Kuzum ben hamileyken değilde emzirirken geçirdim antibiyotik kullanmadan atlattım tuzlu su ile bol bol gargara yap o beyaz kabuk gibi oluyor ya bademciklerin etrafı ateşi o veriyor tuzlu su hem onu söküyor hemde kızarıklığı alıyor
Yapacağım canım küçük su şişesine hazırladım tuvalete gittikçe yaparım bitene kadar inşallah faydası olur yutkunurken ağrıyor o geçse daha iyi hissedeceğim
Yani ben de çok nadir işte zaten. Genelde sağ kasik sol kasık veya vajinaya baskı yapacak şekilde tekmeliyor hep. İlk gebeligimde oğlum bu haftalarda karnımın içinde depar atardı resmen ta yukarlarda olurdu ve dışardan bile görürdüm hareket ettiği yerleri bu kız sakin galiba bilemedim
Ay benim geçen gün bir şişti bir şişti zorla çıkardım tuzlu da yemiyorum. Yani hiç tuzsuz değil ama normal yiyorum. Ekstra tuz atmıyorum tuzsuz gelince de
Ben sanırım gebe olduğumu unutuyorum hep eskisi gibi olucam diye sanıyorumhiç eğilemedim istediğim gibi banyomu yapamadım mesela hatda dedimki kendime 2 günce banyoda öyle diğildim
ben de dün 30 haftalık hamile gördüm karnı benimkinin 2 katıydı kocamandı resmen :) şimdi hala zor anlaşılıyor toplu taşıma da yer vermiyorlar hamileyim dediğimde aaa diyorlar :)) galiba bir ayda fırlayacak
Yapacağım canım küçük su şişesine hazırladım tuvalete gittikçe yaparım bitene kadar inşallah faydası olur yutkunurken ağrıyor o geçse daha iyi hissedeceğim
Ben ise aksine hayatımda ilk defa her şeye tuz atar oldum. Bu düşük tansiyon beni mahvetti. Doktor da tuz at yediklerine bişi olmaz o kadardan dedi. Eskiden hiç bir şeye tuz atmıyordum. Şimdi ise şu düz kayalara tırmanan keçiler var hani tuz yalayan onlar gibiyim.
Ben ise aksine hayatımda ilk defa her şeye tuz atar oldum. Bu düşük tansiyon beni mahvetti. Doktor da tuz at yediklerine bişi olmaz o kadardan dedi. Eskiden hiç bir şeye tuz atmıyordum. Şimdi ise şu düz kayalara tırmanan keçiler var hani tuz yalayan onlar gibiyim.
ben de dün 30 haftalık hamile gördüm karnı benimkinin 2 katıydı kocamandı resmen :) şimdi hala zor anlaşılıyor toplu taşıma da yer vermiyorlar hamileyim dediğimde aaa diyorlar :)) galiba bir ayda fırlayacak
Zaten diyorlar ya 6 aydan sonra hızlı büyüyorlar sanırım bizde öyle olucaz..dışarda pek çok bendede anlaşılmıyor dar giyinmiyorum ondan şimdi kışlık montuma geciş yapınca hiç bilinmez
O zaman senin kızı cok kıskanacak eve bebek gelince burası benim alanım demek için çiş yapmaya baslarmis kuzum isaretliyormus o şekilde sen daha iyi bilirsin gerçi her köpüste oluyormu bilmiyorum ama
O zaman senin kızı cok kıskanacak eve bebek gelince burası benim alanım demek için çiş yapmaya baslarmis kuzum isaretliyormus o şekilde sen daha iyi bilirsin gerçi her köpüste oluyormu bilmiyorum ama