Ben kontroldeyken hareket hissedince burda şu an ne var hocam dedim, ayakları var şu an baş aşağı duruyor dedi yani çok saçma bebeğin nasıl durduğuna takılmak. Senin için demiyorum doktora diyorum, oğlum hiç baş aşağı durmadı mesela hep kafa yukarıdaydı o yüzden sezaryen oldum, bu da baş aşağı duruyor ama geçti borun pazarı be bebem keşke abin dursaydı öyleKızlar benim bebeğin kafası aşağıda poposu yukarıda. Sizde de böyle olan var mı? Doktor normal olabilir bu şekil değiştirir sürekli dedi ama yine de merak ediyorum
Ben de dünden beri ağlıyorum kuzum ama güçlü olmak zorundayız. Öyle oldukça tansiyonum daha çok çıkıyor. Ben de geldim yattım. Düşmüyor gerçekten stres oldukça sakin olmak zorundayızÖyle malesef sen beni görsen var ya hep gözlerim dolu ağlıcak durumdayım eve kadar kendimi zor tuttum geldim evde ağladım..doktordan çıkıb sözde gidib bebek arabasına bakıcaktım yemek yeyecektim..yemek zaten yiyemem başka bir şeyede bakmak istemedim
Ayyyy çok tatlııııı yiceeeeem
Canım belki ortada hiçbir şey yokken yaşadığın stres bebeğini etkileyecek, sakinleşmeye çalış bir hafta kendini yiyeceksen başka bir doktora daha git istersenÖyle malesef sen beni görsen var ya hep gözlerim dolu ağlıcak durumdayım eve kadar kendimi zor tuttum geldim evde ağladım..doktordan çıkıb sözde gidib bebek arabasına bakıcaktım yemek yeyecektim..yemek zaten yiyemem başka bir şeyede bakmak istemedim
Güldürdün kız beniBen kontroldeyken hareket hissedince burda şu an ne var hocam dedim, ayakları var şu an baş aşağı duruyor dedi yani çok saçma bebeğin nasıl durduğuna takılmak. Senin için demiyorum doktora diyorum, oğlum hiç baş aşağı durmadı mesela hep kafa yukarıdaydı o yüzden sezaryen oldum, bu da baş aşağı duruyor ama geçti borun pazarı be bebem keşke abin dursaydı öyle
Cok teşekkür ederim doktorum da yazmış tamamen normal diye oh rahatladımŞekerin çıkmamış çok iyi canım normalde düşmesini bekleriz ama sorun yok bence , gebelikte bir tık yüksek olması normal insülin direnci oluşuyor zaten fizyolojikl olarak, için rahat olsun ins
Yok canım ilk gebeliğimde doktor doktor gezdim her kes farklı bir söz söyledi daha çok strese girdim..şimdi gidib başkasından daha kötüsünü duymak istemiyorum iyisinide duya bilirim tabi ama ben eğer kendimi tanıyorumsa iyi söz deseler bile bu doktorun dediğine takılıb kalıcam.Valla şimdi bana en çok stres yaptıran aç kalmam onu yeme bunu yeme resmen acım bu beni daha çok kötü ediyorCanım belki ortada hiçbir şey yokken yaşadığın stres bebeğini etkileyecek, sakinleşmeye çalış bir hafta kendini yiyeceksen başka bir doktora daha git istersen
Ssvd mi ney denemek istemez misin canımBen kontroldeyken hareket hissedince burda şu an ne var hocam dedim, ayakları var şu an baş aşağı duruyor dedi yani çok saçma bebeğin nasıl durduğuna takılmak. Senin için demiyorum doktora diyorum, oğlum hiç baş aşağı durmadı mesela hep kafa yukarıdaydı o yüzden sezaryen oldum, bu da baş aşağı duruyor ama geçti borun pazarı be bebem keşke abin dursaydı öyle
Teşekkürler canımBende şiddetli baş ağrım olduğunda doktora gidip tansiyon baktırdığımda tansiyon yükselince aynı gün eve almıştım canım benim ki bu.
Genel Markalar Tansiyon Aleti, Üst Koldan Dijital Tansiyon Ölçer, Nabız Ölçer JPD-HA210 - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Tansiyon Aleti, Üst Koldan Dijital Tansiyon Ölçer, Nabız Ölçer JPD-HA210 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Teşekkürler kuzum. Çok şükür şuan iyi evde yatıyorum. Ama hergün takip etcem günde 7 kez falan
KıyamamArkadaşlar geldi 2-3 saattir onlarla oturdum. Azönce kv aradı akşama çay içmeye gelecektik ama misafiriniz varmış yorulmuşsundur gelmeyelim falan dedi. Olsun gelin dedim artık. Bugün gelmese yarın gelecekler malum. Üf hamilelerin evine gitmek yasaklansın
Bunun için hiç strese sokma canım kendini dün de yazmıştım benim ayrıntılıda da baş gelişti geçen haftalarda gittiğimde yine öyleydi. İki doktor da sorun yok dedi. Güzel şeyler düşünmeye çalış. Doktorun ne dediyse ona uy tabii ki ama sadece öneri olarak söyleyeceğim doktorumda senden de yüksek tansiyon sıkıntısı olan bir gebe vardı magnezyumu aksatma diye hatırlatıyordu ona hatta bana da kullanıyo musun dedi kramplar geçince arada atladığım oluyo dedim ben onu sadece kramp ağrı için vermiyorum tansiyon düzenleme etkisi de önemli bizim için dedi.Kızlar benim bebeğin kafası aşağıda poposu yukarıda. Sizde de böyle olan var mı? Doktor normal olabilir bu şekil değiştirir sürekli dedi ama yine de merak ediyorum
Benim öyle canım. Doktoru sorun görmedi. Her gittiğimde öyleKızlar benim bebeğin kafası aşağıda poposu yukarıda. Sizde de böyle olan var mı? Doktor normal olabilir bu şekil değiştirir sürekli dedi ama yine de merak ediyorum
Bende de var şimdiden başladık kullanmaya çok güzel gece özellikle sıcaklığı kontrol etmeye çok faydalı olacak .Doğru ölçüyor demi canım yorumlarda herkes memnundu inşallah biz de kullanmak Nasip olur
Yardım ediyo zten sağolsun ama kv kp gelecek olduğunda ekstra bi gerginlik oluyor üstümdeKıyamameşin hizmet etsin artık
Cnm bnım ayaklar asagıda sol kasıkta tahmin ettıgım gbi. Oraya vuruyor cunku. Kafası sağ üstte, orası şiş. Çapraz duruyorKızlar benim bebeğin kafası aşağıda poposu yukarıda. Sizde de böyle olan var mı? Doktor normal olabilir bu şekil değiştirir sürekli dedi ama yine de merak ediyorum
Ben de içiyorum kuzum magnezyum, d vitamini, multivitamin ve demir. Şimdi balık yağı verdi bir de iltihap için ilaç verdiBunun için hiç strese sokma canım kendini dün de yazmıştım benim ayrıntılıda da baş gelişti geçen haftalarda gittiğimde yine öyleydi. İki doktor da sorun yok dedi. Güzel şeyler düşünmeye çalış. Doktorun ne dediyse ona uy tabii ki ama sadece öneri olarak söyleyeceğim doktorumda senden de yüksek tansiyon sıkıntısı olan bir gebe vardı magnezyumu aksatma diye hatırlatıyordu ona hatta bana da kullanıyo musun dedi kramplar geçince arada atladığım oluyo dedim ben onu sadece kramp ağrı için vermiyorum tansiyon düzenleme etkisi de önemli bizim için dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?