2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yapacağım canım küçük su şişesine hazırladım tuvalete gittikçe yaparım bitene kadar inşallah faydası olur yutkunurken ağrıyor o geçse daha iyi hissedeceğim

biizmkide öyle tıklayınca bile tepki vermiyor hanımefendinin canı isterse hissediyoruz canı istemezse akşama kadar yok kızlar sakin oluyo sanırım

Ben sanırım gebe olduğumu unutuyorum hep eskisi gibi olucam diye sanıyorumhiç eğilemedim istediğim gibi banyomu yapamadım mesela hatda dedimki kendime 2 günce banyoda öyle diğildim
ben de dün 30 haftalık hamile gördüm karnı benimkinin 2 katıydı kocamandı resmen :) şimdi hala zor anlaşılıyor toplu taşıma da yer vermiyorlar hamileyim dediğimde aaa diyorlar :)) galiba bir ayda fırlayacak

Ben de çok tüketmiyorum ama tüketiyorum
Ben ise aksine hayatımda ilk defa her şeye tuz atar oldum. Bu düşük tansiyon beni mahvetti. Doktor da tuz at yediklerine bişi olmaz o kadardan dedi. Eskiden hiç bir şeye tuz atmıyordum. Şimdi ise şu düz kayalara tırmanan keçiler var hani tuz yalayan onlar gibiyim.

Şişme falan yoktur o zaman kuzum sen de. Benim ellerim çok şişiyor. Bazen yüzüm gözüm de. Halbuki öyle tuzlu yemiyorum normal yiyorum

Zaten diyorlar ya 6 aydan sonra hızlı büyüyorlar sanırım bizde öyle olucaz..dışarda pek çok bendede anlaşılmıyor dar giyinmiyorum ondan şimdi kışlık montuma geciş yapınca hiç bilinmez

bağcıkta zorlanıyordum kuzucum bende gittim bağcıksız bot aldım oh be dedim :)) eğildiğimde vuruyor rahatsız oluyır benim de karnım acıyor :)
Çok vuruyor aynen genelde ben dışarıya ağrılarımdan dolayı çıkmam çıkarkende eşimle o zamanda o giyindiriyor))

O zaman senin kızı cok kıskanacak eve bebek gelince burası benim alanım demek için çiş yapmaya baslarmis kuzum isaretliyormus o şekilde sen daha iyi bilirsin gerçi her köpüste oluyormu bilmiyorum ama
Offf ben de gördüm böyle şeyler. İnşallah olmaz bakalım nasıl olacak. Eşim onla çok ilgilenir ben bebekle ilgilensem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…