Yapacağım canım küçük su şişesine hazırladım tuvalete gittikçe yaparım bitene kadar inşallah faydası olur yutkunurken ağrıyor o geçse daha iyi hissedeceğimKuzum ben hamileyken değilde emzirirken geçirdim antibiyotik kullanmadan atlattım tuzlu su ile bol bol gargara yap o beyaz kabuk gibi oluyor ya bademciklerin etrafı ateşi o veriyor tuzlu su hem onu söküyor hemde kızarıklığı alıyor
biizmkide öyleYani ben de çok nadir işte zaten. Genelde sağ kasik sol kasık veya vajinaya baskı yapacak şekilde tekmeliyor hep. İlk gebeligimde oğlum bu haftalarda karnımın içinde depar atardı resmen ta yukarlarda olurdu ve dışardan bile görürdüm hareket ettiği yerleribu kız sakin galiba bilemedim
Benim minnoş köpüşüm çok kıskanç çok sevgi manyağıEvet yaa güzellerim benimmbeni uyandirip kendi uyumayaydi eyiydi ama hadi neyse senin köpüste fena bişey çok zıpır bir tipi var
Bugün üstüme de rengarenk giydim böyle birşeyler yaptımojelerrrrrrrbenim de öyle alyansı bıraktım artık
doktor bana tuzu kesme 28 den sonra kestirebilirim şimdi ihtiyacın var ama az az kullan dedi :)Ay benim geçen gün bir şişti bir şişti zorla çıkardımtuzlu da yemiyorum. Yani hiç tuzsuz değil ama normal yiyorum. Ekstra tuz atmıyorum tuzsuz gelince de
Ben de çok tüketmiyorum ama tüketiyorumdoktor bana tuzu kesme 28 den sonra kestirebilirim şimdi ihtiyacın var ama az az kullan dedi :)
ben de dün 30 haftalık hamile gördüm karnı benimkinin 2 katıydı kocamandı resmen :) şimdi hala zor anlaşılıyor toplu taşıma da yer vermiyorlar hamileyim dediğimde aaa diyorlar :)) galiba bir ayda fırlayacakBen sanırım gebe olduğumu unutuyorum hep eskisi gibi olucam diye sanıyorumhiç eğilemedim istediğim gibi banyomu yapamadım mesela hatda dedimki kendime 2 günce banyoda öyle diğildim
İnşallah şifa olur kuzum çok geçmiş olsunYapacağım canım küçük su şişesine hazırladım tuvalete gittikçe yaparım bitene kadar inşallah faydası olur yutkunurken ağrıyor o geçse daha iyi hissedeceğim
Ben ise aksine hayatımda ilk defa her şeye tuz atar oldum. Bu düşük tansiyon beni mahvetti. Doktor da tuz at yediklerine bişi olmaz o kadardan dedi. Eskiden hiç bir şeye tuz atmıyordum. Şimdi ise şu düz kayalara tırmanan keçiler var hani tuz yalayan onlar gibiyim.Ben de çok tüketmiyorum ama tüketiyorum
bağcıkta zorlanıyordum kuzucum bende gittim bağcıksız bot aldım oh be dedim :)) eğildiğimde vuruyor rahatsız oluyır benim de karnım acıyor :)Sanırım bir şeyler yapmam gerekir
Şişme falan yoktur o zaman kuzum sen de. Benim ellerim çok şişiyor. Bazen yüzüm gözüm de. Halbuki öyle tuzlu yemiyorum normal yiyorumBen ise aksine hayatımda ilk defa her şeye tuz atar oldum. Bu düşük tansiyon beni mahvetti. Doktor da tuz at yediklerine bişi olmaz o kadardan dedi. Eskiden hiç bir şeye tuz atmıyordum. Şimdi ise şu düz kayalara tırmanan keçiler var hani tuz yalayan onlar gibiyim.
Eki Görüntüle 3339672
Zaten diyorlar ya 6 aydan sonra hızlı büyüyorlar sanırım bizde öyle olucaz..dışarda pek çok bendede anlaşılmıyor dar giyinmiyorum ondan şimdi kışlık montuma geciş yapınca hiç bilinmezben de dün 30 haftalık hamile gördüm karnı benimkinin 2 katıydı kocamandı resmen :) şimdi hala zor anlaşılıyor toplu taşıma da yer vermiyorlar hamileyim dediğimde aaa diyorlar :)) galiba bir ayda fırlayacak
Alla alla, ben de hiç şişme yok. Demekki vücudunda yeterli iyot barındırıyorsun. Bilemedim.Şişme falan yoktur o zaman kuzum sen de. Benim ellerim çok şişiyor. Bazen yüzüm gözüm de. Halbuki öyle tuzlu yemiyorum normal yiyorum
Çok vuruyor aynen genelde ben dışarıya ağrılarımdan dolayı çıkmam çıkarkende eşimle o zamanda o giyindiriyor))bağcıkta zorlanıyordum kuzucum bende gittim bağcıksız bot aldım oh be dedim :)) eğildiğimde vuruyor rahatsız oluyır benim de karnım acıyor :)
O zaman senin kızı cok kıskanacakBenim minnoş köpüşüm çok kıskanç çok sevgi manyağı
Ben yemeğe tuz atıyorum ama çok şükür benimde şimdilik şişme yokAlla alla, ben de hiç şişme yok. Demekki vücudunda yeterli iyot barındırıyorsun. Bilemedim.
Offf ben de gördüm böyle şeyler. İnşallah olmazO zaman senin kızı cok kıskanacakeve bebek gelince burası benim alanım demek için çiş yapmaya baslarmis kuzum isaretliyormus o şekilde sen daha iyi bilirsin gerçi her köpüste oluyormu bilmiyorum ama
Ben de bilemedim vallahi kuzumAlla alla, ben de hiç şişme yok. Demekki vücudunda yeterli iyot barındırıyorsun. Bilemedim.
Demek ki ihtiyacımız var kuzum. Fazla tuz ödem yapıyor diye biliyorum çünkü.Ben yemeğe tuz atıyorum ama çok şükür benimde şimdilik şişme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?