayayım canım çok sağ ol
ojelerrrrrrrKızlar sizin de eliniz şişti mi? Benim alyansım olmuyor çıkardım. Özellikle sabahları. Tontik oldu parmaklarımtek taşım oluyor biraz da onu takim dedim Eki Görüntüle 3339637
Hayal edince bile çok tatlı geldi ya yerimKuzum benim 23+4 daha anca bu hafta yukarlarda oynamaya başladı ama kasiklara da vuruyor bazen 23 e girmeden nadir yukarda oynuyordu habire kasıklarıma vuruyordu doktorum muayenede baş aşağı tam oyun pozisyonunda çok sever bebekler demişti sanırım kendini kasıklarıma doğru ziplatiyordu
Ben yaparken kaçıyor ki illa küçük nokta kadar bile yasak ama dikkatli yapayım madem.Gargara yaparken kaçmaz canım zaten kaçsa bile ufak bir şey kaçar onunla bir şey olmazki senin boğazın iyi olmayınca ateşinde zor düşücek ilk boğaz enfeksiyonunu aradan kaldırmak lazım.Benim ilk haftalar düşük riski olduğu için sanırım doktorum ondan ilaç kullanmaya izin vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?