2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar benim bebeğin kafası aşağıda poposu yukarıda. Sizde de böyle olan var mı? Doktor normal olabilir bu şekil değiştirir sürekli dedi ama yine de merak ediyorum
Ben kontroldeyken hareket hissedince burda şu an ne var hocam dedim, ayakları var şu an baş aşağı duruyor dedi yani çok saçma bebeğin nasıl durduğuna takılmak. Senin için demiyorum doktora diyorum, oğlum hiç baş aşağı durmadı mesela hep kafa yukarıdaydı o yüzden sezaryen oldum, bu da baş aşağı duruyor ama geçti borun pazarı be bebem keşke abin dursaydı öyle

Ben de dünden beri ağlıyorum kuzum ama güçlü olmak zorundayız. Öyle oldukça tansiyonum daha çok çıkıyor. Ben de geldim yattım. Düşmüyor gerçekten stres oldukça sakin olmak zorundayız

Canım belki ortada hiçbir şey yokken yaşadığın stres bebeğini etkileyecek, sakinleşmeye çalış bir hafta kendini yiyeceksen başka bir doktora daha git istersen

Güldürdün kız beni aman iyi olsun da bi kanala falan girmesin de. Bir duruşu vardı kafasını arkaya doğru atmış bir yerlere sokmaya çalışır gibi değişikti doktor kafasına beynine çok zor baktı. Başta ev yakınsa sonra gel diyecekti. Merkez deyince zorladı bebeği sürekli. Çünkü hanımefendi arkasını dönmüştü

Şekerin çıkmamış çok iyi canım normalde düşmesini bekleriz ama sorun yok bence , gebelikte bir tık yüksek olması normal insülin direnci oluşuyor zaten fizyolojikl olarak, için rahat olsun ins
Cok teşekkür ederim doktorum da yazmış tamamen normal diye oh rahatladım

Canım belki ortada hiçbir şey yokken yaşadığın stres bebeğini etkileyecek, sakinleşmeye çalış bir hafta kendini yiyeceksen başka bir doktora daha git istersen
Yok canım ilk gebeliğimde doktor doktor gezdim her kes farklı bir söz söyledi daha çok strese girdim..şimdi gidib başkasından daha kötüsünü duymak istemiyorum iyisinide duya bilirim tabi ama ben eğer kendimi tanıyorumsa iyi söz deseler bile bu doktorun dediğine takılıb kalıcam.Valla şimdi bana en çok stres yaptıran aç kalmam onu yeme bunu yeme resmen acım bu beni daha çok kötü ediyor

Ssvd mi ney denemek istemez misin canım

Teşekkürler canım

Kıyamam eşin hizmet etsin artık

Kızlar benim bebeğin kafası aşağıda poposu yukarıda. Sizde de böyle olan var mı? Doktor normal olabilir bu şekil değiştirir sürekli dedi ama yine de merak ediyorum
Bunun için hiç strese sokma canım kendini dün de yazmıştım benim ayrıntılıda da baş gelişti geçen haftalarda gittiğimde yine öyleydi. İki doktor da sorun yok dedi. Güzel şeyler düşünmeye çalış. Doktorun ne dediyse ona uy tabii ki ama sadece öneri olarak söyleyeceğim doktorumda senden de yüksek tansiyon sıkıntısı olan bir gebe vardı magnezyumu aksatma diye hatırlatıyordu ona hatta bana da kullanıyo musun dedi kramplar geçince arada atladığım oluyo dedim ben onu sadece kramp ağrı için vermiyorum tansiyon düzenleme etkisi de önemli bizim için dedi.

Cnm bnım ayaklar asagıda sol kasıkta tahmin ettıgım gbi. Oraya vuruyor cunku. Kafası sağ üstte, orası şiş. Çapraz duruyor

Ben de içiyorum kuzum magnezyum, d vitamini, multivitamin ve demir. Şimdi balık yağı verdi bir de iltihap için ilaç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…